29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#6160 Papa van olyan faszagyerek, hogy kölcsön szokta adni az accát. -
#6159 Skacok!
Valaki skinmágus ha megkérem csinálna nekem is egyedi skint?
Nick : Destroy
Logó témák :)
Alba DV, Fokker DVII és DVIII.
Előre is köszönet a fáradozásért :) -
Solt #6158 Na várj... lemaradtam... hogy próbáltad, ha még nincs meg? -
#6157 Dede, az lesz ... Lecserélem a 4870-est valami gagyi GTX 275-re ... Gondolva a ROF megnövekedett memóriaigényére ... 1792MB mem xD
Ha összejön :) -
#6156 Ja.Éppen mondani akartam, hogy lekellett szednem az ATT-t mert megkeveredett tőle a fotóbolt. :( -
#6155 Most nem mondod komolyan, hogy valami szar, gagyi nyvidiát raksz a gépbe!?
Papa mondta, hogy a nagy, rohadt almába mentél "kirándulni" meg valami olvastam itt a fórumon is.
Jó az a BS de nekem csak ilyen hobby szinten marad egyelőre.Majd talán az A-10C.Ha kijön valamikor ebben az évtizedben. -
#6154 Este 8-kor értünk haza Pestről, holtfáradtan ...
Emiatt nem volt repülés ... Annyi energiám volt, hogy az újonnan beszerzett Black Shark-ot felraktam a gépre, kipróbáltam és alvás ...
Viszont végre ez is itt figyel a polcon xDv Szóval azzal is tudok majd multizni :)
Talán majd ma :)
Egyre jobbak a skinek :) Bár én most beleszerettem az agyonkoszolt dolgokba ... emiatt talán túl "újaknak" tűnnek ezek :) De qrva jók :)
Gábor Túrórudis skinjén negyed órát röhögtem :)
Lehet jüvő héten VGA csere lesz ... Na majd utána kiderül, hogy mi a helyzet :) -
#6153 Hiányoltalak tegnap Dummy!Most csak Pfalzra gyúrok, már 7 ACE-t sikerült leszednem ( lett volna több is de a nejem szólnikívánt hozzám ) de az a qrafi Papa mindig megtréfál :D
Próbáltam msot 1-2 napot a DR1-et Dummy és qrára megtetszett a gép.Lehet beruházok egyre.Ja, és bármennyire is fasza az új szkinem ( mit szósz Dummy : #6105 ) csinálnom kell egy kevésbé feltűnőt mert ez világít mint Salamon tök..életessége. -
#6152 Wow :)
Elképzelem, hogy lenne 3-4 Camel-es kötelék ... Micsoda légiparádé lenne abból xD
@Leon: Elvileg folyamatban van XD
Camelhez kell kitartás, mert egy biccs ... De ha betöri az ember ... akkor aztán xD (Nekem ez még mai napig nem sikerült teljesen...) -
#6151 Jó lenne már egy állandó szerver ahol bármikor lehetne gyakorolni. -
RedRiot #6150 Nekem is új gépet kell találnom. Jó az SE5a, csak béna vagyok hozzá. Ha tartom a nagy sebességet akkor olyan rövid időm van a célzásra, hogy mindig elhibázom. Ha pedig lelassulok, akkor azonnal védekezős helyzetbe kerülök. Lehet hogy gyakorolnom kéne a Camellel... -
#6149 Papa ellen nincs esélyed.Nem tudom hogyan csinálja ( eccer rájövök úgy is ), hogy szinte egyhelyben megfordul. ;) -
Gascan #6148 új gépet kéne vennem, hogy több esélyem legyen Papa ellen :p ... és még nem találtam ki, hogy melyiket.. meg pénz is kéne rá :)
-
gabor41 #6147 Ok, majd ha kész küldöm emailben. -
#6146 Hú, ez is baromi jól néz ki!! :)
Én most érkeztem a be a maló mehlyre, és p egy ilyet majszolok!! :D
Ha gondolod, beteszem majd a pack-ba mert nagyon tetszik! :) -
#6145 Ha már megvan, hogy mi és mire csak szólj bátran! :) -
gabor41 #6144 Alakúl a Rudi skin a DVIIF-re :)
-
#6143 én is köszi, élmény veletek repülni. -
Gascan #6142 Szerintem én lehettem, aki mondta, hogy még nincs skine.. de igazából fogalmam sincs mit szeretnék vagy milyen gépre.. még nem alakult ki... úgyhogy még ráér ... de azért köszi :) -
#6141 Én is szuperül éreztem magam, és remélem a holnapi repülésen is jó sokan leszünk! :) -
#6140 Jó volt de nekem ez a kb. 1 hónap kihagyás nagyon betett.Mondjuk még offline sem értem magam utól mert 4 gépnek már örülök a régi 8-9-10-11 helyett.NA mejd gyúrok még rá.Vagy nem :)
Valaki mondta, hogy nincs még szkinje meg nincs fotóbóltja sem.
Ha megírja, hogy milyen gépre kell meg azt, hogy kb. milyen legyen én szívesen próbálok egyet kreálni. -
sakkay #6139 Hali nagyon jó rep. volt...kár , hogy mennem kellett. -
Zair #6138 Nem tudom hallottatok e olyan 21:30 magasságában TS-en, mennem kellett skacok, köszi mindenkinek! Családi program, péntek esti sorozat, miegymás...Meg köszi a dicséretet a macskás skin-ért is, örülök, ha tetszett. (Ezt a jelzést használom Il2-ben is) -
#6137 OK, most már nekem is jó. -
RedRiot #6136 Előbb nekem sem működött, de már jó! -
#6135 Be pipáltad a registered jelölőt? -
#6134 Próbáld most a banner alatti linket, én is onnan szedtem le most :) -
#6133 Papa, valami zűr van az 1.6-os telepítővel. a banner alatti linket ha elmentem, akkor egy .php2!"+%!345234523456562%!/Gsdfgdfg kiterjesztésű fájlt ment le(mondjuk utólag át lehet nevezni). ha a banneres oldalról töltöm le a Letöltések-ből, akkor letölti rendesen, viszont "Invalid data" hibaüzenettel megáll a telepítő. -
sakkay #6132 twilek -
sakkay #6131 a klánokra simán rá tudok csatlakozni , viszont a twilwk.hu ra be sem enged,..pedig ugyanúgy csinálok mindent min a klanoknál!! A jelszavakat elküldte a Papa de addig el sem jutok... -
#6130 Urak, él a link, én is most frissítettem fel 1.6-ra a skineket! :) -
#6129 kicsit kések. 20 percet... -
#6128 az új -
#6127 Urak, töltődik felfelé az 1.6-os pack, ha meglesz szólok, addig ne induljunk el, oks? :) Kb 8 perc... -
Gascan #6126 na.. melyik TS legyen? -
#6125 Az S.E.5a cikk idején írtam nekik egy szép hosszú levelet, de sajnos nem válaszoltak. Ettől függetlenül kiváló munkát végeznek. -
#6124 Urak, 20:00-kor kezdhetünk.. :)
Gábor, remélem, be tudsz ma még csatlakozni! :)
Leon: Rakom be a skined! :) -
gabor41 #6123 Nekem is bejön ez az oldal. Most éppen egy spandau gépfegyvert modellezek 3D-ben és az ő képeiket használom, majd teszek fel képeket, hogy hogy áll a modellezés.
Sajna ma mégsem tudok repülni, vagy ha igen akkor majd később csatlakozok.
Jó repülést Nektek! -
RedRiot #6122 Kedvenc oldalam nekem is. Nagyon odafigyelnek minden részletre, hogy a lehető legeredetibb gépeket építsék meg. A legtöbb gépükben eredeti motor működik, felújítva. Az SE5a motorját valami argentín fészerből bányászták elő.
Építenek majd egy Dr.1-est is. Működő Oberursel motort nem találtak, ezért építettek egyet, maguk gyártották le az összes alkatrészt. A motor próbájáról van videó az oldalon. -
sakkay #6121 Talán én, de még nem biztos...