29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • DummyBoy
    Na nem szabad feladni ... Ott a Fokker DVII F ... jól fordul, van benne bika, jó a kilátás és vezethetőség szempontjából valahol a tricikli és a trabant között figyel ...

A Camel az egy ribanc ... már sokszor mondtam, könnyen dugózik, a legváratlanabb helyzetekben is, nehéz kihozni, nem a legjobb a kilátás és még sorolhatnám ...

Én elég rég küszködök a Camel-el, mai napig megviccel ... Ráadásul Papa jól mondta, a Camel legnagyobb hátránya, hogy repülés közben a gépre kell figyelni, nem az ellenfélre ...

Engem is lefordul a Pfalz vagy az Alba, ha nem merem betépni, mert fosok hogy bedugózok ... ez van ... De ha olyan a helyzet, akkor meg egyhelyben megfordul ... A Camel nem igazán jó arra, hogy azonnal sikerélménye legyen vele az embernek :) Nekem se sok van vele mostanában ... Nem mintha akkora profi lennék, csak én küszködök vele a legtöbbet :)

Sokat kell gyakorolni AI ellen, bár ez a mostani AI egy rakás zéró ... FreeFlight-ban gyakorolni kell a manővereket, a dugózást, ésatöbbi (ehhez én is lusta vagyok :) )
  • LeonSilver

http://www.youtube.com/watch?v=7zpxOJncVmw

http://www.youtube.com/watch?v=R2omFiiJUuc

http://www.youtube.com/watch?v=FheSqiO2yow

http://www.youtube.com/watch?v=eC8p2DAbwx4
  • LeonSilver
    Erősen tűnődőm azon, hogy mihez is kezdjek ezzel a játékkal.
    Egész egyszerűen tele van a faszom azzal, hogy egy állítólag jól forduló tevével nem tudok semmit sem kezdeni.Kezdem nem élvezni a játékot és ha ez van akkor felesleges idegesítenie magát az embernek.Holnap megyünk Körmendre, lesz időm elmélkedni, hogy hogyan tovább.
  • RedRiot
    "Most olvasom, hogy kiszállsz a SeVa-ból? Miért?"

Béna voltam vele. A gyors b'n'z attakoknál nagyon rövid idő alatt kell célozni/lőni. Nem igazán ment. A nyolcvannak öt méteres körben fordulózó gépeket nem igazán tudtam eltalálni.

Most a Camellel próbálkozom, de a ma este alapján úgy tűnik ahhoz is béna vagyok. :( Volt hogy egy Albatros kimanőverezett. Be kéne már látnom hogy nincs sok közöm ehhez a játékhoz. Van akinek van érzéke hozzá, van akinek nincs, ennyi.
  • Papa01 #6276
    Köszi Urak, JÓ volt, bár ma nem voltam valami eredményes ma.. :)
  • sakkay
    Vadállat ahogy a Camel megfordul egy helyben.
  • sakkay
    Nagyon ász repülés volt, köszönöm.
  • gabor41
    Nem teljesen ugyanaz a skin, van egy kis különbség az orránál és a motor is más.
  • Papa01 #6272
    Márkó, bocsi, gyere vissza, a Lacáéra... :)
  • VO101 tvr
    Most olvasom, hogy kiszállsz a SeVa-ból? Miért? Egyedül már én sem fogok menni vele, nincs értelme. Lesz helyette F DVIIF. A skinje teljesen ugyanaz, mint az alap VII-es template-ja?
  • kmarkdev
    én meg a régi TS-hez nem tudok kapcsolódni
  • VO101 tvr
    Ja, most látom, hogy Papa akar vele menni... Hááát... Forgómotor és csak egy géppuska...
  • VO101 tvr
    Lehet a N17-es is felesleges. Még semkit nem láttam repülni vele. Egy Pfalz-nak több hasznát vennénk.
  • Fokker
    nem látunk TS-en
  • Papa01 #6266
    Igen, minden üzemkész, TS-en vagyok! :)
  • Fokker
    Papa, megvagy?
  • Papa01 #6264
    Urak, szeró megy ts-en vagyok. :)
  • Papa01 #6263
    Köszönöm szépen! :)
  • Fokker
    passzol a tevéhez

@Papa : elolvastam a forgómotoros részt, pöpec lett
  • Papa01 #6261
    Egy 6 perc és megyek TS-re...
  • Papa01 #6260
    Nagyon szép skinek! :) A Leon-ét fentről lehetetlen észre venni! :)
  • LeonSilver
    Én most valami ilyesmin gondolkodok.

• LeonSilver
    Fasza!
  • Fokker
    ilyen skinnel repülök mostantól :) :

• DummyBoy
    http://www.mediafire.com/?gk2djmentkz

Itt a Newest Mission :)
  • Papa01 #6255
    Oks, semmi gond! :)
    Beleraktam azt a jó kis Youtube-os vidit is! :)
  • DummyBoy
    Akkor dobok össze egy ilyet gyorsan:
    Papa, ha nem gond, a Doplhin-t kiszedtem, marad az N17 ... aztán majd alakul ...

A sima DVII-est is kiszanáltam, ahelyett úgyis inkább Alba DVa-val repül mindenki ... VIIF-ből meg befér 2 :)

Lehet én is beesek egy kicsit ma :)

Central Power:
    - 4 Alba DVa
    - 2 Pfalz D3a
    - 2 Fokker DVIIF
    - 2 Fokker DVIII
    - 2 Fokker DrI

Allies:
    - 2 SeVa
    - 4 Camel
    - 1 Nieuport 17
    - 2 Alba DV
    - 1 Fokker DVIIF
    - 1 Fokker DVIII
    - 1 Fokker DrI
  • LeonSilver
    Most, hogy így számolgatom lehet a három teve kevés lesz.
    1) Dummy
    2) RedRiot
    3) Márkó ( amikor repül vele )
    4) Én
  • Papa01 #6252
    Urak! Frissítettem a weboldalt! :) Ha valakinek van kedve, elolvasná a forgómotoros részt, hogy jó így? :) Köszönöm!

@ Leon: : Engem tegnap Márkó kapott el mindig, nagyon profi a Tevével ő is!
  • RedRiot

Lehet hogy kések, de én is jövök.
  • LeonSilver
    Lehet jövök én is bár qrva fáradt vagyok.Ha nem ájulok el akkor jövök ( bár félek Papától ) ha padlózok akkor majd legközelebb.
  • Fokker
    igen, DVIII-ra.
  • Papa01 #6248
    Köszönöm! :)
    Fokker, ugye az új skined a D8-asra készült nem a d7f-re? Mert akkor mégiscsak jó a 1.7.. :)
  • Fokker
    igen, plusz még: Nieuport 28
  • Papa01 #6246
    Hopp!
    Van egy kis kavarc a 1.7-el... A Skin mappán belül, mi a D7F mappájának a pontos neve?
  • Papa01 #6245
    Már le is tölthető! :)
    @ Dummy: , köszi a fáradozásaidat! :) Kár, hogy ma nem tudsz jönni, jó lett volna! :)

Urak, olyan jó HSZ-ek gyűltek össze a forgó motorról és a Bleep-ről, hogy belearaktam a weboldalra is! (Nem soká feltöltöm.)

De kéne egy kis segítség! :) Ugye ezek a forgó motorosok a ROF-ban:
    Fokker dr1
    Fokker DVIII
    Camel
    Neuport 17
  • DummyBoy
    Nemtom, ez csak elég ... Kiszedhetem azt az 1 3-as Alba-t is és mehet Pfalz a helyére ... csak találjátok ki :)

Most kiviszem a wingmenemet sétálni, aztán az esti repülésre összedobom az új mission-t ... Viszont sajna lehet hogy ma sem tudok veletek repülni :(
  • Fokker
    jónak tűnik végül az Albákból elég volt 5 db? nem maradt senki Alba nélkül?
  • DummyBoy
    Nos urak, akkor itt egy új, fiktív lista:

Central Power:
    - 1 Alba DIII
    - 3 Alba DVa
    - 1 Pfalz D3a
    - 1 Fokker DVII
    - 2 Fokker DVIIF
    - 2 Fokker DVIII
    - 2 Fokker DrI

Allies:
    - 2 SeVa
    - 3 Camel
    - 1 Nieuport 17
    - 1 Dolphin
    - 2 Alba DV
    - 1 Fokker DVIIF
    - 1 Fokker DVIII
    - 1 Fokker DrI
  • Fokker
    @ Papa : én is repülnék ma nyolctól. elkészült az új skinem - hála RedRiotnak -, azt szeretném majd használni.