29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#6280 Na nem szabad feladni ... Ott a Fokker DVII F ... jól fordul, van benne bika, jó a kilátás és vezethetőség szempontjából valahol a tricikli és a trabant között figyel ...
A Camel az egy ribanc ... már sokszor mondtam, könnyen dugózik, a legváratlanabb helyzetekben is, nehéz kihozni, nem a legjobb a kilátás és még sorolhatnám ...
Én elég rég küszködök a Camel-el, mai napig megviccel ... Ráadásul Papa jól mondta, a Camel legnagyobb hátránya, hogy repülés közben a gépre kell figyelni, nem az ellenfélre ...
Engem is lefordul a Pfalz vagy az Alba, ha nem merem betépni, mert fosok hogy bedugózok ... ez van ... De ha olyan a helyzet, akkor meg egyhelyben megfordul ... A Camel nem igazán jó arra, hogy azonnal sikerélménye legyen vele az embernek :) Nekem se sok van vele mostanában ... Nem mintha akkora profi lennék, csak én küszködök vele a legtöbbet :)
Sokat kell gyakorolni AI ellen, bár ez a mostani AI egy rakás zéró ... FreeFlight-ban gyakorolni kell a manővereket, a dugózást, ésatöbbi (ehhez én is lusta vagyok :) ) -
http://www.youtube.com/watch?v=7zpxOJncVmw
http://www.youtube.com/watch?v=R2omFiiJUuc
http://www.youtube.com/watch?v=FheSqiO2yow
http://www.youtube.com/watch?v=eC8p2DAbwx4 -
#6278 Erősen tűnődőm azon, hogy mihez is kezdjek ezzel a játékkal.
Egész egyszerűen tele van a faszom azzal, hogy egy állítólag jól forduló tevével nem tudok semmit sem kezdeni.Kezdem nem élvezni a játékot és ha ez van akkor felesleges idegesítenie magát az embernek.Holnap megyünk Körmendre, lesz időm elmélkedni, hogy hogyan tovább. -
RedRiot #6277 "Most olvasom, hogy kiszállsz a SeVa-ból? Miért?"
Béna voltam vele. A gyors b'n'z attakoknál nagyon rövid idő alatt kell célozni/lőni. Nem igazán ment. A nyolcvannak öt méteres körben fordulózó gépeket nem igazán tudtam eltalálni.
Most a Camellel próbálkozom, de a ma este alapján úgy tűnik ahhoz is béna vagyok. :( Volt hogy egy Albatros kimanőverezett. Be kéne már látnom hogy nincs sok közöm ehhez a játékhoz. Van akinek van érzéke hozzá, van akinek nincs, ennyi. -
#6276 Köszi Urak, JÓ volt, bár ma nem voltam valami eredményes ma.. :) -
sakkay #6275 Vadállat ahogy a Camel megfordul egy helyben. -
sakkay #6274 Nagyon ász repülés volt, köszönöm. -
gabor41 #6273 Nem teljesen ugyanaz a skin, van egy kis különbség az orránál és a motor is más. -
#6272 Márkó, bocsi, gyere vissza, a Lacáéra... :)
-
VO101 tvr #6271 Most olvasom, hogy kiszállsz a SeVa-ból? Miért? Egyedül már én sem fogok menni vele, nincs értelme. Lesz helyette F DVIIF. A skinje teljesen ugyanaz, mint az alap VII-es template-ja? -
kmarkdev #6270 én meg a régi TS-hez nem tudok kapcsolódni -
VO101 tvr #6269 Ja, most látom, hogy Papa akar vele menni... Hááát... Forgómotor és csak egy géppuska... -
VO101 tvr #6268 Lehet a N17-es is felesleges. Még semkit nem láttam repülni vele. Egy Pfalz-nak több hasznát vennénk. -
#6267 nem látunk TS-en -
#6266 Igen, minden üzemkész, TS-en vagyok! :) -
#6265 Papa, megvagy? -
#6264 Urak, szeró megy ts-en vagyok. :) -
#6263 Köszönöm szépen! :) -
#6262 passzol a tevéhez
@Papa : elolvastam a forgómotoros részt, pöpec lett -
#6261 Egy 6 perc és megyek TS-re... -
#6260 Nagyon szép skinek! :) A Leon-ét fentről lehetetlen észre venni! :) -
#6259 Én most valami ilyesmin gondolkodok.
-
#6258 Fasza! -
#6257 ilyen skinnel repülök mostantól :) :
-
#6256 http://www.mediafire.com/?gk2djmentkz
Itt a Newest Mission :) -
#6255 Oks, semmi gond! :)
Beleraktam azt a jó kis Youtube-os vidit is! :) -
#6254 Akkor dobok össze egy ilyet gyorsan:
Papa, ha nem gond, a Doplhin-t kiszedtem, marad az N17 ... aztán majd alakul ...
A sima DVII-est is kiszanáltam, ahelyett úgyis inkább Alba DVa-val repül mindenki ... VIIF-ből meg befér 2 :)
Lehet én is beesek egy kicsit ma :)
Central Power:
- 4 Alba DVa
- 2 Pfalz D3a
- 2 Fokker DVIIF
- 2 Fokker DVIII
- 2 Fokker DrI
Allies:
- 2 SeVa
- 4 Camel
- 1 Nieuport 17
- 2 Alba DV
- 1 Fokker DVIIF
- 1 Fokker DVIII
- 1 Fokker DrI -
#6253 Most, hogy így számolgatom lehet a három teve kevés lesz.
1) Dummy
2) RedRiot
3) Márkó ( amikor repül vele )
4) Én -
#6252 Urak! Frissítettem a weboldalt! :) Ha valakinek van kedve, elolvasná a forgómotoros részt, hogy jó így? :) Köszönöm!
@ Leon: : Engem tegnap Márkó kapott el mindig, nagyon profi a Tevével ő is! -
RedRiot #6251
Lehet hogy kések, de én is jövök. -
#6250 Lehet jövök én is bár qrva fáradt vagyok.Ha nem ájulok el akkor jövök ( bár félek Papától ) ha padlózok akkor majd legközelebb. -
#6249 igen, DVIII-ra. -
#6248 Köszönöm! :)
Fokker, ugye az új skined a D8-asra készült nem a d7f-re? Mert akkor mégiscsak jó a 1.7.. :) -
#6247 igen, plusz még: Nieuport 28
-
#6246 Hopp!
Van egy kis kavarc a 1.7-el... A Skin mappán belül, mi a D7F mappájának a pontos neve? -
#6245 Már le is tölthető! :)
@ Dummy: , köszi a fáradozásaidat! :) Kár, hogy ma nem tudsz jönni, jó lett volna! :)
Urak, olyan jó HSZ-ek gyűltek össze a forgó motorról és a Bleep-ről, hogy belearaktam a weboldalra is! (Nem soká feltöltöm.)
De kéne egy kis segítség! :) Ugye ezek a forgó motorosok a ROF-ban:
Fokker dr1
Fokker DVIII
Camel
Neuport 17
-
#6244 Nemtom, ez csak elég ... Kiszedhetem azt az 1 3-as Alba-t is és mehet Pfalz a helyére ... csak találjátok ki :)
Most kiviszem a wingmenemet sétálni, aztán az esti repülésre összedobom az új mission-t ... Viszont sajna lehet hogy ma sem tudok veletek repülni :( -
#6243 jónak tűnik végül az Albákból elég volt 5 db? nem maradt senki Alba nélkül? -
#6242 Nos urak, akkor itt egy új, fiktív lista:
Central Power:
- 1 Alba DIII
- 3 Alba DVa
- 1 Pfalz D3a
- 1 Fokker DVII
- 2 Fokker DVIIF
- 2 Fokker DVIII
- 2 Fokker DrI
Allies:
- 2 SeVa
- 3 Camel
- 1 Nieuport 17
- 1 Dolphin
- 2 Alba DV
- 1 Fokker DVIIF
- 1 Fokker DVIII
- 1 Fokker DrI -
#6241 @ Papa : én is repülnék ma nyolctól. elkészült az új skinem - hála RedRiotnak -, azt szeretném majd használni.