Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis úgy gondoltam😄

Sanyo

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Csak fizetés után.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

tuda nekem adni valaki linket oda ,ahonnan töltitek?

Papirzacsi
Ne töltsétek már annyian, mert így az életbe nem ér le nekem.:-)) Mikor elkezdtem még jött szép gyorsan, elmentem, hazajöttem, a korábbi töltés meg volt állva, és nem akarta folytatni, most meg éppen csak vánszorognak a bitek. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sanyo
Az orosz verzióhoz a Nieuport 17-et kapták, az amerikai és az eu verzió pedig a Nieuport 28-at. Eredetileg csak 2 gép járt, szerintem csak azért hagyták bent a webshopban, hogy meglegyen a választék. 😊 Az is lehet, hogy az oroszok nem kaptak grátisz gépeket, az árak egyébként rubelben is meg vannak adva. 😊

www.pcpilot.hu

Jó szórakozást! 😄

Szerencsére ma nem járok az Örs környékén 😉

Kicsit meg vagyok kavarodva a gépekkel kapcsolatban:

1. négy gép alapból benne van ingyé' ugye
Spad XIII C1
Fokker D.VII
Albatros D.V.a
Nieuport 28 C1

Akkor ezekhez miért van ár írva a webshopban? Vagy lehet hogy más régióban nem adják oda õket a programmal együtt?

2.Ha jól értem a másik három gépet lehet jelenleg külön megvenni: Nieuport 17.C1
S5.Ea
Pfalz D.IIIa

Ez igaz?

LeonSilver
Ez tuti?Mert például az FC-t 5* lehetett újra aktiválni egy kulccsal.
Van a letöltõshöz valami sz*r ami elmenti a regisztrációs bejegyzést de nekem soha sem volt jó pedig nem volt hw változás.Ezért is vettem meg a letöltõs után a dobozost inkább.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Szerintem semmit az égvilágon. Nincs benne másolásvédelem, nincs install vagy aktiválási limit, egyszer beregeled magad, utána pedig használod életed végéig. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Mit kell illetve lehet tudni a letöltõs verzióról?
Ilyenekre gondolok, hogy mi történik ha új rendszert kell telepíteni?Vagy akkor ha új hardvert vesz az ember.

Köszönöm, köszönöm!!!! Úgy vártam már mint hülyegyerek a karácsonyt! Szerintem hazafelé megdöntöm a melóhely-lakás körrekordomat. Ha az Örs környékén egy fehér Hyundaihoz hasonló gömbvillámot lát valaki átvillani úgy 16:00 körül, az én leszek. 😊

Hypo
Download verzio kint van AEROSOFT oldalan.

Sanyo
Közben megjött a sajátom, és akkor már állhatok is neki az S.E.5a és a Pfalz D.IIIa ismertetõnek is. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Dehogy, csak az írás erejéig, amit egyszer megtoldottak még két héttel.

A jelek szerint két új gép érkezett a patch társaságában.

www.pcpilot.hu

Hmm. este rápillantok akkor én is.

Mit vacakolnak az accountoddal? Nem örökbe kaptad?

Sanyo
Elég sok fájl változott, de csak a login képernyõig jutottam el, az accountomnak végleg vége. 😊 Mindegy, a sajátom már úton van, a mission editorhoz meg nem kell.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Jó nagy (525 megás) patch jön, kíváncsi vagyok, mit zsúfoltak bele. A SPAD leirást még nem tudtam befejezni, sok meló van azon kívül is.

www.pcpilot.hu

Szerintem ne aggódj ilyeneken; csak jót fogg tenni az a patch ha kijön, nem kell végigszívnod azokat a problémákat amit másoknak igen.

Megunni meg nem lehet ennyi idõ alatt, igazából én még rá se kattantam igazán, nem lesz szerintem annyira addiktív mint az il-2.

Pfff, meg kellett volna rendelnem nekem is az USA-ból... A hivatalos oldalon már az új patch részleteit tárgyalják, néhányan talán már meg is unták a játékot, de a digitális terjesztés még mindig nem kezdõdött meg. <#falbav>

igen azt ismerem.😄

a.carkey
A Red Baron pl. full single volt. És baromi jó! 😄

A medve nem játék.

úgy vagyok vele azt senki nem játsza majd végig😄

egyáltalán lessz single? az itt a kérdés😄

Scottt
0%

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hali.

szerintetek van arra esély hogy a törttel is lehessen játszani legalább a single missziókat?
Sanyo
közét=közé <#vigyor2>

www.pcpilot.hu

Sanyo
Jó hír, köszi. 😊 Mindjárt kirakom a hírek közét.

www.pcpilot.hu

Már megint én, de ez asszem elég fontos hír:

RoF online version available next week

Egy kis böngésznivaló:

WW1 és régebbi fotók repülésrõl

Sanyo
A géptörzs elhasad, reped, törik, de nem olyan látványosan mint a szárnyak.

www.pcpilot.hu

Számomra ellentmondásos.

A szárnyakra szépen meg van csinálva a törés, de pl a gép orra be se horpad a vonattal való frontálisnál.

Ezt írtam pár napja, hogy olyan furcsán merev a gép törzse, amikor lezuhan.

Ettõl függetlenül eddig abszolút nyerõ a DM.

Nagyon jó. Látszik a gépeken, hogy fából és vászonból készültek, a rugalmasság, nagyon meggyõzõ. Ki tudja, lehet hogy ez a rugalmasság repülés közben is modellezve van? Eldobnám az agyam tõle. (Pl. szûk fordulóban torzul a szárny nagy nyikorgások közepette, de ahogy csökken a G-terhelés, visszanyeri az eredeti alakját.)

Sanyo
Egy töréstesztet már csinált valaki.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Már 4 gép jár hozzá, ezek már most is benne vannak. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Olyan nem lesz papu.A gépeket ( zömét ) majd külön kell megvenni ( kettõt ingyé adnak ).
A dobozos DVD verzió napokon belül elérhetõ lesz.

DonZorro
Ahoy Mesterek! Mikor lesz a FULL-os ANGOL DVD verzió, amiben minden gép benne van és lesz-e egyáltalán???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
A jutaléknál nem konkrétan a Te oldaladra gondoltam hanem ilyen cdgalakszis szintü mutatványokra.

Én úgy vagyok vele, hogy egy kicsit tovább spórolok majd rá ( most vettem egy TIR5 cuccot, jövõ héten meg a gépem 80%-a lesz kicserélve, szóval most lóvé az nuku ) de mindenképpen megveszem eredetiben a játékot.

Nem vagyok szent én sem de amit szeretek és amivel 100%, hogy játszok azt megveszem ( IL-2( elsõk között),Forgotten Battles,LockOn,FC,most jön a DCS, Silent Hunter3 ).

Sanyo
A nagy G terhelésektõl minden gép szétszakad, érdekes, hogy a Fokker a maradék szárnyakkal is irányítható marad. Megy lefelé mint a kõ, de ha a becsapódás jól sikerül, a pilóta túlélheti. (a bétában sikerült 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
A mission editor sajnos nem dokumentált, ezért jelenleg nem tudok tetszés szerintieket készíteni (de leginkább semmilyet sem). A meglévõket viszont megpróbálom kicsit megigazítani, leirás nélkül csak próbálgatni tudom.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ma direkt két helyrõl rendeltem. Az egyik amerikából jön, 55 dollár, erre még a vám (ha lesz), +az itthoni feladás díja. a másik az Aerosoft webshopból, ott meg alapbõl 13ezervalamennyi, és itt is van még egy itthoni postaköltség. Amíg itthon nem lehet kapni, sajnos olcsóbb sem lesz. Jutalék, ugyan már. Egy kis forgalomnak is örülnék, de eredeti játékot nem sokan vesznek. Bár ha xxx oldalt csinálnék, biztos jobban menne. <#nevetes1>

www.pcpilot.hu

Sanyo
A vonat pöfög és fütyül, a katonai autóforgalom is zajlik. A front egy széles sötétbarna sáv, lövészárkokkal, leégett erdõkkel. A youtube 10 perces videót enged, ebbe megpróbálom beleszorítani a töréseket, az autóforgalmat, vonatot, frontot, ilyesmiket. Nem ígérem, hogy ma készen lesz, de megpróbálom.

www.pcpilot.hu

tankokat láttm mozogni,ill tényleg nem lenne baj ha olyan videó is készülne ami ebbe is beletekintést enged.

LeonSilver
A bombatölcséreket én is láttam meg az árkokat de ez "csak" textúra.
Az igazi az lenne ha rendesen zajlana az élet a földszinten is. 😉

voltak olyan videók,ahol egy komplett háború zajlott a francia frontnál,ahol az álló háború volt😄 legalábbis úgy tünt😄

Nagyon tetszett,szétt volt lõve az egész terület,látszokkat a lövészárkok,nagyon nagy.

LeonSilver
Nem tudok betelni a videókkal 😊 Ha kiküszöbölik azt a néhány, elített kis hibát akkor az utóbbi idõk egyik legjobb szimulátora lesz ( már most is az kb. ) a RoF!Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam.

**--**

A földszinten mennyire zajlik az élet??Dúl a háború rendesen?Vonatok, jármûvek esetleg állatok fellelhetõek ?

😄
idõm engedi ugyis itt leszek

Remélhetõleg hamar megjelenik itthon is és beindul a közösség. 😊

nekem is ugyan ez a véleményem😄 játszhatnánk már vele