Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Szerintem ez <#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ZsozS
Segítsetek lécc'i!
Egy barátommal akarunk együtt repülni online! de amikor szervert csinálunk (mindegy, hogy ki) a betöltés után kivágja a csatlakozót a fõmenübe...
Mi lehet a difi szerintetek???

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sajnos nem állítható. Ha van a joyhoz van saját szoftver, amiben állítható, akkor azzal állítsd be. Az enyémhez sajnos nincs ilyen, így szívok én is a túlérzékeny bottal. A Fokkerrel nem is nagyon repülök, mert 1mm-es überfinom mozdulatokra is össze-vissza ugrál a gép.

Van vmi DXtweak nevû proggi, de azzal csak alul- vagy felül tudod kalibrálni a joyt, érzékenységi görbét nem tudsz beállítani mint pl. az Il2-nél.

A hivatalos fórumon is elég sokan jelezték ezt a hiányosságot, reméljük kijavítják. Engem is zavar, addig a stabilabb gépekkel repülök, mint pl. az Albi és a Pfalz, meg talán az SE5a.

Erre a Canvas Knights-ra én is kíváncsi vagyok. A ROF-hoz visszatérve az lenne a kérdésem, hogy álítható-e valamilyen módon a joy. érzékenysége, vagy holtjátéka? Tegnap este földi célpontokat támadtam, de szarrá bénáztam magam a célratartással.

L Viper
Jaja, azt én is várom.

Sajna a CFS3-ra ez Phase 2 felrakás eléggé szenvedõs, fõleg ha valaki nem megy pontról pontra végig az angol instrukciókon. Szerintem ezért is ismerik kevesen.

A CFS3-al én is csak a talaj feljavítás után békültem ki :-)
Én is a Phase 2-t próbáltam. Látszik hogy irdatlan mennyiségû munka van a modban, de magával a CFS3-al nem tudtam kibékülni. Gondolom amikor belevágtak a modba, akkor az Il2 még nem volt szerkeszthetõ, így kényszermegoldásként választották a CFS3-at.

Apropó Il2: ahhoz is készül egy WW1 mod, "Canvas Knights" címmel... Rég volt ekkora aktivitás "elsõs" témában, tetszik ez nekem.

L Viper
Pedig nagyon a toppon van ez a szim.
Igaz, én csak a Phase 2-ig ismerem, mert addig volt ingyenes, de rengeteg jó gép, kabin, dinamikus hadjárat van benne és az egész I. Világháború az összes ismert géppel.
Még Ford T modellt is lehet vezetni, meg bicajozni is lehet :-) Persze ezt csak poénból rakták be a készítõk.

Pár kép a Phase 2-bõl:

Én az eggyel korábbi verzióját próbáltam a modnak, csalódás volt. Nem a modderek hibája volt, hanem az alapjáték egy nagyrakás optimalizálatlan, fagyós, bugos szar.

Más: egy Laser nevû srác készített egy QMB-t a RoFhoz. Kicsit kezdetleges, de azért jó. A SimHQ-n akadtam rá:

QuickDogfightGenerator

L Viper
Há' én ezt nem tudom, de már 100 éve feltöltöttem ide, még anno a Falcon fórumon tárgyaltuk, lehet nem olvastad:

John Benfield munkái alapján: 3 mod egyberakva az egyszerûbb telepítés kedvéért.

Akinek kell vigye :-)

Mûködik a Firepowerrel megspékelt CFS 3-al is.

Willenbrockkal multiban is nyúztuk, nagyon frankó volt. A kabinok persze nem IL-2 szintûek, de hangulatos játék. Jó a menü is, meg a single kampány.
TG Gida
Már majdnem olyan mint az IL-2.

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
És ez a mod nekem ménincsen meg ? 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Így néz ki a mod:

Szerintem realisztikus beállításokkal el lehet vele szórakozni.

L Viper
De rég óta favorizálom én ezt :-)

Egyébként az alap CFS3-hoz van brutál jó táj modom is.
LeonSilver
Ja.Azt ismerem.Régebben meg is vettem meg a CFS2-t is.Csak amikor beteg lettem és kórházba kerültem akkor a gépem ellett adva és a gémek is mentek vele együtt.Szerintem az MS összes, röpcsis játéka ( CFS 1-2-3,FS sorozat ) egy ótvar.Az biztos ( gondolom így van, nem vezettem még IRL gépet szóval csak feltételezem ), hogy jól vannak modellezve a gépek de a grafika és az ehhez társuló rendszerkövetelmény egy katasztrófa.A hülye FSX-nek is egy erõmû kell pedig alapvetõen a grafika egy hányadék.Egyedül a gépek ( és ezek közül is a külön megvehetõek ) szépek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az alap CFS3-ra gondoltam, az addonra én is kíváncsi vagyok.

LeonSilver
Melyik része lesz csalódás.A CFS3-at ismerem.Ezt az addont még nem.

Nagy csalódás lesz! Nekem meg volt régebben, de elajándékoztam, mert az IL-2 mellett labdába se rúgott.

LeonSilver
Néztem a cdgalaxisban 990huf a CFS3.Ennyiért megveszem, simán megéri.
Ezt a modot meg elõször kipróbálom ( tor rent 😊 ) és ha tényleg jó akkor ezt is beszerzem ( ~29$ ).Majd jelentek, hogy milyen.

Aha!! Na igen. Ez az amit egy kicsit hiányolok a ROF-ból, a lövedékek becsapódása címû effekt.

LeonSilver

LeonSilver
Nem hivatalos CFS3 addon. <#wow1><#wow1>

Ha pedig nem tudod kivárni a postát, az Aerosoft letölthetõ verzióban is forgalmazza a játékot.

LeonSilver
Nem azért a kétforintért de miért nem tudod megnéz6ni magadnak?
Ott az Aerosoft oldala, nem tikos az információ.Nézd meg.Ha nemtudod az árfolyamokat akkor találni valutaváltót is példának okáért ITT.

kb mennyi szállítási költséggel a Rise of Flight ha megrendelem?És kb mennyi idõ alatt szállítják ki????PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LeonSilver
Egyébként 6.68€ a szállítás ami ~ 1800HUF, ennyi akkor is lenne ha magyarországi boltból vinnék házhoz.
Én már vettem minden szart a neten ( hw, sw, könyv ) és teljesen korrekt a szállítás.Fõleg mert ezek ( DPD,GLS,stb .. ) nem a mi postánkat használják.

LeonSilver
Nincs.

Az aerosoft van magyarországon?Mert ha igen akkor kb mennyi lehet a szállítási költség???????????
LeonSilver
Ezt nem.Az off oldalról szedtem a képet csak belebiggyesztettem a no warezt.
Keresgélek majd jó képeket és akkor csinálok egyedi bannert.Ez csak ilyen ideiglenes.

Papa01
😄 😄
Épp arra gondoltam, hogy a WAREZ felírat, egy picit lehetne nagyobb is!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papirzacsi
Örülünk, hogy benéztél, mostmár mehetsz isten hírével...<#wave>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Legyen Warez is!!!<#mf1>
Papa01
Szép! 😊 Te csináltad?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hello

Az aerosoft van magyarországon?Mert ha igen akkor kb mennyi lehet a szállítási költség?
LeonSilver
Szóval ezt 😊

LeonSilver

Ezt kértem berakni ide bannernak.Remélem mihamarabb megcsinálják.Aztán majd kreálunk valami jobbat, egyelõre jó lesz ez.

LeonSilver
Ja.Témaindító akart lenni az a hg.

Scottt
Nincs is hg<#fejvakaras>
Úgy, hogy ha van hg akkor elküldöd neki berakja,happy.
Ha nincs akkor meg a moderátor topickba beírsz,hogy légyszives rakják be azt kalap kabát^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
A kérdés nem ez volt.
A házigazdával már fel lett véve a kontakt.

házigazda😄

LeonSilver
Hogyan lehet bannert betenni ide srácok?

Sanyo
Felbontást vedd lejjebb a startup.cfg-ben, a menü lelóg a képernyõrõl. #384. hozzászólás

www.pcpilot.hu

Pluskast
Sziasztok!

Van egy oirási problémám. Megvettem a játékot digitális formában. Regisztráltam sikeresen. Updateltem sikeresen. Elindúl a játék beírom az email címemet a jelszavamat, beállítom a nemzetiségemet, nevemet mottómat... és a játék nem csinál semmit. A nyavajás spad körbe körbe forog de se egy menü se semmi nem jelenik meg semmi csak az esc gombra reagál amivel meg kilépek! Ez mitõl van nem tudja valaki?? Pls help!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"Óriási dolognak tartom, hogy meg lehet lökni a másik gépét a levegõben, és nem azonnal törés/robbanás lesz belõle, mint azt megszokhattuk más játékokban.:-)"

A sérülésmodell valóban talán a legjobb amit eddig láttam. Tegnap én is nekimentem egy N28-nak. Áthúztam felette pár centivel, aztán látom hogy törött szárnnyal zuhan. Király, gondoltam, aztán megnéztem kívülrõl a Pfalzomat: bal kereket a leszakította a Nieuport!

Ugyancsak egy N28-ról lõttem le tegnap az összes csûrõt: utána nem bántottam, csak követtem kényelmes távolságból: kb. még öt percig bírta a folyamatos balkanyart, csak utána zuhant le. Vagyis a találatoknak tényleg van hatása a fizikai modellre, nem csak "kozmetika".

Egyébként nekem úgy tûnik, hogy az AI nagyobb magasságon sokkal erõsebb és agresszívebb. Az 1vs1 helyett érdemes kipróbálni a "Balloon Protect"-et: SE5a-val voltam, és bizony a Fokker D.VII többször is letakarított az égrõl. Brutálisan szûk fordulókkal próbált mögém kerülni, és amint ez sikerült pontos sorozatokkal leszedte a szárnyam.

A "Russian Roulette" 500méteren kezdõdik: ott sokkal óvatosabban repülnek az AI-gépek.

Papirzacsi
Tegnap elõtt végre kipróbáltuk a multiplayert. Mint azt már korábban említettem, nagyon hiányzik az IL2-ben megszokott dogfight. Hogy kedvünkre multizhassunk, szerkesztettem egy küldit, amiben benne van minden repülhetõ gép, ezek közül lehet választani. Sajna, ha valaki összetöri magát, akkor addig nem tud semmit csinálni, míg a többi játékos be nem fejezi a mission-t, vagy gombnyomással, vagy töréssel.
Ezután jön a hosszú várakozás a results oldalon, majd a várakozás, hogy mindenki ready for flyt nyomjon. Ez így nagoyn nem jó, kell az a dogfight!

Multiban elég sok laggot tapasztaltam. Én kliens voltam, a hostnál állítólag ez nem jelentkezett. Így a repülõgépek mozgása nem túl jó, és a légiharc is eléggé furává válik.:-(
Emellett gyakran valami miatt nem lehetett csetelni. Egyik körben még megy, a másikban meg már nem. De nem csak a cset, pl. az esc-re sem jelenik meg a menü. Olyan mintha nem menne a billentyûzet, de ez nem igaz, mert egyéb funkciók (zoom, tüzelés, stb.) mûködnek. Nem jöttünk rá, mi okozza ezt, esetleg valami beépített funkció, vagy bug.
Összességében a játéknak nagyon jó a hangulata és sok lehetõséget látok benne, de jelenleg ez a része még nagyon gyerekcipõben jár, a csak kooperatív küldikre is rá lehet unni, és akkor jól jönne a dogfight.

A korábbi videókat töröltem, és feltettem pár multi közben készült képet. Van rajta lagg, törés, minden.:-)

Óriási dolognak tartom, hogy meg lehet lökni a másik gépét a levegõben, és nem azonnal törés/robbanás lesz belõle, mint azt megszokhattuk más játékokban.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hátha valamikor késõbb megcsinálják az osztrák-magyar Albatrost is: abba erõsebb (Austro-Daimler) motorokat építettek, bár a géppuskái szarabbak voltak. Az utolsó verziók már 220 lóerõsek voltak. Azzal már a Spadot is meg lehetne kergetni. 😊

Albatros D.III - wikipedia cikk

Sanyo

www.pcpilot.hu

Nem vagyok nagy szakértõ a küldetésszerkesztésben, de valóban, az ARMA-ra jobban hasonlít mint az Il2 szerkesztõjére.

"A legegyszerûbb mûveletelhez is mindenféle triggereket meg zónákat meg tököm tudja miket kell kreálni"

Úgy mint az ARMA-ban?

Welcome!

-fps: itt még várható javulás, mert az fps értékek elég hektikusak. Pl. a térkép vagy az egyszerûsített mûszerek bekapcsolásakor rendesen belassul a program.

A simHQ fórumon ma ismerte el az egyik fejlesztõ, hogy az ikonok (gépek típusának, irányát távolságának kijelzése) lassítja a játékot, és a jövõ heti patchben ha minden igaz ez orvosolva lesz.

Nekem az öreg gépemen alapból, egyedül repülve 45fps körül megy, ha másik gép jön a közelbe 33-38fpsre esik vissza, de a legdurvább, ha nagyobb felhõbe repülök bele, ott volt már 12(!) is.

-AI: van többféle fokozata, de ezt a játékon belül menübõl nem lehet állítani. A fokozatokat a küldetésszerkesztõben láttam, amit a játék mappájában az egyik alkönyvtárban megtalálsz.

-Tehát van küldetésszerk., de abszolút nem felhasználóbarát. A legegyszerûbb mûveletelhez is mindenféle triggereket meg zónákat meg tököm tudja miket kell kreálni, ráadásul manual az nincs hozzá. 😞(

"Remélem, hogy majd orvosolják a hibákat és akkor tényleg jó játék lesz belõle."

Nekem nagyon az jön le, hogy a készítõk hosszú távú projectben gondolkoznak, ebben az esetben pedig nem engedhetik meg maguknak, hogy a legzavaróbb hibákat javítatlanul hagyják. Én bízom bennük.

Üdv. Mindenkinek!

Tegnap megjött a game (Sanyo jóvóltából) és este már teszteltem is egy kicsit.
A telepítés és a regisztráció könnyen ment, és az elsõ indításnál rögtön lejött a kb.520 mb patch is. A játék jó és szép, de valóban vannak gyerekbetegségei. Mondjuk a betöltési idõ nálam „csak” max 45 mp –ennél többre számítottam az eddig hallottak alapján-, de a fraps viszont elég alacsony értékeket bírt mutatni, ha több gép is volt a légtérben (8gép 20-25fps).
Az AI erõsségét lehet valahol állítani, mert hogy fordulózás közben kétszer is fölhöz vágta magát, amin erõsen meglepõdtem. A gépeket könnyû irányítani, de a controll beállításokkal azért meggyûlt a bajom (ki-be lépni a játékba). Jó lenne egy küldetésszerkesztõ, meg egy napszak állítási lehetõség is. A trackir jól mûködik, hátra és a fülkébõl kihajolva lefelé is jól lehet látni. Remélem, hogy majd orvosolják a hibákat és akkor tényleg jó játék lesz belõle.