430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
-
#109 hupsz így nem kerestem :S bocsi :S
az álkamerás ötlet tetszik :), milyen árfekvésben lehet kapni? -
#108 :DDDDD
ezen most jót röhögtem :DDD -
#107 a jóédeskurvaanyád.
má kimondom nemérdekel ha bannolnak -
#106 :| -
#105 ebből látszik h sok mindent nem tudsz/nem értessz még -
Gladius71 #104 nevezd nevén az illetőt! Kolompár Orbán "fajtavédő" -
#103 de van csak 10ed annyi -
pinnacle #102 fizetett?:D
ki fizetne nekem ezért?:D -
pinnacle #101 ezekből a cikkekből kiderül, hogy nincs fehér bűnöző:)
Ennek örülök:) -
pinnacle #100 Attól, hogy van diplomám, nem kötelező tanítanom, hogyha van jobb és könnyebb meló:)
-
#99 sajnos egyre több lesz belőlük... -
#98 "A cigányok között nem ritka a 100 százalékos munkanélküliség, mert ugyan ki is akarna foglalkoztatni egy analfabéta, sokszor beszélni sem tudó, primitív, antiszociális, a bűnözésen kívül mást nem ismerő, fejlődésképtelen véglényt."
maguknak köszönhetik
"Mindez nagyon robbanékony szociális helyzetet eredményez az egész területen, hiszen a munkanélküli cigány lakosság a megélhetésért - a fehérekkel ellentétben - gyakran bűnözéshez folyamodik, annak ellenére, hogy köztudottan a szlovák hatalom rendőrsége nem bánik kesztyűs kézzel a cigányaival és nem egy példa volt arra is, hogy kommandósokat vetettek be ellenük."
nemértem nekünk miért kell simogatni a buksijukat, jaaaah h volt cigány miniszterelnök akik pár törvényt megcsinált (lásd családi pótlék, 3gyerek 4 kerék vagy hogy a faszba volt, sztem mindenki tudja kiről beszélek) így már érthető -
#97 akkor most tanár, vagy tolvaj, mert az előbb még besurranásokról okítottál itt...
te egy fizetett provokátor vagy; egy bértollnok... -
#96 ezt kéne itt is
konténerbe bebaszni, örüljön h nem az utcára került... -
#95 ennyi :D -
pinnacle #94 dehogynem, senki nem nézné ki, mikor rántok bicskát:) -
marxell #93 Általánosítok? Mondom a többség, nem az egész cigányságot bíráltam, de gondolom ez meghaladja a te intelligencia szintedet. -
pinnacle #92 nem én vágtam fel azzal, hogy egyetemi történelmet tudok:) -
#91 akkor cigány nem lehetsz :DDD -
marxell #90 Pfff, most lovagolj rajta, ennyi vagy :D
-
tirpitz #89 valszeg rohadtul nem vagy cigány, csak egy 12 éves kretén aki most arra élvezkedik hogy felbassza x ember fejét... -
pinnacle #88 látod, mert általánositasz:)
értelmesen is meg lehet győzni a buta embereket, srry, de láthatod, ordibáltok, fenyegettek, aztán láthatod már is visszavonultok:) -
pinnacle #87 egyetemi:Asdasdasda
egyetemes, intelligens barátom:)
amúgy történelem szakos tanárral beszélgetsz:P -
marxell #86 Sajna nem annak tűnsz.. ilyenkor a cigányok többsége már caps lockkal írna, mert fáj neki az igazság.. Kamu cigány vagy, bocsi :D -
#85 hozzászólásaidból ez nemigen látszik -
marxell #84 Húú, ezt megnézném. Tudod én történelemből versenyeket nyerek, nem, nem iskolaiakat, megyeieket. Jah és nem csak a magyart tudom, hanem az egyetemi történelmet is. -
pinnacle #83 pedig de:) -
#82 am valszeg nem cigány csak kelti a flamet... -
#81 nálam mindig van boxer vagy vipera. eddig mindig bevált cigók ellen -
pinnacle #80 Intelligensebb vagyok mint Te:) -
#79 nemigen hiszem. -
#78 tanulj még egy kicsit, jah h az ügye nálatok nem szokás, sry... -
pinnacle #77 valszeg jobban tudom a magyar történelmet mint te:) -
#76 egy japan is kaphat magyar allapolgarsagot szoval attol ,hogy le van irva meg nem jelent semmit. -
marxell #75 Nyomorult.. Olyan hülye vagy mint a cigányok nagytöbbsége. Gratulálok, hogy ennyire "nagyon" tudod az állampolgárságot :D -
pinnacle #74 állampolgárság: Magyar
tehát ki hogy lő fejbe kit?:D -
#73 -
ba32107 #72 -10 -
#71 te tényleg cigány vagy? és most frankón ilyeneket írsz?
"értékekre meg vigyázni, mert nemtudod mikor jön egy tesó és bum bum bum, elveszi:) "
titeket írtani kell, és fognak is ne aggódj
aztán majd sztem az életedre vigyázzál, mert bum bum bum jön egy magyar és fejbelő a faszba -
pinnacle #70 jah:) x+10 év:) az x helyére képzelj amit akarsz:)