ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nézd😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Elég középre célozni és pár borda már megy is a levesbe.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De 1x engem már akartak kirabolni villamoson oda jött egy ember, csak így elõvettem egy illegális eszközt.. aztán leállt..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
2., Senki se jött oda, egy fiatal pár állt ott meg egy lány kb 15 éves (szerdán hajnali 1kor mit csinált az ott nem tudom..). Amikor felszálltam a villamosra a lány is felszállt és odajött adott pár zsepit, hogy töröljem meg a kezemet de õ remegett én nem.. nekem kellett megnyugtatni mikor nem õt akarták kirabolni és megkéselni.
3., Nem feltétlen az ütésnél kell elkapni a másik kezét, én sem azt szoktam mert az rizikós fõleg ha kés is van nála. Én félrelököm a kezét, és ahogy a sodrást csinálom belülrõl nyúlok a feje felé és megfogom hátulról a nyakát majd a másik kézzel vagy tenyérrel mellkason vagy könyékkel arcon megkínálom, után már bárhogy lehet folytatni mert vagy megszédül durván vagy nem kap levegõt.
Amúgy lehet látni a másikon mindig amikor sportolt valamit, tehát ez is más minden alkalommal. Egy cselgáncsost akinek látni a mozgásán, hogy csak fogást keres rajtam az életben nem engedem közel magamhoz ha hosszú cucc van rajtam még azt is feltûröm a csuklómnál, hogy ne fogja meg. Boxokolnál simán pofozkodni kell és védeni a fejet, kick és thai boxosoknál pedig lábsöprés illetve fogások szintén. Persze nem mindenki van így ezekkel tudom én, de saját gondolatok ezek. 😊
Amúgy késsel szemben még ilyenkor is a legjobb, ha indul felém elsõnek elkerülöm, másodjára pedig megpróbálom vagy kiszedni a kezébõl amikor 100%-ig szabadnak látom az utat a felé amit csinálok vagy rádobni valamit aminek van fogása és azzal kicsavarni. Rúgni soha nem érdemes kés felé mert egy igazi bicskás nem fog hadonászni vele hanem maga elõtt tartja, kézzel meg szintén öngyilkosság ha nem akarunk esetleg 1-2 ujjtól megszabadulni. Az elszedéstõl még én is tartok pedig nagyjából tudom már mire kell figyelni..
"3 hónapja volt atrocitásom mammut elõtt munka után, roma srác azt hitte kemény mert akkora mint én, aztán rájött hogy nem az, és addig ütöttem amíg az én kezemen a bõr nem szakadt fel. De szerencsére nem volt probléma belõle pedig összefutottunk rá 1 hónappal, 2 haverjával volt, odajöttek "nincs semmi para oké báttya?" mondom jó nincs pá."
Gondolom senki nem rohant oda, h szétszedjen titeket.. helyesbítek 😄 , h leszedjenek a srácról?😊
"Kettõ vagy több az egy ellen résznél pedig a "legkeményebb" elkap, kéz kicsavar, leszorít, nyomáspontokat megnézem hogy hol ordít a legjobban és ha nem megy el a többi akkor elkezdek törni vagy szakítani."
Azért ott kell lenni a topon, h vkinek elkapd a kezét egy ütés közben😊 Mert még levédeni lelehet de úgy elkapni, h abból csavarást csinálj... hát fhuuu 😊 például egy boxolonak a kezét elkapni egy igazi kihívás😄.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Még vmi. Thaibox ba vannak szabályok, igaz nem sok, de vannak amik akadályozhatnak az utcán. Azért mert úgy verekszel életben mint kint az utcán! Már mint nem tudsz róluk, h baszus ezt is csinálhatom. Másik hátránya, h általában edzésen 1 vs 1 van. Egy kravmagán már 1 vs ? akárhány is lehet. Ott lehet harapni, ágyékra rúgni-ütni, letépni, szemgolyóba tövig belenyúlni, az ember oldalán a bõrt a "kitépni" és az öklödre hajtogatni, vagy az állkapocsba az idegbe felnyúlni, vagy akár a fül mögé. Egy krav maga edzésen megtudhatod milyen ha többen rugdosnak míg a földön vagy és megtanítják milyen az ideális póz ilyen esetben. Sajnos senki se terminátor, h lecsapkod 5-6 embert. Illetve olyan mozdulatokat tanítanak ami feszültség alatt ösztönösen elõjön. Végeredménybe felpróbálnak készíteni egy hasonló szituációra ami az utcán vár rád.
Nem tudom: próbáltam leírni mi a különbség egy sport és egy önvédelem között. Egy azért biztos, ha bármilyen küzdõsportot csinálsz az JÓ és mielõtt vki fére értene nem a thai boxot akartam lefikázni csak most azt dobták fel. Kurva jó a thai box, csak sokáig kell csinálni és normális bandában. (de az is csak egy sport és kevés szabállyal, de ott vannak a szabályok😊
Amúgy most gondolkozom rendörségi viperán.Ismerõs 6 ért tud hozni rohadt jó minõségõt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
#364: Fõleg mikor valaki még jártas is egy kicsit ezekben a dolgokban elég nehéz izületet szakítani. Ez a nõi taktika meg hát vicc.. 😄 Jó lehet csak nekem mert én alapból nem engedem közel magamhoz azt akit ütni kell, de eszméletlen, hogy ezek a harapások meg karmolások beválnak 😄
Én személy szerint ha problémával találkozom akkor fogást keresek rajta és utána elkezdem ütni a fejét. Szerencsére már töki korom óta marokerõsítõt használok szóval akit megfogok elég nehezen szabadul 😄
Kettõ vagy több az egy ellen résznél pedig a "legkeményebb" elkap, kéz kicsavar, leszorít, nyomáspontokat megnézem hogy hol ordít a legjobban és ha nem megy el a többi akkor elkezdek törni vagy szakítani.
3 hónapja volt atrocitásom mammut elõtt munka után, roma srác azt hitte kemény mert akkora mint én, aztán rájött hogy nem az, és addig ütöttem amíg az én kezemen a bõr nem szakadt fel. De szerencsére nem volt probléma belõle pedig összefutottunk rá 1 hónappal, 2 haverjával volt, odajöttek "nincs semmi para oké báttya?" mondom jó nincs pá.
<190cm 90kg>190cm 90kg>
ಠ_ಠ
A fiatalabbaknak meg amúgy sem árt a mozgás és sport, legalább hasznos ha olyat csinálnak amivel saját maguknak is segíthetnek vagy másoknak.
Viszont a tipikus nõi módszerek nagyon jók: fog a karba, köröm az arcba, és minden egyszerûsödik... Szerintem. 😊 (Ezt onnan sejtem, hogy az edzéseken szoktam összeakadni nagydarab emberekkel is, s bár az nem olyan, mint az utcán, azért õk sem hagyják magukat. 😊)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Amúgy tanácsolnám azoknak akik igazán 1 ütés 1 ember önvédelmet szeretnének tanulni, hogy kezdjenek el Kettlebell edzésre járni, majd onnan tovább KravMagázni. Kb 2 év alatt 2 vagy ha igazán jól megy 3 embert is lealáz fél perc alatt és nem igazán fogják megütni.
#353 Pont erre mondtam azt, hogy anatómia. Bud Spnser sem urgálna "szemtelenül" 😊
#347: Nem állítottam, hogy lehetetlen, de a szemedre akkor sem fogsz izmot növeszteni, ha egész életedben 20kgs súlyzókkal a szemhélyadon pislodsz. 😊
Sajna én meg már vagyok annyira "tapasztalt", hogy tudjam, mikor akarnak megütni, és mikor nem. :S
Én most kapásból tudok 1 darab kiütött sorozatszámos p229-est 14 ért:/
Ahhoz már cask skúló kell.
meg is van az önvédelmi fegyver 😊
Amúgy otthonra én aszondom, hogy gumilövedékes fegyver.
Ugyan úgy kell engedély rá mint a gázisztolyra, és 25 joule az már komoly fájdalmat tud okozni..netán ellövöd a jobbhere ball felét😄<#miaz>#miaz><#idiota>#idiota>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

#335: berlinboynak van igaza. Ha gégénvágom, ugyanúgy fáj, mintha egy 50 kilós embert ütnék torkon. Oda semmilyen izomagy nem képes izmot növeszteni. 😊 Ésööö khömm... érdekel az anatómai, azon belül is a test támadhatósága. Van pár olyan hely az emberi testen, ami védhetetlen, bármennyire is izmos vagy. És persze: ha túl izmos vagy, lassú is leszel. 😊
"Ha a Mérnökre vadászol, a Mérnök is vadászik Rád!"
Hellraiser V - Inferno
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ಠ_ಠ
Egy korábbi hszemben be is vallottam, hogy 1-2 keményfiúval talán még elbírok, pláne dühösen (amit nálam nem nehéz elérni), de többel már esélytelen lennék, bármilyen fegyvert is adnának a kezembe. Persze lõfegyveren kívül. 😛