Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez haláli lehet! 😄 Nem biztos, hogy tudnék célozni a röhögéstõl ha egy ilyen gép elém kerül 😊
Én spec. jobban szeretem a játékokat, mert interaktívabb szórakozás mint a film, jobban kikapcsol.
www.pcpilot.hu
PL van egy ismerõsöm pilóta 55éves és imádja a szimulátor játékokat,kisebb pilóta fülke van a nappalijában😄
Nem tudom te mit csinálsz ,de a dolgozó embernek is kijár egykis lazítás és ezt mindenki máshogy vezeti le.
Ráadásul,hogy nem a gyerekükkel foglalakoznak?Pajti sztm egy kissrác legnagyobb élménye lehet mondjuk azis ,ha a fater megtanítja játszani egy ilyen játékkal.
Gondolkozz el kicsit.Amíg családod eltart és nem a saját pénzedbõl veszel mindent addig maradj csöndben.
KB ennyi.
pamcika: Minden érdeklõdõt szeretettel várunk, Te sem vagy kivétel. De egy gyenge kezdés után erõs visszaeséssel, mit mondjak, nem látszol olyannak, aki sok-sok órát belenyomna ebbe a játékba. A COD2-4 is magas szinten ûzhetõ, fõleg csapatban/társaságban. Az egyik JETfly versenyen átjöttek hozzánk a csés emberek, éppen Pistu gyakorolt (akkor 15 éves), õk ezt mondták: "ez könnyû, ezt csak tépni kell". Hja. <#wow2>#wow2> Ha úgy gondolod, hogy mégis megpróbálod, akkor miután megvetted a videokártyát, vedd meg az eredeti Rise of Flight-ot, nagyon sok segítséget fogsz kapni, csak értelmesen fogalmazz, ha kérhetem.
www.pcpilot.hu
Egyébként is, szerintem valamelyik nagypofájú fasztalicska alregje aki csak akkor nagylegény ha a net arctalansága mögé bújik.Kár a szót vesztegetni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És képzeld, a magunkfajta 30-40 éves emberek is szeretnek játszani, de jobban értékelik azokat a sikerélményeket, ami mögött kemény munka (gyakorlás) áll. Szerencsére a mi korosztályunk alkotja a játékostábor többségét. A ti generációtok legnagyobb része hamar elkopik innen.
Ennek ellenére javaslom, hogy próbáld ki a játékot, (ha más nem, támogattad a fejlesztõket azzal a pár ezer forinttal amiért megvásárolod)
Ja,szólj anyunak,hogy cserélje le a pelust,miután összeszartad magad.
Valakinek nincs esetleg ötlete miért csinájla ezt a ROF?
"online akarunk repülni! de amikor szervert csinálunk (mindegy, hogy ki) a betöltés után kivágja a csatlakozót a fõmenübe..."
Miéééééééért???
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha fárasztó még elolvasni is amit összezagyválsz, nem fogsz értelmes választ sem kapni... Ennyi.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Hallgass szerintem Zacsira, nem akar õ rosszat neked...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A 11 éves lányom helyesírása is sokat javult, mióta nem hallom meg hogy "vok" meg "h-h". Ha nem kapsz választ, az azért van, mert egyszerûen nem értünk. Ugye megértesz minket?
www.pcpilot.hu
Játék újraindít, login adatok ugye így már ott figyelnek a helyükön, nyomok egy OK-t. Balerina-ikon pörög ezerrel egy jó ideig, utána semmi. Mármint nem volt hibaüzenet, de nem lépett tovább a hangárba sem!
Kb. harmadik-negyedik OK-ra sikerült belépni. Eddig zsír volt minden ma kezdett szarakodni. Nektek csinált már ilyet? <#confused>#confused>
Légy szíves próbálj meg kerek mondatokat alkotni! Tudod, kisbetû-nagybetû, írásjelek, meg minden.
Hidd el, akkor komolyabb benyomást keltesz, és szívesebben segítenek az emberek.
<#nyes>#nyes>
Sanyo, hogy áll most az il-2es szervered?Online/offline?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Itt egy videó róla.