Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Így van. Egy autószimulátornál is furcsa lenne, ha mondjuk a Porsche motorja 4000 fordulat felett szétesne, csak hogy egy Golf GTi-s játékosok ne legyenek esélytelenek. 😊
Ennek én sem.Soha semmilyen játéknál nem érdekelt a "balansz".
Az életben sincs balansz és ez egy kib@szott szimulátor akar lenni nem pedig holmi árkád fos.Nem kötelezõ egyik vagy másik géppel menni.Aki akar az megy az SE5a-val aki meg másikkal az másikkal még akkor is ha valamiben gyengébb.
Rakják be választhatónak, hogy mennyire legyen könnyû oszt jónapot.Ne azokat szivassák akik normálisan szeretnének játszani.
Ahogy olvasom a leírását ( pdf ) még csak kóperatív bizbaszt lehet rajta nyomni de talán hamarosan változik ez is.
Ami nagyon zavar még, hogy az SE5a motorja megy a legkönnyebben tönkre zuhanórepüléskor. Öt másodperc alatt ki lehet nyírni! Ez több okból is nagyon zavaró:
-minden irodalom és korabeli beszámoló a kiváló zuhanóképességét dícséri.
-a korai SE5-ösök eredeti Hispano Suiza V8-asokkal épültek, és vmi fogaskerék áttételen keresztül volt meghajtva a légcsavar. Ez rendkívül megbízhatatlan konfig volt, állandóan tönkre ment vmi, a pilóták szidták az vadonatúj gépeiket mint szódás a lovát. Ezután a Hispano motor angol licencváltozatát építették be, és ami még fontosabb, elhagyták az áttételeket, és közvetlenül a fõtengelyre rakták a propellert. Így már megbízható lett a gép, ha jól tudom innentõl SE5a.
Ha a Hispano motoros korai SE5 lenne a RoFban, attól elfogadnám ezt a könnyen szétpergõ motort. De ez elvileg az 5a, az "Acemaker"...
Bár lehet hogy játékegyensúly miatt csinálták ilyenre. Gondoljunk bele, hogy milyen lenne trimmel és rendes motorral: 280-300-al lehetne az ellenfél mögé beesni, a trim miatt nem is kéne koppig elõre nyomni a botot - finoman célozni, aztán a visszasuhanni a magasba, vagy egy zuhanó, vagy egy 160-al tötymörgõ német gépet hagyva magunk mögött. Így is gyors gép, de ha kevésbé lenne érzékeny a zuhanásra, nagyon durva boom-n-zoom gép lenne.
Nem tudom mi a hiányosságok oka, de ha a kiegyenlített játék a történelmi élethûség rovására megy, annak nem örülnék... Ne az SE5a méregfogait húzzák ki, hanem csinálják meg rendesen a Fokker irányítását (ne ugráljon fel-le 1mm-es botmozdulatra is), és tegyék bele az erõsebb BMW motort.
Az alapból hátrahúzott magassági kormány pedig durva így külsõ nézetbõl. 😞((((((
Én SE5-el a függõleges harcot próbálom erõltetni. Pl emelkedés után koppig lelépem a gép orrát, hagyom gyorsulni, onnan jelentõs sebességet gyûjtök amibõl lehet garázdálkodni... 😊 De ez ember ellen nem tudom hogyan válna be.. 😊
Egyébként megyek és megvárom, hogy visszaforduljanak.Ha fordulózunk akkor a leggtöbbször én vagyok a nyerõ 😄
Én nem is a trimm hiányára panaszkodok mert az valóban nem volt még a legtöbb gépen ( bár ez itt dögöljek meg ha nem az )
hanem arra, hogy miért nem vízszintesen áll az a vezérsík.
"Fõleg az az érdekes, amikor elkezdek repülni, és még nem nyúlok a sem a botba sem a pedálba, és olyan gyönyörûen repül a gép, hogy csak na!"
Ez már nekem is szöget ütött a fejembe.Szerintem ez egyfajta bug.
Fõleg az az érdekes, amikor elkezdek repülni, és még nem nyúlok a sem a botba sem a pedálba, és olyan gyönyörûen repül a gép, hogy csak na! 😄
De ha már picit is belenyúlok, felágaskodik mint egy telivér... (Az S.E.5a-val.. mondjuk én csak azzal repülök a sebesség fölénye miatt, igaz más géppel nem nagyon kísérleteztem.)
Leon, a Albával és a Pfalz-al, hogyan oldod meg a gyorsabb gépek elleni harcot?
**--**
Másnak is "kissé" elõre kell nyomni a joyt ( és ott tartani ) egyenes repüléshez?Ez annyira kiakaszt már, hogy el sem tudom mondani.Van olyan gép aminél nem annyira de például az SE-nél nagyon.
A képen is látszik, hogy felszállás elõtt úgy állnak a vezérsíkok mintha a bot a has felé lenne húzva, holott hozzá sem nyúltam direkt.

Nem bírtam tovább, megvettem az Alb.III-at is. Elsõre nagyon bejön, mintha kicsit könnyedebb lenne az V-östõl. Érdekes, hogy az alap belsõ nézete kicsit balra esik, de szerencsére ezt lehet korrigálni: beállítjuk középre (asszem alapból "End" a nézõpont jobbra) és utána F10. Ezután már ez lesz az alapnézet.
Abban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet léghiarc közben az ellenfelet megnézni? Kíváncsi vagyok milyen sérüléseket szed be egy egy találat után..Pl a gépen lövésnyomok, szakadások láthatóak?
Üdv:
Papa01
Hááát szerintem nem egy nagy posszanás 😛 Gyors, ez igaz.De nekem olyan kis gyengének tûnik.Hamar eldobja a sebességet ha fordulózik és sérülékenynek is tûnik.Maradok az Albánál meg a Pfalznál.
Nungesser
A gépén látható címert megcsinálom matricában, és kirakom a kocsim hátuljára. 😊 Kicsit stilizálva, nem ilyen rajz-szerûen ahogy a Nieuporton van. (Úgyis le már régóta le akarom szedni az elõzõ tulaj által felragasztott "Baby On Board" matricát 😊
fasza azt hittem ,hogy kisem próbálhatom,mert kess nem nagyon van rá😄
3 napig jól kihasználom😄
fasza lehet nem is alszok ma😄
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Azt kell mondanom örülök, hogy nem vártam a demóra!
www.pcpilot.hu
Ezen már elmélkedtem én is, hogy vajon mi lelte a faszit.Lehet simán szívrohamot kapott vagy megütötte a guta mert valóban meg szokta keseríteni az ember életét.
A hátsó lövész meg rögtön meghalt vagy mi, mert engem az szokott rendesen sorozni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
😛 😉
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
( ezt csak úgy )
Ha így történik keresd meg emilben a srácokat és tuti visszautalják a zsét.
Ezt a sync izé minnyá megnézem.Nem nagyon szoktam használni ezt a sz*rt, nem tudom mit kell rajta bazirgálni.
A Frapssel kapcsolatban akkor csúszott nekem a hang ha benyomtam azt , hogy no sync.