Trainz Simulator 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna már nem emléxem részletekre menõen, a txt-kben nincs segítség?
A tartalom-kezelõ szerintem a tga lehet, ha így értetted a kérdést.
Winrar progival tudod az egészet kibontani egy mappába szerintem.
A tartalom-kezelõ szerintem a tga lehet, ha így értetted a kérdést.
Winrar progival tudod az egészet kibontani egy mappába szerintem.
köszi hay eljutotam a content managerig odabe huztam mindent de nem jeleniti meg a játékban a másik problémám hogy megnyítom a winrar mappát és abban van még másik mappa azt is meg nyitom és ilyesmi fájlok vannak benne
- tga
- txt
- config txt
a tartalom kezelõ az melyik ? ugyan is nekem angol az egész játék
- tga
- txt
- config txt
a tartalom kezelõ az melyik ? ugyan is nekem angol az egész játék
Szia!
Innen idézek:
"Hogy kell telepíteni a modelleket TS2009 alá?
A TS2009 alá megjelenõ modelljeink több formátumban érhetõek el.
1. Telepítõs verzió.
Ebben az esetben a telepítõt kell elindítani, és automatikusan a telepítõ szoftver fogja a modelleket telepíteni a játékhoz.
2. .zip formátum
A tömörített, letöltött állományt ki kell csomagolni egy mappába, és ezt a mappát egyszerûen be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.
3. .cdp formátum
A kijelölt .cdp file-okat be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.
A Content Manager-ben, azaz a Tartalomkezelõ-ben lehetõség van a File menüpont alatt is beadni a modelleket. Ilyenkor a két importálás közül választhatunk, .cdp-ket vagy sima könyvtárban lévõ modelleket importálhatunk. Ebben az esetben tallózni kell a mappák között, a behúzásos módszer sokkal gyorsabb és egyszerûbb."
És hogy ne kelljen az oldalon keresgélned....
Itt is vannak Neked valók...
Innen idézek:
"Hogy kell telepíteni a modelleket TS2009 alá?
A TS2009 alá megjelenõ modelljeink több formátumban érhetõek el.
1. Telepítõs verzió.
Ebben az esetben a telepítõt kell elindítani, és automatikusan a telepítõ szoftver fogja a modelleket telepíteni a játékhoz.
2. .zip formátum
A tömörített, letöltött állományt ki kell csomagolni egy mappába, és ezt a mappát egyszerûen be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.
3. .cdp formátum
A kijelölt .cdp file-okat be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.
A Content Manager-ben, azaz a Tartalomkezelõ-ben lehetõség van a File menüpont alatt is beadni a modelleket. Ilyenkor a két importálás közül választhatunk, .cdp-ket vagy sima könyvtárban lévõ modelleket importálhatunk. Ebben az esetben tallózni kell a mappák között, a behúzásos módszer sokkal gyorsabb és egyszerûbb."
És hogy ne kelljen az oldalon keresgélned....
Itt is vannak Neked valók...
de már egyszer felregiztem magam de nem tok belépni
sziasztok mi a helyzet meddig várjak ezzel a segítségggel mert kezd abbbol elegem lenni hogy másoknak tudnak segíteni de nekem meg nem
nincs ezze a ki...........ot forumon senki olyan okos tojás akki meg tudna válaszolni néhány kérdésemet
- mit kezdjek a content managerel lehet hogy roszul írtam
- mit kezdjek a cdp fájal
- mit kezdjek a tga fájal
- mit kezdjek a winraral
ezt a kiegészítöket még a beloadról töltötem le és nem tom hogy mit hova kell tenni meg mit kellene csinálni jovonna egy kiss segitség minnél ellöb azt se bánom ha a részletes le írás elkülditek az emil cimemre: [email protected]
enyi lett
jah bocs mindenkitöl az elözbbiért csak már nagyon ideges vok hohy nem tud senki se segiteni vagy jo volna egy oldal de ne a h0tt oldal v.mi más. köszzi elöre is
nincs ezze a ki...........ot forumon senki olyan okos tojás akki meg tudna válaszolni néhány kérdésemet
- mit kezdjek a content managerel lehet hogy roszul írtam
- mit kezdjek a cdp fájal
- mit kezdjek a tga fájal
- mit kezdjek a winraral
ezt a kiegészítöket még a beloadról töltötem le és nem tom hogy mit hova kell tenni meg mit kellene csinálni jovonna egy kiss segitség minnél ellöb azt se bánom ha a részletes le írás elkülditek az emil cimemre: [email protected]
enyi lett
jah bocs mindenkitöl az elözbbiért csak már nagyon ideges vok hohy nem tud senki se segiteni vagy jo volna egy oldal de ne a h0tt oldal v.mi más. köszzi elöre is
még kezdõ vok ebben és nem tom tényleg mit hova kell másolni van benne winraros meg cdp-s meg ugy minden
jah jó bocs hay csak televan azzal a tököm hogy v.ki felrakk valamit egy oldalra és baszik normálisan leírni hogy mit hova kel másolni csak ezért vok pippa .
#123 stílusáról (kb. 22,5 óra után) nem is beszélve...
Nem, nem lettél okosabb, csak leírtam, kb. miért nem kaptál 1 nap alatt segítséget.
És még bocs-ot is kértem, sõt, azzal kezdtem.
És még bocs-ot is kértem, sõt, azzal kezdtem.
kössz hay ezzel okosabb letem
Hát bocs, hogy 1 nap alatt nem érkezett válasz.
Ennek legalább 2 oka van.
1. Az említett nap alatt nem járt olyan valaki errefelé, aki tudna Neked segíteni.
2. Egyáltalán nem járt itt "zalkad"-on kívül senki ezen idõ alatt.
Mivel nekem meg sajnos egy banális ok miatt letörlõdött minden játék a vinyómról, így én sem tudok segíteni.
Ennek legalább 2 oka van.
1. Az említett nap alatt nem járt olyan valaki errefelé, aki tudna Neked segíteni.
2. Egyáltalán nem járt itt "zalkad"-on kívül senki ezen idõ alatt.
Mivel nekem meg sajnos egy banális ok miatt letörlõdött minden játék a vinyómról, így én sem tudok segíteni.
köszönöm széppen okos tojások a nagy büdüs semmit
Üdv!
Itt kérdezem meg, mert ez a fórum tünik élönek:
Trainz 2010 -ben pályaépítéskor nem bírok normálisan váltókat lerakni.
Meg van az elágazás, de piros/zöld nyilak nem jelennek meg rajta.
Ha egy "gyári" mapot nyitok meg, ott a már meglévö keresztezödéseknél müködnek a váltók, de ha én akarok létrehozni egyet, akkor megint csak semmi.
Kipróbáláskor a vonat mindig csak a "fövonalon" megy, nem tudok neki más irányt adni.
Itt kérdezem meg, mert ez a fórum tünik élönek:
Trainz 2010 -ben pályaépítéskor nem bírok normálisan váltókat lerakni.
Meg van az elágazás, de piros/zöld nyilak nem jelennek meg rajta.
Ha egy "gyári" mapot nyitok meg, ott a már meglévö keresztezödéseknél müködnek a váltók, de ha én akarok létrehozni egyet, akkor megint csak semmi.
Kipróbáláskor a vonat mindig csak a "fövonalon" megy, nem tudok neki más irányt adni.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
hali mindekinek ujboli segitséget szeretnék kerni letöltötem a beloadról a trainz simulatorhoz kiegészítöket de nem tudom hogy hovakell beilleszteni öket. jo valna egy kis segitség
sziasztok volna egy kérdésem az hogy a microsoft train simulatorhoz való pályák meg ugy minden jó e a train simulatorhoz ha jó mit hovakell másolni? elöre is kösz mindekitõl.
Sziasztok, hogyan lehet kocsi belsõ nézetbe menni?
Kovács Tamás
Hali All.
Néhány hónapja elkezdtem építeni a Gödöllõi HÉV vonalát, és aki tud modellezni ill. config file-t írni, az segíthetne.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Köszi.
Néhány hónapja elkezdtem építeni a Gödöllõi HÉV vonalát, és aki tud modellezni ill. config file-t írni, az segíthetne.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Köszi.
Sziasztok! Hogyan lehet modelleket letölteni a Trainz Download Station-ról? Egyik modell mellet sem látok ilyen opciót, hogy download...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak akkor amikor ha ki szeretnék lépni a tervezõbõl mindig lefagy a gép. Lécci segítsetek, már nagyon unom az újraindításokat. Elõre is köszi!!
Kovács Tamás
Sziasztok
Segítenétek abban, hogy honnan lehet letölteni magyar mozdonyokat TS2009-hez. Ajáték letöltõállomásán lévõk nem mûködnek. Elõre is köszi
Segítenétek abban, hogy honnan lehet letölteni magyar mozdonyokat TS2009-hez. Ajáték letöltõállomásán lévõk nem mûködnek. Elõre is köszi
Hello!
Hogyan lehet objektumokat készíteni?
Hogyan lehet objektumokat készíteni?
Sziasztok!
Ha full hd felbontásban szeretném játszani a játékot 22 colos monitoron egy EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokarival, akkor milyen lesz a játék minõsége? Full hd felbontásban milyen videokarival játszátok a játékot?
Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Ha full hd felbontásban szeretném játszani a játékot 22 colos monitoron egy EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokarival, akkor milyen lesz a játék minõsége? Full hd felbontásban milyen videokarival játszátok a játékot?
Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Szevasz!
Szerintem jó lesz, nekem sokkal gyengébb gépen viszonylag jól elfutkározik, igaz felsõvezetéket nem szoktam rakni, mert az nagyon belassítja a játékot.
Szerintem jó lesz, nekem sokkal gyengébb gépen viszonylag jól elfutkározik, igaz felsõvezetéket nem szoktam rakni, mert az nagyon belassítja a játékot.
valaki segítsen
letöltöttem a v43-as mozdonyt a trainz simulator 2009 hez
de nem tom h kell telepíteni
pls segítsetek :thx:
letöltöttem a v43-as mozdonyt a trainz simulator 2009 hez
de nem tom h kell telepíteni
pls segítsetek :thx:
Sziasztok!
Nemsokára venni fogok egy magyar nyelvû Trainz Simulator programot. Remélem, hogy jókat fogok majd vele játszani a Train Simulátor után. Azt szeretném kérdezni, higy ez a konfiguráció elég lesz-e a játék gond nélküli játszásához: ASUS P5k alaplap, Core2 Duo 6550 2,33 Ghz porocesszor, 4 gb DDR2 800 Mhz RAM? Egy 17 colos monitorom van. Elõre is köszi a választ.
Nemsokára venni fogok egy magyar nyelvû Trainz Simulator programot. Remélem, hogy jókat fogok majd vele játszani a Train Simulátor után. Azt szeretném kérdezni, higy ez a konfiguráció elég lesz-e a játék gond nélküli játszásához: ASUS P5k alaplap, Core2 Duo 6550 2,33 Ghz porocesszor, 4 gb DDR2 800 Mhz RAM? Egy 17 colos monitorom van. Elõre is köszi a választ.
Küldtem pm-et.
segítsetek
küldjetek serialt!
küldjetek serialt!
Hali.
Honnan lehet letölteni a Budapesti 2-es metró vonalát Trainz-re,és néhány metrókocsit?
Honnan lehet letölteni a Budapesti 2-es metró vonalát Trainz-re,és néhány metrókocsit?
passz , már nincs fent jóideje egyik trainz sem :S
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
kibontod ami benne van , aztán managerben import content asszem
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
.rar kiterjesztésû fájlokat hogyan telepítsem? hova kell másolni?
van egy fõ xxx.rar és azon belül több mappa
van egy fõ xxx.rar és azon belül több mappa
#hhwnd
egész jó
nekem pixeles kurvára :|
nemtudom miért, olyan fos xD
ráadásul letörölni se tudom mert nem mûködik az uninstall O.o
nekem pixeles kurvára :|
nemtudom miért, olyan fos xD
ráadásul letörölni se tudom mert nem mûködik az uninstall O.o
#hhwnd
egy képet nyomass már pls
milyen nálad a játék
nálam a magyar trainzes cuccok egyáltalán nem mentek
milyen nálad a játék
nálam a magyar trainzes cuccok egyáltalán nem mentek
#hhwnd
én fullosra raktam a grafot aztán tiszta okádék volt a patch nélküli változatban :/
kurva serialt meg nem találok, más meg úgysem ad eredetit, pedig megdobhatna vki, auran honlapja nem érdekel, másnak nem adnám, csak a játék elidnításáig kéne
kurva serialt meg nem találok, más meg úgysem ad eredetit, pedig megdobhatna vki, auran honlapja nem érdekel, másnak nem adnám, csak a játék elidnításáig kéne
#hhwnd
ugyan dehogy
ha az lenen nem lenne ilyen gondom
pénzem meg nincs játékokra
viszont szeretem a vonatos dolgokat
ha az lenen nem lenne ilyen gondom
pénzem meg nincs játékokra
viszont szeretem a vonatos dolgokat
#hhwnd
na fel van patchelve
seriatl nemfogadja el ami az alap játékhoz volt
teendõ? adna valaki egy mûködõt a patchez?
seriatl nemfogadja el ami az alap játékhoz volt
teendõ? adna valaki egy mûködõt a patchez?
#hhwnd
telepítem a patchet, 400megás
de valamiért iszonyat lassan teleül pedig már 1órája megy és a csík a negyedénél sincs O.o
de valamiért iszonyat lassan teleül pedig már 1órája megy és a csík a negyedénél sincs O.o
#hhwnd
A vágány fontosságát a Tracks/Add Trackmark menüpont alatt adhatjuk meg a Track priority marker segítségével. Ez egy lila bigyó. Látható, hogy a prioritik 3 lépésben állíthatóak. Elsõ látásra kevésnek tûnik, de elég lesz mindenre. A trackmark iránya nem meghatározó, tehát mindegy merre néz a csúcsa. Ahhoz, hogy a vonatok érzékeljék ezeket a fontossági jelzõket, olyan helyekre kell elhelyezni, ami meghatároz egy-egy sín szakaszt. A trakmarkokat kitérõtõl kitérõig lehet mozgatni a sínen. Ebbõl következik, hogy a hatókörzete is ez, tehát ez egy szegmens. Azonban nem kell minden kitérõvel behatárolt vágányra ilyen trackmarkot tenni csak akkor, ha különbözõ fontossága van a vágányoknak.
A vonatok prioritásának megadása sem egy nagy ördöngõsség. A Trains/Train Mode/Edit properties (?) gomb kiválasztása után áljuk rá arra a szerelvényre, amit be szeretnék állítani, és klikk. Az elõugró ablakban ugyanazt találjuk mint a trackmarknál, és a megadható értékek a szerelvény egészére érvényesek. Ha megvagyunk a beállításokkal, és Driver módban kiadunk egy parancsot a lehetséges célállomásra (értelemszerûen több lehetõségnek kell lennie), akkor a vonatvezetõnk azt a vágányt fogja választani, ami egyezik a vonat prioritásával. Remélem ez segít majd.
A vonatok prioritásának megadása sem egy nagy ördöngõsség. A Trains/Train Mode/Edit properties (?) gomb kiválasztása után áljuk rá arra a szerelvényre, amit be szeretnék állítani, és klikk. Az elõugró ablakban ugyanazt találjuk mint a trackmarknál, és a megadható értékek a szerelvény egészére érvényesek. Ha megvagyunk a beállításokkal, és Driver módban kiadunk egy parancsot a lehetséges célállomásra (értelemszerûen több lehetõségnek kell lennie), akkor a vonatvezetõnk azt a vágányt fogja választani, ami egyezik a vonat prioritásával. Remélem ez segít majd.