29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Papa van olyan faszagyerek, hogy kölcsön szokta adni az accát.
  • JoeDestroy
    Skacok!
    Valaki skinmágus ha megkérem csinálna nekem is egyedi skint?
    Nick : Destroy
    Logó témák :)

Alba DV, Fokker DVII és DVIII.
    Előre is köszönet a fáradozásért :)
  • Solt
    Na várj... lemaradtam... hogy próbáltad, ha még nincs meg?
  • DummyBoy
    Dede, az lesz ... Lecserélem a 4870-est valami gagyi GTX 275-re ... Gondolva a ROF megnövekedett memóriaigényére ... 1792MB mem xD

Ha összejön :)
  • LeonSilver
    Ja.Éppen mondani akartam, hogy lekellett szednem az ATT-t mert megkeveredett tőle a fotóbolt. :(
  • LeonSilver
    Most nem mondod komolyan, hogy valami szar, gagyi nyvidiát raksz a gépbe!?

Papa mondta, hogy a nagy, rohadt almába mentél "kirándulni" meg valami olvastam itt a fórumon is.

Jó az a BS de nekem csak ilyen hobby szinten marad egyelőre.Majd talán az A-10C.Ha kijön valamikor ebben az évtizedben.
  • DummyBoy
    Este 8-kor értünk haza Pestről, holtfáradtan ...

Emiatt nem volt repülés ... Annyi energiám volt, hogy az újonnan beszerzett Black Shark-ot felraktam a gépre, kipróbáltam és alvás ...
    Viszont végre ez is itt figyel a polcon xDv Szóval azzal is tudok majd multizni :)

Talán majd ma :)

Egyre jobbak a skinek :) Bár én most beleszerettem az agyonkoszolt dolgokba ... emiatt talán túl "újaknak" tűnnek ezek :) De qrva jók :)

Gábor Túrórudis skinjén negyed órát röhögtem :)

Lehet jüvő héten VGA csere lesz ... Na majd utána kiderül, hogy mi a helyzet :)
  • LeonSilver
    Hiányoltalak tegnap Dummy!Most csak Pfalzra gyúrok, már 7 ACE-t sikerült leszednem ( lett volna több is de a nejem szólnikívánt hozzám ) de az a qrafi Papa mindig megtréfál :D

Próbáltam msot 1-2 napot a DR1-et Dummy és qrára megtetszett a gép.Lehet beruházok egyre.Ja, és bármennyire is fasza az új szkinem ( mit szósz Dummy : #6105 ) csinálnom kell egy kevésbé feltűnőt mert ez világít mint Salamon tök..életessége.
  • DummyBoy
    Wow :)

Elképzelem, hogy lenne 3-4 Camel-es kötelék ... Micsoda légiparádé lenne abból xD

@Leon: Elvileg folyamatban van XD

Camelhez kell kitartás, mert egy biccs ... De ha betöri az ember ... akkor aztán xD (Nekem ez még mai napig nem sikerült teljesen...)
  • LeonSilver
    Jó lenne már egy állandó szerver ahol bármikor lehetne gyakorolni.
  • RedRiot
    Nekem is új gépet kell találnom. Jó az SE5a, csak béna vagyok hozzá. Ha tartom a nagy sebességet akkor olyan rövid időm van a célzásra, hogy mindig elhibázom. Ha pedig lelassulok, akkor azonnal védekezős helyzetbe kerülök. Lehet hogy gyakorolnom kéne a Camellel...
  • LeonSilver
    Papa ellen nincs esélyed.Nem tudom hogyan csinálja ( eccer rájövök úgy is ), hogy szinte egyhelyben megfordul. ;)
  • Gascan #6148
    új gépet kéne vennem, hogy több esélyem legyen Papa ellen :p ... és még nem találtam ki, hogy melyiket.. meg pénz is kéne rá :)

• gabor41
    Ok, majd ha kész küldöm emailben.
  • Papa01 #6146
    Hú, ez is baromi jól néz ki!! :)
    Én most érkeztem a be a maló mehlyre, és p egy ilyet majszolok!! :D
    Ha gondolod, beteszem majd a pack-ba mert nagyon tetszik! :)
  • LeonSilver
    Ha már megvan, hogy mi és mire csak szólj bátran! :)
  • gabor41
    Alakúl a Rudi skin a DVIIF-re :)

• Fokker
    én is köszi, élmény veletek repülni.
  • Gascan #6142
    Szerintem én lehettem, aki mondta, hogy még nincs skine.. de igazából fogalmam sincs mit szeretnék vagy milyen gépre.. még nem alakult ki... úgyhogy még ráér ... de azért köszi :)
  • Papa01 #6141
    Én is szuperül éreztem magam, és remélem a holnapi repülésen is jó sokan leszünk! :)
  • LeonSilver
    Jó volt de nekem ez a kb. 1 hónap kihagyás nagyon betett.Mondjuk még offline sem értem magam utól mert 4 gépnek már örülök a régi 8-9-10-11 helyett.NA mejd gyúrok még rá.Vagy nem :)

Valaki mondta, hogy nincs még szkinje meg nincs fotóbóltja sem.
    Ha megírja, hogy milyen gépre kell meg azt, hogy kb. milyen legyen én szívesen próbálok egyet kreálni.
  • sakkay
    Hali nagyon jó rep. volt...kár , hogy mennem kellett.
  • Zair #6138
    Nem tudom hallottatok e olyan 21:30 magasságában TS-en, mennem kellett skacok, köszi mindenkinek! Családi program, péntek esti sorozat, miegymás...Meg köszi a dicséretet a macskás skin-ért is, örülök, ha tetszett. (Ezt a jelzést használom Il2-ben is)
  • Fokker
    OK, most már nekem is jó.
  • RedRiot
    Előbb nekem sem működött, de már jó!
  • Papa01 #6135
    Be pipáltad a registered jelölőt?
  • Papa01 #6134
    Próbáld most a banner alatti linket, én is onnan szedtem le most :)
  • Fokker
    Papa, valami zűr van az 1.6-os telepítővel. a banner alatti linket ha elmentem, akkor egy .php2!"+%!345234523456562%!/Gsdfgdfg kiterjesztésű fájlt ment le(mondjuk utólag át lehet nevezni). ha a banneres oldalról töltöm le a Letöltések-ből, akkor letölti rendesen, viszont "Invalid data" hibaüzenettel megáll a telepítő.
  • sakkay
    twilek
  • sakkay
    a klánokra simán rá tudok csatlakozni , viszont a twilwk.hu ra be sem enged,..pedig ugyanúgy csinálok mindent min a klanoknál!! A jelszavakat elküldte a Papa de addig el sem jutok...
  • Papa01 #6130
    Urak, él a link, én is most frissítettem fel 1.6-ra a skineket! :)
  • Fokker
    kicsit kések. 20 percet...
  • Papa01 #6128
    az új
  • Papa01 #6127
    Urak, töltődik felfelé az 1.6-os pack, ha meglesz szólok, addig ne induljunk el, oks? :) Kb 8 perc...
  • Gascan #6126
    na.. melyik TS legyen?
  • Sanyo
    Az S.E.5a cikk idején írtam nekik egy szép hosszú levelet, de sajnos nem válaszoltak. Ettől függetlenül kiváló munkát végeznek.
  • Papa01 #6124
    Urak, 20:00-kor kezdhetünk.. :)
    Gábor, remélem, be tudsz ma még csatlakozni! :)
    Leon: Rakom be a skined! :)
  • gabor41
    Nekem is bejön ez az oldal. Most éppen egy spandau gépfegyvert modellezek 3D-ben és az ő képeiket használom, majd teszek fel képeket, hogy hogy áll a modellezés.

Sajna ma mégsem tudok repülni, vagy ha igen akkor majd később csatlakozok.
    Jó repülést Nektek!
  • RedRiot
    Kedvenc oldalam nekem is. Nagyon odafigyelnek minden részletre, hogy a lehető legeredetibb gépeket építsék meg. A legtöbb gépükben eredeti motor működik, felújítva. Az SE5a motorját valami argentín fészerből bányászták elő.

Építenek majd egy Dr.1-est is. Működő Oberursel motort nem találtak, ezért építettek egyet, maguk gyártották le az összes alkatrészt. A motor próbájáról van videó az oldalon.
  • sakkay
    Talán én, de még nem biztos...