Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom, de a SimHQ fórumon ma olvastam egy jó kis Nieuport 17 beszámolót: baromi törékeny madár, magas G-s fordulóktól is könnyen sérül, 20 másodperc zuhanórepüléstõl pedig már leszakad róla minden. 😊)) Cserébe nem fõ fel a forgómotor. 😊
Az a gép most egy kis hátrányban van a többihez képest, lévén 1916 végi típus, a többi meg '17-18-as, erõsebbek, gyorsabbak. Ettõl függetlenül az N17 és az Albatros érdekel a legjobban.
bár mai világba kitudja örüljünk ha 10 lessz😄
A géppuskák szinkronizálása realisztikusan modellezve; pl. álló motornál ha a légcsavar valamelyik gpu elõtt áll akkor nem lõ 😊 (más kérdés, hogy lõttek-e a géppsukák álló motornál? Szerintem típusfüggõ)
Az Albatros furán lepattan/kiperdül a fákon, csak nehezen sérül (a többi gép szépen szétszakad). Ilyen masszív volt ez a masina?
2:1 (2xAI)légiharcban egyelõre van kihívás számomra. Ha akarom az ellenfelek fölött tudok maradni amíg tetszik, de ha lõni akarok hamar elkopik az energiám.
Multiban sem lehet kikapcsolni a külsõ nézetet? Eddig nem sikerült (offline sem)
Egyébként a multi szerverek száma egyelõre siralmas, de majd csak beindul. 😊
Ami még zavar, hogy nem tudom kipróbálni hogy milyen.
Vettem már néhány játékot de elõtte mindig vagy demoval vagy warezzal esetleg triallal játszottam ha mmo volt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Még ha az ember havonta megvesz 1 gépet akkor még ideje is van mind1iket jól tesztelni.
Lessz választék bõven melyik gép kihez illik jobban.
Mert akkor elég jól megéri.
Sejtem ,hogy te is Gow-os verzóval vacakolsz,jó tanács töröld le nem ér smmit.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Namost kérlek egy xyz km/h-val száguldó, lényegében vászon és fa építésû szerkezetnek nem tesz jót egy becsapódó, 1-2-3-5 kg-os alkatrész.
szvsz
😉
Úgy tapasztaltam nagyobb az esély a motor vagy a pilóta kiiktatására, mint egy szárny leválasztására.
Az ára 39.99€ lesz
Meg mindenki kerüli a lelõtt gépeket😄

"I've had the exact same problem! The system always said "invalid key". So I posted a thread here, emailed the support and wrote a PM to a moderator here in the forum (Topgun) I then sent my data including the key to the support...finally after 6-7 hours they figured out, that ONE digit was just wrong printed on the sticker of the manual! After correcting this freaking digit all went fine..."
Magyarul: hibás jelszó volt a manualba nyomtatva. :/
Nem jártam mostanában ilyen helyeken de szerintem 4 mozi meg 5 bigmac és meg is van az ára.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mit kell tenni ?Na persze ,hogy az !!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pcpilot.hu
4 gép ütközési és törési modell:
2 magos: max 70, átlag 54, min 27 FPS
4 magos: max 103, átlag 78, min 49 FPS
10 gépnél ugyanezek a számok:
2mag: 26, 21, 15
4 mag: 64, 27, 23
20 gép:
2mag: 26, 16, 6
4mag: 33, 21, 13
Azt nem írják, hogy a tesztben a procik milyen órajelen, milyen videokártyával és mennyi memóriával, stb. mentek.
www.pcpilot.hu
A D.VII-esen elvileg nincs keverékállítás. Ha jól tudom a RoF a Mercedes-motoros változatot modellezi, ahol ez a funkció automata volt.
Találtam egy igen érdekes fórumot, azon belül is egy érdekes hozzászólást a WW1 gépek keverékállításának fõ típusairól:
ww1 throttles
1. kiváló fizika, repülési és sérülési modell
2. jó hangok
3. jó AI
4. igen jó grafikai motor
A trehányul összerakott menük/opciók, és a hasonló apróságok könnyen javítható dolgok. Én akkor szomorodtadm volna el, ha kiderült volna hogy egy paksi atomerõmû teljesítményû gépen is csak 20fps-el megy. Vagy hogy arcade a fizika. Szerencsére nem így van.
Az eddig elhangzott vélemények egy kissé elszomorítottak.
www.pcpilot.hu
Közben szórakoztam a programmal és felmerült kérdésként: a Fokkerban lehet egyáltalán a hûtõzsalut kezeleni? A kézikönyv szerint kell, de semmi vizuális jele nincs a kapcsolgatásnak... A keverék állításról nem szól a fáma, gondolom az nincs rajta.
Ez a gép valahogy nem szuperál jól nekem, erõtlen. Valamit nem jól csinálok (mindig full realban játszok).
Felfedezés: modellezik a hang terjedésést (legalábbis a lövések hangjánál) 😄
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Angol dobozos: jövõ hét végén
Letölthetõ, online megvehetõ verzió: augusztus 1.
Német, francia, szuahéli, urdu dobozos: szeptember
www.pcpilot.hu