Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Megjött az új gép.

Albatros DIII
Manufacturer: Albatros Werke & Ostdeutsche Albatros Werke / Germany / 1917
Number Built: 1346

Mondjuk az nemtudom, hogy milyen elgondolás alapján kerül be elõször a D V. és utánna a D III..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Kipróbáltam az új frapset.
Valami nem fasza mert késik a hang.A végén már nem kicsit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Éppen most néztem egy másikat ezen ment minden jól.
Lehet valami szar nettel indította a manus.Már kezdtem megrémülni, hogy játszhatatlan lesz.

Papa01
Nem esetleg a szerverrel volt valami gond? 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Hát kérem kiba***ttul laggolt a gém.A végén már tökre visszavettem a beállításokat de akkor is.Egyszerûen játszhatatlan volt, mint egy kib** diavetítés.

Papa01
Bocsi, elrontottam a félkövér beállítást. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszönöm a válaszokat! 😊

Nehéz beállítani a multit?

Leon:[/] Miért, mi a gond? 😞( Nagyon nem jön be?

Mi volt a gond? Vagy csak kemény?!

LeonSilver
Kipróbáltam onleány ... egy katasztrófa.

"Szerintem a mixture, radiator beállítások folyamatos állítgatása nélkül is lehet repülni."

A német gépeken a keverékállítás automatikus, és ha nem megy magasra az ember, akkor nem probléma más gépeken sem. De egy SE5a vagy egy N28nál már fullad a motor legdúsabb keveréken, akár már pár száz méter magasan.

A hõmérséklet problémáim még nem nagyon voltak, de a patch állítólag változtatott ezen a téren is: a hideg motorral való felszállás már könnyebben okoz károsodást a motorban.

LeonSilver
" Egyébként meg papa01 ha te leszel a szerver olyanra állítod a segítségeket amilyenre akarod. 😊 "

Így van!!Ez nem az a hely ahol bárki is megszólna amiatt, hogy hogyan repülsz Te vagy bárki más!Remélem ez így is marad és ( hála a warezmentességen ) elkerülnek minket a Vér Istvánkák..

Az a 20Mbit/s jól hangzik.
Akár felmehetnénk teamspeak szerverre és ott szóban is lehet segíteni a beállítások miatt. Tegnap nyomultam olyan multis szerveren ahol minden help ki volt kapcsolva. Szerintem a mixture, radiator beállítások folyamatos állítgatása nélkül is lehet repülni. Én csak a felszállásnál állítottam radiátort vagy mixturet aztán csatában hozzá sem nyúltam. A motor felmelegítésére is csak az elején kellett kicsit várni, hogy ne menjen tönkre. Az ikonok persze elõször gond de egy szembe jövõ gépet nem kezdek el elõször lõni hanem elszállunk egymás mellett és megnézzük a felségjelet és aztán kezdõdhet a harc. A kamera követést én a joystickon lévõ nézetváltóval teszem. Egyébként meg papa01 ha te leszel a szerver olyanra állítod a segítségeket amilyenre akarod. 😊

"Egy 2 pixeles légypiszokról nem hinném, hogy bárki is megmondaná, hogy az most valami vagy csak pixelhiba.."

Így igaz. Ikonokkal már egyszerûbb:
-mozdulatlan pötty: tüsszentésnyom
-mozgó pötty: muslicát odavonzotta a monitor fénye
-mozgó pöttya alatta számokkal: no ez lesz az enemy, géppuska élesít 😊))

LeonSilver
Szerintem az ikonok is twljwsen rendben vannak.AZ nekem is be van kapcsolva ( az ellenség mutatása ) ugyan is ez nem egy IRL játék.A monitor elég erõsen korlátozza a látást és a felismerhetõséget.Mondták már nekem is egyszer, hogy jujjj be van kapcsolva lonciban az a szar..??Igen, be.Egy 2 pixeles légypiszokról nem hinném, hogy bárki is megmondaná, hogy az most valami vagy csak pixelhiba..

Padlockilag én megint könnyebben vagyok mert itt figyel a TIR5 a monitor tetején 😉

Nekem OK. A köv. segítségeket használom, remélem ennyi még belefér:
-Mixture Controll" automatikus
-ikonok
-padlock (utóbbi kettõ csak azért, mert nincs TrackIR/Freetrack)
-asszem ennyi 😊

LeonSilver
Én qrva könnyen vagyok mert a német gépeketz szeretem és nekem csak a radiátor vezérlést kell átadnom a gépnek 😉 Azt sem mindig.Engem például a legkevésbé sem zavar ha valaki így repül.Ez a legkevesebb.

Papa01
Sanyo: Akkor megnyugodtam... 😊
Csütörtök este 9 óra nektek mennyire késõ? Egy próbát lehetne tenni akkor is. 😊

Sanyo
Egyedül péntek este érek rá, de akkor is csak 1-2 órát max. 20/10MBit, ha addig nincs .hu-ra végzödõ szerver, csinálok egy flyonline.hu nevût, jelszó nélkül.

Én is motorvezérlés mankóval repülök, nagyon szeretem a kihívásokat, de most nem annyira. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Nekem az up 20Mbit/s. Én is nagyon szívesen kipróbálnám a multit. 😊 de van néhány probléma.. 😞

- Este 9-ig dolgozom.
- Soha nem multiztam még RoF-al, segíteni kéne, hogyan kell beállítani a RoF-ot, hogy menjen multiban.
- Még erõsen tanuló fázisban vagyok, ez azt jelent, hogy a repülõ motorvezérlését még nem vettem át a géptõl. Benneteket ez nagyon zavarna? Nagyon bonyolult megtanulni? 😊

Papa01

LeonSilver
Nekem 512 😞

Alakul a dolog. Nekem sincs szuper joystickom, egy x52 jobb lenne, ez csak egy 9k-s sima saitek. Akinek a legnagyobb a feltöltési sebessége annak kellene a szervernek lenni. Nekem a feltöltés 1 Mbit/s.

Nekem kb. este 8tól jó, de lehet hogy hamarabb is benézek.

Pluskast
Én mennék de az a baj, hogy kellene egy normális joystick. Billentyûzettel ezt eléggé nehéz irányítani...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

LeonSilver
Én délutántól simán ráérek.

Rendben. Mikor érne rá valaki?

LeonSilver
Kicsinyt korábban azt a szervert ha lehet 😉
Én 22:48-kor már nem is látok 😊

Most nem, de vmelyik este benézek. Amúgy azt írják a peccsrõl, hogy már nem nyírja ki magát az AI, ha lezuhan a parancsnoka.

Miért nem jöttök online szerverre?
Csinálhatnánk egy magyar nevût és oda belépni aki fent van
Sõt csinálok is most, a szerver az lesz, hogy Prepumas és a jelszó puma.
várok rátok.

Papa01
Sikerült nekem is 3-ig eljutnom légiharcban!! 😊 El se hiszem!!! 😊 (1vs1-ben). Úgy érzem a RoF_QuickDogfight-ban keményebbek az ellenfelek...

Szerintetek, létezhet, 1.006-ban jobban látszanak a nyomjelzõk? Én úgy érzem.

LeonSilver
Ígyvan!

Sanyo
Korai volt az öröm, csak a setupot tehetem magyarrá, azért így sem rossz.

www.pcpilot.hu

Én ma próbáltam. 1400x1050 maxon vsync-el a 30 fps leesett 24-25-re felvétel alatt. Szerintem nagyon sokat javítottak a processzor terheltséget illetõen. Mondjuk a 3 perces felvétel 3 giga lett, nade ilyen nagy felbontású felvételnél tömörítés nélkül nem is rossz.

Sanyo
Mindjárt, pár napja jött ki a fraps 2.9.9, még azt is be kell repülni. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Próbálta már valaki, hogy a Fraps mennyire lassítja le a gémet?

Tényleg bejön az egyszerû mûszerfal ctrl+i-vel, kösz.
A mostani patchel kijavították az fps esést, kipróbáltam, szuper.

Sanyo
Ez egész jó. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
<#worship><#worship>

Semmi aim help, semmi végtelen töttény ( az utolsót éppen lelõttem amikor elfogyott ).Eddig ez a legjobb eredményem :

Sanyo
Végre külön vannak a nyelvi fájlok, már neki is álltam lokalizálni. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Fincsi..!

Sanyo
Jött egy 199 megás frissítés, az 1.006 javításai.

www.pcpilot.hu

Kösz, otthon megnézem. Van valahol teljes billentyûkiosztás leírás? Ami a dobozban volt ott az alap dolgok vannak csak felrajzolva. Például most olvastam a rof oldalon, hogy a Shift+a meg a j gomb is csinál valamit, szintbe hozza a gépet ha jól értettem.

Az lesz az. Simple gaugest játék indításakor engedélyezd. Aztán mikor már betöltõdött maga a szimuláció, akkor asszem Ctrl+I kapcsolja be.

Na ezt jó hogy felhoztad. Hol kell azokat a kis mûszereket bekapcsolni? Képen láttam már a neten de nekem még nem sikerült elõhoznom. Van egy simple gauges nevû a helpekben de nekem azzal nem jött be semmi.

Ja ja. Vagy az egyszerûsített mûszerfalat úgy megcsinálni, hogy külön, egyesével is be lehessen kapcsolni mûszereket.

Biztos jó volt ez akkor, de ha tényleg nem volt beszerelt iránytû akkor a játék készítõk miért nem tettek bele a térkép mellé egy kis kézit vagy ott mutassák meg merre van észak mintha a pilóta a sajátját nézné.

"Ez a Nieuport 17 egy vicc."

Nem vicc, mikor '16-ban kijött, a legjobb gép volt. A Fokker Eindeckernek nem sok esélye volt ellene. A többi RoF-gép '17-18-as, azokhoz képest már nem sok esélye van.

"Akik ezzel felszálltak valóban bátor emberek voltak."

Így van! Itt van pl. Nungesser, szerintem nagyon állat filmet lehetne forgatni az életérõl:

Charles Nungesser

Mostanában sok pilóta-életrajzot olvasgatok, és asszem Charles bátyó volt az egyik legdurvább arc közülük. Méltán van benne a gépe festése a RoFban. <#worship>

Papa01

OFF:
Nem durva, jó hûtõ kell hozzá. 😊 Nekem több mint 2 éve megy úgy.
A haverom a Intel Core 2 Duo E7400-ast hajt 3,8GHz-en.

Az új i7-es masinámat is szépen lehet tekerni 2,66Ghz -> 3,5Ghz. És ez közel sem a vége.

Csak tényleg jó hûtõt és házat kell venni.

Üdv😛apa01

Ez a Nieuport 17 egy vicc. Akik ezzel felszálltak valóban bátor emberek voltak. A scenariok között van egy küldetés amiben egy csomagot kell elvinni egyik helyrõl a másikra esõs rossz idõben. Namost én ezt próbáltam ki full realisztikus módban (minden segítség ki) és miután felszálltam akkor derült ki, hogy nemcsak a kijelzõk de még egy nyomorult iránytû sincs benne. Azt se tudtam merre vagyok. 😊

Papa01
Nem kell miatta aggódni, nincs vele semmi gond. De ahogy otiq írta, dobozosban is megrendelheted.. 😊

Köszönöm. Bár ez a letöltõs téma nem a kedvencem.