Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali srácok! Van már dobozos, magyarországi változat?

LeonSilver
El nem hiszem, hogy ez a piszkos AI nem direkt megy bele az emberbe 😉

Az S.E.-t azért szeretem mert nincs az a gép amelyik meglépne elõle.
Viszont az tény, hogy eléggé izgága szerkezet.
Hamar eldobja a sebességet és olyankor nagyon instabillá válik.
Ezzel már többször is sikerült dugózni igaz ha megvolt a megfelelõ magasság akkor sikerült kivenni belõle de nagyon hajlamos rá.

A német gépek nem olyan gyorsak ugyan de szerintem sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak.Sokkal jobban tolerálják az ember balf@szságát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

+ 1 szavazat Leonra! 😊

Orosz rulett: nekem még csak 12 a rekordom, tegnap este sikerült összehoznom az Alb.DIII-al. Az SE5-öst egy idõre félreteszem, tõlem sokkal jobb pilótáknak találták ki azt a gépet, akik jobban tudnak vigyázni a sebességre: én még túl gyakran gabalyodok bele éles fordulókba, és az SE igen kóválygós lesz lelassul. :/

Az D.III viszont immunisabb a bénázásomra, és elég strapabíró is. A tegnapi "rekordkísérlet" során egy Spad simán "lelöktem" az égrõl: légcsavarral ferdén neki hátulról, és már esett is lefelé. Az Albinak nem esett komoly baja. Utána rögtön ezután a német bombert egyetlen nagyon rövid sorozattal sikerült felrobbantanom. Ilyenkor hiányzik nagyon a replay...

Ezután vmelyik következõ gép eltalált: a gépnek semmi baja nem lett, a pilóta enyhén megsérült. Az a pirosas-sárgás sebesülés effekt csak halványan derengett, és az irányítás is csak kicsit lassult le.

A poén pedig: sokkal könnyebb volt így célozni! 😄 Mivel lineáris maradt az érzékenység, nem tudtam hirtelen manõverezni, viszont nem is ugrált 1mm-es mozdulatokra is össze-vissza a gép. Szóval helyzetbe kerülni nehéz volt, de ha már ott voltam az ellen mögött, egész könnyû volt a célzás! 😊))

Fokker
köszönöm a válaszokat 64 bit ügyében. ez nekem egy késõbbi projekt lesz.

a banner nagyon jó lett. bár még nagyon új vagyok, semmi ellenvetésem Leon házigazda státusza ellen.

a 15 gyõzelem nekem is úgy jött össze, hogy nagyon rövid 2-3-as sorozatokkal, de méginkább 1-es lövésekkel szedtem le a mocskokat. nagyon precízen kell célozni, nem szabad kétes lövépozíciót bevállalni. volt, hogy összesen 5-6db egyes lövéssel sikerült leszedni a másikat. nem ritkán szétrobbant, de már az is félsiker, ha a motorja sérül, olyankor elõbb utóbb biztos hogy beáll, nem is foglalkoztam vele tovább, csak figyeltem hogy nem jön össze a kényszerleszállás.<#vigyor> sokszor érdemes szembõl eltrafálni, szembõl is lehet robbantani. én mindig a géptörzsre célzok, a pilóta és a légcsavar között, így a találat biztosan fájni fog. a szárnyakkal nem foglalkozom, kivétel a nagy szárnyú bréguet bombázó. még másik módszer, 1-2 találat után egészen mélyen repülni, és fordulókra kényszeríteni. nem egyszer késõn húzza fel, vagy belegabalyodik a templomtoronyba.

Papa01
Leon, én úgy gondolom maradj is Te a házigazda! 😊

Ezt amiatt mondom, mert bárkinek bármi gondja van, Te vagy az elsõ aki segít, illetve tanácsot ad, és szerintem ez a lényeg.

A banner nekem is tetszik, talán a "The First Great War" felírat színe nagyon beleolvad a háttérbe..,de egyébként tényleg klassz! 😊

Egyébként én jártam már úgy, hogy egy sorozat után felrobban az ellen a levegõben.. 😊

Más.

Hehe: http://www.flyonline.hu/armed-assault-2/arma2camel.html 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Tervbe van véve egy másik banner, ez ideiglenes csak 😉

Önhatalmúlag "jelentkeztem" házigarázdának.Ha kifogás van akkor kérem még most jelezzétek.Semmi harag vagy mittomén ( a sértõdõs koron már túljutottam ) ha valakinek kifogása van csak akkor az mondja meg legyen szíves!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark 1 1
A nép nevében követeljük hogy a német haditechnika is szerepeljen a képeken, nem csak ezek a kokárdás ruhaszárítók 😊
<#eljen>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

LeonSilver
Jesssz!!! Mit szóltok a bennerhez ??

LeonSilver
képet ... lol Természetesen jelen esetben a képet --> gépet <#idiota>

LeonSilver
Egyébként most arra gyúrok, hogy a lehetõ legkevesebb lõszerrel szedjek le egy képet.
Nem pufogtatok feleslegesen, a biztos találatra próbálok koncentrálni.
SE-vel többször is elõfordult már, hogy néhány találat után kigyulladt az ellen vagy akár fel is robbant.Tegnap este is majd besz@rtam amikor a pofám elõtt robbant fel a gép.Meg is viselte a gépemet a leszakadt szárny.

Úgy vettem észre, hogy sokkal jobb ha az ember kicsit "hátrébb ül".
Valahogy jobban lehet célozni.

LeonSilver
Igen.Amennyire utáltam kergetni most annyira szeretem 😊

Papa01
Klassz a vidi! 😊

Látom, nagyon megszeretted az S.E.5a-t... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

JoeDestroy
Urak a játék rendelésének mikéntjeit valaki PM-ben elküldhetné 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver

Papa01
Szia!

Én Vista 64-et használok, és semmi gond nincs... 😊

Papa01

LeonSilver
Nekem 64bites w7 alatt tökéletesen mûködik.

Fokker
használ-e valaki 64 bites vistát? RoF megy vele? (Papa01, talán te?)

Papa01
Oké, köszi szépen, küldöm is! 😊

LeonSilver
Isten hozott!!!

Papa, küld el õket aztán valamelyiket kitesszük!

Fokker : Tervezgetjük-tervezgetjük csak hát azok a malmok lassan õrölnek 😉

Papa01
Szia,
Jó leszállást, és persze minél több ellent szedjél le!! 😊

Papa01

(Szintén újonc... 😄)

DummyBoy
Uraim, újoncként csatlakoznék a klubbhoz, immár nem demó verzióval ... (Nem bírtam ki ...)

Holnap este tréningnap xD meg életet kellene lehelnem a Rudder projektembe, de megpróbálok belerázódni ... Majd jövök ha valami nem kerek xD

Salute xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Leon, van kedved ezeket is kitenni? 😊 Ha igen szívesen elküldöm ezeket is! 😊

Papa01

Papa01

Papa01
Végre egy kicsit repültem... 😊
Néhány kép az "áldozataimról"... 😊

Fokker
egyébként lesz valamikor online játék? lehet errõl tudni vmit?

LeonSilver
😄

😊) Lehet hogy nem a Nieuport volt, hanem a videokártya lett 90 fokos. 😊

LeonSilver
Egyébként ez valami tudatalatti szarság lehet vagy mi mert én is éreztem már a szagukat.Egész pontosan olyan szagot amit utóljára akkor éreztem amikor fiatal koromban robogtam a Verhovina mopeddel

Ha lassított vagy megállt az ember akkor a forró motornak volt valami jellegzetes szaga.Na én ilyent éreztem egyszer játék közben és nem égett körülöttem semmi 😊
Valahonnan az emlékeim mélyérõl mászhatott elõ vagy mi.. <#idiota>

LeonSilver
Meg EZT !!Teljesen jól mûködik.

DummyBoy
Béka xD imageshack-ról nem tudsz inde képet linkelni ...

Próbáld meg az sg saját képtárját ... Meg van "Képfeltöltés" gomb a "Mehet" mellett xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

na mégegyszer (sorry):

Eddig még nem szúrtam be képet, de talán ezt a szép kompozíciót megosztom veletek (ha sikerül belinkelni):

Imádom a égõ Nieuportok szagát! <#eplus2>

Fokker
az anyját ennek az SG-nek. jó hogy nem írják ki, hogy biztonsági okokból 1 évig nem szólhatsz hozzá semmihez. nem is tudom, miért kerültem eddig az sg fórumokat.<#violent><#action>

itt a galériám címe, csak ma kezdtem el fotózgatni: http://rcpilot.hu/gall/egyeb/212/20090909165844/rise_of_flight.html

Fokker
batta meg, talán most sikerül:

Fokker
legközelebbi orosz rulettben le fogok szállni itt<#vigyor>:

eddig csak áthúztam a fõutcán, de ha nem lõ le az AI, akkor leszállok. <#nyes>

Fokker
igen, driverrel volt a gond. újra feltettem a tavaly augusztusi drivert, így már rendben van. viszont a fagyások megmaradtak. jövõ héten rakok bele +1G ramot, hátha segít rajta.

Jah akkor több mint valószinü szoftverhiba.Driver stb.

LeonSilver
A VGA RAM hiba az ( többek között ) ilyen .

Itt valami szoftveres gebasz van.
Nekem HD4870 1GB karim van és az augusztusi driver van fent.
Esetleg próbálj meg dolgokat ki-be kapcsolgani mint az AA,Aniso,Catalyst A.I., adaptív simitás, mittomén 😉

Fokker
op.rendszer: XPSP3, vga driver: legutóbbi(de most rákeresek, hátha van még újabb), ilyen hibát most látok elõször, és baromi idegesítõ, mert nem csak külsõ nézetbõl, hanem belsõbõl is csinálja. olyankor az ellenfél tünedezik el, a kokpitem egyben marad. csak a patch óta csinál ilyet. valamit elszúrhattak fiúk. vagy videokártyát kell cserélnem.

Videókari rammal nem lehet gond nekem 8800GT van 512 ram.3gb ram.Vígan elfut a játék.

LeonSilver
Egész pontosan Jémisztõ_Jopakodó 😉

Gundark 1 1
Újiszten! Egy jopakodó : )
LeonSilver
Itt írogatnak mindenféle grafikus bugról, próbáld meg hátha.

Egyébként mikori vga driver - milyen oprenccer - stb.. ?

Fokker
nem megy a képbeszúrás. na még1x:

Fokker
1.006-os patch óta ilyen bugjaim vannak:

ilyennel találkozott valaki???

Fokker
köszi a válaszokat. nekem csak 2GB RAM-om van, a videokártyán(msi R4850) meg 512M. fogok venni +1G ramot, viszont az dühít, hogy amikor vettem a videokártyát, úgy fél éve, a sok nagyokos prohardveres teszter azt írta, bõven elég 512 videoram, a legtöbb játék úgysem használja ki, meg hogy csak extrém nagy felbontásokhoz kell nagyobb VRAM. na persze. a RoF-nak meg jó volna 1GB-os VRAM. a dühítõ az, hogy egybõl vehettem volna 1gigásat, úgy +1500 Ft-ért.<#violent>

Én ha multiban hosszú ideig nézem a többieket ahogy játszanak, akkor nekem is szokott memory faultal kidobni, de ha én vezetek egy gépet akkor nem. 3GB RAM van a gépemben és 1GB a videókarin.

PhantomAss
milyen videokártyád van? melyik drivert használod?
nekem is 2gb van és nem szarakodik

GOOBY, pls

Mennyi ramot hasznalsz? Pl 2Gb szerintem keves neki, vegyel vissza a grafikabol ovatosan egy kicsit.