186
Trainz Simulator 2009: World Builder Edition (PC)
  • bazsi25
    kösz a segitséget hálám üldözni fog
  • longhaul
    Azért van ez, mert annak a modellnek valamelyik összetevője hiányzik. Itt olvashatszHottrainz - Ismertető
  • bazsi25
    haliho mindekinek ujboli problémám van a content managerben nem tom jol írtam e beletettem a cdp fájlokat van amelyiket engedi de van amelyiket nem és mind piros miért van ez ?
    valaki tudna nekem segitenni
  • Csúzli5
    Sziasztok!
    Tudna valaki adni egy serialt a 40040-es patch-hez?
    Üdv.
  • longhaul
    Segítséget szeretnék kérni videokártya ügyben?:

A(z) Nvidia SPARKLE GTS 450 512 MB videokártyát bírja-e a TRS2009? ... Vagy nem csak a GEFORCE-okat szereti a játék?
  • Hay #141
    Hát ezt nem tudom sajna...
  • bazsi25
    nem tudja v.ki hogy hol lehet le szedni a drezdai és a prágai út bövítményt mert mindig ezt kéri elküld a hp trainzre de ott nincs semmi
    ebben is jolvolna egy kis segitség. hay te?
  • bazsi25
    jol van hay te tudod de azért millió kösszönet
    végül is eljutotam odáig hogy a content managerbe belehuzogatam a cdp fájlt és bent magában a játékban pirosan jelenek meg a mozdonyok miért van ez? .
  • Hay #138
    Azt én nem nagyon szeretem :-)
    Max. online chat-progi jöhet szóba nálam :-)
    Bár szerintem nálam nagyobb-jobb segítséget hamar találsz :-D
  • bazsi25
    hay volna még egy lehtöség ha te is benne vagy telefonos segitség nyujtás
  • Hay #136
    Sajna már nem emléxem részletekre menően, a txt-kben nincs segítség?
    A tartalom-kezelő szerintem a tga lehet, ha így értetted a kérdést.
    Winrar progival tudod az egészet kibontani egy mappába szerintem.
  • bazsi25
    köszi hay eljutotam a content managerig odabe huztam mindent de nem jeleniti meg a játékban a másik problémám hogy megnyítom a winrar mappát és abban van még másik mappa azt is meg nyitom és ilyesmi fájlok vannak benne
    - tga
    - txt
    - config txt
    a tartalom kezelő az melyik ? ugyan is nekem angol az egész játék
  • Hay #134
    Szia!
    Innen idézek:

"Hogy kell telepíteni a modelleket TS2009 alá?
    A TS2009 alá megjelenő modelljeink több formátumban érhetőek el.

1. Telepítős verzió.
    Ebben az esetben a telepítőt kell elindítani, és automatikusan a telepítő szoftver fogja a modelleket telepíteni a játékhoz.

2. .zip formátum
    A tömörített, letöltött állományt ki kell csomagolni egy mappába, és ezt a mappát egyszerűen be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelő-be.

3. .cdp formátum
    A kijelölt .cdp file-okat be kell húzni a Content Manager-be, azaz a Tartalomkezelő-be.

A Content Manager-ben, azaz a Tartalomkezelő-ben lehetőség van a File menüpont alatt is beadni a modelleket. Ilyenkor a két importálás közül választhatunk, .cdp-ket vagy sima könyvtárban lévő modelleket importálhatunk. Ebben az esetben tallózni kell a mappák között, a behúzásos módszer sokkal gyorsabb és egyszerűbb."

És hogy ne kelljen az oldalon keresgélned....

Itt is vannak Neked valók...
  • bazsi25
    de már egyszer felregiztem magam de nem tok belépni
  • Charly
    A Hott on mindenre megkapod a választ csak ne dicsekedj vele hogy warez a progid!
  • bazsi25
    sziasztok mi a helyzet meddig várjak ezzel a segítségggel mert kezd abbbol elegem lenni hogy másoknak tudnak segíteni de nekem meg nem
    nincs ezze a ki...........ot forumon senki olyan okos tojás akki meg tudna válaszolni néhány kérdésemet
    - mit kezdjek a content managerel lehet hogy roszul írtam
    - mit kezdjek a cdp fájal
    - mit kezdjek a tga fájal
    - mit kezdjek a winraral
    ezt a kiegészítöket még a beloadról töltötem le és nem tom hogy mit hova kell tenni meg mit kellene csinálni jovonna egy kiss segitség minnél ellöb azt se bánom ha a részletes le írás elkülditek az emil cimemre: [email protected]

enyi lett

jah bocs mindenkitöl az elözbbiért csak már nagyon ideges vok hohy nem tud senki se segiteni vagy jo volna egy oldal de ne a h0tt oldal v.mi más. köszzi elöre is
  • mintir
    Sziasztok!

Nekem az SP2-höz kellene cd-key. Tudnátok segíteni?

Előre is köszi!

[email protected]
  • bazsi25
    még kezdő vok ebben és nem tom tényleg mit hova kell másolni van benne winraros meg cdp-s meg ugy minden
  • bazsi25
    jah jó bocs hay csak televan azzal a tököm hogy v.ki felrakk valamit egy oldalra és baszik normálisan leírni hogy mit hova kel másolni csak ezért vok pippa .
  • Hay #127
    #123 stílusáról (kb. 22,5 óra után) nem is beszélve...
  • Hay #126
    Nem, nem lettél okosabb, csak leírtam, kb. miért nem kaptál 1 nap alatt segítséget.
    És még bocs-ot is kértem, sőt, azzal kezdtem.
  • bazsi25
    kössz hay ezzel okosabb letem
  • Hay #124
    Hát bocs, hogy 1 nap alatt nem érkezett válasz.

Ennek legalább 2 oka van.

1. Az említett nap alatt nem járt olyan valaki errefelé, aki tudna Neked segíteni.
    2. Egyáltalán nem járt itt "zalkad"-on kívül senki ezen idő alatt.

Mivel nekem meg sajnos egy banális ok miatt letörlődött minden játék a vinyómról, így én sem tudok segíteni.
  • bazsi25
    köszönöm széppen okos tojások a nagy büdüs semmit
  • zalkad
    Üdv!
    Itt kérdezem meg, mert ez a fórum tünik élönek:
    Trainz 2010 -ben pályaépítéskor nem bírok normálisan váltókat lerakni.
    Meg van az elágazás, de piros/zöld nyilak nem jelennek meg rajta.
    Ha egy "gyári" mapot nyitok meg, ott a már meglévö keresztezödéseknél müködnek a váltók, de ha én akarok létrehozni egyet, akkor megint csak semmi.
    Kipróbáláskor a vonat mindig csak a "fövonalon" megy, nem tudok neki más irányt adni.
  • bazsi25
    hali mindekinek ujboli segitséget szeretnék kerni letöltötem a beloadról a trainz simulatorhoz kiegészítöket de nem tudom hogy hovakell beilleszteni öket. jo valna egy kis segitség
  • bazsi25
    sziasztok volna egy kérdésem az hogy a microsoft train simulatorhoz való pályák meg ugy minden jó e a train simulatorhoz ha jó mit hovakell másolni? elöre is kösz mindekitől.
  • Tamás540
    Sziasztok, hogyan lehet kocsi belső nézetbe menni?
  • Lackoooo
    Hali All.
    Néhány hónapja elkezdtem építeni a Gödöllői HÉV vonalát, és aki tud modellezni ill. config file-t írni, az segíthetne.
    Köszi.
  • picnic
    Sziasztok! Hogyan lehet modelleket letölteni a Trainz Download Station-ról? Egyik modell mellet sem látok ilyen opciót, hogy download...
  • Tamás540
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak akkor amikor ha ki szeretnék lépni a tervezőből mindig lefagy a gép. Lécci segítsetek, már nagyon unom az újraindításokat. Előre is köszi!!
  • Pittyy
    Sziasztok
    Segítenétek abban, hogy honnan lehet letölteni magyar mozdonyokat TS2009-hez. Ajáték letöltőállomásán lévők nem működnek. Előre is köszi
  • longhaul
    GMAXXAL
  • bedini
    Hello!
    Hogyan lehet objektumokat készíteni?
  • M412305
    Sziasztok!
    Ha full hd felbontásban szeretném játszani a játékot 22 colos monitoron egy EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokarival, akkor milyen lesz a játék minősége? Full hd felbontásban milyen videokarival játszátok a játékot?
    Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv
  • picnic
    Szevasz!
    Szerintem jó lesz, nekem sokkal gyengébb gépen viszonylag jól elfutkározik, igaz felsővezetéket nem szoktam rakni, mert az nagyon belassítja a játékot.
  • harcos95
    valaki segítsen
    letöltöttem a v43-as mozdonyt a trainz simulator 2009 hez
    de nem tom h kell telepíteni
    pls segítsetek :thx:
  • M412305
    Sziasztok!
    Nemsokára venni fogok egy magyar nyelvű Trainz Simulator programot. Remélem, hogy jókat fogok majd vele játszani a Train Simulátor után. Azt szeretném kérdezni, higy ez a konfiguráció elég lesz-e a játék gond nélküli játszásához: ASUS P5k alaplap, Core2 Duo 6550 2,33 Ghz porocesszor, 4 gb DDR2 800 Mhz RAM? Egy 17 colos monitorom van. Előre is köszi a választ.
  • Hay #108
    Küldtem pm-et.
  • harcos95
    segítsetek
    küldjetek serialt!