430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
-
#350 Semmilyen fegyver sem kell szerintem. Nem igazán fenyegeti az embereket olyan veszély, hogy szükséges legyen hordani vagy vásárolni. Maximum azért mint én is, hogy 2 milla van a táskában jobban érzem magam, de amúgy csak problémát okoz még egy co2 is.. vagy egy kivillanó táska a kabát alatt benne valamilyen replikával. -
F1re #349 komolyabb esetbe kilovod a pcsaba az 1ik szemet vele :P -
#348 Mint mondtam: az akkora emberek már lassúak. Ez a legnagyobb gyengeségük.
Sajna én meg már vagyok annyira "tapasztalt", hogy tudjam, mikor akarnak megütni, és mikor nem. :S -
F1re #347 pedig bizony tud oda is izmot noveszteni az ember :P volt 1 rendrod ismem konditerembe nyakara edzet es nagyon kemenyen olyan nyakizma volt h meg a gegejehez is jutott belole -
#346 Na igen, és mint tudjuk tenyérrel orra nem ütünk főleg felfelé. Ököllel szintén nem vágunk senkit gégén és halántékot is kíméljük. Különben életfogytiglan. -
#345 Minek cég?
Én most kapásból tudok 1 darab kiütött sorozatszámos p229-est 14 ért:/
Ahhoz már cask skúló kell.
meg is van az önvédelmi fegyver :)
Amúgy otthonra én aszondom, hogy gumilövedékes fegyver.
Ugyan úgy kell engedély rá mint a gázisztolyra, és 25 joule az már komoly fájdalmat tud okozni..netán ellövöd a jobbhere ball felét:D -
#344 Esetleg még 1X használatos anaggyal is le lehetne locsolni.Sósav,kénasav.Nem hagy nyomot,mint a golyó,amit beazonosithatnak,lőpormaradványokat se hagy.,hangja sincs,csak be kell szerezni.(bár lehet hülye 5let) -
#343 de mondom odáig nem jutsz el hogy megüsd :D -
#342 Áhh, Lindának rövig ehhez a haja. :D -
F1re #341 :DD
-
#340 Csak példaképp mondtam. :)
#335: berlinboynak van igaza. Ha gégénvágom, ugyanúgy fáj, mintha egy 50 kilós embert ütnék torkon. Oda semmilyen izomagy nem képes izmot növeszteni. :) Ésööö khömm... érdekel az anatómai, azon belül is a test támadhatósága. Van pár olyan hely az emberi testen, ami védhetetlen, bármennyire is izmos vagy. És persze: ha túl izmos vagy, lassú is leszel. :) -
#339 Pontosan..Tavaly nyáron ismerős-t kifigyelték.Éjszaka 2 kutyát elaltatták, és feltörték a kocsiját, és elvittek 4-5 kiló értékő szerszámot:/ -
#338 Gondolom már említették itt, de nagyon ajánlom (főleg a fiatalabb, "álomvilágban" élő korosztálynak) Vojislav írásait. Érthetően ad hasznos tanácsokat, például mit NE csináljon az ember, adott helyzetben.
"Ha a Mérnökre vadászol, a Mérnök is vadászik Rád!"
Hellraiser V - Inferno -
#337 addig nem jut el hogy üssön... -
#336 Jó helyre kell ütni.Tökre,torokra... -
#335 ááá azért 2m magas 130 kilós állattal nem hiszem hogy bírsz :D -
#334 amúgy azért van leharcolt állapotba mert ezzel falat is bontok :D -
#333 lőfegyver baromság... azzal te fázol rá akár hogy van nálad vagy akárhogy használod... mondjuk mindig 2őt kell lőni és úgy hogy a tag ne tudjon beszélni utána aztán már a törvény nagyjából neked kedvez -
#332 Az tuti. :)
Egy korábbi hszemben be is vallottam, hogy 1-2 keményfiúval talán még elbírok, pláne dühösen (amit nálam nem nehéz elérni), de többel már esélytelen lennék, bármilyen fegyvert is adnának a kezembe. Persze lőfegyveren kívül. :P -
#331 Ezsem rosz,van baseball ütöm,nundzsakum,de ezek nemigazán legálisak.De Axe sray a zsebbe meg egy üngyujtó és kész a lángszoró. :) vagy vmi ütős pia bele rongy...kész a koktél :) -
#330 hát aki mini :D mondjuk 20 próféta ellen nincs esély :D -
#329 nekem ilyen 1xrű van, de amilyen 1xrű olyan hasznos :) -
#328 Lehet, hogy igazad van. :) Részemről valójában nem hordok sem gyűrűt, sem boxert. :) A hajtű jó megoldás volt, csak már untam a hosszú hajat, így már az sincs. Mondhatni magamra vagyok utalva.
Bár, manapság nem szaladgálok egyedül, mindig velem van vagy a barátom, vagy a legjobb barátom. :) És egyik srác sem törpehörcsög. :) -
-
#326 Favorit -
#325 sztem gyűrűvel ütsz akkor sztem hamarabb törik az ujjad mint boxerral :) -
#324 És most ki törölte a hsz-em? -
#323 Hááát, az én parányka kis ujjacskáimat a boxer jobban alázná. :) -
#322 Amikor hosszú volt a hajam, gésamód feltűztem, persze fémtűvel, vagy egyszerű fapálcával. És még a rendőr sem köthet belém, hogy hogyan tudom esetleg könnyedén kiszúrni valakinek a szemét, rosszabb esetben pedig gégemetszést abszorválni. :D -
#321 á az az ujjakat igen csak gyalázza -
#319 Elég egy kulcscsomó is.. egy kulcsot kihúzni az ujjak között a tenyér felé és indulhat a pofozkodás, a második arc találat után meggondolja, hogy akar-e harmadikat. Szépen lehet csíkozni a támadó arcát. -
#318 Nővérem tőrszerű fésűt hord/ott -
#317 Lányoknak elég egy-két nagyobbacska gyűrű is. :D -
#316 2. világháborús boxer es kés :D az a fasza -
#315 Boxer a zsebbe.Én ezt ajánlom :) -
-
#313 ez nem lehet igaz - ennyire nem lehet unatkozni és hülyének lenni egyszerre... -
#312 Pontosan, ha értelmes vagy, és nem állsz le idiótákkal vitatkozni, ill. nem kötekszel modival, akkor békésen elvagy :D -
Rundstedt17 #311 Ez egy jó példa volt a hatalom általi elnyomásra,ugyanaz megy itt kicsiben mint nagyban az életben. -
Rundstedt17 #310 Itt mindig is fura volt a moderálás...nyalisok,védett emberek sosem kapnak büntetést más meg a felért is min 2 büntipontot..