430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
  • Lord Nomak
    Semmilyen fegyver sem kell szerintem. Nem igazán fenyegeti az embereket olyan veszély, hogy szükséges legyen hordani vagy vásárolni. Maximum azért mint én is, hogy 2 milla van a táskában jobban érzem magam, de amúgy csak problémát okoz még egy co2 is.. vagy egy kivillanó táska a kabát alatt benne valamilyen replikával.
  • F1re
    komolyabb esetbe kilovod a pcsaba az 1ik szemet vele :P
  • minigirl
    Mint mondtam: az akkora emberek már lassúak. Ez a legnagyobb gyengeségük.
    Sajna én meg már vagyok annyira "tapasztalt", hogy tudjam, mikor akarnak megütni, és mikor nem. :S
  • F1re
    pedig bizony tud oda is izmot noveszteni az ember :P volt 1 rendrod ismem konditerembe nyakara edzet es nagyon kemenyen olyan nyakizma volt h meg a gegejehez is jutott belole
  • Lord Nomak
    Na igen, és mint tudjuk tenyérrel orra nem ütünk főleg felfelé. Ököllel szintén nem vágunk senkit gégén és halántékot is kíméljük. Különben életfogytiglan.
  • solo
    Minek cég?
    Én most kapásból tudok 1 darab kiütött sorozatszámos p229-est 14 ért:/
    Ahhoz már cask skúló kell.
    meg is van az önvédelmi fegyver :)
    Amúgy otthonra én aszondom, hogy gumilövedékes fegyver.
    Ugyan úgy kell engedély rá mint a gázisztolyra, és 25 joule az már komoly fájdalmat tud okozni..netán ellövöd a jobbhere ball felét:D
  • berlinboy6329
    Esetleg még 1X használatos anaggyal is le lehetne locsolni.Sósav,kénasav.Nem hagy nyomot,mint a golyó,amit beazonosithatnak,lőpormaradványokat se hagy.,hangja sincs,csak be kell szerezni.(bár lehet hülye 5let)
  • Shifter
    de mondom odáig nem jutsz el hogy megüsd :D
  • minigirl
    Áhh, Lindának rövig ehhez a haja. :D
  • F1re
    :DD
  • minigirl
    Csak példaképp mondtam. :)

#335: berlinboynak van igaza. Ha gégénvágom, ugyanúgy fáj, mintha egy 50 kilós embert ütnék torkon. Oda semmilyen izomagy nem képes izmot növeszteni. :) Ésööö khömm... érdekel az anatómai, azon belül is a test támadhatósága. Van pár olyan hely az emberi testen, ami védhetetlen, bármennyire is izmos vagy. És persze: ha túl izmos vagy, lassú is leszel. :)
  • solo
    Pontosan..Tavaly nyáron ismerős-t kifigyelték.Éjszaka 2 kutyát elaltatták, és feltörték a kocsiját, és elvittek 4-5 kiló értékő szerszámot:/
  • BaLTáSGYiLKoS
    Gondolom már említették itt, de nagyon ajánlom (főleg a fiatalabb, "álomvilágban" élő korosztálynak) Vojislav írásait. Érthetően ad hasznos tanácsokat, például mit NE csináljon az ember, adott helyzetben.

"Ha a Mérnökre vadászol, a Mérnök is vadászik Rád!"

Hellraiser V - Inferno
  • Shifter
    addig nem jut el hogy üssön...
  • berlinboy6329
    Jó helyre kell ütni.Tökre,torokra...
  • Shifter
    ááá azért 2m magas 130 kilós állattal nem hiszem hogy bírsz :D
  • Shifter
    amúgy azért van leharcolt állapotba mert ezzel falat is bontok :D
  • Shifter
    lőfegyver baromság... azzal te fázol rá akár hogy van nálad vagy akárhogy használod... mondjuk mindig 2őt kell lőni és úgy hogy a tag ne tudjon beszélni utána aztán már a törvény nagyjából neked kedvez
  • minigirl
    Az tuti. :)
    Egy korábbi hszemben be is vallottam, hogy 1-2 keményfiúval talán még elbírok, pláne dühösen (amit nálam nem nehéz elérni), de többel már esélytelen lennék, bármilyen fegyvert is adnának a kezembe. Persze lőfegyveren kívül. :P
  • AudiQuattro
    Ezsem rosz,van baseball ütöm,nundzsakum,de ezek nemigazán legálisak.De Axe sray a zsebbe meg egy üngyujtó és kész a lángszoró. :) vagy vmi ütős pia bele rongy...kész a koktél :)
  • Shifter
    hát aki mini :D mondjuk 20 próféta ellen nincs esély :D
  • Shifter
    nekem ilyen 1xrű van, de amilyen 1xrű olyan hasznos :)
  • minigirl
    Lehet, hogy igazad van. :) Részemről valójában nem hordok sem gyűrűt, sem boxert. :) A hajtű jó megoldás volt, csak már untam a hosszú hajat, így már az sincs. Mondhatni magamra vagyok utalva.
    Bár, manapság nem szaladgálok egyedül, mindig velem van vagy a barátom, vagy a legjobb barátom. :) És egyik srác sem törpehörcsög. :)
  • BaLTáSGYiLKoS

• AudiQuattro
    Favorit
  • Shifter
    sztem gyűrűvel ütsz akkor sztem hamarabb törik az ujjad mint boxerral :)
  • AudiQuattro
    És most ki törölte a hsz-em?
  • minigirl
    Hááát, az én parányka kis ujjacskáimat a boxer jobban alázná. :)
  • minigirl
    Amikor hosszú volt a hajam, gésamód feltűztem, persze fémtűvel, vagy egyszerű fapálcával. És még a rendőr sem köthet belém, hogy hogyan tudom esetleg könnyedén kiszúrni valakinek a szemét, rosszabb esetben pedig gégemetszést abszorválni. :D
  • Shifter
    á az az ujjakat igen csak gyalázza
  • Lord Nomak
    Elég egy kulcscsomó is.. egy kulcsot kihúzni az ujjak között a tenyér felé és indulhat a pofozkodás, a második arc találat után meggondolja, hogy akar-e harmadikat. Szépen lehet csíkozni a támadó arcát.
  • DaemoonHunter
    Nővérem tőrszerű fésűt hord/ott
  • minigirl
    Lányoknak elég egy-két nagyobbacska gyűrű is. :D
  • Shifter
    2. világháborús boxer es kés :D az a fasza
  • AudiQuattro
    Boxer a zsebbe.Én ezt ajánlom :)
  • BaLTáSGYiLKoS

• Vorpal
    ez nem lehet igaz - ennyire nem lehet unatkozni és hülyének lenni egyszerre...
  • SötétBarom
    Pontosan, ha értelmes vagy, és nem állsz le idiótákkal vitatkozni, ill. nem kötekszel modival, akkor békésen elvagy :D
  • Rundstedt17
    Ez egy jó példa volt a hatalom általi elnyomásra,ugyanaz megy itt kicsiben mint nagyban az életben.
  • Rundstedt17
    Itt mindig is fura volt a moderálás...nyalisok,védett emberek sosem kapnak büntetést más meg a felért is min 2 büntipontot..