Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: gfxshared.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0001bd7c.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: missionmanager.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0003c014.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00240733.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.5512, memóriacím: 0x00011669.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: inputinterface.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00007926.
ez mi a #&@* lehet? marhára idegesít, csak a RoF csinálja, a többi játék nem. maga a játék hihetetlen jó, nekem még megvolt a red baronII, nem gondoltam volna, hogy valakik még feldolgozzák ezt a témát. azt meg végképp nem, hogy ennyire realisztikusan. 20 éve játszom számítógépen, de ez a játék messze a legjobb. fokkerrel kezdtem, pfalz dIIIa-val repülök, eddigi rekordom 15 gyõzelem orosz rulettben. a 16.-nál fogyott el a lõszer<#wilting>#wilting>
Kiprobaltam a demot es nagyon tetszik, jo lesz egy kis valtozatossag a sok il2 utan.
A demoban szereplo gep(Spad XIII) szelvedoje eleg korrekt, de a tobbi gep pl az Albatros szelvedoje idegesitonek tunik a videokon es a kepeken is.
Az volna a kerdesem hogy van szelvedo nelkuli opcio a teljes jatekban?
Epp most olvastam hogy a pilotak eloszeretettel szedettek le a gepeikrol es csak pilota szemuveget hasznaltak.
Most 5 gépet lõttem le ( Nieu,Breguet,Spad,BFW,Alba D V. ) és most 5 gyõzelmet is írt...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha az ember orosz rulettet repül akkor a bombázóknál egy lelövést kettõnek számol!!Mert ugye ketten vannak a gépben.
Épp most nyomtam egyet és mivel gyanús volt az eset direkt figyeltem.
Négy gépet lõttem le, tutira.A negyedik a német bombázó volt.
Õ zuhanás és lángolás közben úgy megsorozott, hogy befejeztem a misst mert csak zuhanás lett volna belõle.A végén viszont az szerepelt, hogy 6 gépet lõttem le holott nem is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
A full-ban mi van? (Pontosabban mibõl mennyi 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Alapból ha jól emlékszem az insert,home page up,delete end page down billentyûkkel lehet variálni. Én egyszerûen rátettem a joy re ezeket az alkalmazásokat,és pazarul lehet nézelõdni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindenesetre igen, kicsit a jobb oldalon ülsz a gépben, én Freetrack-el nyomom, középen még kevesebb a kilátás és a célzáshoz is hajolgatni kell 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
(demo mission nemtom milyen gép asszem nieuport, amit alapból bead)
nálatok is így van vagy középen kellene lennie a pilótának
GOOBY, pls
Persze máshol is megcsinálhatjuk a klubot ( például a flyonline.hu-n ) mert volt aki írta, hogy (már) nincs ilyen iwiw baromsága.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Akkor volt talán ilyen 3-4-5 éves körül.Amit a kezébe fogott, legyen az akár egy darab gally egybõl repülõzött vele.

Nagyon nagy hangulata volt.
Esküszöm pl amikor a gyerekeim anno a Balu kapitány kalandjait nézték ,és feltûnt a kalóz Don kartács mindig ez a játék jutott eszembe.
Ahogy itt olvasom lassan megalakíthatnánk a Veterán "Szimulátorosok"
egyesületét.😄
http://www.gamestar.hu/feltamadhat-a-crimson-skies.html
Valami eszementül jó gém volt!
És, akkoriban ott voltak a legszebb felhõk modellek 😊
És, Nathaniel Zachary a gentleman pirate rulez 😊
Mekkora ágyúkat lehetett a gépekre pakolni😊
Volt tûzerõ.
Emlékeztek erre.?
Léghajózós ,dokkolós,lövöldözõs😊
http://www.realmilitaryflix.com/public/847.cfm
Alulról és hátulról?
Sokszor eltalál a lövész... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Eddig vagy lelõttek, vagy leestem 😊 Most vagy lelövöm, vagy leesek 😊
A gép kitörése és dugóhúzóba való beesés viszont megmaradt ... De egyre valószínûbb, hogy a Rudder az oka ... (Mármint hogy szarul használom ...)
Mint mondtam már 😄 új reg +72 óra ,majd lejár megcsinálom megint😄

Bár most kicsit tesztelgettem, és valóban, a túlérzékeny Ruddert ha megtépem akkor kész a baj ...
És közben sikerélmények hada 😊 Csak elfogyott a lõszerem xD
Joy-al a kezükben, és pedállal a lábukon.. 😊
További jó röppenést mindenkinek! 😊