29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#26474 Én meg valahogy nehezebben állok rá a Tevére. A Dr1 megy egész jól, de a Teve állandóan kicseszik velem :) Bezzeg a Spádé :) A két nehéz géppuskával gyilkos jószág. Ja és mindig hazavisz. Olyan sérüléseket úszok meg benne amitől más eltörne. Talán Nungesser mondta hogy sokkal erősebb a szerkezete mint a többinek. Igaz szokni kell a kilátást. -
#26473 mi ez a friendly icons mizéria pontosan?
tegyük fel hogy belépek egy szerverre, ahol mindkét oldal repülheti mindegyik gépet
ellenséges ikonok vannak nem? -
#26472 Na én vagyok így a forgósokkal! :) A soros gépek legalább tudom merre mennek! :D
Valahol emiatt (is) álltam le a RoF-al. Bármelyik szeróra megyek fel a gépek 85% vagy Teve vagy Dr1 vagy Pup.. Ott nem sokra megyek a Pfalz-al.. Az egymással való repülésnek pedig ott tettek alá amikor kiszedték a "Friendly icons" kapcsolót..
Mondjuk időm sincs úgy. :( -
#26471 Ááá, majd ha megint meg lesz a Teve meg a D.VIIF :) Meg a Pfalz :D
Ez a bigyula nem az én stílusom -
#26470 Nincs azzal gond, csak tényleg nem egyszerű használni és figyelni kell mire mikor csapsz rá, bár én személy szerint inkább tnb párti vagyok -
#26469 Ha megszokod a spádét, gyilkos jószág :) Gyors és jól gyorsul. Alacsonyan hajlamos bedugózni, de két ballon gunnal szakít. Szó szerint :) -
#26468 Tegnap mentem néhány félórát a RoF-al.
Az hagyján, hogy pedál nélkül qrva szokatlan és sz**, de ez a spad vagy mi a rák... Utálom. Alig látok ki belőle.
Asszam majd néhány gépet újra be kell szereznem. Hiányzik a kis Fokkerem, Tevém. :D -
#26467 Jó kis masina használd egészséggel! :)
@Gundark : Most léptem be,hogy megnézzem, de sajnos nem láttam nyomát ennek a lehetőségnek.. :( Talán írj a support-nak, rof_kukac_777studios.net címre, lehet ők tudnak segíteni.
-
Solt #26466
Kiváló ár/érték arányú konfiguráció, gratulálok! ( Bár az 1000W-s tápot erős túlzásnak tartom... még CF-hez is sok! :) ) -
#26465 Sziasztok!
Lassanként én is építgetem a 3 monitoros rendszert :)
A következő a kérdésem :
Az eredeti email címem már nem elérhető. (előző céges)
De ezzel jelentkezem be a RoFba. Be is lépek nem ez a gondom. Meg lehet változtatni valahol a "belépő" email címet? Mert élőt adnék neki.
Vagy ha egy most élővel regisztrálok akkor az ICE-m kódját elfogadja vagy az az előzőhöz van rendelve?
U.I
Jó lenne egy Adria kiegészítő :)
Köszönöm! -
#26464 Tàp Be quiet 1000W 80+Gold -
#26463 Alaplap: Gigabyte GA-990 FXA UD5 -
#26462 Szia papa!
A joy G940 lett.
A gèpem pedig
Alaplapmgabyte GA-990FXA UD5
Poci: AMD FX 8350 8 CORE 4GHZ/CORE
Memcsik: G SKILL RIPJAW Z 1866 MHZ 16GB
VGA: XFX HD ATI RADEON 7970 dual dissipation edition
-
#26461 Szia Roli! :) Milyen joy-t vettél? :) ÉS milyen géped van? :) -
#26460 Szia Rolo jó újra látni, Mi a helyzet?, vagy inkább What's up? :D
Ts ip-t pedig priviben küldöm, mert voltak troll gondjaink. -
#26459 Én? Mindent ami legalább fél percig a levegőben marad ;) -
#26458 áhh thx látom te is repülöd:) -
#26457 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1003898951 -
#26456 Valaki repül IL-2 cliffs of dover?
-
#26455 Jó látni hogy azért akad még régi arc a fórumon. -
#26454 jah és valami ts elérhetőség plz.
-
#26453 Üdv nektek URAK!!
Rolo visszatért mert szerzett egy joyt :D:D
és én repülnék ha lehet minden este :D de nagyon balfék vagyok mert kb két éve nem fogtam botot szerintem agyag galamb stílusban tudlak szórakoztatni titeket :)
de ha van valami repülés én figyelni fogom mától a fórumot és aktív is vagyok szal go on!
-
#26452 Total war sorozat legújabb része, igen strat -
#26451 Igen, én is szeretem, de szerintem sok értelme nincs beregelni, max az elérhető teljesítmények miatt.. meg a plusz küldetés csomag miatt is.
-
Solt #26450 Kár... Régen amennyire utáltam a steam-et, mostanra annyira megszerettem! :) -
#26449 Én még a Shogun 2 sem igazán. Tavaly télen játszottam vele utoljára egy rövidet még veled! :) -
#26448 Mondjuk ezen a bejegyzésen jót mosolyogtam...:)
Az aktuális verziószám javítva lett az About menüpontban. -
#26447 Megjelent az 1.031b patch!
@ Solt: Szerintem sem lehet. :) -
#26446 Úgy emlékszem, hogy nem lehet. -
Solt #26445 Gondolom a meglévőt nem lehet regisztrálni...? -
#26444 Nemigen. Mi ez? Stratégia? :)
-
#26443 OFF: valaku próbálta már a rome2-t ?/ON -
#26442 -
#26441 Rise of Flight: Channel Battles Edition -
GPx8 #26440 Nekem is az van, de én FaceTrackNoIR-el használom, mert nem szeretem, ha van valami kütyü a fejemen... -
#26439 Megkésve de:
Megjelent az 1.031-es patch
@ Zéti: Oké! :)
@ Fokker: Köszi, ezt az oldalt én is szeretem! :) -
#26438 Mondjuk most egész jól sikerült a microsoft HD-3000-et belőni, jó délután is meg este is. -
#26437 azt nem neked válaszoltam papa :) -
#26436 igen van ugyanúgy záridő grain control etc. -
#26435 Oki, Zéti, részemről is elnézést, ha esetleg megbántottalak. :)