Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A röhögéstõl majdnem félrenyeltem a vacsorámat! 😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Elég hosszú lesz a szerverleállás idõtartama.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

A Syndin 45-en a Flying Circus-on pedig 23-an. A Faston-pedig 6-an. 😊
Erre sindy csat.térkép, gyorsétterem üres, cirkuszt meg nem repülöm,mert jeleket használ...ja, a new wings meg régi gépes...<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>

Kedvcsinálónak:
Forrás: LINK
Találtam egy másik érdekes bejegyzést is:
Good afternoon. Today's diary will be pretty short. This is due to the fact that we're working to complete a new version RoF which will be published soon. And of course, we have many tasks for BoS, so we didn't have much time for questions.
A képekkel kapcsolatos fáradozásaidat elõre is köszi! 😊 És hidd el nálam csak jobban fotózhatsz!!! 😄
Ha van lehetõséged elõre tervezni, akkor szólj, és összehozhatunk valamit, szerintem a többiek is szívesen csatlakoznának. 😊
Egy asztalra már én is gondoltam, mert nekem is pl elég magasan van a joy és fárasztó így repülni. 😊
Ennek a videónak az elején látszik a belseje, sajnos 2x6 (ha jól emlékszem ...) fontért 2 ember csak 4 percig repkedhetett, van egy "gázkar" és egy joy mindkét oldalon, meg egy gomb, amivel át lehetett adni a vezérlést, szemben projektor kivetítette a szim képét, és egy egyszerû repkedés volt csak beállítva, de a szim követte a játékbeli repülõgép mozgását, ahogy mozgattad a joyt, úgy pörgött a kabin is, rendesen fejjel lefelé repültünk, és tényleg nem volt egyszerû közben célozni is xD Ha finoman húztad a joyt, akkor finoman mozdult, de ha betéptem, akkor meglódult rendesen 😊 Egy Split S-el kezdtük a repülést, qrva jó volt 😊
Nagyon nagy élmény volt 😊
Ha teheted mindenféleképp érdemes kimenni ... mi legközelebb már úgy akarunk kimenni, hogy kilessük, mikor pofátlanul olcsó a repjegy, és akkor 2-3 napra csak ... London tele van látnivalókkal, és bár a "nagy" látványosságoknak jó ára van (Viaszmúzeum, London Eye, stb ... A Belfast-ra fejenként 15 font volt a belépõ...) a múzeumok eddig mind ingyenesek voltak! Bár mi sokat spóroltunk a szálláson ...
Képekkel kapcsolatban ... aki nálam bénább fotós, az a vendégem egy sörre 😊 Szóval én csak mobillal kattintgattam, viszont a lányokat megkértem, fényképezenek folyamatosan. Ha meglesznek a képek, feldobom Skydrive-ra, és akkor megosztom majd õket, meg a mobilosokat is teljes felbontásban.
Reppenéssel kapcsolatbna: olvasgattam utána a RoF, Il-2 és DCS topikokat, lehet meglesem a DCS Worldot, kicsit Black Sharkozok, vagy RoF ... És meglepve olvasom, hogy az új Il-2 Rof motorral lesz?
Kár volt visszaolvasni különben (A sérülteknek jobbulást!!! 😊 ) mert most teljesen meg vagyok lõve, nem tudom mit kéne kipróbálni, megy-e egyáltalán minden cucc Win8 alatt, stb 😊
Jó tanulást neked Papa mester, meló itt is van ezerrel, szabadidõ alig, pár hete elõpakoltam joy-t, Trackir-t mindent, egy kis repüléshez, és volt kb.: egy óra mire összeraktam ... Vennem kéne valami pilótakompatibilis asztalt 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nekem majd most jön egy kis szünet (jövõhét után), ha gondolod, röppenhetünk is egy picit! 😊 Mostanában Szu-25T-vel ügyködöm, azzal is repülhetnénk egy kört.. Petit is kérdeztem, hátha lesz kedve. Most pl 250kg-os bombákkal próbálok CCRP-vel M1-eseket bombázni.. úgy hogy közben a robot vezeti a célra a Békalábot. 😊
De a RoF is elõkerülhetne bármikor... 😊
Huh az a szimu nagyon állat lehetett, élõben milyen volt belülrõl? Errõl írj már pár szót ilyet még soha még csak nem is láttam! 😊 Kár h belsõ képet nem mutatnak a videón. 😊 Remélem egyszer én is eljutok ezekbe a múzeumokba, nagy vágyam! 😊
Nagyobb felbontásban nincsenek meg esetleg ezek a képek? A Dolphin nagyon gyönyörû.. mintha tényleg a RoF-bol ugrott volna ki.. vagy épp onnan a RoF-ba.. De A többi gép is nagyon szép!
Én köszi szépen jól vagyok, újra iskolapadba ültem (szakvizsga), egy 2 éves képzésre, aminek az 1. félévén már túl is vagyok! 😊
Nagyon tetszik, bár a második év lehet nem lesz a kedvencem. 😊
Éppen azon agyaltam, hogy eladom a szimes cuccaimat ... de nem fogom 😊 Csak rá kellene venni magam, hogy összerakjam megint 😊
Mellette meló ezerrel, meg csináltam magammal valami butaságot és folyamatosan le akar szakadni a derekam 😊
Párom húga kint él Londonban, és most voltunk kint másodjára meglátogtani, elsõ alkalommal megnéztük a nagy nevezetességeket, de most pasis hét volt, Science museum, RaF museum, megnéztük a HMS Belfast-ot (Itt külön kiemelném, hogy párom majdnemhogy utálja a katonás-háborús dolgokat, de tetszett neki minden!!!), meg kirándultunk. (Sajnos az Imperial War Museum zárva volt ...)
Élõben? Megkértem a lányokat, hogy fotózzanak, én meg átszellemült kisgyerekes vigyorral rohangáltam körbekörbe, mobillal fotózgattam, ésatöbbi ...
Science museumban pl: kipróbáltuk ezt:
MS Combat Flight Sim 2 futott, ezer éve nem repültem, de 2 gépet megsebesítettem 😊 Párom húga meg visított mellettem ... mikor kimásztunk a fél múzeum minket nézett ... mire párom finoman megjegyezte: "Minden kihallatszik xD" Szóval tanultak pár szaftos magyar káromkodást xD
De hihetetlen élmény volt ... Ráadásul RaF múzeum is ingyenes pl. a Grahame-White Factory pedig pont a repülés kezdetérõl és az 1. vh-s gépekrõl szól.
Amikor jötünk volna el, akkor pedig egy úr leszólított minket, hogy ha van kedvünk, halgassuk meg, elõadást tartott Grahame-White-ról és a gyárról, meg egy kis repüléstörténelemrõl 😊 Qrva jó volt 😊
Claude Grahame-White
Mikor kijöttünk és hazaértünk, gyorsan visszaolvastam pár oldalt itt és a DCS topikban, és úgy döntöttem, mégsem adok el semmit xD
És veled Mi újság Papa mester! (Akartam neked Pfalz-ot fotózni, de sajna nem volt ...)
Jó újra hallani rólad! 😊 Mi van veled,hogy vagy? 😊 Hogy telnek a napjaid? A képek fantasztikusak! 😊 Milyen volt élõben látni ezeket a szépségeket? 😊 Hogy kerültél ki? 😊
Ha tudsz írj még, mostanában 1-2 hónapja én sem repülök, de ezek ilyen rövidebb idõszakok.
A RoF már most az 1.29b-nél tart, és gyönyörû! 😊 Az idei terveket még nem jelentették be, remélem, már az 1.030-al egyetemben fog érkezni! 😊
Üdvözöl:
Papa
Elnézést a képekért, mobilosak, késõbb valahogy megosztom majd az összeset 😊
Itt jártam múlt héten:
Egy pár kiskép nektek:
Skydrive mappa
@PhantomAss: Elnézést, hogy csak most reagálok, egy ezer éves kérdésre, de elvileg lehet használni együtt, és nekem nem lötyög a joy 😊
Amúgy rengeteg dolgot helyre lehet pofozni a testben, még 35 fölött is, de bizony a regenerálódási idõ hosszabbodik..46-ig(éves korig) még a római köztársasági légióban is sorköteles volt az ember. Úgyhogy kitartás.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.