Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chazz76
Olvasom a beszámolóitokat és irígykedek veszettül...jó lenne már nyomatni ezekkel a tyúkketrecekkel.<#violent>

Ja, és ma láttam egy könyvemben egy képet: az osztrák-magyar légierõnek is volt zsákmányolt N17-ese.

"Az Albatros furán lepattan/kiperdül a fákon, csak nehezen sérül (a többi gép szépen szétszakad). Ilyen masszív volt ez a masina?"

Azt nem tudom, de a SimHQ fórumon ma olvastam egy jó kis Nieuport 17 beszámolót: baromi törékeny madár, magas G-s fordulóktól is könnyen sérül, 20 másodperc zuhanórepüléstõl pedig már leszakad róla minden. 😊)) Cserébe nem fõ fel a forgómotor. 😊

Az a gép most egy kis hátrányban van a többihez képest, lévén 1916 végi típus, a többi meg '17-18-as, erõsebbek, gyorsabbak. Ettõl függetlenül az N17 és az Albatros érdekel a legjobban.

megjelenik biztos több server lessz.😄

bár mai világba kitudja örüljünk ha 10 lessz😄

Az Albatros szelephimbái szépen zongoráznak a pilóta orra elõtt 😊

A géppuskák szinkronizálása realisztikusan modellezve; pl. álló motornál ha a légcsavar valamelyik gpu elõtt áll akkor nem lõ 😊 (más kérdés, hogy lõttek-e a géppsukák álló motornál? Szerintem típusfüggõ)

Az Albatros furán lepattan/kiperdül a fákon, csak nehezen sérül (a többi gép szépen szétszakad). Ilyen masszív volt ez a masina?

2:1 (2xAI)légiharcban egyelõre van kihívás számomra. Ha akarom az ellenfelek fölött tudok maradni amíg tetszik, de ha lõni akarok hamar elkopik az energiám.

Multiban sem lehet kikapcsolni a külsõ nézetet? Eddig nem sikerült (offline sem)

Egyébként a multi szerverek száma egyelõre siralmas, de majd csak beindul. 😊

Teljesen igazad van de én szeretem megfogdosni a dobozát mielõtt megveszem.
Ami még zavar, hogy nem tudom kipróbálni hogy milyen.
Vettem már néhány játékot de elõtte mindig vagy demoval vagy warezzal esetleg triallal játszottam ha mmo volt.

LeonSilver
Amennyit kifizetsz most a szállításért, annyit kifizetnél az itthoni forgalmazó jutalékáért + szállításért szerintem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nehány helyen olvastam gépigényekrõl. Nekem 2.4Ghz-es intel core2duo van, 3 giga rammal és 8600GTS nvidia kártyával. Fog ezen úgy futni ahogy a youtubeon látom a videókon?

Én azért reménykedem, hogy lesz itthon kapható dobozos verzió és nem külföldrõl kell megrendelni vagy letölteni.

ha lessz rá kereslet akkor biztos.
Még ha az ember havonta megvesz 1 gépet akkor még ideje is van mind1iket jól tesztelni.
Lessz választék bõven melyik gép kihez illik jobban.

Szerintem is korrekt ár. Reméljük a késõbbiekben is ugyanilyen minõségben modellezik le a gépeket.

legrosszabb esetben is 2000ft lessz a gépek ára? ha jól számoltam.
Mert akkor elég jól megéri.

egy kicsit túl pörgetted a motort ,mert itt biztos senki nem adna.Meg ki adna ez itt a kérdés.

Sejtem ,hogy te is Gow-os verzóval vacakolsz,jó tanács töröld le nem ér smmit.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

valaki tudna adni licence kódot nagyon megköszönném
Sanyo
Sanyo
Ez sajnos ennyi, talán annyi a könnyítés hogy eu-n belül már nincs vám.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megpróbálok egy ilyen videót csinálni, bár épületekhez, fákhoz, egyéb tárgyakhoz való ütközéses videót már régóta terveztem.

www.pcpilot.hu

Lesz fizetõs/letöltõs változat is, augusztus 1-tõl. Ott nem kell majd forgalmazói pluszokat fizetni.

40 euró? Mégha dollár lenne ok, de 11k átszámítva európai áron és itt még ráteszik a magyar plusszokat az kicsit sok.

LeonSilver
Nézd meg majd a #252 hszben linkelt videót.Ott is látszik de egyébként is tudható, hogy ( bizonyos körülmények mellett ) elég könnyen válhattak le kisebb - nagyobb darabok a gépekbõl éppen a felhasznált anyagok miatt.
Namost kérlek egy xyz km/h-val száguldó, lényegében vászon és fa építésû szerkezetnek nem tesz jót egy becsapódó, 1-2-3-5 kg-os alkatrész.
szvsz

😉

kisebB

Nagyobb törmeléket nem láttam egyelõre, csak kiseb szemcséket meg füstöt (bár még kevés a harci tapasztalatom). A gépek is más jellegû anyagokból épülnek fel mint a második világégés idején, meg a fegyverek is sokkal kisebb rombolóerõvel bírnak.
Úgy tapasztaltam nagyobb az esély a motor vagy a pilóta kiiktatására, mint egy szárny leválasztására.

LeonSilver
Európában az AeroSoft fogja forgalmazni.
Az ára 39.99€ lesz

Mikor jelenik meg Magyaországon és mennyiért, errõl lehet valamit tudni?

lehet a törmelékkel.Volt pár videó amiben látszott bár olyan hatalmas károkat nem láttam és azis igaz,hogy amiket videókat láttam egyikben sem találkozott senki mondjuk egy szárny darabbal.😄

Meg mindenki kerüli a lelõtt gépeket😄

LeonSilver
Felvetõdött bennem egy kérdés srácok.A törmelékkel lehet ütközni?Történik valami vagy simán átmegy rajta az ember oszt jónapot?

LeonSilver

Kicsit kemény sztori a hivatalos fórumról:

"I've had the exact same problem! The system always said "invalid key". So I posted a thread here, emailed the support and wrote a PM to a moderator here in the forum (Topgun) I then sent my data including the key to the support...finally after 6-7 hours they figured out, that ONE digit was just wrong printed on the sticker of the manual! After correcting this freaking digit all went fine..."

Magyarul: hibás jelszó volt a manualba nyomtatva. :/

LeonSilver
Hát most mit mondjak?Nincs hozzá krekk és vagy sokat kell várni majd rá ( DCS-hez is kb. fél év volt ) vagy egyáltalán nem is lesz.Egyébként is megérdemlik a pénzt a munkájukért még akkor is ha vannak még hibái.
Nem jártam mostanában ilyen helyeken de szerintem 4 mozi meg 5 bigmac és meg is van az ára.

Nesu
Na kössz !!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
NA ha minden igaz holnap megjön az 5-ös trackir meg a DCS aztán a következõ beszerzés ez lesz.Marhára tetszik, akarooommm!! 😉

LeonSilver
Semmit.Nincs krekk.Meg kell venni vagy nem kell vele játszani 😛 Ennyi.

Nesu
Na szevasztok 1 kérdés nem tudok továblépni a LOGIN képernyõrõl .
Mit kell tenni ?Na persze ,hogy az !!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Sanyo
Sanyo
Ha erõs gép van alatta, akkor nem lesz gond. Van egy nem nyilvános CPU teszt, amiben az Intel 2 és 4 magos procijait hasonlítják össze. Egy elõre beállított scene, 2-4 gép géppárban, a többi oldalról ütközik egymásnak, közel azonos idõben, rettenet nagy a zúzás.

4 gép ütközési és törési modell:
2 magos: max 70, átlag 54, min 27 FPS
4 magos: max 103, átlag 78, min 49 FPS

10 gépnél ugyanezek a számok:
2mag: 26, 21, 15
4 mag: 64, 27, 23

20 gép:
2mag: 26, 16, 6
4mag: 33, 21, 13

Azt nem írják, hogy a tesztben a procik milyen órajelen, milyen videokártyával és mennyi memóriával, stb. mentek.

www.pcpilot.hu

Az fps-ekre majd azért kíváncsi leszek, mert én 1920x1200-on szerettem volna futtatni a játékot, de a hallottak alapján ez nem biztos, hogy menni fog. Tudom, hogy kissebb felbontáson könnyebb a pixelvadászat, de én szeretem a szép grafikát. A többi problémáról nem is beszélve. De hát majd meglátom, hogy mire jutok, és aztán referálok.

"A keverék állításról nem szól a fáma, gondolom az nincs rajta."

A D.VII-esen elvileg nincs keverékállítás. Ha jól tudom a RoF a Mercedes-motoros változatot modellezi, ahol ez a funkció automata volt.

Találtam egy igen érdekes fórumot, azon belül is egy érdekes hozzászólást a WW1 gépek keverékállításának fõ típusairól:

ww1 throttles

Hát való igaz, nem tökéletes ez a program sem a leírtak alapján, de örüljünk annak, hogy a legfontosabb dolgok, amik igazán lényegesek a játékélmény szempontjából rendben vannak:
1. kiváló fizika, repülési és sérülési modell
2. jó hangok
3. jó AI
4. igen jó grafikai motor

A trehányul összerakott menük/opciók, és a hasonló apróságok könnyen javítható dolgok. Én akkor szomorodtadm volna el, ha kiderült volna hogy egy paksi atomerõmû teljesítményû gépen is csak 20fps-el megy. Vagy hogy arcade a fizika. Szerencsére nem így van.

Itt is megköszönöm a közremûködésedet! Sajnos csak 2 hét múlva lesz alkalmam nekirugaszkodni a proginak, de addig is remélem, hogy Richtofen és Trucker39 kollégának lesznek pozitív tapasztalatai is.
Az eddig elhangzott vélemények egy kissé elszomorítottak.

Sanyo
A bétában még ott volt a kar, de a véglegesben már nincs. Holnap jobban bele fogok mászni.

www.pcpilot.hu

Ja én a hétvégén sajna távol leszek.

Ok.

Közben szórakoztam a programmal és felmerült kérdésként: a Fokkerban lehet egyáltalán a hûtõzsalut kezeleni? A kézikönyv szerint kell, de semmi vizuális jele nincs a kapcsolgatásnak... A keverék állításról nem szól a fáma, gondolom az nincs rajta.
Ez a gép valahogy nem szuperál jól nekem, erõtlen. Valamit nem jól csinálok (mindig full realban játszok).

Felfedezés: modellezik a hang terjedésést (legalábbis a lövések hangjánál) 😄

Sanyo
Sajnos még dolgom van, de még ma megpróbálom online. Ha sikerül, akkor holnap délután-estefelé rágyúrhatnánk. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Reval: a Te példányod is megérkezett végre. 😊

www.pcpilot.hu

Rise Of Flight - az európai megjelenés menetrendje

Angol dobozos: jövõ hét végén
Letölthetõ, online megvehetõ verzió: augusztus 1.
Német, francia, szuahéli, urdu dobozos: szeptember

Sanyo
Kezdjük azzal, hogy ha routered van, akkor engedélyezd a 28000 portot UDP/TCP vonalon is. Holnap este kb. 7-tõl leszek, flyonline.hu lesz a szerver neve.

www.pcpilot.hu

Azt hiszem én ráérek egy kis mókára holnap. 😊

Sanyo
Visszakaptam az accountomat, holnap este lesz elég idõm a multit tesztelni, ha az uraknak is megfelel. 😊

www.pcpilot.hu