Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Azt szeretném kérdezni, hogy repült-e már valaki ezzel és ha igen mi a véleménye róla?
Köszi Balázs <#conf>#conf>
kösz
www.pcpilot.hu
a másikra még gyüjtenem kell egy kicsit...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Isten áldja a pogányokat!
Kicsit szigorú volt a gép: nem volt gázkar, hanem a gyújtás baszkurálásával szabályozták a sebességet. Ford.szám fix. Hogy fék nem volt rajta, az meg ugye WW1 default. Ezzel felszállni-repülni-leszállni is szép kihívás lehetett, nemhogy légiharcot vívni.
RoFban remélem lehetõségünk lesz tevegelni. 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Remélem csak a teszt demóban van csak két kabin.
Hiába vagyok Flcon 4 fan, mégis nagyon szeretem ezt a korszakot, a Red Baron 3D is egyik favoritom ( Lásd Galériám :-) )
RedRiot: A Mouselook nekem nem hiányzik, bütykölj össze egy freetracket, megéri :-)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én egyébként már lemondtam a RoF-ról. Még akkor hallottam róla elõször, mikor Knights Of The Sky néven futott a project. Aztán eltûnt a weboldal, semmi hír: azt hittem hogy olyan oroszosan behalt a dolog. Szerencsére nem így történt.
Arról tudni valamit, hogy melyek lesznek a repülhetõ gépek? Valahol azt olvastam hogy elõször csak két gép lesz repülhetõ: a Fokker DVII meg talán egy Spad. Aztán most itt ez a Nieuport videó...
Nem bánnám ha lenne még pár repülhetõ típus. Se5a, Sopwith Triplane...
Sajnos az ilyen "garázsprojecteknek" ez a nyavajája. Az egyik felhasználónál megy jól, a másik meg szenved.
A Phase 1 régen ment, most meg runtime error 13-al kidob. A Phase 2 meg megy. Nagyon szép és jó kieg ebben a témában.
Igazság szerint jó lenne a 3, ha meglenne, de a ROF miatt már annyira nem izgat, hogy annyit kiadjak érte.
Korrekt angol útmutató van hozzá, bár tény, hogy eléggé körülményes beüzemelni.
Mouse lookot nem használok, vagy freetrack, vagy a joy powhat-jét szoktam.
A scroll lock-al lehet váltani a folyamatos nézelõdést.
Egyébként valóban, csak a ROF-ig kell kibírni :-)
www.pcpilot.hu
Bár kicsit sokallom érte az 50 Dollárt + 9 Dollár a szállítási költség.
Egy modért ennyit elkérni, hmmm. Kell hozzá ugyebár a Microsoft Combat Flight Simulator 3. Nem tagadom, rengeteg munka van benne.
A 2-es részig ingyenes volt.
www.pcpilot.hu
Iced Earth: Red Baron - Blue Max
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mert ha nem, akkor nem sokat érünk vele.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ez sem rossz cucc: Over Flander Fields - a Combatsim 3.1-re egy csodás mod.
Itt meg infók, képek WWI témában. Érdemes a News szekciót is átnézni. Segíti az eligazodást ebben a témában.
Engem érdekelne a dolog, küldtem PM-et 😉
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
www.pcpilot.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu