29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Solt #25712 Nem akarom bántani őket, inkább nem mondok semmit! :D -
#25711 Megjelent az 1.030b patch -
sakkay #25710 És tényleg. -
#25709 Új hivatalos weboldal és 1.030b patch! -
#25708 Időközben átolvastam oda is.. hát igen, nem semmi, de szerintem idővel rendbe teszik. legalábbis remélem. :) Elég sok mindenbe belevágtak, lehet talán ez a baj! -
Solt #25707 Hogy mennyi bug van máshol... :) -
#25706 A hétvége nekem is jó lehet! :)
@ Solt: Mire gondolsz? :)
Ma már tuti jön az új stat! :) -
#25705 Nagyon OFF: /ON
Ezzel is jó lehet -
Solt #25704 Hát Uraim, bárki bármit mond, ahogy elnézem a repszimes fórumokat, a RoF igencsak üde színfolt! Igaz, hogy jóval egyszerűbb maga a korszak is, de azért amiket most a DCS fórumban is olvasok... :S -
#25703 Ma is jó lett volna, csak holnap 5-kor kell kelnem, hogy a gazt elégessem. :)))
Még szoknom kell a falusi életet. :))) -
#25702 Ki sem lett lőve. :)
Valószínűleg hétvégente.
Na jó, nem új, csak felújított. :))) -
#25701 Naaa gratulálok! :)) Én mikor fogom ezt elmondani magamról?? Igen, jó lenne! :) Neked mikor jó? A RoF-od be van lőve? :) -
#25700 Lassan egy közös reppenést megbeszélhetnénk. :)))
Ma van az első éjszakám az új házban. :) -
#25699 Oki, köszi megnézem. :) -
#25698 De mindig "igazam" van:)))) -
#25697 Puma fórumon ott van minden új infó.
Én azokból semmi jót nem szűrtem le. -
#25696 Komolyan? Linket tudsz mutatni? -
sakkay #25695 Javíthatatlan vagy. -
#25694 Én meg amit olvastam mostanában róla ,az azt támasztja alá (legalábbis bennem) ,hogy a Clod nyomába se fog érni.
De ne legyen igazam. Bár általában szokott:))))) -
#25693 JTAC nagyon feelinges, mikor a földi egység adja a koordinátákat. Volt egy bevetés éjszaka, lézerrel jelölték a célt, marha jó volt. Na meg persze a manekülés a BUK, KUB, TOR meg mindenféle légvédelem elől :) -
#25692 :) Mondjuk az A-10-es elég összetett, de nagyon tetszik, szeretek GBU/JDAM bombákat dobálni, meg a Maverick-eket használni és persze a GAU-as sem akármi...
De a navigáció számomra nagyon összetett... :) -
#25691 Na akkor fordított a felállás. Én a RoF-ban örömreppenek, a DCS-ben kemény háború van :) -
#25690 Az új gépeket is! :)Bár a DCSW-ben inkább csak öröm repkedek! :) E célból nagyon várom az öreg 21-est! :) -
#25689 Nocsak mit olvasok? DCS World? Azt hittem csak a régi gépeket szereted :) -
#25688 Én úgy gondolom, megfogják, hisz a RoF is ott van a szeren... :) -
sakkay #25687 Van az a...szint!
Meglátjuk megugorják-e. -
#25686 Az a RoF-é lesz, és a DCS World-é (MiG-21, A-10),ha lenne új vga-ám valami csoda folytán akkor a CoD-é.. :)De úgy néz ki, nyárra is lett most melóm... :) -
sakkay #25685 Jön a nyár Papa.. esténként csak lesz időd,tekintettel a hivatásodra. -
#25684 Nem is amiatt.. A RoF-ra sincs igazán most időm.. :) Azért, hogy ott porosodjon a "digitliás polcomon", meg nem akarok pénzt adni. -
sakkay #25683 Na ne. Ne ítélj ilyen elhamarkodottan! -
#25682 Én azt totál nem követem, azt hiszem, nem is fogok rá beruházni.. :) -
sakkay #25681 Semmi hír a 2 vh szimről? Igen nagyon csendben vannak. Amúgy az atagos srácok eddig jó úton vannak, bár a gépigény maradni fog..ez biztos szerintem. Mondjuk a konkurencia harcon csak mi nyerhetünk. -
#25680 Hétfőig halasztva az 1.030b, egy utolsó pillanatban talált bug miatt! -
#25679 Ma fog jönni az új stat! -
#25678 Jaja, ilyen volt hónapok óta, tegnap előtt meg simán elérhető volt a régi.. :) -
sakkay #25677 Megint nincsen stat, múltkor is csak az alap volt , az almenük nem működtek. -
Solt #25676 Persze, hogy jó... Az előző csúcs kártya! :) No meg jó áron volt... ;) -
sakkay #25675 Mondom én tényleg nem vagyok elfogult. De azért most is inkább megvettem a Laca kártyáját.És nagyon jó. -
Solt #25674 Követem a topikját... főleg ilyen HDMI bugok vannak, meg jó sok júzer error. :) Sokan azt sem tudják, hogy kell eltávolítani a drivert... :S
Nekem is volt mindkettő, sőt gyakorlatilag egyszer ezt, egyszer azt veszem. Egyikkel sem volt tartósan semmilyen komoly nyűgöm. Kisebb szarakodások voltak mindkettővel, de semmi komoly... kivéve ugye a CloD! :D -
sakkay #25673 Nekem amúgy volt mindegyik, úgyhogy tök nem vagyok elfogult. Az tény az atimmal én is szaroztam néha..de nem volt vészes.