29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#26837 Nincs mit. Egyébként egészen elképesztő, amit lelkes "amatőrök" véghezvittek már eddig is a cuccal!!
-
#26836 Köszi szépen! :) -
#26835 How to -
#26834 Szia Sakkay! :)
Oki, köszi az infót! :) Pár szóban leírnád a telepítés menetét? Köszönöm! :) -
sakkay #26833 Sziasztok, szia Papa! Most érdemes telepíteni a CLOD-ot, nagyon állat lett az új patch, és jóval kevesebb a gépigénye is.
De legalábbis kevesebb. -
#26832 megoldódott...
-
#26831 sziasztok
van egy olyan problémám hogy a trackir alapból hátrafelé néz, nem pedig előre a gép orra felé.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma-találkozott már valaki ilyesmivel?
Már egy csomó időt elvacakoltam de nem tudom belőni :( -
#26830 :D :D Meglátjuk majd, nagyon jó lenne, de nem tudom még megígérni. -
#26829 Na vazze! Úgy látszik egy pohárral többet ittam már a kelleténél, de a lényeg érthető szerintem. :))) -
#26828 Hát ha valahogy tudnál valahogy szorítani egy kicsit rá, akkor elkísérnélek szívesen. :))) -
#26827 Bizony! :) Nekem nagyon nagy kedvem lenne! Csak hát idő idő idő... :( -
#26826 Ez egész jól hangzik. :) -
#26825 Akinek van ideje és szereti a komoly küldetéseket,érdemes ide beregelni:LINK
Ezek nagyon jó küldetések, sokan vannak, a repülések idején le is van jelszavazva a szerver. -
#26824 -
#26823 T9 szótár ftw -
#26822 Rendeltem egy új modemet, elvileg holnap meg is jön. Ha végre rendbejön vele a tiéd netem akkor én is hostképes leszek -
#26821 Én vagyok
-
#26820 Sziasztok! Vagyok ts-en, Jöttök! Condorból is kiléptem egy ma esti kis közös ROF miatt! :-) -
#26819 Pedig nagyon jó volt. :)))
Majd estefelé. :)) -
#26818 Sziasztok Urak!
Tegnap kimaradt nekem.
Vendégek jöttek de ma vagyok ha valaki akar repülni akkor írjon. -
#26817 Az jó nekem is meló után kereslek és megbeszéljük -
#26816 Estefelé benne vagyok. -
GPx8 #26815 Budaörsön biztos, szép az idő... -
#26814 Hali Urak.
Lesz repülés a hétvégén? -
#26813 Már elkezdtük. Akinek van kedve jöhet. :) -
#26812 Oki, megpróbálok feljönni! :) -
#26811 Igazából estefelé lenne jó. -
#26810 Jó lenne, még nem tudom, mikor érnél rá? :) -
#26809 Ma van kedved egy kicsit repülni? -
#26808 Abból nekem mindig nagyon sok van! :)) -
#26807 No majd legközelebb. :))) Azt hiszem egy kis türelemre szükséged lesz. :))) -
#26806 Kár, h nem írtál rám, kivételesen ma itthon voltam. :) FB: HA meglesz várom a jelölésed! :)) -
#26805 Erről jut eszembe. A lányom megkérdezte, hogy mikor lehet FB oldala. Mondtam neki, ha én regiszráltam, azonnal az övét is megcsináljuk. :DD
Nem volt boldog. :))) -
#26804 Most voltam fent egy kicsit a Warground-on, és tényleg elég jó kis szerver. Csak egyedül egy kicsit el voltam veszve. :) -
#26803 Hivatalos Rise of Flight FB oldal!
Forrás:
Hivatalos fórum. -
#26802 Könyvben az egyik kedvencem, nagyon kíváncsi vagyok a filmre is: Végjáték -
#26801 :))) -
#26800 MAX!!!! Legalábbis amikkel én foglalatoskodom. Van ennél jobb már a GTX 770 es az pár % al jobb mint a 680 ,de ez az MSI lévén tuning kártya kb azt tudja. Van rajta 2 bios ami kapcsolóval váltható és egy L2 es biosz amivel nagyon stabilan(ez a nagyon komoly alkatrészeknek köszönhető) megy mint az állat:)
Talán egy 780 ra érdemes lenne lecserélni ,de lehet nem. Egyelőre jól elvan ez nálam:) Aztán majd egyszer felriadok,hogy vennem kell másikat:) -
#26799 Gondolom, nem nagyon kell kompromisszumokat kötnöd a grafikai beállításoknál! :)) -
#26798 Nem tudom. Jelenleg bőven elégnek érzem,de lehet veszek valamit a közeljövőben.Bár csak pénzkidobás lenne asszem:)
Mint írtam nagyon kíváncsi vagyok erre az úr ratyionra,bár azért megvárom mit domborít,no meg ,hogy a repszimek alatt csinál e anomáliákat.