29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • kmarkdev
    Jujj, a kedd nekem csak este 1/2 8-ig jó, fontos férfiemberes gömbérzékes dolog miatt... Ellenben szerdán, 18:00 után bármeddig... :)
  • LeonSilver
    Aha.
  • DummyBoy
    Nem ... azt tuti nem ... Talán az Acronis-t ... nem szeretem a ghost-ot, pedig használom rendszeresen, itthon még sosem sikerült visszarakni vele rendszert ... Persze valszeg júzer error miatt, de akkor is xD

Acronis-t is csak akkor azt csak úgy ha az összes StarForce-os cuccom aktiválva lesz :)

Az előző windows-om utolsó lehelletével még deaktiváltam a BS-t, de persze a WOP-ot elfelejtettem :)
  • Papa01 #6685
    A Norton Ghost-ot nem próbálod ki? :)
  • DummyBoy
    Nekem jó lenne, bár most hogy végre pöpec módon fut minden, nekiálltan tuningolni, meglesem mit bír a züsztem ...

Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD
  • Papa01 #6683
    Naa, szuper!! :) A DrI-re és a DVIIF-re gondolsz?? :) Megveszed őket? :)
  • LeonSilver
    Én majd csak akkor ha sikerül beszereznem az új gépeket ;)
    Talán a hétvége felé.
  • Papa01 #6681
    Nagyon jó lenne, talán holnap összejöhet! :) Ez hét elég kaki... Ki jönne még? :)
  • kmarkdev
    Miért lenne baj? Egyébként meg MIKOR REPÜLÜNK?
  • Papa01 #6679
    ...meg kerek popsiikhoz!

:D :D Ehhez minden férfi embernek van érzéke..

Én fogalmazhattam rosszul.. :) látványos, megkapó képeket csinálj már párat, olyat ami neked nagyon tetszik, ha kedved, időd van! :)
  • Gascan #6678
    nekem is azt ajánlották.. bár én wirelesses dolgokat nem preferálom.. mindig lehet valami, lemerül az elem stb.

• Solt
    Azt hittem valami teszthez kell... művészi hajlamom nincs ilyen téren... verseket írogatok, de szépérzékem nem sok van... max gömbérzékem... focihoz, meg kerek popsiikhoz! :D
  • Relax99
    Aha, köszi, lehet hogy beinvesztálok, csak joyt is vennem kéne a régi sidewinder kezdi beadni a kulcsot, saitek evo wirelessről van valakinek valamiféle tapasztalata? mondták már még a logitechet, de azt nem akarok, nem túl jó dolgokat hallottam róla hosszú távon?
  • Papa01 #6675
    @ Márkó: Az nem baj, ha a vidit a saját Youtube acc.-om alatt töltöm fel?
  • DummyBoy
    Sorry, egyelőre ennyit tudtam segíteni :(

Remélem rendberakják ezeket a szarokat a következő peccsel, mert hogy minden új peccsnél az egyik szemünk sír a másik meg nevet, ez unalmas ...

A fél ROF társadalom örül minden peccs után, hogy ez jobb lett meg az jobb lett ... a másik fele meg nem tud játszani ...

Anno csak azért váltottam XP-ről Vista-ra majd Win 7-re mert a DCS Black Shark látványosan jobban ment az új wineken ...

Most meg itt van ... valami jobban fut az új winek alatt, valami meg nem :(
  • Her Laca
    Köszi mindent Dummy:) Hagyd a fenébe ,elegem lett a nyűglődésből.
    Lehet visszateszem az XP-t. De lehet ,hogy hagyom aztán lehet ha valóban több embert érint kilyavítják egy patc al.
    Mégegyszer köszi mindenkinek:))) De inkább repüljetek ,mint ezzel a szarsággal foglalkozzatok:)
  • DummyBoy
    Itt a link a FUSION-höz ...

Az AERO az a Vista és a Win 7 csilli - villi kezelőfelülete ... nem kevés erőforrásigénnyel :)

Az FSX pl: élből lekapcsolja induláskor :)

Ha lekapcsolod, akkor visszavált normál színsémára, és elvileg kevesebbet zabál...
  • Her Laca
    Na megvan minden bemásoltam,a másik részben már nulla volt az érték.
    Most kipróbálom.
    Az AERO az mi a bánat?
  • DummyBoy
    Elvileg abban a xx.map file-ban kell lennie, amit használsz ...

Milyen néven mentetted el a ROF-on belül a billentyűzet és joy beállításokat? Abban a fileban kellene lennie ... ha nincs, akkor rakd bele :)

AMD procid van? Az még jobb :) Töltsd le az AMD oldaláról a Fusion nevű programot, egy kerek Fusion gomb jelenik meg telepítés és indítás után ...

De jobboldalon fent van egy fogaskerék ... Akkor előhozza a beállításokat, ott van egy olyan hogy "Online gaming" ... Arra nyomsz egy editet, és alul van egy olyan pipa, hogy "Make this for my default profile" vagy micsoda ... pipáld be és save ...

Utána csak annyi hogy ha legközelebb indítod, akkor nem kell bemenni a menübe, csak megnyomod a gombot, és lelő mindent ...

Játék/próba után megint megnyomod, akkor meg visszaállít mindent ...

Egy próbát megér ...
  • Her Laca
    Nem AMD
    De nem találom az inputban az FFB -s dolgokat:(
  • DummyBoy
    Intel procid vagy ugye jól emlékszem?

Próbáld ki ezt a Game Booster nevű programot, hátha ... Főleg az Aero-t és olyan dolgokat érdemes kikapcsolni, amit tudod hogy tuti nem használ az adott game ...

Nekem mákom van, a Fusion-ben van olyan profil, hogy "online gaming" az mindent lelő, de a netet nem bántja :)
  • Her Laca
    Kikapcsoltam az FFB -t, Erre a markolaton elől alul levő gomb is használható lett ,de nem csak itt hanem az IL2 ben is! Mert előtte ott sem volt jó. Hoppá!:)
    De szaggat továbbra is.
  • DummyBoy
    Tééék xD Viccet félretéve ..

A menet közbeni kihúzás nem segít ...

Az inputnál is van egy Force Feedback rész, ugyanúgy az enabled = 0-t kell beállítani ...

Pill ...
    Ezt beilleszteni a startup.cfg-be:

[KEY = force_feedback]
    amplitude = 1.00000
    enabled = 0
    force = 1.00000
    [END]

Valamint megkeresni:

x:\xxx\Rise of Flight\data\input\xx.map -en belül ugyanezt és ott is enabled = 0-ra kell állítani ezt rész :)

[force_feedback]
    enabled = 0;
    force = 1.000000;
    amplitude = 1.000000;
    [end]

Remélem segíteni fog ...

Esetleg kipróbálhatom este, hogy lekapcsolok 2 magot, meg kitörlöm ezeket a részeket és akkor jelentkezik-e nálam is ez a gond ...
  • Her Laca
    Az input nál mit kell kikapcsolni. ?
  • Her Laca
    Ja ja! Néztem a procii kihasználtságot és 100 % on volt.
  • Papa01 #6663
    Ez lehet baromság, de ha menet közben dugja be a joy-t, akkor is szaggatna?
  • LeonSilver
    Fasza.
  • DummyBoy
    Semmi gond sincs az X52-vel ...

A ROF-al van a gond ... Valami okból kifolyólag az új peccs óta egy csomó emberkének diavetítés lett a ROF ... ami közös: 2 magos proci, és 64 bites oprendszer ... 2-nél több magos rendszereknél nem jelentkezett ez a gond ...

A proci 100%-os kihasználtságot mutat sokaknál, és ami a meglepi, hogy ha kihúzod a joyt és úgy indítod a ROF-ot akkor viszont szépen megy ...

Mindegy milyen joy, Saitek, Logitech, Microsoft, TM ... mindegyikkel szopás van ... Nem mindenkinél, de sokaknál gond ez ... az emberkék nagy részének segített az FFB kikapcsolása a startup.cfg-ben és/vagy az input.map-ban ... Van akinek az Aero lekapcsolása javított ... ésatöbbi ...

Egy rakás topik erről szól (többek között egy 9 oldalas is ...) a ROF fórumon ...
  • Papa01 #6660
    Igaz én Vista-t, de 64-est használok, és ott nincs gond az x-52-vel...
  • DummyBoy
    Tényleg Laca, az FFB disable sem segített?

Még amit olvastam, hogy van akinek az Aero kikapcsolása segített (Ezt is ki lehet kapcsolni a kompatibilitás fül alatt valahogy ...) a játék alatt ...

Mellékesen, az AMD kiadott egy programot a procijaioz, aminek az a neve, hogy FUSION ... Ez arra jó, hogy ki tudja lőni a szolgáltatásokat és visszaindítani ... Profilozható és személyre szabható, kipróbáltam és tényleg ... mintha jobban menne a ROF így ...

De ez intel tulajoknak nem nagy segítség, de le lehet szedni a netről egy hasonló proggit, aminek az a neve, hogy Game Booster ...

Egy próbát megér ... Nekem a Fusion pl: lelőtte az Aerot is meg mindent ...
  • DummyBoy
    Nemtom, akkor lehet a 64 bitet nem szeresse ...

Mindegy, utánaolvasgatok, hátha :)
  • Gascan #6657
    persze... amint hazaérek megpróbálok összehozni valami művészit :)
  • Papa01 #6656
    Köszönöm!! :)
  • LeonSilver
    Nekem csak ez a kettő maradt asszem.

• Papa01 #6654
    Köszi szépen, ha tudsz, néhány festőibbet is, az szuper lenne!
    @ Gascan: Köszi, nem sokára lesznek változások! :)
    Pár jó képet Te is tudnál csinálni? :)
  • Gascan #6653
    egyre jobb lesz a FAQ... már csak az a baj, hogy csupán a kétharmadát lehet olvasni.. az egyharmad reklám meg képek nekem túl nagy a 17" monitoromon
  • Solt
    Lőttem pár képet gyorsan neked... :)

• RedRiot
    Majd este körülnézek, csináltam több képet is, jellemzően harci fotók, két géppel.
  • Papa01 #6650
    Urak, azt megtennétek nekem, ha nem gond, hogy 3-4 nagyméretű képet kitennétek, amit játékon belül csináltok, és szerintetek szép?
    Lehet felhők feletti, lezuhant roncs,harc közbeni, több gép együtt.. :)

A segítséget előre is köszönöm! :)

Papa
  • Solt
    No igen, ez az egy hátránya van! :) Viszont sok esetben arra is jó, hogy az ember kiszűrje mivel van a gond... lehet tesztelgetni, ha kell... :)

Ha úgy döntesz felrakod, arra figyelj, hogy előbb xp, aztán w7... ha fordítva csinálod, elbassza az xp a boot-ot... :D