430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
  • kas123
    Jolvan itt legyen a vége. Aki pinnacle-hoz akar hozzászólni, az menjen más topicba. Nem ezért nyitottam meg...
  • minigirl
    Khömm... Nem olvastam végig a topikot, de felkeltette az érdeklődésemet. Ahogy elnézem, mind fiúk vagytok, és azon töritek a buksitokat, hogy hogyan kéne megvédenetek magatokat.
    Lány létemre eddig 3x támadtak meg röpke életem során, és mondhatjuk, hogy mindháromszor "győztesen" kerültem ki a dologból, mert néhány kék folttal megúsztam. :) Ja, és ebből a 3ból "csak" egy volt cigók általi támadás.
    Jhamm, és egyszer sem volt nálam fegyver (már ha a Jetta nem számít annak :)).
  • pinnacle
    de van aki szeret:) 4 anya, 1 apa, 5 hugi és 6 tesó:)
  • Csesza
    jajj h ki mit ér a szemedbe, a reptéri döglött kutyát sem érdekli
  • Lord Nomak
    Teljesen mindegy, hogy ki ez a lényeg, hogy még mindig róla szól a topic nem pedig a témáról. Jó lenne észrevenni, hogy eme gyermeknek nincs élete, nincs ki szereti ezért itt csinálja a fesztivált szvsz.

-fav.
  • Solten
    Én meg mondom hogy egy dzsipó írni se tud...
  • pinnacle
    mondom én nemvagyok Nandusz, kérdezzetek meg egy moderátor úrat:)
  • MR ME
    mondom h ez nandusz, csesza meg a ribanca, ezzel ennyit is ért a szememben mind2 személy...
  • pinnacle
    engem és ez a legfontosabb:P
  • Solten
    nem az életkörülményeid miatt sajnállak... :) (amúgy is, kit érdekel milyen körülmények között élsz)
  • pinnacle
    ne sajnálj, jobban élek mint az átlag:)
  • Solten
    részvétem
  • pinnacle
    köszike:)
  • Csesza
    igen az, ismerem
  • 5w0rdf15h
    Tényleg elég lesz most már :) jó vicc volt de vége.
  • Dick Riddick
    Igen. Mint azt láthattuk a #6-ban is. Akkor ennyi erővel mások sem káromkodtak, csak felemelték a hangjukat.
    Ne kábíts.
  • MR ME
    létezik ilyen szerkezet, azt meg nem mondom h hol tudod megvenni, kicsit utána kell járni, de létező dolog, hallottam már vkitől h használják amikor elutaznak...
  • Dick Riddick
    Egyszerű időkapcsolóval is működik.
  • MR ME
    ez nagyon igaz amit leírtál
    az viszont szomorú h tényleg fel kell "fegyverezned" magad abba naz országban ahova születtél, mert jönnek a kis ingyenélők és el akarják venni azt ami nem az övék...és sajnos egyre többször lehet hallani ilyet
    a bosszú meg tényleg ilyen, ha elkapnak utána már véged, hiszen rasszistának állítanak be, nem is önbíráskodónak, így űlhetsz a börtönben elég sokáig, ahova valszeg eljut a hír h miért kerültél be, és isten vigyázzon rád, mert benn tényleg te vagy a kisebbség
  • pinnacle
    beszélgetek is:) eddig is
  • kas123
    Közben beszéltem faterommal, és mamám kapuajtaján vágunk egy x cm * y cm-es téglalap alakú likat, amit üveggel pótolunk ki. Így mamókám látni fogja, hogy ki áll az ajtó előtt. :) A hátsó kerítésére pedig szögesdrótot húzunk.

Itthonra pedig tényleg jó ötletnek tűnik ez az állkamera, tökéletes helyre is tudnánk rakni, ahol tuti észreveszik így lehet h amikor meglátják megijednek és inkább arrébb állnak :).

+ olyanra gondoltunk, hogy venni kéne egy kütyüt ami néha felkapcsol 1 lámpát, később 1 másikat, és így össze vissza. Szóval a lényeg az lenne, ha olyan hatást keltene a ház, hogy vannak benne és ébren is vannak (így mégiscsak kevesebb eséllyel jönnének). Ezt milyen szerkezettel lehetne megoldani?
  • Dick Riddick
    Tudod te miről beszélek. A beszélgetést nem tiltja semmi. Tedd azt!
  • MR ME
    nem jó dolog, megoldás :)
  • Gladius71
    Ajánlom a figyelmetekbe!!!

Önvédelem és bosszú
    2008.09.10. 18:08 Vojislav

Ma délelőtt hívott egy barátom, hogy orkok támadták meg az Arany János utcánál. Gáz-riasztó revolvere, - melyhez természetesen viselési engedéllyel rendelkezik – éppen nem volt nála. Ebből az egy mondatból már rögtön több fontos következtetést is le tudunk vonni.

Jól látható, és azt hiszem egyre több bizonyíték szól amellett, hogy az embert bármikor és bárhol érheti támadás orkok által. Még az oly’ biztonságosnak tartott V. kerületben is! A másik pedig az, hogy ha van gáz-riasztó fegyverünk, akkor MINDIG, hangsúlyozom MINDIG legyen nálunk! Itt az élő példa, hogy ha az ember nem viseli akár csak fél nap, pont akkor fog a baj bekövetkezni. Ezért ismétlem, önvédelmi eszköz mindig legyen nálunk, írtam erről eleget a gázspray postban.

Bizonyára mindenkiben felmerült a kérdés, miért pont ezt a címet választottam ennek a bejegyzésnek. Az ok egyszerű. A srác, aki hívott máris bosszút forralt, hogy a rablási kísérletet valamilyen módon meg tudja torolni, mondanom sem kell, miután ez a hirtelen indulatoktól vezérelt, ám teljesen megérthető ötlet megszületett, máris füstbe ment.
    Ő is rájött, hogy nincs értelme egyedül megtorolni sérelmét az orkon, aki őt megtámadta.

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy egy esetleges támadás esetén, amikor önvédelmi szituációba kerülünk, gyakorlatilag ott dől el minden. Jobbik esetben mi kerülünk ki győztesen a helyzetből, ha fel vagyunk készülve rendesen, és remélem, hogy akik ezt a blogot rendszeresen olvassák, hamarosan elérik azt a szintet, hogy valóban felkészülten álljanak egy ilyen helyzethez. Viszont, ha a csatát elveszítjük, például megvernek mert nem tudunk védekezni, vagy egyszerűen magunktól adjuk át az értékeinket, utána nincs több lehetőség. Amennyiben bosszút állunk, „levadásszuk” az orkot, onnantól kezdve mi leszünk a támadók. Nagyon jól tudom, hogy most sokaknak emelkedik a vérnyomása, viszont gondoljátok át alaposan a helyzetet. Ezzel csak egy újabb támadási felületet adnánk magunknak, ugyanis tudjuk jól, hogy az egész igazságszolgáltatás az orkok oldalán áll. Tegyük fel, hogy valaki jól megruház egy orkot bosszúból, majd rendőrkézre kerül, ki tudja hogyan. A média tele lesz vele, és minden fajvédő a fejét követeli majd, a rendszer pedig behódolva egy aránytalan és irgalmatlan büntetéssel honorálja szerencsétlennek a tettét.

Ne veszítsük el a fejünket, mert sokkal nagyobb baj lehet belőle. Ha támadás ér minket, és mi maradunk alul, törődjünk bele és koncentráljunk arra, hogy a következő alkalommal forduljon a kocka. Ez az egyetlen ésszerű lehetőség, amit tenni lehet.
    Képezzük magunkat, hogy egyenként is erősek legyünk, aztán később, eljön az idő, amikor mi, egyének összefogunk, de akkor már senki nem fogja bírálni tetteinket…
  • pinnacle
    a bszélgetést miért hagyjam abba?
  • kas123
    Én is gondoltam már olyanra, hogy a sok ingyenélő embert (cigányok, hajléktalanok), akik semmi hasznára nincsenek az államnak, bekéne rakni egy táborba ahol kapnának kaját + fedelet a fejük fölé és ezért dolgozniuk kellene.
    + a börtöntöltelékeknek egy másik tábor, ahol ők csinálnák ugyanezt.

Ha valaki normálisan dolgozik, meg minden az mehet vissza ahova akar. Ha valaki szökni próbál azt becsukni 1 sötét likba. Tudom hogy kicsit nácisan hangzik, de ez sztem egy jó dolog lenne ^^.

• godga
    #162 tiszta olasz
  • godga
  • sKeezo
    nem vagy cigány. a cigányok olasznak képzelik magukat
  • Dick Riddick
    A lényeg hogy befejezed vagy banán. Ilyen egyszerű.
  • pinnacle
    de az vagyok
  • MR ME
    1 ember anyázott csak le, ő is hirtelen felinduláésból, am meg messze nem vagy te cigány, csak unatkozol...
  • pinnacle
    de ez nem flém, eszmecsere.

Mint cigány elmondom a véleményemet és mivel itt elég sok a cigánygyülölő ezért ők elmondják a véleményüket, csak én szépen, ők meg anyázva:(
  • Gladius71
    Amúgy 1et értek, nem erről szól ez a topik!

Nyissatok 1 újat: pinnacle egy faxláma, és oda mehetnek 1000rel a beírások!
  • Gladius71
    Akasszuk fel, könyörgöm akasszuk fel!
  • Lord Nomak
    Napalm már régóta nagy találmány, na de kezdünk átmenni rasszizmusba lassan, szóval inkább topic téma on (szerintem), én meg később re.
  • Solten
    hehhehhe :)
  • SHADOWEYES7
    Mert szítod a vitát,ezt hívják flémnek!
  • Solten
    semmi sem lehetetlen
  • MR ME
    dehogynem, csak eszköz kell ;)