Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább már a menüt láttam, nekem ennyi is elég 😄
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
www.pcpilot.hu
A neten regizõsököt meg amugy sem csípen, mert mi van ha valakinek nincs nete? Nem hiszem h Oroszországban 100%-os lenne a netlefedettség...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Viszont ha azt nézzük, hogy cirka 8.5 új gép árával kifizeted a játékot újfent úgy, hogy a játék alapvetõen nem változik így már szerintem sok.
Sokan ( köztük én is valószínûleg )így is megfogják venni a játékot mert ( mint a DCS esetében szintén ) nincs konkurencia.
Ezek a szimek annyira rétegjátékok, hogy örülnünk kell(ene) minden darabnak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
csak akkor edják a játékot 3ezerért, annyit megér
de ehhez még külön meg kell venni a többit! jó hogy a szerverek nem lesznek fizetõsek, bár lassan ezt is kinézem belõlük, fizessél havidíjat mint a wow-hoz 😊
legalább tettek volna bele 8-10 gépet, az 1vh-ban úgysem volt olyan sok belõlük
na mindegy
GOOBY, pls
én egy játékért max 5 ezer ft-ot adok
ez a lélektani határ😊
megvárom míg ennek is lemegy az ára (szóval lehet ezt kihagyom)
de akkor is az a véleményem, hogy nagyon elszálltak az árazással
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
A torrentes cucc nem mûködik, mivel nincs hozzá sorozatszám.
www.pcpilot.hu
egy kicsit túlárazták sztem
4 repülhetõ gép 14 ezerért..waooo
lehet hogy a világ legjobb játéka, de nekem ez akkor is sok
nemtom a kiadó hogy gondolta
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Az amcsi és az európai vásárlók ma ingyen megkapták az Albatros D.Va és Nieuport 28 gépeket.
www.pcpilot.hu
mert ha itthon egyenlõre nem jelen meg akkor kérném a segítséged.
A többi gép gondolom AI, de az tuti, hogy perpillanat nem erepülhetõ semmilyen formában.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
"The best known aircraft of 1917and 1918 are included (Albatros D.5, Fokker D.VII, DFW C.5, Brequet Bre.14, Nieuport Nie.17, Nieuport Nie.28, Spad S.13, Royal Air Factory SE.5) "
SE.5a? Errõl máshol nem is olvastam. Jó lenne, ha megcsinálnák, állítólag ez volt az egyik legjobb szövi vadász.
www.pcpilot.hu
nektek?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Az orosz kiadásban: Nieuport 17 és SPAD. XIII
Az amerikaiban: Fokker D.VII és SPAD XIII
A frissítésekkel az új géptípusokat mindenki megkapja, csak éppen nem repülhet velük. A játékban minden típust ki lehet választani, a küldetést is betölti. Itt jön egy serial number ellenõrzés, amibõl kiderül, hogy a játékos milyen gépekkel rendelkezik. Ha az adott típus nem szerepel a listában, feldob egy üzenetet, hogy nem nyert. A vásárlás szerintem úgy fog mûködni, hogy az "új" gépeket hozzácsapják az user accountjához, amely típussal utána már bármilyen repülés indítható.
www.pcpilot.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Remélem minél elõbb megjelenik itthon is. Van errõl valami hír?
A medve nem játék.