Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2,13 -as 3,2-ön? Nem túl durva az? Próbáltam én húzni de nem volt stabil, vagy nem jól állítottam az értékeket.
Off-on kívül, a te gépeden nincs probléma a map-ikon összeeresztéssel? Én fraps-el ellenõriztem le.

Papa01
Köszi! 😊

A procidat miért nem tekered meg?
Nekem az ezelõtti E6420 2,13Ghz-es C2D simán ment 3,2Ghz-en...
Sokat dobna a teljesítményen.

Bocsi az OFF-ért. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Asus alaplap, core2 duo 2.4GHz proci, 3 giga ram és olyan videókártya mint a tied 😊. Xp pro 32bit.

Én megrendeltem, van hozzá egy térkép meg billentyûkiosztás a kézikönyv mellé. 40 euró a dobozos ára, (a letöltõsé asszem 38) plusz a szállítás ami vagy posta vagy futár (DPD, UPS). Nincs belõle crackes verzió, mert rögtön neten ellenõrzi magát és anélkül el se indul.

Papa01
Milyen gépet használsz?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Szia!

A játék hivatalos honlapja:
Itt plusz repcsiket tudsz venni.

Rise of Flight

Magát a játékot innen tudod beszerezni:

Aerosoft hivatalos oldala

A játék jelenlegi árfolyamon valamivel több mint 10ezer forint. (letöltõsben.)

Üdv:
Papa01

Nekem van sajnos fps visszaesés. A másik ami nagyon zavar, hogy vagy ikonokat használom vagy a térképet, mert 30-ról visszaesik 18-20-ra az fps és map bezárása után se áll vissza, de ezt írta valaki is itt elõttem.

Hali. Honnan szereztétek be ,és mennyiért? (mármint a progit)Köszönöm.

LeonSilver
"Elkészült az elsõ Rise of Flight skin, amit nem a neoqb grafikusai álmodtak meg. A festés Ernst Udet Albatros D.Va gépét mintázza, amivel a Jasta 37 repülõszázadban harcolt. (thx David)"

Forrás

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Csodaszép... 😊

Nagyon szép! Ez történelmi festés, vagy kitalált? Kijöhetnének a PS template-ek, akkor biztos sok skin készülne.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papirzacsi
Mi 2-en próbáltuk a multit + 6 AI, de nálam minden olyan volt mintha offline repültem volna. Persze ez nem zárja ki, hogy sok fõs multiban ez változzon. Csak a gépek mozgása volt darabos.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papa01
Még nem volt szerencsém kipróbálni a multit.. 😞

Nektek nem kell a grafikát alacsonyabbra venni ha multiztok?
Nekem minden maxon van 1400x1050-es felbontáson és tök jól fut ha single-t repülök. Multiban (5v5) meg beszaggattam.

Papa01
Érdekes, ha generátoros missziót repülök, és simán elrepülök az ellen mellett, õ is egyenesen továbbrepül.. 😊

LeonSilver
Ez az a bigyula.

LeonSilver
Igaz.Én úgy oldottam meg ( nem is néztem, hogy van ez az izé amíg nem mondtátok ), hogy a hûtõn van az a bizbasz, azzal megcéloztam a földön egy út szélét és néztem, hogy hol csapódnak be a lövedékek.Ezután már tudtam, hogy kb. hol kell céloznom 😉

Azért annyi értelme van, hogy megmutatja mégis kb. "hol a célkereszt". Pl. az N28-ban -hogy stílszerû legyek- lövésem nem volt hogy hova mennek aaaa... a lövések. 😊

Légiharcok idõtartama? Nagyon változó! Negyedóra körüli nekem is volt már. A Russian Ruletteben mikor egymás után jönnek a gépek egyre már egyre rövidebb idõ elég egy-egy killhez, de a generátorral készített harcok már sokkal nehezebbek.

Nem tudom írtam-e már, de ha nem 500 méteren van az összecsapás, hanem kicsit magasabban, az AI sokkal offenzívebb, jobban támad, ha pedig nem egyedül van, egész ügyesen taktikáznak. Volt már hogy az egyik vadász elkezdett süllyedni, én utána. Utána szûk fordulókkal lecsökkentette a sebességet. Ezután jött egy másik vadász, magasból, nagy sebességgel, én pedig ott voltam energiahátrányban. Le is szedtek az égrõl ahogy kell!

A Russian Rulettben inkább védekezõ módon repülnek.

Ügyesebb, emberszerûbb az AI mint az Il2-ben, bár a "ha a parancsnok lezuhan én utánazuhanok" dolgot azért ki kéne javítani... Bár lehet hogy ez a barkács Mission Generator hibája.

Nagyon örülök, hogy rendes AI-t programoztak a játékba. Ma elég divatos ezt a részt összecsapni, hanyagolni, és benyögni hogy a játék elsõsorban multiplayer. :/

Papa01
Akkor megnyugodtam! 😊 Én is nagyon odavagyok a RoF-értCsak egy picit jobban lehetne látni a nyomjelzõket... 😊 (Bár tudom, hogy nem ez a legnagyobb gondja a proginak... 😊 )

Papa01
Igen, valószínûleg ez lehet, mert korábban a szárnyakat el-el találtam..

LeonSilver
Nekem is volt nem egyszer 20-25 perces harcom és ez igen - igen nagy érdeme a programnak szerintem.Én legalább is qrvára élvezem!

Sanyo
Természetesen az AI is meg tudja tépni annyira, hogy elgörbüljön a járgány. 😊 Láttam már ilyet, de nem túl gyakran. A leggyakoribb akkor, amikor már van egy kis sérülés az ellenfél gépén, szárny, szárnyrudazat, merevítõk. Könnyebben elpattannak a merevítõhuzalok, ha már van néhány találat a szárnymerevítõkön.

www.pcpilot.hu

Papa01
Nem mondod.. 😄
Egyébként nektek átlagosan meddig tart egy légiharc?
Nekem van úgy hogy 20-25 percig is elkergetek egy gépet.. 😄

A másik meg, sokszor tapasztalom azt, hogy az ellenséges gépek szétesnek a levegõben. pedig nem is lövök rájuk...
Ti tapasztaltatok már ilyet?
Papa01

Papa01
Köszönöm szépen! 😊

LeonSilver
Kipróbáltam ezt az Aiming Helpet.Isten bizony rosszabbul lõttem, mint amikor kivan kapcsolva <#idiota>

Papirzacsi
A repülés elindítása elõtt a briefing ablakban a hangar gombra kattintással lehet választani skin-t, fegyverzett (már ahol lehet), tüzelõanyag mennyiséget és egy csúszkán az összetartást.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papa01
Köszönöm a részletes választ! 😊
Abban még tudnál segíteni, hogy a géppuskák összetartást hogyan lehet állítani?

Köszönöm!

ui:

Az "Aiming Help" bekapcsolása után meglepõdtem, hogy valójában hová mennek a lövedékek...

LeonSilver
Olyan kellene bele mint a DCS-ben van.
Csinál egy néhány megás trekket amiben csak a repülés adatai szerepelnek.EZt lehet visszajátszani.Azért nagyon-nagyon jó mert közben lehet kameranézetet váltani és nagyon jól lehet frapsel felvenni közben mert nem lassítja le a gépet.

"És itt az elsõ "csalódás" is.Még bombával is nagyon nehezen tudtam kisiklatni.Nem beszélve arról, hogy rádobtam a hangárra a bombát de meg sem kottyant neki.A képen látszik, hogy rajta robbant a bomba."

😞(( ez tényleg gáz. De mondok két szarabbat.

Kb. 2 hete Albatrossal repültem, és az ellenség lelõtte a gépemrõl az összes csûrõlapot. Az Albival ezután is vidáman tudtam orsózni, jobbra-balra, mint a villám. :////

A másik: ha többgépes (generátorral készített) dogfightot repülsz, figyeld meg: leszeded a vezérgépet, erre nemsokkal rá a kísérõje is lezuhan, nem harcol tovább. Olyan mintha a követés parancs nem szûnne meg a vezérgép lezuhanása után sem. Elég igénytelen.

Ha én zuhanok le, általában a wingmanem is lepottyan, ritka hogy utána eredményesen folytatná a fightot. Jó lenne egy replay funció, meg lehetne figyelni pontosan mi történik...

Nálam is az SE5a a favorit, elsõsorban a sebessége miatt, másfelõl nagyon jó belõle a kilátás.

Célzás. Nekem eddig Russian Ruletteben hat gép a rekord: N28, Breguet, Spad, DFW, Alb, Fokker, és jött megint egy N28, amit megpróbáltam nekirepüléssel leszedni, ami sikerült is, de én is belehaltam. 😊

Én is azt a célkeresztet használom amit a képen bejelöltél, és 90 méterre állítom a géppuskák összetartását. Van amikor már a harmadik gépnél kifogyok a skulóból, de általában tovább tart.

Legjobb, ha az ellenséges gép tetejét látod, akkor küldj egy nagy adag ólmot a törzs elsõ részére: vagy kigyullad a motorja, vagy a szárny válik le, esetleg meghal a pilóta. Pontosan az ellenség mögül nehezebb komoly sérülést okozni. Nagyobb felületet könnyebben eltalálsz, és a töltény is jobban roncsol, ha derékszögben csapódik be, nem csak súrolja a gépet.

Bevallom, én az elején kb. egy órára bekapcsoltam "Aiming Help" funkciót. Akkor egy fehér kis kereszttel jelzi a célkereszted pontos helyét, egy piros körrel pedig hogy hová kell irányítanod a célkeresztet hogy találjon a lövés. Ez elég jól rávezeti az embert, hogy mennyivel kell a forduló ellenség elé lõni, és ha egy fél óra után már kikapocsolt segítséggel is pontosabb leszel.

Nekem inkább az a gondom, hogy néha vérszemet kapok, és próbálom a legszûkebb fordulót is követni: ilyenkor "jól" elvesztem a sebességem, és elkezd a gép átesni, imbolyogni. Ha több ellenséges gép is van, ilyenkor általában leszednek.

Sanyo
Nekem is kb. 3 gépre elegendõ a lõszerkészlet, a SPAD videóban legalábbis így sikerült.

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi a segítséget! 😊
Remélem ezeket a hibákat javítani fogják!
Nekem is lenne kedvem kipróbálni multit. 😊 A net-em gyors 20Mb/s az up.

LeonSilver
IRL - In Real Life ... avagy a valós életben.

Nincs mit szégyelni rajta, nekem is volt olyan, hogy elfogyott egy gépre az összes töltény és nem esett le a mocsok.Azóta megpróbálok takarékosabban lövöldözni.Általában 3 gépre elég a munícióm.

Vonatok járkálnak minden felé, csinálj free flightot és keresd õket.
Nekem még mozdonyt nem sikerült kilõnöm.A vagonok azok kigyulladnak meg lekapcsolódnak de a mozdony az Istennek nem akar megdögleni.Pedig már a gõz is jött belõle mindenhonnan.
És itt az elsõ "csalódás" is.Még bombával is nagyon nehezen tudtam kisiklatni.Nem beszélve arról, hogy rádobtam a hangárra a bombát de meg sem kottyant neki.A képen látszik, hogy rajta robbant a bomba.

Ha van valakinek gyors nete ( nekem csak 512 a feltöltés ) meglehetne próbálnunk egyszer egy multit.Lehetne egymáson gyakorolni.

Papa01
Köszi a segítséget!

És neked kb, mennyi lõszer kell egy sikeres lelövéshez?
Nekem szégyen szemre volt olyan, hogy elfogyott a lõszerem... 😊
IRL alatt mire gondolsz?

A másik, hogy vonatot merre találtál? Hátha azon jobban lehetne gyakorolni.. 😊

Papa

LeonSilver
Hát Papa konkrét tanácsot nem tudok adni ezzel a géppel kapcsolatban lévén én ezt nem vettem meg és nem is nagyon tervezem a megvásárlását.
Valahogy nemtetszik nekem.
Egyébként én a lövedékek füstje alapján tájékozódok meg a elég erõsen bejátszik a kb. is.Én azt lehet mondani elég sokat lövöldöztem IRL is talán emiatt de elég jól megtudom becsülni az elõretartást.Persze nem mindig és van amikor marhára megszenvedek egy-egy gép lelövésével.

Papa01
Bocsika az elgépelési hibáktól.. 😊

Papa01
Nekem az S.E.5a a sebessége miatt. Simán utolérem vele az ellenséges gépeket. 😊

Viszont célozni nagyon nem tudok.. 😞
Tudnátok tippet adni?

Az egyik gondom, hogy a nyomjelzõk hiány miatt nem látom hová csapodnak be a lövedékek.Nem tudok helyesbíteni.

A másik, hogy olyan közel megyek hogy az ellenséges gép szinte kitölti a szélvédõt és nagyjából mögötte is maradok mégsem nagyon tudom leszedni, pedig lövöm rendesen. Darabok se nagyon válnak le róla.

A S.E.5a felsõ géppuskájával hogyan céloztok. a Képen pirossal jelölt körnek van e köze a célzáshoz?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Papa01

LeonSilver
Nekem a három germán ( Fokker, Alba,Pfalz).Bármelyikkel szívesen repülök.

Valakinek van már igazán kedvenc gépe?

Sanyo
Akkor több IP címrõl jött volna, nem egyrõl. Szerintem itt hagyjuk abba és beszééljünk inkább a játékról. 😊 Holnapra tervezem az S.E.5a írást.

www.pcpilot.hu

De miért pont a flyonline-t? Azt értem, ha valaki a microsoft.com-ot Dos-olja, vagy az iwiw-et, vagy twitter-t... Mi értelme megbénítani egy viszonylag kis forgalmú (ámbár rendkívül fejlõdõ 😊 ) oldalt?

Az a helyzet, a csóka lehet nem is tudja, hogy valaki a gépét gebaszolásra használja távirányítással valami trójain keresztül.

😄

Falcon87
Ja már látom, tanácsolták. Bocsi 😞

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Menjünk, verjük meg 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

😄 ok persze értem😄

Sanyo
Ez a dolog nem így mûködik. 😊 Megtettem azokat a lépéseket, amiket ilyenkor szokás.

www.pcpilot.hu

Nincs pontos cimed? Mennyünk terheljük le miis egy kicsit😄
nem tom örülne neki.
Stipi Stop enyim a gépe az illetõnek ,a többit vihetitek😄😄

Sanyo
Oké, maradjunk a privátnál, küldök majd néhány URL-t, amik ugyanazon a szerveren vannak. Ha azok bejönnek, akkor jó, ha nem akkor tovább kutatok. Este 6 után leszek elérhetõ. thx

www.pcpilot.hu