Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fokker
Üdv! nem tudom volt-e valakinek fagyása RoF alatt. nekem elég sûrûn, úgy 1.5 óránként elszáll az xp. pl. ilyen hibaüzenetekkel:

Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: gfxshared.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0001bd7c.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: missionmanager.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x0003c014.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00240733.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.5512, memóriacím: 0x00011669.
Hibás alkalmazás: rof.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: inputinterface.dll, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00007926.

ez mi a #&@* lehet? marhára idegesít, csak a RoF csinálja, a többi játék nem. maga a játék hihetetlen jó, nekem még megvolt a red baronII, nem gondoltam volna, hogy valakik még feldolgozzák ezt a témát. azt meg végképp nem, hogy ennyire realisztikusan. 20 éve játszom számítógépen, de ez a játék messze a legjobb. fokkerrel kezdtem, pfalz dIIIa-val repülök, eddigi rekordom 15 gyõzelem orosz rulettben. a 16.-nál fogyott el a lõszer<#wilting>

Sziasztok!
Kiprobaltam a demot es nagyon tetszik, jo lesz egy kis valtozatossag a sok il2 utan.
A demoban szereplo gep(Spad XIII) szelvedoje eleg korrekt, de a tobbi gep pl az Albatros szelvedoje idegesitonek tunik a videokon es a kepeken is.
Az volna a kerdesem hogy van szelvedo nelkuli opcio a teljes jatekban?
Epp most olvastam hogy a pilotak eloszeretettel szedettek le a gepeikrol es csak pilota szemuveget hasznaltak.

LeonSilver
Most vagy hüjje vagyok vagy hüjje vagyok <#idiota>
Most 5 gépet lõttem le ( Nieu,Breguet,Spad,BFW,Alba D V. ) és most 5 gyõzelmet is írt...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Belegondolsz, az emberek többet értek mint maguk a gépek.

LeonSilver
Leltem egy bugot.Már ha az és nem direkt ilyen 😊
Ha az ember orosz rulettet repül akkor a bombázóknál egy lelövést kettõnek számol!!Mert ugye ketten vannak a gépben.
Épp most nyomtam egyet és mivel gyanús volt az eset direkt figyeltem.
Négy gépet lõttem le, tutira.A negyedik a német bombázó volt.
Õ zuhanás és lángolás közben úgy megsorozott, hogy befejeztem a misst mert csak zuhanás lett volna belõle.A végén viszont az szerepelt, hogy 6 gépet lõttem le holott nem is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Korán reggel még nagyon érdes a memóriám, igazad van. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Van Carrier.Azt, hogy mennyire dinamikus nemtudom.

Gundark 1 1
Hagyományos hadjárati rész nincs is? Lesz valamikor legalább egy féldinamikus kampány?
Múlt héten kijött a negyedik megvásárolható gép is (Alb.D.III) így már nyolc repülhetõ típus van összesen.

Sanyo
Alapesetben 4 gép, az újakkal együtt 7, training, típusonként 4-5 single, meg a kissé még kidolgozatlan multiplayer.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Kérdés: a demóban van 2 single mission, a 6 Training közül az elsõ és ennyi ... 1 géppel ...

A full-ban mi van? (Pontosabban mibõl mennyi 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Meg van oldva ez a dolog. Nekem sem TR sem FR em nincs,mégis lehet vele jobbra ,balra ,elõre, hátra sõt fel,és le is hajolni.
Alapból ha jól emlékszem az insert,home page up,delete end page down billentyûkkel lehet variálni. Én egyszerûen rátettem a joy re ezeket az alkalmazásokat,és pazarul lehet nézelõdni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
SPAD 13.C1, nállam ez a gép van a Demo Mission-ben ... A kilátás elég tré az tény, de ha nincs TrackIR vagy FreeTrack akkor legalább tuti hogy jó helyre célzol xD

Mindenesetre igen, kicsit a jobb oldalon ülsz a gépben, én Freetrack-el nyomom, középen még kevesebb a kilátás és a célzáshoz is hajolgatni kell 😊

Papa01
Oké, köszi szépen a segítséged! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PhantomAss
egyébként a játéknál maradva, trackir nélkül is próbáltam, de teljesen jobb oldalon ülök a gépben, épphogy a szélvédõ takar valamit, a célkereszt és minden tõlem jobbra van
(demo mission nemtom milyen gép asszem nieuport, amit alapból bead)
nálatok is így van vagy középen kellene lennie a pilótának

GOOBY, pls

PhantomAss
köszi a meghívást😊
jelentkeztem

GOOBY, pls

LeonSilver
Dede.Lehet jönni, tömörülni a Veterán Szimulátorosok Klubja nevû társaságba.
Persze máshol is megcsinálhatjuk a klubot ( például a flyonline.hu-n ) mert volt aki írta, hogy (már) nincs ilyen iwiw baromsága.

Her Laca
Nem mondod,hogy a gondolatot máris tett követte😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

én nem mai kártyával nyomom, Ati 9550-em van és semmi baj nincs vele <#zavart1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

L Viper
A mai videókarikon vannak hülyeségei sajnos.
Pixelesen okés. Te hogyan nyomod?
Én csak annak idején a demójával játszottam és ennyi.Sajna teljes gamet nem tudtam annak idején kipróbálni,amikor meg megtehettem volna jött ilyen ,hogy Lock On😄😄😄 Nagy game egyik kedvencem😄

Én a mai napig is a Crimson Skies-szal ütöm agyon az idõt 😄 Nagyon nagy game, persze nem igazi szimulátor, de hatalmasakat lehet vele játszani 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

LeonSilver
Az én fiam is nézte a Balut és valami kurvanagy kedvence volt.
Akkor volt talán ilyen 3-4-5 éves körül.Amit a kezébe fogott, legyen az akár egy darab gally egybõl repülõzött vele.

Her Laca
Juj😊 Megnéztem a videókat,esküszöm beleborzongtam.
Nagyon nagy hangulata volt.
Esküszöm pl amikor a gyerekeim anno a Balu kapitány kalandjait nézték ,és feltûnt a kalóz Don kartács mindig ez a játék jutott eszembe.

Gundark 1 1
Hát csak gyüjjön 😊 Ismét harcba szállunk a gonosz nácik ellen menhettenben 😊 Persze a mechwarrior se maradjon le 😊
Her Laca
Urak😊)
Ahogy itt olvasom lassan megalakíthatnánk a Veterán "Szimulátorosok"
egyesületét.😄

LeonSilver
http://www.sg.hu/cikkek/68991

http://www.gamestar.hu/feltamadhat-a-crimson-skies.html

LeonSilver
Bizony-bizony, tervbe van véve a folytatása!!
Valami eszementül jó gém volt!

Gundark 1 1
És tudod mi a legjobb? Hogy létezõ tervek alapján lettek a gépek csinálva. Az akkori idõkben sok mindenkit megihletett a Gee Bee Super Sportster 😊 Persze nem épültek meg mert a tervekbõl kiderült hogy ajerodinamikailag vannak hiányosságaik 😊

És, akkoriban ott voltak a legszebb felhõk modellek 😊

És, Nathaniel Zachary a gentleman pirate rulez 😊
Nekem nem volt meg. De rémlik vmi fiktív környezetben játszódó repülõs game, kb. mintha vmi harmincas évekbeli képregényen alapult volna.

Her Laca
Imádtam.
Mekkora ágyúkat lehetett a gépekre pakolni😊
Volt tûzerõ.

PhantomAss
hogyne...
egyik kedvencem, megvan eredetiben is
és úgy hallottam jön a folytatása...😊

GOOBY, pls

Her Laca
Crimson Skies!
Emlékeztek erre.?
Léghajózós ,dokkolós,lövöldözõs😊

Beszúrok ide egy oldalt ami nagyon megtetszett. Láthatóak a kezdetleges repülõg és az, hogy már akkor megpróbálták a hajókról indítani ezeket, valamint van egy rész ahol egy kétfedeles repülõ bedokkol egy zeppelinre, na az aztán egy biztoskezû pilóta volt.
http://www.realmilitaryflix.com/public/847.cfm

LeonSilver
Pontosan Papa.Alulról és hátulról!

Papa01
Uraim, hogyan támadtok lövészekkel rendelkezõ gépekre?
Alulról és hátulról?

Sokszor eltalál a lövész... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Mit jelent a multiban a "Streak"?

DummyBoy
Nos a Free-track helyes beállítása és a Center gomb "megtalálása" teljesen más megvilágításba helyezte a dolgot 😊

Eddig vagy lelõttek, vagy leestem 😊 Most vagy lelövöm, vagy leesek 😊

A gép kitörése és dugóhúzóba való beesés viszont megmaradt ... De egyre valószínûbb, hogy a Rudder az oka ... (Mármint hogy szarul használom ...)

Nekem azzal a géppel a rossz kilátás a bajom. A felsõ szárny túl sokat takar ki a képbõl.

regtõl számítva 72 óra. Szóval eléggé szemétség ,mert kb 12 órát nem töltök gép elött ígysem szal ez minuszba megy.

Mint mondtam már 😄 új reg +72 óra ,majd lejár megcsinálom megint😄

LeonSilver
Jaja.Széjjel vigyorogtam a fejem 😉

L Viper
Micsoda költõi hasonlat <#vigyor1>
LeonSilver

DummyBoy
SPAD 13.C1 ...

Bár most kicsit tesztelgettem, és valóban, a túlérzékeny Ruddert ha megtépem akkor kész a baj ...

És közben sikerélmények hada 😊 Csak elfogyott a lõszerem xD

Papa01
A legjobbak!! 😊
Joy-al a kezükben, és pedállal a lábukon.. 😊

További jó röppenést mindenkinek! 😊

Her Laca
He he😊 Ahogy látom lassan az összes tolókocsis kockás pléddel letakart a teraszra kitolt öregember összegyûlik itt😊)

LeonSilver
Úgy tudom, hogy az elõbbi.Viszont okos emberek rájöttek, hogy új reg - újabb 72 óra 😉

Gundark 1 1
Na Urak akkor hogy játsszák ezt a demo dolgot? Van 72 óra. Fizikai óra, azaz az aktiválástól számított 3 nap, vagy pedig 72 óra játékidõ, x idõintervallumra szétszórva?
Papirzacsi
Nem vettem még gépeket külön, de nagyon hezitálok a S.E.5a-n, egy Fokker Dr1-nek jobban örülnék.:-)
Viszont az alap gépek nem tûnnek valami alattomosnak. A Nieuport igényel kis odafigyelést, de azzal se sikerült még bajba kerülnöm.😮

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)