Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
www.pcpilot.hu
Szerencsére ma nem járok az Örs környékén 😉
1. négy gép alapból benne van ingyé' ugye
Spad XIII C1
Fokker D.VII
Albatros D.V.a
Nieuport 28 C1
Akkor ezekhez miért van ár írva a webshopban? Vagy lehet hogy más régióban nem adják oda õket a programmal együtt?
2.Ha jól értem a másik három gépet lehet jelenleg külön megvenni: Nieuport 17.C1
S5.Ea
Pfalz D.IIIa
Ez igaz?
Van a letöltõshöz valami sz*r ami elmenti a regisztrációs bejegyzést de nekem soha sem volt jó pedig nem volt hw változás.Ezért is vettem meg a letöltõs után a dobozost inkább.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Ilyenekre gondolok, hogy mi történik ha új rendszert kell telepíteni?Vagy akkor ha új hardvert vesz az ember.
www.pcpilot.hu
A jelek szerint két új gép érkezett a patch társaságában.
www.pcpilot.hu
Mit vacakolnak az accountoddal? Nem örökbe kaptad?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Megunni meg nem lehet ennyi idõ alatt, igazából én még rá se kattantam igazán, nem lesz szerintem annyira addiktív mint az il-2.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
szerintetek van arra esély hogy a törttel is lehessen játszani legalább a single missziókat?
A szárnyakra szépen meg van csinálva a törés, de pl a gép orra be se horpad a vonattal való frontálisnál.
Ezt írtam pár napja, hogy olyan furcsán merev a gép törzse, amikor lezuhan.
Ettõl függetlenül eddig abszolút nyerõ a DM.
www.pcpilot.hu
A dobozos DVD verzió napokon belül elérhetõ lesz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Én úgy vagyok vele, hogy egy kicsit tovább spórolok majd rá ( most vettem egy TIR5 cuccot, jövõ héten meg a gépem 80%-a lesz kicserélve, szóval most lóvé az nuku ) de mindenképpen megveszem eredetiben a játékot.
Nem vagyok szent én sem de amit szeretek és amivel 100%, hogy játszok azt megveszem ( IL-2( elsõk között),Forgotten Battles,LockOn,FC,most jön a DCS, Silent Hunter3 ).
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Az igazi az lenne ha rendesen zajlana az élet a földszinten is. 😉
Nagyon tetszett,szétt volt lõve az egész terület,látszokkat a lövészárkok,nagyon nagy.
**--**
A földszinten mennyire zajlik az élet??Dúl a háború rendesen?Vonatok, jármûvek esetleg állatok fellelhetõek ?
idõm engedi ugyis itt leszek