Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
thx
Az én verziómhoz nincs serial, a neoqb szervere azonosít login és jelszó megadása után.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Oroszországban van az egyik barátomnak cimbije, tudunk rendelni pár darab Rise of flight Collector Edition-t (Orosz kiadásban, angol-orosz nyelvû)
Az ár kb. 11-12000 HUF körül fog alakulni (de lehet, hogy kevesebb), persze a példányszámtól is függ (szállítási költség stb.)!
Akit érdekel a dolog, LEGKÉSÕBB HÉTFÕ 12:00 ÓRÁIG priviben nekem jelezze! A bankszámlaszámot a pénzutaláshoz csak privátban adom meg!
játék linkje itt
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
"A 27-i bejelentés szerint az angol nyelvû dobozos változat júliusban, a letölthetõ változat augsztusban, a német, francia és spanyol nyelvi verziók pedig valamikor a nyár végén jelennek meg."
Online letölthetõ augusztusban. Még egy hónap. :/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet hogy emiatt a szim kell majd trackIRt és pedálokat vennem...
www.pcpilot.hu
A videók azért csak részben vannak kész, mert a partició ahova a fraps dolgozik, sérült (bad sector lehet). Amikor ráfutott, fagyi. Egész délelõtt videóztam, de a fele kb. sérült és használhatatlan. Holnap újra nekiállok.
www.pcpilot.hu
Várjuk õket! A gépek közti különbségek mennyire érezetõek? Pl. a Nieuporton érzõdik, hogy egy jóval könnyebb, törékenyebb gép, mint pl. a Spad? Sebesség és magasságérzet? Mûszerre nézés nélkül lehet "érezni" hogy 1000-2000 vagy 3000m magasan repülünk?
www.pcpilot.hu
Van egy eladó TrackIR2-esem, ha valakit érdekel a dolog, priviben jelezze! Tök jól mûködik a cucc, csak én megvettem az5-öst

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
www.pcpilot.hu
Huh, eddig is a Nieuport érdekelt a legjobban a választékból, de most már tényleg szeretném repülni! Remélem elkészítik a Sopwith Camelt is (a DR1 után a legismertebb gép, nem hagyhatják is). Abban még durvább lesz a "gázkar". (Ami nincs, mert az elborult angolok a gyújtás baszogtatásával szabályozták a sebességet. Kicsit sem perverz 😊
Kiváncsian várom a saját példányomat. Mint esetleg néhányan emlékeznek rá, kissé speciális körülmények között tesztelném. Nos, erröl bövebben majd akkor ha megérkezett.
A Nieuport az a típus, ahol a gázkarnak 4 állása van, az alapjárat és a teljes gázzal együtt. Csattog, puffog, rázza a gépet, komolyan beszarás. Ez a játék lesz az "új" Il-2 nagyon hamar.
A két Nieuport és a SPAD berepülése pár napot csúszik, elég sok fordítani valóm van, az Albatros D.V fordítást a wikipediára is kitettem.
www.pcpilot.hu
Arról nincs még valami információ, hogy a letölthetõ extra gépek mennyibe kerülnek majd?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
- még mindíg kézzel kell szerkeszteni a konfig fájlt, hogy ne 1280x1024-ben induljon el a játék (1024-es CRT monitorom van)
- a joy beállítások probléma nélkül sikerültek, a bétában elég gáz volt, a pedál is jól mûködik (a bétában fordítva volt)
- finomítottak a grafikán, a táj és a felhõk szebbek lettek
- a lövedékek a földbe csapódva gellert kapnak
- fegyverzet kezelés is jó lett, nem ragad be a tûzgomb
- a felszálláshoz már nem kell átrobogni az egész reptéren
- a Nieuport már nem törik bele egy erõs felrántásba, bár most nem repültem fel vele túl magasra
Még mindíg csak két gépet repülhetek, de most írtam nekik hogy szeretném a többit is kipróbálni, ugyan már engedélyezzék a többit is. A késõbb megvásárolható kiegészítõk (repülõgépek) accounthoz és sorozatszámhoz kötöttek ugyebár.
géplista:
- Albatros D.Va
- Fokker D.VII
- Nieuport 17.C1
- Nieuport 23.C1
- Spad 13.C1
www.pcpilot.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...