Trainz Simulator 2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna már nem emléxem részletekre menõen, a txt-kben nincs segítség?
A tartalom-kezelõ szerintem a tga lehet, ha így értetted a kérdést.
Winrar progival tudod az egészet kibontani egy mappába szerintem.
köszi hay eljutotam a content managerig odabe huztam mindent de nem jeleniti meg a játékban a másik problémám hogy megnyítom a winrar mappát és abban van még másik mappa azt is meg nyitom és ilyesmi fájlok vannak benne
- tga
- txt
- config txt
a tartalom kezelõ az melyik ? ugyan is nekem angol az egész játék

Szia!
Innen idézek:

"Hogy kell telepíteni a modelleket TS2009 alá?
A TS2009 alá megjelenõ modelljeink több formátumban érhetõek el.

1. Telepítõs verzió.
Ebben az esetben a telepítõt kell elindítani, és automatikusan a telepítõ szoftver fogja a modelleket telepíteni a játékhoz.

2. .zip formátum
A tömörített, letöltött állományt ki kell csomagolni egy mappába, és ezt a mappát egyszerûen be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.

3. .cdp formátum
A kijelölt .cdp file-okat be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelõ-be.

A Content Manager-ben, azaz a Tartalomkezelõ-ben lehetõség van a File menüpont alatt is beadni a modelleket. Ilyenkor a két importálás közül választhatunk, .cdp-ket vagy sima könyvtárban lévõ modelleket importálhatunk. Ebben az esetben tallózni kell a mappák között, a behúzásos módszer sokkal gyorsabb és egyszerûbb."

És hogy ne kelljen az oldalon keresgélned....

Itt is vannak Neked valók...
de már egyszer felregiztem magam de nem tok belépni

Charly
A Hott on mindenre megkapod a választ csak ne dicsekedj vele hogy warez a progid!

sziasztok mi a helyzet meddig várjak ezzel a segítségggel mert kezd abbbol elegem lenni hogy másoknak tudnak segíteni de nekem meg nem
nincs ezze a ki...........ot forumon senki olyan okos tojás akki meg tudna válaszolni néhány kérdésemet
- mit kezdjek a content managerel lehet hogy roszul írtam
- mit kezdjek a cdp fájal
- mit kezdjek a tga fájal
- mit kezdjek a winraral
ezt a kiegészítöket még a beloadról töltötem le és nem tom hogy mit hova kell tenni meg mit kellene csinálni jovonna egy kiss segitség minnél ellöb azt se bánom ha a részletes le írás elkülditek az emil cimemre: [email protected]

enyi lett

jah bocs mindenkitöl az elözbbiért csak már nagyon ideges vok hohy nem tud senki se segiteni vagy jo volna egy oldal de ne a h0tt oldal v.mi más. köszzi elöre is

Sziasztok!

Nekem az SP2-höz kellene cd-key. Tudnátok segíteni?

Elõre is köszi!

[email protected]
még kezdõ vok ebben és nem tom tényleg mit hova kell másolni van benne winraros meg cdp-s meg ugy minden

jah jó bocs hay csak televan azzal a tököm hogy v.ki felrakk valamit egy oldalra és baszik normálisan leírni hogy mit hova kel másolni csak ezért vok pippa .

#123 stílusáról (kb. 22,5 óra után) nem is beszélve...
Nem, nem lettél okosabb, csak leírtam, kb. miért nem kaptál 1 nap alatt segítséget.
És még bocs-ot is kértem, sõt, azzal kezdtem.
kössz hay ezzel okosabb letem

Hát bocs, hogy 1 nap alatt nem érkezett válasz.

Ennek legalább 2 oka van.

1. Az említett nap alatt nem járt olyan valaki errefelé, aki tudna Neked segíteni.
2. Egyáltalán nem járt itt "zalkad"-on kívül senki ezen idõ alatt.

Mivel nekem meg sajnos egy banális ok miatt letörlõdött minden játék a vinyómról, így én sem tudok segíteni.
köszönöm széppen okos tojások a nagy büdüs semmit

zalkad
Üdv!
Itt kérdezem meg, mert ez a fórum tünik élönek:
Trainz 2010 -ben pályaépítéskor nem bírok normálisan váltókat lerakni.
Meg van az elágazás, de piros/zöld nyilak nem jelennek meg rajta.
Ha egy "gyári" mapot nyitok meg, ott a már meglévö keresztezödéseknél müködnek a váltók, de ha én akarok létrehozni egyet, akkor megint csak semmi.
Kipróbáláskor a vonat mindig csak a "fövonalon" megy, nem tudok neki más irányt adni.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

hali mindekinek ujboli segitséget szeretnék kerni letöltötem a beloadról a trainz simulatorhoz kiegészítöket de nem tudom hogy hovakell beilleszteni öket. jo valna egy kis segitség

sziasztok volna egy kérdésem az hogy a microsoft train simulatorhoz való pályák meg ugy minden jó e a train simulatorhoz ha jó mit hovakell másolni? elöre is kösz mindekitõl.

Sziasztok, hogyan lehet kocsi belsõ nézetbe menni?

Kovács Tamás

Hali All.
Néhány hónapja elkezdtem építeni a Gödöllõi HÉV vonalát, és aki tud modellezni ill. config file-t írni, az segíthetne.<#vigyor3><#vigyor3>
Köszi.
Sziasztok! Hogyan lehet modelleket letölteni a Trainz Download Station-ról? Egyik modell mellet sem látok ilyen opciót, hogy download...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak akkor amikor ha ki szeretnék lépni a tervezõbõl mindig lefagy a gép. Lécci segítsetek, már nagyon unom az újraindításokat. Elõre is köszi!!

Kovács Tamás

Sziasztok
Segítenétek abban, hogy honnan lehet letölteni magyar mozdonyokat TS2009-hez. Ajáték letöltõállomásán lévõk nem mûködnek. Elõre is köszi
longhaul
GMAXXAL

OMSI FOREVER!!!

Hello!
Hogyan lehet objektumokat készíteni?
Sziasztok!
Ha full hd felbontásban szeretném játszani a játékot 22 colos monitoron egy EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokarival, akkor milyen lesz a játék minõsége? Full hd felbontásban milyen videokarival játszátok a játékot?
Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Szevasz!
Szerintem jó lesz, nekem sokkal gyengébb gépen viszonylag jól elfutkározik, igaz felsõvezetéket nem szoktam rakni, mert az nagyon belassítja a játékot.
valaki segítsen
letöltöttem a v43-as mozdonyt a trainz simulator 2009 hez
de nem tom h kell telepíteni
pls segítsetek :thx:
Sziasztok!
Nemsokára venni fogok egy magyar nyelvû Trainz Simulator programot. Remélem, hogy jókat fogok majd vele játszani a Train Simulátor után. Azt szeretném kérdezni, higy ez a konfiguráció elég lesz-e a játék gond nélküli játszásához: ASUS P5k alaplap, Core2 Duo 6550 2,33 Ghz porocesszor, 4 gb DDR2 800 Mhz RAM? Egy 17 colos monitorom van. Elõre is köszi a választ.
Küldtem pm-et.
segítsetek
küldjetek serialt!
Hali.
Honnan lehet letölteni a Budapesti 2-es metró vonalát Trainz-re,és néhány metrókocsit?
leho94
passz , már nincs fent jóideje egyik trainz sem :S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

allock
és 2004nél?
bemásoltam a world mappába meg jelenik de nincs kerék a vagonokonxd

#hhwnd

leho94
kibontod ami benne van , aztán managerben import content asszem

allock
.rar kiterjesztésû fájlokat hogyan telepítsem? hova kell másolni?
van egy fõ xxx.rar és azon belül több mappa

#hhwnd

allock
na jólvan megtaláltam a 2004et
játszok azzal :p

#hhwnd

allock
az hagyján
de hogy a cdtp vagy milyen importer se menjen..

#hhwnd

leho94
az fail eléggé

allock
egész jó
nekem pixeles kurvára :|
nemtudom miért, olyan fos xD
ráadásul letörölni se tudom mert nem mûködik az uninstall O.o

#hhwnd

leho94
nem fullon :

allock
egy képet nyomass már pls
milyen nálad a játék

nálam a magyar trainzes cuccok egyáltalán nem mentek

#hhwnd

leho94
az a baj nekem sem eredeti :S

allock
én fullosra raktam a grafot aztán tiszta okádék volt a patch nélküli változatban :/
kurva serialt meg nem találok, más meg úgysem ad eredetit, pedig megdobhatna vki, auran honlapja nem érdekel, másnak nem adnám, csak a játék elidnításáig kéne

#hhwnd

leho94
hát passz , én nem raktam fel patchet..

allock
ugyan dehogy
ha az lenen nem lenne ilyen gondom
pénzem meg nincs játékokra
viszont szeretem a vonatos dolgokat

#hhwnd

leho94
eredeti?

allock
help

#hhwnd

allock
na fel van patchelve
seriatl nemfogadja el ami az alap játékhoz volt
teendõ? adna valaki egy mûködõt a patchez?

#hhwnd

allock
telepítem a patchet, 400megás
de valamiért iszonyat lassan teleül pedig már 1órája megy és a csík a negyedénél sincs O.o

#hhwnd

A vágány fontosságát a Tracks/Add Trackmark menüpont alatt adhatjuk meg a Track priority marker segítségével. Ez egy lila bigyó. Látható, hogy a prioritik 3 lépésben állíthatóak. Elsõ látásra kevésnek tûnik, de elég lesz mindenre. A trackmark iránya nem meghatározó, tehát mindegy merre néz a csúcsa. Ahhoz, hogy a vonatok érzékeljék ezeket a fontossági jelzõket, olyan helyekre kell elhelyezni, ami meghatároz egy-egy sín szakaszt. A trakmarkokat kitérõtõl kitérõig lehet mozgatni a sínen. Ebbõl következik, hogy a hatókörzete is ez, tehát ez egy szegmens. Azonban nem kell minden kitérõvel behatárolt vágányra ilyen trackmarkot tenni csak akkor, ha különbözõ fontossága van a vágányoknak.
A vonatok prioritásának megadása sem egy nagy ördöngõsség. A Trains/Train Mode/Edit properties (?) gomb kiválasztása után áljuk rá arra a szerelvényre, amit be szeretnék állítani, és klikk. Az elõugró ablakban ugyanazt találjuk mint a trackmarknál, és a megadható értékek a szerelvény egészére érvényesek. Ha megvagyunk a beállításokkal, és Driver módban kiadunk egy parancsot a lehetséges célállomásra (értelemszerûen több lehetõségnek kell lennie), akkor a vonatvezetõnk azt a vágányt fogja választani, ami egyezik a vonat prioritásával. Remélem ez segít majd.