ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
Bár, manapság nem szaladgálok egyedül, mindig velem van vagy a barátom, vagy a legjobb barátom. 😊 És egyik srác sem törpehörcsög. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Heroes never die. They just reload.\"
Sõt, ki sem kell segíteni. Legyen 5 méter mély, és mindig csak egy réteg föld kell rá. Sok "kíváncsiskodó" kis helyen is elfér. 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Penge vastagság: 3.5 mm
Penge hossz: 98 mm
Csukott méret: 137 mm
Teljes méret: 235 mm
Markolat anyag: n/a
Súly: 179 gr
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(láttom nem érteted meg az elözõ hsz-met)
az ember már olyan hosszú civilizáción van keresztül hogy már simán elérhete volna hogy ne kelljen igazság szolgáltatás mert hogy nem csinál senki olyat amit büntetni kell (pl: lopás rablás betörés,gyilkosság)
Kulabácsi : csak 1 ember kapott büntit(marxeel)!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Remélem senkivel nem történik ilyesmi:S
Ill. tegyük fel, hogy van egy arc, akivel közösen utáljátok egymást. Éjjel jön szembe az utcán, emberek-tanúk sehol, te lõsz egyet a levegõbe, aztán kettõt mellkasba.. Utána a kezébe adsz egy kést, és annyit kell mondanod, hogy meg akart szurkálni. A kutya nem bizonyítja be, hogy hazudsz..
Egyszerûbb építeni egy háromméteres betonkerítést, bár nem túl esztétikus <#idiota>#idiota>
Magyarországon pedig a megélhetési bûnözõknek vannak jogaik, s már azért is megbasznak, ha késsel jönnek rád és lelövöd, mert aránytalan a védekezés, röhej...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amíg lõfegyvert nem rántanak addig megvédem magam.
SAJÁT FÖLDJÉT AZ EMBER MIÉRT NEM VÉDHETI?????(kertes házak stb)