Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Ha játszhatok vele, ha nem, letöltöttem 😄
Legalább már a menüt láttam, nekem ennyi is elég 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Sanyo
Tökéletesen igazad van, de a fejlesztõ cég így látta helyesnek, az idõ majd eldönti, hogy mekkora lesz az érdeklõdés. A rof fórumon egyébként panaszkodnak az állandó kapcsolatigény miatt, Oroszországban sincs mindenhol adsl, a srác modemen nyomja. A 3. frissítés 12 mega volt, az elsõ kettõt nem tudom, mert én már az 1.002-t kaptam.

www.pcpilot.hu

Ez kb. olyan mintha megvennéd a DOOM-ot, de alapból csak ütni tudsz, és Shotgun-t meg meg kell venned hozzá... Inkább egy kiegészítõt csináltak volna, amiben mondjuk van min. 10 gép. Vagy lett volna ingyenes az alap, az extrák meg fizetõs, mint sok MMO-nál. De ez "a vedd meg kétszer ugyanazt" nem valami korrekt.

A neten regizõsököt meg amugy sem csípen, mert mi van ha valakinek nincs nete? Nem hiszem h Oroszországban 100%-os lenne a netlefedettség...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Ez korrekt ár, egy részletesen lemodellezett gép megér ennyit.

LeonSilver
Alapvetõen nem drága ha azt nézzük, hogy 5.45€ az most ~1500HUF.
Viszont ha azt nézzük, hogy cirka 8.5 új gép árával kifizeted a játékot újfent úgy, hogy a játék alapvetõen nem változik így már szerintem sok.
Sokan ( köztük én is valószínûleg )így is megfogják venni a játékot mert ( mint a DCS esetében szintén ) nincs konkurencia.
Ezek a szimek annyira rétegjátékok, hogy örülnünk kell(ene) minden darabnak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Egy új gép ára 7.62 dollár/5.45 euró, szerintem elviselhetõ.

www.pcpilot.hu

Scottt
Ez nem elõfizus,ha nem akarod nem veszed meg hozzá a cuccokat😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az iRacing (online elõfizetéses autóverseny szim.) mellé nem tudnék bevállalni mégegy elõfizetõs játékot. Ha 5-10 dollár körül lesz egy gép díja, az még belefér, de 20 dodót fizessen az akinek hat anyja van.

PhantomAss
igazából az nem gond hogy kevés gép van, mert inkább legyen kevés de minõségi, mint sok arcade (lásd il2 ahol átestek a ló túloldalára)
csak akkor edják a játékot 3ezerért, annyit megér
de ehhez még külön meg kell venni a többit! jó hogy a szerverek nem lesznek fizetõsek, bár lassan ezt is kinézem belõlük, fizessél havidíjat mint a wow-hoz 😊
legalább tettek volna bele 8-10 gépet, az 1vh-ban úgysem volt olyan sok belõlük
na mindegy

GOOBY, pls

PhantomAss
tudom hogy benne van minden költség, de így is drága
én egy játékért max 5 ezer ft-ot adok
ez a lélektani határ😊
megvárom míg ennek is lemegy az ára (szóval lehet ezt kihagyom)
de akkor is az a véleményem, hogy nagyon elszálltak az árazással

GOOBY, pls

Így van! Legalább látnám futás közben a gépemen 😄
Falcon87
Nekem annyi is elég lenne<#wilting>

😊

Ezért nincs demo a Rise Of Flightból. 😊 Ha a full játékban 2 repülõ és egy map van alapból, akkor a demóban max. gyalog körbe lehetne sétálni a gépet a hangárban, majd, 3 perc múlva automatikusan kilépne. 😊)

Sanyo
Mindkét oldalon legalább egy bombázónak kell lennie, sajnos annyira a repülhetõ típusokra koncentráltam, hogy az AI gépekrõl szinte semmit sem tudok mondani.

www.pcpilot.hu

1 bombázó<#szomoru1>hát a sturmovik demo verziójában jóval több gép volt <#szomoru1> azt hittem kapásból az I. vhs gépek felét belerakják... így nem lehet sokféle küldetést csinálni, ha gépek sincsenek hozzá

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Sanyo
Egy kétüléses bombázó biztosan van, de sajnos nem tudtam beazonosítani a típust. Ehhez nagyon hasonló, de nem esküdnék meg rá.

www.pcpilot.hu

a kevés gép kiábrándító <#szomoru1>legalább sok NPC gép van benne?

😞 Sajnálattal hallom. Ez kb. olyan lehet, mintha ennél egy gyönyörû steak-et, és kajálás közben egyszercsak valaki elvenné elõled a tányért.

Falcon87
Kár. Csak az a gond, hogy már nem bírom kivárni 😄 muszáály, ez a játék kell 😄

Sanyo
Reggel óta nekem is server errorozik, úgy tûnik visszavonták a cikkíráshoz kapott accountomat. 😞

www.pcpilot.hu

A warezhez nincs törés, nem mûködik. Mászna fel a netre aktiválni magát, jelszót kér. Csak kivárjuk már azt a pár hetet, míg itthon is megjelenik, vagy felteszik a Steamre...

Sanyo
Privát behozatallal 14, mivel usából rendelve elõfordul, hogy vámot kell fizetni. 😊 Az országon belüli postaköltség is bele van számolva, még mindíg sokba kerül?

A torrentes cucc nem mûködik, mivel nincs hozzá sorozatszám.

www.pcpilot.hu

Falcon87
Ezen csodálkoztam én is :S csak azt nemtom, hogy ez szállítási díjjal együtt, vagy nélkül van. Torrenten sok helyen fent van, (ha mûködik) kipróbálom, és majd utána döntök.

PhantomAss
hát nemtom
egy kicsit túlárazták sztem
4 repülhetõ gép 14 ezerért..waooo
lehet hogy a világ legjobb játéka, de nekem ez akkor is sok
nemtom a kiadó hogy gondolta

GOOBY, pls

Falcon87
Így gondoltam én is. Majd meglátjuk, lehet hogy beszerzek egy példánnyal.

Sanyo
Az alapjátékhoz tegnaptól 4 gép jár (Albatros D.Va, Fokker D.VII, Nieuport 28 és SPAD XIII), és igen, lehet (de nem kell) venni hozzá új típusokat.

www.pcpilot.hu

Falcon87
Tehát akkor hogy is mûködik ez? Van az alapjáték 14ezerért, és még mellé külön kell venni a repülõket, vagy hogy?

Sanyo
Annak örülnék a legjobban, ha már itthon is kapható lenne. Az európai megjelenés után nem sokkal szerintem ide is berepül majd. 😊

www.pcpilot.hu

pontos info gondolom nincs kis hazánkba mikor repül be a játék mi?😄

Sanyo
bajsz: Kb. 14ezerbe kerül.

Az amcsi és az európai vásárlók ma ingyen megkapták az Albatros D.Va és Nieuport 28 gépeket.

www.pcpilot.hu

Mennyiért tudsz rendelni kintrõl?
mert ha itthon egyenlõre nem jelen meg akkor kérném a segítséged.

Trucker39
Ez a nap híre !! <#worship>

Sanyo
Ebbõl annyi biztos, hogy az SE.5 jelenleg bétatesztelés alatt van. Az Albatros D.Va, a Fokker D.VII, a SPAD XIII és a két Nieuport már most is repülhetõ, elvileg mától a webshopban is megvásárolható lesz.

A többi gép gondolom AI, de az tuti, hogy perpillanat nem erepülhetõ semmilyen formában.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Richthofen és Trucker39 példányai megérkeztek, emailban is szóltam, de hátha itt elõbb olvassátok. 😊

www.pcpilot.hu

Az európai forgalmazó, az Aerosoft közleményébõl:

"The best known aircraft of 1917and 1918 are included (Albatros D.5, Fokker D.VII, DFW C.5, Brequet Bre.14, Nieuport Nie.17, Nieuport Nie.28, Spad S.13, Royal Air Factory SE.5) "

SE.5a? Errõl máshol nem is olvastam. Jó lenne, ha megcsinálnák, állítólag ez volt az egyik legjobb szövi vadász.

Sanyo
Ezt próbáltam elmagyarázni. A demó még mindíg mûsoron van, de egyelõre a már megjelent játék problémáira fókuszálnak. Ha a kezdeti bugokat kijavították, lesz demó.

www.pcpilot.hu

vagyis ez a GOW használhatatlan
tehát akkor ez olyan változat amihez kell serial, mondjuk azt nem kaptam hozzá.
Sanyo
Azért server error, mert nincs sorozatszámod.

www.pcpilot.hu

nekem a GOW-os verzió van meg és mit irja csak install end fun viszont logint kér a játék ami nekem nincs hát kreáltam az odlalon viszont arra meg szerver errort ir ki.
nektek?
Sanyo
A második egy kétüléses bombázó volt lövésszel, a típust sajnos nem ismertem fel.

www.pcpilot.hu

Tanulságos videók. Jól látom, hogy az N17 vs Spad dogfightban a két ellenfél igencsak eltérõ képességû? Az elsõ egész jól védekezett, 3 dimenzióban gondolkodott, a második meg csak vízszintesen fordult. Jó lesz ez...

Sanyo
A játék ezekben az esetekben ránéz a neoqb account szerverére, ott pedig feketén-fehéren ott van az email és a sorozatszám, trükközés kizárva.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Elkészült a Nieuport 17 és 28 típusokat bemutató cikk. A késõbbiekre maradt a SPAD XIII és talán az új gépek...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Összesen két gép repülhetõ.

Az orosz kiadásban: Nieuport 17 és SPAD. XIII
Az amerikaiban: Fokker D.VII és SPAD XIII

A frissítésekkel az új géptípusokat mindenki megkapja, csak éppen nem repülhet velük. A játékban minden típust ki lehet választani, a küldetést is betölti. Itt jön egy serial number ellenõrzés, amibõl kiderül, hogy a játékos milyen gépekkel rendelkezik. Ha az adott típus nem szerepel a listában, feldob egy üzenetet, hogy nem nyert. A vásárlás szerintem úgy fog mûködni, hogy az "új" gépeket hozzácsapják az user accountjához, amely típussal utána már bármilyen repülés indítható.

www.pcpilot.hu

Pluskast
Abból mi igaz, hogy a játékban igazából mind 2 oldalon 2-2 gép repülhetõ a többivel meg csak akkor lehet repûlni ha neten keresztûl fizetek értük?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ilyenrõl még nem olvastam. Az EU megjelenés után talán a CDgalaxisnál érdemes majd érdeklõdni.

a.carkey
Én is leszedtem, gondoltam kipróbálom, mielõtt megveszem. Erre sansz sincs rá. 😞

Remélem minél elõbb megjelenik itthon is. Van errõl valami hír?

A medve nem játék.

PhantomAss
gondolod hogy ilyen egyszerû? sztem életed végéig próbálkozhatsz
nem véletlenül találták ki ezt a módszert

GOOBY, pls