Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Szakadó esõben, a képen látható város felett 30-32 FPS, de valahogy én többnek éreztem. Minden estere meg sem röccent..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
No most ,hogy feldobtuk a ROF fórumot is egy kicsit a vegetálás után megyek vedelek egy kis sert😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Bal felsõ sarokban kiírja és ha felveszek akkor forog az a kis köröcske.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mi több én a filmeket is azzal veszem fel Clod ban és pl az nem csökkenti az FPS-t mint a fraps. Ha 60 akkor azzal is veszi.

Her Laca
Papa😊 Most emeltek a fizutokon <#eplus2> csinálj (a haverom példájából ihletett az ötlet) PC alapot (õ telefon alapnak hívja de a neje mikor megtudta,hogy közel 60 ezret már félre rakott azonnal bevásárló körútra ment) ,szóval kell neked félretenni a sok fizudból egy jóóóóó gépre😊

Papa01
Ezt nem is tudtam, köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
MSI AB vel is lehet én azon néztem

Papa01
Köszi szépen! 😊 De kemény, én csak álmodozom ilyen beállításokról. ÉS mindez 56%-os VRAM használat mellett! 😊 Gratula! 😊 Itt csak a Fraps-el lehet nézni az FPS-t sajnos.

Ami még jó teszt szerintem a RoF-ban (bár ez inkább CPU), hogy QMB-ben betesztek 15-15 gépet, (lehetõleg bombázókat) és elindítjátok. Na, ez meg fogja szépen a gépemet, az tuti! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
De azt m a reteknek amikor felbaxod 8 x osra és hibátlan?
Ez a sok úri huncutság megöli a VGA -kat😊)

Papa01
Köszönöm! 😊

Super Sampling: Ha jól tudom, élsimítást tesz lehetõvé.
Light Source: Objektumok megvilágításánál, pl rakétapisztoly, vagy tûz fénye, ha rávetül valamire.

LeonSilver
Így tolom

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ja. Ez kijelzi valahogy az FPS-t?

Her Laca
Ja feltettem az álltalad mondottakra. A levegõben 40 a minimum a max 53 fps
A Város felett 35-38. Ha leszálltam a város utcáján akkor stabilan 27 et mutatott. De nem érzékelek semmi látható különbséget e között a beálítás és az általam beállított között amúgy. Ezek mire jók?

Papa01
<#vigyor><#vigyor> Félek, nem ez lenne a megoldás.. 😄 Vasárnap nem jössz fel egy picit repülni?

whiteskull
Igyál egy pohár bort, aztán megjavul. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Köszi az infót, akkor nálam van valami hiba! 😊

Papa01
De más szimeket meg igen. 😊 Mondjuk nekem alapból semmi bajom a Steam-el. Szerintem jól meg van csinálva az is.
Laca, láttam a tesztedet a IL2 topic-ban. Megtennéd, hogy megnézed úgy, hogy a Super Samplin-ot bekapcsolod, a Light Source-t és az Object visibility max-ra állítod? Leon mester, ha nem veszed zaklatásnak, Te is megnéznéd? 😊
Köszönöm! 😊
Ja és a Rain Drops-ot is érdemes esõs idõben megnézni! 😊

Willenbrock
Már elküldtem a mailt,majd meglátjuk mi lesz. A keresõ nálam megy.

Her Laca
A CLOD ot se kell.

Papa01
Urak, két kérdésem lenne az SG-vel kapcsolatban.

1. Nálatok sem mûködik a keresõ?
2. Nálatok sem mûködnek a banner nyomógombok?

Papa01
Igen, ez egy jó tulajdonsága a RoF-nak, szerintem nagyon jól megcsinálták a védelmet. nincs aktivációs limit, nincs HW csere figyelés, nincs újratelepítés. 😊
@Willenbrock: Én is csak azt tudom mondani, amit Leon. 😞 Max. egy e-mail, amit tehetsz. De mondjuk ha megvan jpg-ben a vásárlás ténye, (Én mindig csinálok.) akkor azt csatold és már jobbak az esélyek. 😊

Relax99
Grat, arma 3 neked megvan?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Köszi, így már ok.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Willenbrock
Ki kell ezt is tapasztalni,nagyon különbözõek a gépek.Én Fokker Dr I-el egész sikeres voltam,Camellal meg alig tudtam a levegõbe maradni.A Camel nekem mumus.

Her Laca
Elhiszem Tomcsi ,elhiszem😊 De nekem valahogy ezek a drót akadály pályák nem jönnek be annyira😊
Annó még tetszett nekem is ,vagy az újdonság varázsa ,mit tudom én,de valahogy elszakadtam tõle. Mondjuk az is igaz,hogy voltak sokan akik elpicsáztak😊)) és ezt nehezen viseltem. Messzerrel nem szoktak 😊

Hidd el Laca ennek is meg van a varázsa. És itt nem az ész nélküli vízszintes fordulózásról beszélek. Sajnos sok játékosnak ott merül ki a tudása hogy 50 méterrõl bombázik, 20 méteren forduló harcolnak. Ez nagyon unalmas és nevetséges. De vannak kivételek. Utóbbi idõben rendszeresen akadok össze kétezer méter felett is ellenségekkel. Jó lenne ha lennénk páran és a jobb online szervereken futó térképeken egész jó feladatokat lehet,lehetne lebonyolítani. fotó felderítés, kísérés, földi egységek védelme egész jól ki vannak találva a feladatok.
Her Laca
Ha az az 5 perc amit rászántam , annak számít akkor ki😊

LeonSilver
Írj a szupportnak egy szívhez szólót 😊
A regkódot természetes, hogy nem fogadja el, hisz' az már egy másik accounthoz van kapcsolva.

Willenbrock
Ha a create new account-ot választom,ott a reg kódot nem fogadja el,ha az elfelejtett jelszóra megyek,akkor csak a régi indamail-es címre küldi el az új jelszót(amivel pedig régen tudtam regelni),ahova már nem jön át.Mit lehetne csinálni?

Willenbrock
Köszi,akkor mindenképp ki fogom próbálni.

Willenbrock
Na mi az,mégis kipróbálod a kávédarálókat? 😊 Nekem is kedvem támadt repkedni egy kicsit a Spad-dal,erre vártam már,hogy legyen állandó nemzetközi szerver.Csakhogy én letöröltem a könyvtárát is anno,most az újraregisztrálással vannak gondok,nem jön át az e-mail stb.

Her Laca
No valamiért megtaláltam a Rof könyvtáramat,lévén mióta újra húztam a rendszert ,vagy egy éve nem is néztem ,és én azt hittem újra telepíteni kell. Rányomtam és elindult,igaz töltögetni kellet valami patch -eket ,de lazán kipróbáltam a varrógépeket. Ergo,nem kell újratelepíteni😊
Már ha nem tudnátok:XD

Van több is.. Ma a new wings wargroundon mentem egy nagyon jóízût. Elsõ körben fotó felderítés Rolanddal. Hazafelé megtalált egy FE 2B de õ húzta a rövidebbet. Aztán átváltottam Pfaltzra..Odacsapódtam egy másik pfaltz mellé. Összeakadtunk két humán Sopwhit triplane-el és egy humán nieportal. Pár pillanat múlva már egyedül voltam keresztes. Kezdett nem annyira õszinte lenni a mosolyom. A végén mind a két humán triplane-t lelõttem a nieportot meg egy szerencsés kapás lövés után kivált a harcból.
Bitnag jó volt

Willenbrock
Van olyan nemzetközi szerver amin folyamatosan lehet repülni?

Willenbrock
Talán az a baj,hogy egyszer már volt ezzel a kóddal regisztálva,csakhogy nem tudom már milyen e-mail és jelszó tartozott hozzá.Kértem új jelszót,az e-mailt elfogadta,azt írta elküdte a címre,de nem jött át.(indamailes cím)Másik e-maillel meg nem engedi,mert az elfelejtett jelszó ehez tartozik.Kialakult egy ördögi kör?

Willenbrock
Sziasztok! Egyszer már regeltem a játékot 2éve,most újratelepítettem,de azt írja rossz a regisztációs kód.A jót írtam be pedig,ami a tokon van,2 éve elfogadta.Ilyenkor mi van?

Rolo3
akkor jövök én is.
látom mindenki nyomja a melót ezerrel. Én is no para 😄 nekem is kevés az idõ repkedéshez sajna 😞

Papa01
Szia Roli!

Talán vasárnap, de elõbb esélytelen... 😞

Rolo3
Üdv urak!
Mikor lesz repülés legközelebb?

Papa01
Így teljesen világos, köszi szépen! 😊

Ez volta kérdés:

"ugye most 1600mhz 8gb benne van a gépbe és a régi alaplappal kijött a 4gb 1300mhz, van-e értelme betennem mellé"

Én erre válaszoltam, de a te megfogalmazásodra is helytálló a válaszom! 😊) Mivel láthatóan nem a kit része a "maradék" 4GB-ram, ezért semmiképpen nem javaslom, hogy mellé tegye. 😊 Nem a sebesség miatt, hanem az esetleges kékhalálok, egyéb gondok elkerülése végett...

www.smart-bus.hu

Relax99
Pontosan 😊

Papa01
Gratu, h tetszik? :-)

Papa01
Oks, köszi! :-) De Zéti sztem arra gonddolt, h érdemes -e olyan RAM-ot pluszba betenni, ami pl nem 1366 Mhz-es hanem kevesebb, (Az én CPU-m ilyen FSB-t használ.) a több memória miatt.

Rolo3
Megvettem 12$-ért a DCS P-51-d simut 😄D😄

Rolo3
Üdv mindenkinek.
bocs a két hét offért csak nem volt netem mert költöztünk és várni kellet amíg átkötik meg most tudtunk csak beköltözni az új kecóba.
Mostantól vagyok.

Üdv Urak!

Memória bõvítéshez annyit, hogy kizárólag KIT-ben érdemes! Más gyártó, más moduljait, de még azonos gyártó azonos órajelû moduljaival sem érdemes próbálkozni. Nem véletlenül válogatják õket párba... ( KIT-be )

Remélem segítettem... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
OFF:
Aki ezt a 'MOLLÓ' reklámot kitalálta... komolyan. Eléggé idegõrlõ, hogy finoman fogalmazzam...
/ON

@Zéti : <#eljen><#eljen>

Relax99
OFF: A2A C172:
/ON

Relax99