430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
-
pinnacle #149 miért én?:O -
#148 családban marad :D -
#147 Csak nézzétek meg az adatlapját. Nem kell több. -
#146 Ajánlanám a #141 számú kommentet figyelmesen elolvasni. Inkább adózok de van munkahelyem mint legyek apuci és anyuci pénzén vagy segélyen élő senki aki 5 év múlva alkoholizmusba vagy a nagy arcába hal bele. :) Have fun. -
sKeezo #145 egy egész cigánytelepet nem könnyű elkaparni. -
pinnacle #144 bujj vissza a melóhelyedre és adózz, mert kell a segélyre:) -
#143 Úgy is sittre kerülsz előbb-utóbb a testvírekhez, eddzed a popólukad :))) -
#142 Hát nem, online értelmező kéziszótárat linkelhetne valaki neked. -
#141 Most nekem is sok amit művelsz!
pinakle áljál le -
#140 Csávót lelőni, valahol elkaparni + pár barát az alibihez és have a nice day. -
#139 Én úgy tudom hogy ha késsel támadnak rád és késel védekezel, az önvédelem.
Ha Késsel jönnek és lőfegyverrel mész, akkor már indíthatnak eljárást.. -
#138 te nandusz vagy tuti :DDD -
#137 Nekem inkább az jut eszembe a kommentjeidről, hogy a szarnak is sok formája van. Nem pedig a felsőbbrendűség, de kinek mi..
Mindenesetre én inkább dolgozom tovább mert már nem szórakoztatónak érzem azokat amiket írsz hanem szánalmasnak. Ettől függetlenül ugyan úgy embernek tekintelek téged, csak kissé aberráltnak. -
Gladius71 #136 Lelőni nem tudod, mert kvázi Magyarországon csak főbíró, illetve annál magasabb emberkéknek adnak lőfegyverre engedélyt.
Amúgy a törvény úgy szól: „Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját illetve mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető támadás elhárításához szükséges"
Tehát az életedre tör, és megölöd (persze ahhoz igazolni kell Neked, hogy az életedre tört) akkor jogos önvédelem. Ha nem, akkor mész a dutyiba -
#135 Jaja. A dzsipók nem is tudnak írni.. as:sasd:asdaa -
marxell #134 Még, jó, hogy kamu cigány vagy és etetsz mindenkit, különben lehordtalak volna :D -
pinnacle #133 Perszeee:)
mintha nem ugyanazt irtad volna le:)
butuska:) -
marxell #132 Hát igen, a nagy cigány apák, akik a hatalmas családszeretők a börtönben... :) -
pinnacle #131 mert felsőbbrendűbb is vagyok:) -
#130 "mert a támadáshoz mérten túl nagy erőt használtál:)" ez sem igaz ebben a formában (csak kb 5%-ban) de azért köszönjük az észrevételt. -
pinnacle #129 igen lecsuknak, bennt meg megdugnak:)
mert a támadáshoz mérten túl nagy erőt használtál:) -
#128 Arról van szó, hogy te felsőbbrendűnek képzeled magad és intelligensnek, de csak annyira vagy az, hogy olyan dolgot nem tudsz amit általános iskolában is tanítanak. Tehát még mindig te vagy a gyengeelméjű nem pedig én vagy mások. -
#127 Ez kissé több tényezőt is igényel mint a támadnak és lelőttem rész. Ha rád támad és megszúr, te meg lábon lövöd aztán kihívod a rendőrséget akkor is indítanak eljárást ellened is nem csak ellene. Ha pedig megölöd akkor lecsukhatnak mivel éles lőfegyver használata nem igazán engedélyezett ebben a formában. Rendőrökre is ha késsel támadnak gumibottal verik össze mert amíg nem használnak éles lőfegyvert ellenük tiltott nekik is használni.
De ha csak gázpisztolyról van szó akkor lőheted nyugodtan amíg van benne töltény :D Utána is indítanak eljárást de nem mindegy, hogy milyet.. De ezeket nem tudom, ha betéved egy jogász vagy olyan aki tiszti képzőn végzett ő meg tudja mondani. -
pinnacle #126 könyörgom akkor vágd le egyenként az ujjad, hogyha látsz egy helyesirási hibát a fórumon köszike:) -
sKeezo #125 konténerbe bebaszni, és felgyújtani. -
#124 Lehet, hogy a többségnek is kellene pontot osztogatni de szerintem megéri ha kitakarítanak innen téged. Amúgy meg értelmes ember szarnak se néz téged mint ahogy én sem és nem zavarnak a hülyeségeid mert csak magadat járatod le a primitívségeddel. -
marxell #123 Én naponta járok az ombuccmanhoz, mert hátrányos helyzetem van, a származásom miatt :( -
sKeezo #122 ha van fegyvertartási engedélyem, és rámtámadnak pl késsel, és én lelövöm, akkor lecsuknak? vagy önvédelem? -
marxell #121 Hallod, még beszélhetnél hülyeségeket, hátha felkerülünk a toplistáára ;) :D -
pinnacle #120 akkor ha én kapok 1-2 pontot, akkor a többség bant:)
csak nehogy mennem kelljen ombudsmanhoz, az egyenlőség hiánya miatt:( -
#119 De nem helyes a magyar helyesírás szabályai szerint, ergo a fórum nélküli életet gyakorolhatnád inkább. Nem képzelegni kellene. Inkább menj és növeld az intelligencia szinted. -
#118 Amúgy meg mindegy, hogy mi van és mi nincs, ha egy normális mod erre jár úgy is kap 1-2 pontot. Lehet nem anyázik de közösséget rombol a hülyeségeivel.
A flame pedig szerintem minden formában tiltott. -
pinnacle #117 én nem használok firefoxot:(
a Te pedig tisztelgés illetve elismerés az intelligencia, erő, ügyesség, hatalom megtestesítőjének:) -
#116 Akkor még szerencse, hogy a Te szót nem kell nagybetűvel írni csak megszólításnál amikor levelet kezdesz. Intelligencia mi.. csak szimplán van a firefoxodban magyar helyesírás ellenőrzés. Na tényleg psssztt. -
marxell #115 Kéne valami jó anatómiai könyv, tudsz szerezni? :D -
pinnacle #114 mit lopjak? megrendelésre is csinálom:) -
#113 Vadászboltban vettem egy desert replikát 34 ezerért, tudom, hogy mihez kell engedély és mihez nem és hogyan lehet viselni. 3 hónapja van meg kb. -
marxell #112 Fórumozók!
Hagyjuk ezt a kamu cigányt, éljen csak a kis mesevilágában, ahol a gonosz gádzsók majd kihalnak és a cigányoké lesz az ország. Hiába magyarázunk meg neki mindent, neki ez már benne van a vérében, ez a rasszizmus, meg általánosítás.
Menjél lopjál valamit pinnacle, hamár lefizettek, hogy hülyeségeket beszélj. -
pinnacle #111 melyikakurva?:o nemtudom melyik az a 4ből, gy mindet anyának szólitom.
Tehát melyik? -
#110 Vegyétek már észre hogy köze nincs a cigányokhoz :D Szivat mindenkit tegnap este óta :DASDSadsad