Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Amerikából rendeltünk pár darabot, de sajnos még nem érkezett meg, mert eltolták a megjelenést pár nappal. Itt tájékozódhatsz, ha érdekel Téged is.

www.pcpilot.hu

És ezt honnan lehet megszerezni?
Sanyo
A bétával repültem, itt van az írás róla.

www.pcpilot.hu

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy repült-e már valaki ezzel és ha igen mi a véleménye róla?
Köszi Balázs <#conf>
ok
kösz
Sanyo
Ígértek egy demót, amirõl egyelõre nagy a csönd. Magánúton beszerzünk pár dobozos verziót az USÁból.

www.pcpilot.hu

A bétateszt már befejezõdött, a játék a ruszkiknál már megjelent. Warez még nincs. Amcsiknál 17.-én fog kijönni.

a játékot .
a másikra még gyüjtenem kell egy kicsit...
Összesen 7 db maradt meg belõle, szóval igencsak sok pénz kellene hozzá, persze replikát azért lehet találni😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

építs egy idõgépet ...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

TG Gida
Ha elég sok pénzed van akkor lehet,hogy engednek kipróbálni egy Sopwith Camel-t.😊

Isten áldja a pogányokat!

hol lehet kiprobálni?
Biztos dobálja a levegõben is, csak a földön, álló helyzetben jobban látszik. 😊

TG Gida
Kemény,ahogy dobálja a gépet a motor a földön.

Sopwith Camel (nem game videó, de érdekes!)

Kicsit szigorú volt a gép: nem volt gázkar, hanem a gyújtás baszkurálásával szabályozták a sebességet. Ford.szám fix. Hogy fék nem volt rajta, az meg ugye WW1 default. Ezzel felszállni-repülni-leszállni is szép kihívás lehetett, nemhogy légiharcot vívni.

RoFban remélem lehetõségünk lesz tevegelni. 😊

Köszi! Kicsit sovánka lett volna a két repülhetõ madár.

Sanyo
A bétában csak a Spad és a Fokker D.VII volt repülhetõ, a véglegesben ennél több gép van.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A jövõ héten kapok egy végleges verziót, amint megkaparintottam, igyekszem minden részletet leírni róla. 😊

www.pcpilot.hu

L Viper
Igen, vannak Dr1-es cockpit videók is Youtube-on. Már akkor is volt, amikor Knights of The Sky néven futott. Nagy köcsögség lenne kihagyni a klasszikus gépeket és kiegként kiadni, mikor már kész vannak.
Remélem csak a teszt demóban van csak két kabin.
Hiába vagyok Flcon 4 fan, mégis nagyon szeretem ezt a korszakot, a Red Baron 3D is egyik favoritom ( Lásd Galériám :-) )

RedRiot: A Mouselook nekem nem hiányzik, bütykölj össze egy freetracket, megéri :-)
Az 1. hszben voltak linkek, nem tudom a képek mennyire aktuálisak, de ha igen, akkor lesz még elég elég sok gép: Albatros, camel, sopwith triplane, Dr1, nie17 és még néhány, bár a mûszerfalképek között olyan sokféle nincs, szóval nem teljesen értem😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

No, a word doksiban leírtakkal már egész stabilan ment, legalábbis "quick flight"-ban. Nagyon igényes mod, de sajnos az alapul szolgáló CFS3 felett elszállt az idõ. Mouse-look nincs benne, annak utánanéztem a fórumokon. Padlock szerencsére van, azzal el lehet lenni.

Én egyébként már lemondtam a RoF-ról. Még akkor hallottam róla elõször, mikor Knights Of The Sky néven futott a project. Aztán eltûnt a weboldal, semmi hír: azt hittem hogy olyan oroszosan behalt a dolog. Szerencsére nem így történt.

Arról tudni valamit, hogy melyek lesznek a repülhetõ gépek? Valahol azt olvastam hogy elõször csak két gép lesz repülhetõ: a Fokker DVII meg talán egy Spad. Aztán most itt ez a Nieuport videó...

Nem bánnám ha lenne még pár repülhetõ típus. Se5a, Sopwith Triplane...

L Viper
Gyönyörû videó <#eljen>
L Viper
Egy word file-ban lesz leírva, minden részletre kiterjedõen. Hozzá kell adni bizonyos dll fájlokat is a systemhez, meg pár nyalánkság a konfigolással.
Sajnos az ilyen "garázsprojecteknek" ez a nyavajája. Az egyik felhasználónál megy jól, a másik meg szenved.
A Phase 1 régen ment, most meg runtime error 13-al kidob. A Phase 2 meg megy. Nagyon szép és jó kieg ebben a témában.
Igazság szerint jó lenne a 3, ha meglenne, de a ROF miatt már annyira nem izgat, hogy annyit kiadjak érte.
Ezt tegnap találtam nem tudom volt-e már:

Nieuport próba

lassan keszulhetunk a frontra 😊
Kösz a tippeket, nekifutok mégegyszer!

L Viper
Ha szabályosan rakod fel, meg a config editorban is minden csúszkát, pipát odaraksz, ahová kell, akkor nem fagyogat.
Korrekt angol útmutató van hozzá, bár tény, hogy eléggé körülményes beüzemelni.
Mouse lookot nem használok, vagy freetrack, vagy a joy powhat-jét szoktam.
A scroll lock-al lehet váltani a folyamatos nézelõdést.
Egyébként valóban, csak a ROF-ig kell kibírni :-)
Sanyo
Aki esetleg nem követné az Il-2 topicot (örök propelleres offtopik 😊 ), közös beszerzést tervezünk, akit érdekel, kérem itt jelezze.

www.pcpilot.hu

A Phase 2-t kipróbáltam, de nem nagyon jött be. Mouse-look opciót sehol nem találtam, nagyon hiányzott, az Il2-ben megszoktam. Baromi instabil volt, 20 perctõl tovább nem ment sosem fagyás nélkül. Kár, mert a gépek 3D-modelljei szépek, a fizika jó, a hangok elfogadhatóak. No mind1, ezt a két hetet már kibírjuk a Rise Of Flight-ig! 😊

L Viper
Ez sem rossz WWI-es szim, ez máe a fizetõs Phase 3-as kiadás !

Bár kicsit sokallom érte az 50 Dollárt + 9 Dollár a szállítási költség.
Egy modért ennyit elkérni, hmmm. Kell hozzá ugyebár a Microsoft Combat Flight Simulator 3. Nem tagadom, rengeteg munka van benne.

A 2-es részig ingyenes volt.
DJ Skyline
tiszta Top Gun <#idiota>

jó lesz ez nagyon, tetszik <#eljen>

Sanyo

www.pcpilot.hu

Szép kis furball! A motorhangok is egész jók.

A várakozás idejére egy szép témába vágó szám, hangulatos videóval:

Iced Earth: Red Baron - Blue Max

Sanyo
A bétateszt accountok május 6. óta nem mûködnek. 😊

www.pcpilot.hu

samsung123
Full verzió... csak a menüben email és passt kér. de szerintem megy a betatesterek regjével is. akinek van próbálja már ki

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

ez még nagyon új, erre vigyáztak, hogy le ne essen véletlenül 😊 remélhetõleg napok kérdése a dolog

Papirzacsi
És ez vajon olyan verzió, amit a feltöltés elõtt jól ledobtak a földre?
Mert ha nem, akkor nem sokat érünk vele.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sanyo
Amennyire tudom, csak letöltõs.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
A ROF rendesen tokban lesz kapható itthon is vagy csak valahonnan letölteni lehet majd?

L Viper
Addig, amíg nem jön ki a ROF:

Ez sem rossz cucc: Over Flander Fields - a Combatsim 3.1-re egy csodás mod.

Itt meg infók, képek WWI témában. Érdemes a News szekciót is átnézni. Segíti az eligazodást ebben a témában.
ZsozS
Szia Gida!

Engem érdekelne a dolog, küldtem PM-et 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sanyo
A bétában csak ez a két típus volt, a végleges típusairól egyelõre nincs infóm.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Fokker DR I csak kiegészítõként lesz kapható valamikor ugye?Alapból tényleg csak a Spad XIII és Fok. D VII repülhetõ?

Sanyo
A cikk itt olvasható.

www.pcpilot.hu

Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, várjuk az infot és a képeket😊

Scottt
Gépigény,fps,optimalizáltság,mennyire bonyolult^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sanyo
12 kép publikálására engedélyt kaptam és írhatok is a RoF bétáról. Ha van kérdésetek, estére tervezem a cikket, igyekszem belevenni a válaszokat.

www.pcpilot.hu

TG Gida
Vajon az orosz verzióban benne van az angol is?Jó lenne tudni ugyanis talán be tudok szerezni párat Oroszországból.