29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#26314 Nézz rá a gmailedre!
Nem tudom sikerült-e a küldés. -
#26313 Jaja, ezt már én is kifigyeltem... Mondjuk a szerver beállításoknál jó lenne egy olyan kapcsoló, hogy AI gunner on/off... :) -
#26312 A bombázókat nem szeretem. :))
A rohadt ai lövész csak ott tud jól lőni. Nálam meg bénázik ezerrel. :))) -
#26311 Főleg ha bombázókkal.. a sok AI lövész..:D -
GPx8 #26310 Szerintem is kell, más progi is így működik.
Midjárt kipróbálom. -
#26309 Lassan lehet én is belefogok egy kicsit, hogy szebbé tegyem a ROF-ot. Bár nem tudom ez mennyire fogja majd meg a gépet. Amikor beteszek 15 vs. 15-öt, akkor már eléggé érezhetően lassul a rendszer. :))) -
#26308 Nem magammal, GPx8-al!! :D -
#26307 Még szerencse, hogy ilyen hamar meg tudod beszélni magaddal. :DDD -
#26306 Igen, igazad van, kell az a mappa. Szerintem ez a progi fogja megcsinálni a MODS mappát! :) -
#26305 linket, nem HSZ-t.. :) -
#26304 Nézd meg ezt a HSZ-t, szerintem itt lesz a megoldás. :) -
#26303 Ezt itt szerintem úgy lehet fordítani, hogy a "A mod-okat tartalmazó mappát másold a ROF főköbvytárába."
De ha megnézed a zip tartalmát, azok a meglévő RoF könyvtárszerkezetet tartalmazzák, amiben benne vannak a mod állományai. Ha átmásolod nem fog felülírni semmit. -
GPx8 #26302 Szerintem nem.
Azért kérdeztem, mert hátha használsz ilyen kiegészítéseket és tudod.
Ezt írja:
1. Download the .zip archive and unzip into the MODS folder inside the main ROF folder.
2. Works with MODS ON and MODS OFF.
-
#26301 Nem, szerintem ő azt írja, hogy a RoF gyökérkönyvtárába kell kitömöríteni a zip-et. -
GPx8 #26300 A játák főkönyvtárában kell lennie a MODS alkönyvtárnak? -
#26299 Ezek nagyon szépek, köszi a linket! :) -
GPx8 #26298 Hajók.
Link -
#26297 Az e-mail címedet légyszíves küld el privibe! :)) -
#26296 Nemsoká megyek. :-) -
#26295 Vagyok. :) -
#26294 Na igen, nem is vagyok nagy rajongója a forgó motoros gépeknek.. :) De valaki nagyon ügyes velük! :)) -
#26293 Én próbáltam. Sajnos pont középen van a játék lényege mindig, így nem volt nagy élmény. 3 monitorral viszont már szakíthat rendesen. :)))
-
#26292 Most repültem a csatornán egy DR-I-essel. Első forgómotoros amit kipróbáltam. Brutál ez a balra fordulás :) -
#26291 Szia!
Én sajnos nem.. :( -
#26290 Sziasztok! Használja valamelyikőtök dual monitorral a rofot? Milyen? :) Lesz nemsokára egy 22esem a 24es mellé és érdekel hogy használható e. -
#26289 Köszi :) -
#26288 Jó repülést! :-) -
#26287 Működik, ki meg be kellett kapcsolnom a combined pedals opciót. -
#26286 Jaja, semmi. Megnézem megint, megpróbálok variálni valamit a logitech profilerben is. -
#26285 Huh, pedig nekem a Kamov is baromi nehéznek tűnt... :)
A RoF-on belül hiába taposod a beállításkor nem történik semmi? (Tehát ahol a kis nyíl van a képen, ott duplakatt bejön egy kis ablak, és hiába lépegetsz semmi nem történik?) -
#26284 Tetszik, és nehezebb vezetni mint a Kamovot. Nekem főleg a leszállással vannak gondjaim. Egy bizonyos helyzetben elkezd remegni a gép, ilyenkor collective fel, de akkor elkezd balra fordulni és dőlni. Sokkal könyebben elfogy a felhatjtóerő, leestem már párszor. Trimmeléskor csak a ciklikust állítja, a ruddert nem.
Na épp ez a bajom, hogy a controlsnál nem érzékeli a pedálokat, hiába taposgálom bőszen. -
#26283 Huey: Én most nagyon szívesen megvettem volna, de most nem fért bele.. :)
Egyénként tetszik? Nehezebb vezetni mint a Kamovot?
Pedál: A beállításoknál rendben van? (Pach-elés után hajlamos kilőni a beállításokat a RoF...)
@ Sakkay: Köszi az infókat! Biztos élmény lehet a légiharc ott is! :) -
#26282 Én megint belenyúltam ebbe is. Még akkor vettem meg a huey-t mikor 50$ volt. Pedig megesküdtem, hogy nekem nem kell ez a szar, úgyse jó semmire, nem Vietnamban vagyunk :)
Jut eszembe, nem érzékeli a RoF a momo pedálomat, pedig régebben tökéletesen működött rudderként. Nem tudom mi a fene van. Más szimnél megy. -
sakkay #26281 Repülés közben-a brit gépeken állítólag több a meló-de azt nem repülök. Korai Messzeren légiharc közben gyakorlatilag a gázkar helyett használod a prp.áll.-de azt folyamatosan. Máskülönben a hűtő ami még fontos, ha nagyobb magasságban repülsz, és a fordulatszámot kell folyamatosan ellenőrizni. De mint mondtam sokat kibír, de ha kilyukad a hűtő akkor annyi gyakorlatilag. Esetleges a fékszárny használat, de német gépnél nem nagyon ajánlatos. (mármint légi harcban) Ami nagyon fontos a folyamatos trimmelés,legalábbis én mindig utánállítom. Változik ugyanis a sebesség és magasság(?) változtatásakor. DE ezt inkább az il forumon kérdezd, ott megmondják a tutit. -
#26280 Sanyo már szólt, reméljük hamarosan újra lesz! :) -
#26279 Remélem nem túl soká ki fogom tudni próbálni! :) Köszi az infót! :)
De úgy mégis repülés közben miket kell (konkrétan) állítani? Milyen plusz munkát jelent a pilótára? -
sakkay #26278 Hát annál jóval..főleg a korai Messzer típusoknál(ahol még nincsen automata propeller állásszög állítás), és a brit gépeknél. Továbbá könnyű megölni a motort is ha sokáig pöngeted, de nem olyan egyből meghalós, szóval jó. Lehetne még több gomb élő. -
Klusi86 #26277 A TS szerver nem megy? Vagy változott valamit tegnap óta?
-
#26276 Oki, legyen 7:30, ha az neked is jó! :) Akinek van kedve jöjjön bátran! :)
@ Klusi: Igen, viszont csak egy géppuskája van ami előre néz és ott a lövész sem tud segíteni... A kilátás pedig nagyon rossz a légiharchoz.
Én nem is nagyon preferálom ezeknek a gépeknek az ilyen célú használatát (Főleg nem AI lövésszel.. :D), de sokszor láttam már, Bristol F2.B gépeket vasászgépként használni, persze felszerelt plusz fegyverekkel.
Az gép ilyen célra talán a legjobb választás mert nagyon erős a motorja, nagyon jó repülő tulajdonságokkal rendelkezik.
De amennyire tudom, ezeket a kétüléseseket amolyan védővadászként alkalmazták.. Tehát volt 2-3 gép ami bombázási feladatot hajtott végre és ugyanabból a típusból kapott nagyszámú kíséretet, akár 6-8 darabot is a bombázó kötelék.
@Zéti : A tablet nekem jutott aznap estére! :D -
#26275 Tablet-Angry birds