29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#26917 Bízom benne, hogy nem hal el a RoF, és pár fejlesztés átkerül bele a BoS-ból némi idő eltelte után.. :)
Tom nagyon eltűnt.. mi van vele, és h tetszik neki a BoS? :) -
#26916 Na nem akarok vásárolni:))) csak Tom mondta,hogy a BOS 99.99 dodo lesz.
Erre írtam ,hogy beütötték ezek a kobakot ,ő meg mondta,hogy a ROF se olcsó. :) Konkrétan ingyé van:))) -
#26915 Igen. Most gépeket is lehet olcsón venni az akciók miatt. :-) -
#26914 Vagyis a demó ugye letölthető és nincs időkorlát,ebben benne van 2 gép.
De ezekkel korlátozás nélkül játszhat a földmíves? -
#26913 Urak!
Most hogy is van a Roffal? Mennyibe kerül az alap? -
#26912 Én személy szerint P-51D, UH-1 , Mi-8, KA-50 ezeket a típusokat repülöm
de repülnek páran A10-C, SU-25, Su-25T, SU-33,meg amik az FC 3-ban vannak még. Én csak DCS modulokat repülök. -
#26911 Egy kis korrigálás, decemberben fog megjelenni az új gép! :) Most "csak" az első képek jelentek meg róla! :) -
#26910 Megjelent a Stutter! Végre valami történik a RoF háza táján is. Csak este tudom kitenni a többi részét a hírnek. :-) -
#26909 Az érdekelt volna elsősorban, hogy ti mivel repültök, de szívesen jövök majd, ha nem gond, hogy eléggé tájékozatlan vagyok ott már, értem, hogy sugaras, de mi hajtsa :D.
Ez volt az első sim amivel játszottam, de ebbe se sokra jutottam :D
-
#26908 Hali
Van minden ami játszható DCS-ben meg FC3-ban ha van kedved akkor gyere szinte minden este van repülés. -
#26907 Milyen gépekkel? -
#26906 Hali
Én repülök minden este a VML-es srácokkal nyomom elég sokat repülnek és jók a küldik is amiket repülünk. Aki nyom DCS-t az csatlakozhat infóért pm plz. -
sakkay #26905 Na ja. Napi egyszer én is fellépek. Ez lehet mindenhol a világban'?! -
#26904 Úgy látszik mindenki csak olvasószobán van. :))) -
#26903 Nem gond igazából nem maradtál le semmiről, ugyanott stagnálunk mint eddig, senki sincs és mindenki van:) -
#26902 so-so -
#26901 Sziasztok urak!
Bocs, hogy eddig nem voltam de letettem egy kicsit a Rof-ot és DCS-t nyomok most ez az oka, hogy nem vagyok túl gyakran.
Nálatok mi a helyzet megy a repülés?
-
#26900 Asrock. :)))) -
#26899 Viszont a windows az még szinte be sem kapcsoltam, és már megy is. :))) -
#26898 23K. egy ashrock alaplap. -
#26897 Nemigen venni észre a különbséget. A DCS-nél viszont feleannyi lett a betöltési idő. Az viszont kellemes. :))))
És most már ott sincs meg a talajközeli szaggatás. :))) -
#26896 Tudom, hogy nem egy friss VGA, és ezért is lepődtem meg. Csak azt akartam kihozni az egészből, hogy a procicserével a grafikát is feljebb tudtam állítani. :)))
-
#26895 Szerintem rof-nál elég keveset számít, hogy ssd vagy hdd -
#26894 Nem rossz, mennyibe fájt az alaplap hozzá?, -
#26893 Hamar betölti a RoF-ot az SSD-ről? -
#26892 Szerintem inkább VGA.. :) -
#26891 i5 4670K + egy samu evo 120GB. A csatorna térképen tudtam mindent felhúzni. :)))
Gondoltam, hogy a proci a bűnös, de nem gondoltam, hogy ennyire. :))) -
#26890 Na, gratula! :) Mire cseréltél? :) Nálam mondjuk a Csatorna térképhez már kevés a VGA-m... Nálad az hogy megy? :) -
#26889 KÖszi! :)
Közben cseréltem procit, alaplapot, meg betettem egy ssd-t a rendszerbe, és az ősöreg 5770-em megtáltosodott. Majdnem maxra húztam mindent, és még csak meg sem döccent a ROF. A HDR meg úgy sem tetszik. :)))
-
#26888 viszont ezt igazán beépíthetnék a launcherbe is. Nem külön magadnak leszedegetni. Ha nem rakod fel a másikét nem látod, ha pedig fent van nem tudod milyet válassz ami alapján olyan is meg tud különböztetni akinek nincs felrakva... -
#26887 Mindet, készülj elő, mert elég sok helyet fel fog emészteni -
#26886 Annyira régen telepítetten skin packot, hogy már nem is tudom. Mind a 15 részt telepíteni kell, vagy elég az utolsót feltenni? -
#26885 -
#26884 Egy pohár borral jobban járt volna. -
#26883 Lehet, vágyott egy kis angol szóra! :) -
#26882 Akkor miért nem azt írta? :)))) -
#26881 Jaja, de nem sikerült -
#26880 Zéti azt írta, hogy egy lakatlan TS szerón ragadt és kéri, hogy mentsék meg! :)
-
#26879 I'm really busy but they run to you! :) -
#26878 Hol strandoltál ilyenkor? :)))