29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Solt #27120 A steam-s Channel Battles verzió, plusz egy DLC. Steam-n meg tudod nézni, hogy mit tartalmaz pontosan... A DVD verzióval nem tudod használni, de ennyiért akkor is megéri szerintem. A teljes ára ennek a kettőnek steam-n több mint 60 ajró... -
#27119 nem egészen értem hogy mi az a két kiegészítő? milyen gépek vannak benne?
akinek nem steames az alap játék annak is működik? -
Solt #27118 Még mindig semmi... kezdek befeszülni... -
Solt #27117 No meg is vettem 1169.-Forintért... lóvét levonta, de email még nem jött. :S Mennyi időbe telik általában? -
#27116 Azok is inkább az idő második felében jelennek meg!
Aki most az átlagot fizeti az megkapja igen! -
Solt #27115 Inkább megveszem most... nem akarok lecsúszni róla.
A másik két játékról mikor derül ki, hogy mi az? Ha meg kiderül, akkor gondolom a 3.99-s minimum befizető is felkúszik nem? -
#27114 Sajnos csak a bundle vége felé! -
Solt #27113 Persze, hogy megéri!!! :))
És mikor van happy hour? -
#27112 Kevés olyan ember van akinek pont ez ne kéne ,szinte mindenki csak ezért veszi meg!
Happy Hourba 4xx ft lesz a teljes pakk a többit meg elszórod/elcseréled a 4xxft-ot nagyon megéri! -
#27111 Ez megfontolandó, bár már azon gondolkoztam eladom a joystickom annyira nem használom. -
Solt #27110 No, hogy lehetne úgy hozzájutni, hogy a többi nyomi játékkal ne kelljen foglalkozni? :)) -
#27109 Most bundleba kapható -
#27108 Öregszik! :DDD -
#27107 Papa lassulsz, Sanyo lenyom -
#27106 ROF akció és Hanriot HD.1 előrendelés. -
sakkay #27105 Faxa. -
Solt #27104 Az ősszel arról volt szó, hogy az év végén várható... :) ED-t ismerve szerintem innentől 1-2 év! :D -
sakkay #27103 Mikor jön ki szerintetek az új motor? -
Solt #27102 Persze, messze a legjobb a piacon jelenleg még így is. :) -
#27101 Tetszik nektek az új SG kereső? Szerintem nem rossz, de a topic címét kár beletenni minden találatba. -
#27100 Jaja. De szerintem maga a szimulátor nagyon jó.. pl az A-10c -
Solt #27099 No meg a felvert por, stb... kíváncsi vagyok az új motor, hogy szerepel majd! :) Jó lenne, ha egyszer sikerülne javítaniuk is valamin! :D -
#27098 :D Amit nagyon kéne javítani, az például a nem irányított rakéták használata után (robbanások) jelentkező FPS esést. -
Solt #27097 Az nem hiba, az ilyen! :D -
#27096 Az a hiba még megvan??? Jézus! -
Solt #27095 Elvileg jobban kéne futnia mint a mostaninak, ez is lenne a lényege amellett, hogy jobban is néz ki. Kivesznek olyan alap hibákat, hogy a szárazföld alatt is hullámzik a tenger... elvileg! :D Hogy aztán ez náluk a gyakorlatban milyen lesz... :D -
#27094 persze -
#27093 :D :D És milyen gép kell majd vajon hozzá? -
Solt #27092 Lassan jön az EDGE grafikai motor... na az hozza majd még a bugok tengerét! :D
A MIG-et én is nagyon várom, kíváncsi vagyok mi lesz belőle... -
#27091 Szerintem, ha a multi stabil lesz (mondom én, aki soha nem multizik.. :) ), nem lesz vele gond. De ha a 21-es projektet elvágják, akkor nagyon szomorú leszek... Annál jobban szimut nem várok. :) -
Solt #27090 Nem olyan eseménydús földközelben mint a DCS ez tény, viszont ebben a korszakban nem is volt ez annyira jellemző... :) No, de kiváncsi vagyok mit mondasz majd a DCS-ről, ha már jobban kiismerted. :) Ahhoz a játékhoz nem javításokat adnak ki, hanem rontásokat... :D Elképesztő egy brigád... :)) -
#27089 Mondjuk a csatorna térképpel sokat javult a helyzet a RoF-ban is! :) -
sakkay #27088 Na majd ha ugyanolyan jól repülöm a cápát, mint a d8-at, majd összehasonlítom, aztán rájövök kinek van igaza. De a lényeg. A rof földileg nem nagyon él nemdebár?..dedebár. 1 vonat, 2 szekér meg kb. 15 egyéb valami..aztán kész. Egyszer mondtam i Papának a rof meg a Clod közötti egyik legnagyobb különbség, hogy mennyivel több a "tereptárgy" a Clodban. más kérdés , hogy amúgy halmozottan hátrányos helyzetű. -
Solt #27087 -
#27086 Mondjuk ebben igazságod vagyon azt el kell ismernem:) -
Solt #27085 Nincs nekem az onlányra sem időm, sem türelmem Laca! :) Sok kedvencem van, nem akarok egyre ráfeküdni azért, hogy eredményes legyek... másképpen meg nem megy... :) Hosszú távon az agyaggalamb szerepét meg én sem szívlelem... :D -
#27084 De hiába pofázom neked is!!!! ,hogy online kell hús -vér ellenfelek ellen hatajkodni:)Minden más ezeknél a játékoknál csak az előkészülete ,a felkészülés arra a pillanatra amikor szembe kerülsz Gipsz Jakabbal. Mondhatni kiképzés. De neked beszélhetek:) Csak az FPS mérés ,meg a tesztelések.
-
Solt #27083 De korszak függő! :D A BS-t azért élvezed jobban, mert a gép kezelése jobban leköti a figyelmed... majd, ha rutin lesz a kezelése, akkor rájössz, hogy abban is vér gyenge az AI... :) Annyival jobb a helyzet, hogy többféle veszély fenyeget mint itt... ezért is korszakfüggő... :) -
sakkay #27082 Írtam egy csomót de nem voltam bejelentkezve.Ott leírtam miért nem értek egyet..a kampány unalmas, és kész-nekem azért mert halomra lövök mindenkit. És ez nem korszak függő. -
Solt #27081 Persze, de az egész korszak összetettebb, kár összehasonlítani. :)