Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
10 év alatt hozzászoktam hogy tekerem a joyt, és ez tök szokatlan
gyakorlatilag újra kell tanulnom repülni
úgy érzem soha nem fogom megtanulni olyan finoman használni mint a tekerést
nem tudok lelõni még egy nyamvadt ai gépet sem 😞
GOOBY, pls
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Keress egy 8-ast! Azzal szerintem jó lesz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
eredeti az aljába bele van gravírozva a nintendo felirat. Annyi, hogy ez az új motion plus.
A wii régi ugye? Mármint van rajta nintendo írás? Már csak azért, mert az utángyártott nem fasza nekünk. Csak az eredeti alkalmas erre a célra.
Továbbá akkor van kapcsolat ha a bluet.thosiba programban nemcsak felismeri a wii-t, hanem megjelenik egy jelecske , hogy kapcsolat is van. Azt neked kell beállítani.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@ Máté: Kár, hogy olyan soká! 😞
@feca,
kipróbáltam tegnap a dolphint, tényleg jó az aldissal, simán hátralátni
köszi a tippet <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls

meg is vettem az akció keretében, este kipróbálom
üdv
GOOBY, pls
Valóban úgy van ahhogy mondod az aldis az elõrre áll, de az Aldis távcsõ nem egy magassában van a célkeressztel henem magassabban, tehát ha azzal célzol akkor magassabban van a fajed is és a játék automatikusan erre a magasságra rakja neked a fej magasságot. Tehát ha hátra fordulsz a fejeddel akkor ellátsz a repülõgép hátsótörzse fölött. Remélem így már érthetõbb, nálam legalább is így van. Ja és az Aldissal sokkal könnyebb célozni, BNZ-ben ez a rövid tüzelési idõ miatt nagy segítség. Ha nem voltam egészen érthetõ akkor keress rá a Youtubon biztos, hogy van Aldisos Delfin video.
de ha lõni kell egy gombnyomásra visszaállítani a default nézetbe
tehát olyasmire gondolok, hogy kétféle default nézet legyen: egy a teljesen "nyújtott nyakkal" és egy a revibe nézéshez, és ezeket lehessen váltogatni
létezik ilyesmi?
köszi
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Egyebkent ha fentebb van a nezopontod akkor a fejed is, szoval ha pl. fejreallsz vele akkor nagyobb eselyel fogod a pilotat is szetlapitani, tipikus albatros gond. Ha viszont lehajolsz akkor mar nem, ezert jo a track ir pl. Azt viszont mar nem tudom, hogy harc kozben pilota talalatba mennyire szamit bele, de gondolom akkor is konnyebb eltalani.
nem egészen értem de utána nézek 😊
az aldisnak mi köze van a hátranézéshez? az egy csõ amivel elõrefelé látsz nem?
GOOBY, pls
Ha a dophinhez megveszed a fegyver kieget, az aldis célzó távcsövet használod akkor kitudsz nézni hátra, vagy pedig úgy állitod be fejmagasságodat, hogy nema célkörrel célzol hanem a célkört felfogató csavarnak a szárával akkor is kilátsz hátra. Ha még nem ismerted volna...
Spadok BNZ-ben nagyon jo gepek nehez veluk repulni, ahogy Papaek mondtak mikor kezdtem, a spadot vagy nagyon jol repulik vagy szarul. N28 jol emelkedik de igazandibol nem sok mindenre hasznalhato jelenleg, de piszok jo a motorhangja 😄
Camel na igen az is jo gep, szoktam neha eloszedni, viszont nem vagyok benne tulsagosan eredmenyes, ez viszont mar csak gyakorlas kerdese, mint minden.
a végsebessége meg ahogy mondod, a legjobban gyorsuló és legjobb gép, senki sem tud elkapni
persze a repülés így meg türelemjáték vele
GOOBY, pls
kb olyan mint a spit az il2-ben
a dr1 meg mint a zero
mondjuk il2-ben is azokat a gépeket kerestem amikkel kihívás volt repülni, (fóka, mustang), szóval asszem itt is elkezdek gyakorolni a nieuport 28-cal
számomra az a legrosszabb gép 😄
GOOBY, pls
Gyors, brutálisan gyorsul, nem fordul annyira mint a német vadászok, de visz némi bombácskát is. Fordulóharcban gyorsan letapasztják, de bnzvel nagyon ütõs. Durva a végsebessége is, nagyon rzós helyzetekbõl tudtam vele kimászni 😊 Szeretem még a DVa-t is. Ebbõl remek a kilátás. (spádéban nem 😊 Minap volt egy érdekes mozzanat, XIII-ast hajtottam és egy DVIIessel hancúroztunk már a fák magasságában, volt valami kicsi folyócska, DVII padlóval elõre, én utána, és vizet vert fel a szemüvegemre 😊 Nagyon érdekes volt.
Szegény Dr1 sem rossz masina, de ha üldözni kell valaki akkor esélytelen 😊 A DVIIes kétségtelenül az egyik legjobb masinéria az egészben.
Talan a legfontosabb es leg hatasosabb 2 dolog amit meg kell jegyezni forgos elleni forduloharcnal, hogy a forgo motor miatt balra nagyobb ivben tud csak fordulni es, hogy ollozni egy kevesebb tapasztalattal rendelkezo pilota nem tud, foleg ha lelassultok instabilla valik a gep. Ha ezt nem tudod kihasznalni, akkor nemet sorosban jelentosen romlik az eselyed egy sopwith ellen kivetel a triplane mert a pfalz le tudja fordulni, viszont a triplane jobban emelkedik.
Szovestseges oldalon a gepek nagyresze inkabb bnz a Camel es a SeVa na meg a spad 7 a legkedveltebb altalaban. Bristol f2 is egy eleg jo vadasz, de Falcon III-as motorral. kb albatros D5 szinten van talan egy nagyon picit jobban fordul, kis magassagi elonnyel meg lehet fogni.
Naggyabol ennyi jutott igy hirtelen eszembe.
S!
Míg az N28, Dolphin, Pfalz D12, stb az energiaharcban lehetnek elõnyben.
Egyébként azt jól látod, hogy vannak gépek, amelyek alul vannak modellezve. (Szerintem.)
A #24677 HSZ-ben találsz egy hivatkozást ezzel a témával kapcsolatban.
Én személy szerint nem igazán tudok repülni a forgós gépekkel, hamar felidegesítenek.. 😊 Bár hétvégén repültem multiban a dr1-el is.. 😊
Nagyon szeretem viszont a Pfalz D.IIIa és az Albatros D.II-es gépeket, ezek soros gépek és a forduló harcban jeleskednek inkább. Igaz a D.IIIa az egyik legjobban zuhanó gép. Csak kár hogy lassú. 😄
jó a nieuport 11/17 is, (amíg nem találnak el😊a 28-as viszont borzalom, alig tud a levegõben maradni full gázzal is. Két forduló és teljesen elveszíti az energiáját. Lehet hogy picit alul van modellezve?
a dolphin megint csak nem egy fordulóbajnok, de legalább erõs a fegyverzete (utálom hohy nem lehet hátrafelé kilátni)
a Pfalz d12-t viszont nem tudom hova tenni, azt hittem az egyik legjobb gép lesz (kb. mint a fokker d7, de ez se nem gyors, se nem fordul, alacsony sebességen nagyon instabil
szóval, kinek mi a kedvenc gépe? <#awink>#awink>
GOOBY, pls