ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
tehát ki hogy lõ fejbe kit?:D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"értékekre meg vigyázni, mert nemtudod mikor jön egy tesó és bum bum bum, elveszi:) "
titeket írtani kell, és fognak is ne aggódj
aztán majd sztem az életedre vigyázzál, mert bum bum bum jön egy magyar és fejbelõ a faszba
ámen
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
próba?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"amikor gázpisztolytól megijedt a támadó és elõrántott egy éleset majd meghúzta a ravaszt és az embernek a fél arca az utca másik oldalán kötött ki."
Sajnos az esetek nagy százalékában több illegális fegyver van már közkézen, mint legális!
Én is a mozgásérzékelõs lámpára tenném a voksomat! "Mozgásérzékelõs lámpa se ér semmit, mert arra nem kelsz fel" Erre is van megoldás! Egy 500W-os érzékelõs lámpa, és bent a lakásban egy hangjelzés hozzá, ami kint nem hallható!
Kutya az tényleg jóó, addig amig nem csinálják ki <#szomoru1>#szomoru1>
Vegyél már egyet kérlek, kalasnyikov igy ak su úgy. De azt se tudjátok kitõl lehetne venni... használni tudnátok?:D
Eltörne a kezetek, vállatok amilyen "edzett" emberek irják ezt átlagba:)
am legjobb védekezés, ha szétosztjátok a pénzt a tesók között és akkor nem kell "kölcsönvenni"
De ne félj, nem fogjátok átvenni az országot. Török idõkben is volt már olyan, hogy az összlakosság 50 százaléka volt csak magyar. Majd ezt is túléljük, te meg majd húzhatsz el az utolsó segílykéddel.
Amúgy meg már ki kellett volna basznia a moderátornak, uszítás miatt.. na mindegy. Hihetetlen, hogy nektek mindent szabad, nekünk meg SEMMIT.
Tudod 1 vs 10 :P
Annyi a hátrány benne, hogy ha valaki elõrántja mert meg akarják verni vagy kirabolni akkor elképzelhetõ, hogy a másik fél is elõránt egyet, vagy kést vagy bármi mást. Sõt, sajnos hallottam/olvastam már olyan esetet amikor gázpisztolytól megijedt a támadó és elõrántott egy éleset majd meghúzta a ravaszt és az embernek a fél arca az utca másik oldalán kötött ki.
Személyvédelemre alkalmasabb a spray azokból is lehet már olyat venni, hogy a szemét kimarja és levegõt nem kap 20 percig.
Vagyonvédelemre pedig lehet használni a mozgásérzékelõs lámpát illetve lehet vásárolni álkamerát vagy kisebb kategóriás kamerát (max 30ezer) azt kiszerelni az épület falára és kirakni egy táblát a kapuhoz vagy ajtóra, hogy kamerával megfigyelt/õrzött terület. A tábla kihelyezése minden megfigyelésen alapuló technikai tevékenység esetén kötelezõ.
Azt hiszem ezzel el is magyaráztam minden normális lehetõséget. :)
Persze ahogy mások írták lehet kutyát venni, kerítést erõsíteni.. ismerek olyat aki a kerítéstõl kb 40 centis távolságban elektromos birka terelõ kábelt vagy mi a tökömet rakott ki és esténként bekapcsolja, az sem egy kellemes a maga 10 ezer voltjával ha valaki hozzáér. Én megfogtam már egyszer, majdnem beszaladt a pisi a naciba :D
De amúgy a legegyszerûbb egy céget kiguglizni és elmenni hozzájuk vagy felhívni õket, hogy mit tudnak ajánlani normális pénzügyi keretek között.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Saor Alba
Saor Alba
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Múltkor látom az ablakból hogy faszika nyitogatja a kaput, kiszólok hogy mit akar? Erre aszongya csak egy lapátot akart kölcsönkérni <#ejnye1>#ejnye1>
a kutya nem fogja keresni
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hazunkrol: kerteshazba lakunk az utcarol csak 1 vaskapunk lehet bejonni ami 1be van epitve a tetovel kerites nincs csak az 1ik szomszed fele de ezek a mocsokalja nepek igy is betudnanak jutni sztem laza mi hasznalunk minden szobaba mozgaserzekelot(riaszto van) ablakokon meg faxa rács mindenhol(mindenkinek ajánlom).Volt olyan h nyitogattak az udvarra a kapunkat(teszteltek h zarva van e) ienkor ha tobben vagytok 2-3man 1bol ki kell menni meg nezni ki volt mert utana tudja h lattad es nem meri majd tobbszor
de ahogy meg tehetem be akarok szerezni 1 fegyvert engedejjel mert ez igy nem allapot ami van itt MO-n
haverom most meselte nekik nem vmi bisztonsagos a hazuk 2ezer negyzetmeteres udvar barhol betudnak maszni riaszto nincs stb van 2 kutyaja akik atom gyilkosok de semmit nem ernek mert mar volt ra pelda h reggel ugy ebred fel mind a 2 kutya h latni lehetett rajtuk h befujtak õket vmi altato cuccal :S na es most meselte h minen nap latjak h faszik maszkalnak a hazuk korul akiket sose lattak meg meg allandoan csorgetik a lakas telefonjukat es lerakjak(tesztelik h otthon vannake) es az a vicc h akiket lattak nem is cigok
ui: sry a helyesirasert de ugy hiszem ebbe a temaba nem ez a tema szal kimeljetek az ezekkel kapcsolatos hszekkel
Azt azert tudni kell, hogy ha barmilyen szituacioban hasznalod MINDENKEPPEN eljarast inditanak ellened! Persze mivel ezzel maradando karosodast nem lehet okozni, a legrosszabb egy garazdasag lehet amiert par 10 000 ft-ra megvagnak+ ha jogtalan a hasznalat ugrik az engedely meg a stukker. De ennyit meger, hogy este nem vagjak el az egesz csalad torkat.
Lakasvedelemre alkalmatlan, mert teged is kiut. Arrol nem beszelve, hogy a betoro lehet jobban birja a CS/peppert, es elobb ter magahoz mint te.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
háznál álkamera elég, mert aki piti azt elriasztja, aki profi az meg tudja hogy kamu, meg amúgy sem hozzám akar bejönni.
mindemellet van egy 50 kilós bulldogom.
amúgy amikor megmegvettem a házat, alakítgattam, költözködtem, ment a sürgés forgás, akkor elkezdtek arrafelé ólálkodni bizonyos egyének /dirket nem fogom leírni milyenek :)/
egyiket éppen akkor kaptam el, amikor a kõmûvesem autójából akarta elemelni az akkusfúrót. megmondtam, hogy most életben hagyom, de ettõl a pillanattól kezdve bármilyen rongálást-lopást-gengszterkedést hallok/látok nálam és a kétoldali szomszédaimnál akkor nem fogom keresni ki volt, hanem ÕT fogom elõvenni és lefenyíteni/nem veréssel, vannak erre is mõdszerek/
na azóta /lekopogom/ nem volt semmi, a linkelõ egyének elõre köszönnek, néha zavarukban tisztelegnek...
ennyi...