29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • RedRiot
    Én két hete raktam újra a játékot, de nem volt ilyen problémám. Igaz Win újratelepítés nem volt.

Esetleg próbáld meg a startup.cfg-be direktbe beírni az emailt és a jelszót.
  • Her Laca
    Kicsit ideges lettem :( Lehet letörlöm oszt ott egye meg a fene ahol van .
  • Papa01 #6526
    Ez elég érdekes.. nekem sem rémlett, hogy germózott volna a ROF (1x volt újra telepítés).. Most rákerestem neten, de eddig semmi .. :(
  • Her Laca
    License key is not activated.
    Ezt írja miután beírtam az emailt meg a jelszót.
  • Her Laca
    De azt írja ,hogy nem adtam meg a reg kódot
  • LeonSilver
    Ja nem.Sehova.Az csak akkor kell amikor az accot megcsinálod.ímél kell csak meg jelszó mivel ezekhez van kötve a reg.
  • LeonSilver
    xyz:\Rise of Flight\data\startup.cfg
  • Her Laca
    Urak. Ujra telepítettem a rof ot mert win7 et raktam fel.
    Hova a retekbe kell beírni a registration -key-t?
  • RedRiot
    Állat hangja van, nagyon komoly hogy az eredeti 1918-as motor van benne. (Az új-zélandi csapat (Vintrage Aviator) által épített gépekbe is eredeti, felújított motorokat építenek.)
  • LeonSilver
    Qrvajó!!! ( amúgy kicsit fentebb van a videó beszúrása! )
  • kmarkdev
    ezt már látta valaki?
    http://www.youtube.com/watch?v=L_aJGLJaW50
  • Papa01 #6517
    Urak, szerintem linkek tekintetében EZ a csúcs. :) Nagyon durva..
  • Fokker
    sztem arra gondolsz, hogy demo-val lehet-e multizni. erre nem tudom a választ, én egyből a teljeset vettem meg.
  • RedRiot
    Ja, pár hónapja néztem ezt az oldalt. Van egy ilyen is:

Dr.1

Itt megpróbálják beazonosítani a 320 Dr.1-est ami összesen épült. Eddig nyolcvanháromról találtak fotót.
  • Papa01 #6514
    Jelző rakéta legyen majd nálad!! :))
  • Fokker
    húú de állat! :))) a zene is telitalálat. azt hiszem, erre a repülésre sokáig fogsz jóleső érzéssel visszagondolni.
  • Papa01 #6512
    Üdv a fórumon! :)
    Az első kérdésedre, azt hiszem itt senki nem fogja azt mondani, hogy ne vedd meg.. :)

Játékosok száma: Egy il2-höz képest kevés, de úgy gondolom az itt lévő csapat nagyon jókat szokott repülni.. :) De hamarosan (reméljük) megújul az egész multi, és több játékos lesz..

A legutolsó kérdésedet nem értem, milyen update-ra gondolsz?
  • Relax99
    Üdv! új vagyok még, azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e megvenni a játékot, játszanak e vele annyian online, és ez most hogy van updateval jön vele a multiplayer, vagy csak trial accountal nem engedélyezi?
  • Papa01 #6510
    Urak, EZT ismeritek? :)
  • RedRiot
    Találtam egy jútúb vidit egy ilyen röppenésről:

Po-2 Budaörs

RoF fíling ott lesz, úgy látom. :))) Fotók lesznek, persze. Kár hogy messze még a nyár.
  • Gascan #6508
    Ilyen én is akarok :D :D
  • Papa01 #6507
    Gratulálok, Riot!!! :)) Majd csinálj jó sok fotót, ha lehetséges! :)
  • Fokker
    ahogy olvasom, vászon és fa építésű. a fíling u.az lesz
  • RedRiot
    Olyat nem, de eszembe jutott, hogy a MALÉV gépdekorációs rajzpályázatán egy Po-2 sétarepülés volt a fődíj. Rákerestem és ezt találtam:

Po-2 sétarepülés

Hangosan lelkendezni kezdtem, és a kedvesem ekkor megszólalt: megtaláltad a születésnapi meglepetésed.

Basszus, nem kicsit dobott fel a hír! Július 5-ig hányat kell még aludnom? :))) Anita kicsit elkenődött hogy így nem lesz meglepi, de megnyugtattam hogy ez nem von le semmit az esemény értékéből! :)

Igaz a Po-2 nem első világháborús, de a fíling kb. olyan lesz mintha egy Breguetben vagy DFW-ben ülnék. 1928-ban repült először a típus.
  • Papa01 #6504
    Oks, kár, jó lett volna ma röppeni egy kicsit! :) Majd írd meg mire is jutottál. :)
    Ja, és akkor próbáld ki az NG-t!!! :)
  • Gascan #6503
    . .... ez nem az :)
  • Gascan #6502
    Erre tessék... asszem erről beszélek

Duxford aviation
  • LeonSilver
    Hamarosan rám is ez a sors vár.Már néhány napja újra kellene rakni ezt a szart de mint akinek a hátát verik.. kb. annyi kedvem van hozzá.
  • Gascan #6500
    London mellett ismerek egy helyet... sogorno jeloltem hozott is nekem egy brossurat toluk.. harom fajta gepuk is van.. es lehet vezetni 30p v 60p ... attol fugg mennyi lovet szentelsz ra.. nem is olyan borzasztoan draga.. olyan 300 euro koruli arra emlexek

van egy ceszna, egy eslo vv meg egy masodik vv gepuk

ezen kivul termeszetesen foglalkoznak meg ejtoernyozessel meg mindenfele legi orultsegekkel is
  • DummyBoy
    Szerintem ilyet világviszonylatban nem találsz :(

Mellesleg remélhetőleg a vége felé tartok a tesztelésnek ... Úgy néz ki, hogy tévedtem ... azóta 3 reset után a szisztematika azt hozta ki, hogy a memória időzítésekkel nem kerek valami ... Visszavettem abszolút alapra, és átléptük a mágikus 1 órás stabil tesztfutást ... (Miután írtam, 5 - 10 percenként csak kifagyott ...) Asszem rosszul emlékeztem a memória beállításokra :)

@Papa: Jó lenne, de örülni fogok annak is ha estére rendesen stabilan menni fog a gép ... Még újra kell pattintanom a wint, meg újrarakni mindent :(
  • LeonSilver
    :)
  • Gascan #6497
    Ismer valaki Magyarországon lehetőleg észak-nyugat fele olyan céget, aki olyan szolgáltatást kinál, ahol be lehetne ülni egy körre egy ilyen első világháborús gépbe?
  • Papa01 #6496
    Este inkább egy kis ROF teszt? :)) Hm?? :)
  • DummyBoy
    Ismerem a ghost-ot és az acronist is, de én mindig az új rendszer híve vagyok ... inkább telepítgetek egy napig :)

De ma lehet kipróbálom ...

Feltettem egyel régebbi BIOS-t, nos a lényeg ... a proci mellett a memóriáimat is alulfeszelte az új ... Valamint egy mem beállításra rossul emlékeztem :)

Most van egy szűz winem, csak Furmark és prime van fent rajta (Most is éppen ...) negyed órája mennek ... ami jó jel, annak a tekintetében, hogy tegnap 1,5 perc volt a max amit bírtak :)

Ha most mennek 2 órát stabilan, akkor Win véglegesen újra lesz telepítve, éjjelre meg ráeresztem megint a prime-ot és a Furmarkot, hagy pörögjön a villanyóra :)
  • LeonSilver
    AI mindig ki van kapcsolva ;)
    ATT nem játszik mert ( sajnos ) megvadul tőle a fotóbolt :(
    Fraps csak a háttérben fut, semmi ilyen fps kiirás meg mittudom én mi nincs neki engedélyezve ;)
  • Papa01 #6493
    Kérésed számomra parancs! :) Ígérem, ki nem hagyom! :))
  • Gascan #6492
    kérlek tedd majd meg :)
  • Papa01 #6491
    Jaja, tudom én az NG-t használom.. De amennyire emlékszem, már repülés közben TS-en dumáltunk ilyenről.. :)
  • refa
    Igen kell hozzá, de ha most a win install plusz a szokásos progik felrakása után csinál vele egy image-t, akkor többet nem szivatja meg egy ilyen probléma, mert 10 perc alatt újra ott van egy teljesen új rendszer és hozzá a jól megszokott programok.
  • Papa01 #6489
    Szia!
    Ezek jó kis progik, hasonló a Norton Ghost is. Csak az a baj, hogy kellene ugye egy lementett képfile.. :(