Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy kicsit felkeltem.
"A lezuhant DFW-bõl a hátsó lövész az osztotta nekem az áldást a földön darabokban fekvõ roncsból!!!"
Én akkor röhögtem fel hangosan, amikor a leszedett bombázó, a HÁTÁN feküdt a földön, és ÚGY nyomta a lövész.... A kis Terminátor... 😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amit én hiányolok:
- ingame settings
- joy sensitivity és curves
- replay hiánya
- Az hogy minden mission elõtt be kell ugyanazokat állítgatnom a Hangar-ban ...
Egyelõre ennyi ...
A RoF hatalma. 😊)))
Valaki aki annyira profi inglisül igazán megírhatná ezt az off fórumon.Kíváncsi lennék mit gondolnak róla a többiek ill. a fejlesztõk.
Ráadásul ok, hogy lassabbak, de fordulékonyabbak és lényegesen könnyebb velük a célzás, és a kilátás is sokkal jobb belõllük xD
Nekem nincs SE még, ha sebességre vágyom akkor csak a SPAD marad xD
Mentem egy kört az Albával, aztán egyet a Fokker-el, utánna kiugrottam egy cigire, ülnék vissza a következõ körre, nézem ... 3 óra o.O ...
Mióta nem csak én zuhanok le, qrvára hiányolom a Replay-t xD
Más: ugye mindenki próbálta már a Quick Mission Generator programot? Ha 1500-2000 méteren kezdõdik a légiharc (nem 500-on mint a rulettnél) sokkal durvábban nyomja a gép, nagyon fílinges harcok alakulnak ki. Rendesen el lehet szédülni olyan pörgés-forgás van. 😊
Hagy meséljek ... ma nem tudom mi történhetett, de felülemelkedtem a szokásos bénaságomon, és nem csak engem lõttek le, hanem nekem is sikerült ...
Szóval Orosz rulett, elsõ kör, nagyon jót szórakoztam, a 4-ik gép az egyik Alba, azzal cefetül szétszedtük egymást, de õ esett le elõször ... És végre láttam a lövéseim nyomán szétszakadó, lángoló repülõt ... Nem csak olyat ami szép lassan leereszkedik majd taccsdán ... De ez nem érdekes, ez csak nekem volt nagy szám, végülis hagy dicsekedjek 😊
Következõ kör ... DFW-t leszedtem, az puhán földet ér, fordulok a következõre ... egyszer csak látom, hogy záporoznak körülöttem a nyomjelzõk ... de a következõ gép még 1 km-re elõttem van ... Mi ez???
A lezuhant DFW-bõl a hátsó lövész az osztotta nekem az áldást a földön darabokban fekvõ roncsból!!!
A pofám leszakadt ... rendesen el kellett a közelgõ SPAD-ot csalni a környékrõl, mert lentrõl még mindig kaptam ... Kééész ...
Egyre jobban tetszik ez a game xD
ÉS egy gyors kérdés: A lassú gépeknél mi a trükk dogfight esetén? Akartam a Fokker-rel játszani, de orosz rulettnél a Nieuport mindig felidegel (És ez még nem is a SPAD ...) ... 2-õt fordulunk, aztán lelép, eltávolodik 5-600 méterre, aztán megint visszafordul, mire közel kerülnék megint lelép és így tovább ... Kiidegel teljesen ...
Ha kész lesz dobj fel pár fotót majd róla! (És akkor fog beindulni a kuncsorgás, hogy léééécciiii, neeekeeem iiiis xD )
Na akkor gondolj majd rá, hogy én szóltam elõször xD
Nincs sufni filingje.
Megkockáztatom komolyabban fog kinézni mint bármi amit boltba vesz az ember. Amúgy ez egy rém egyszerû dolog , és mint mondtam kis odafigyeléssel tökéletesen meg lehet valósítani. Alig kell hozzá anyag full aluból lesz ,csapágyakkal,zártszelvénnyel,vastag 4 es recézett alulemezzel , került az anyag kb 5 ezerbe.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ahol tudod állítani, ott van: OFF, Red, Green és Amber ... Na az Amber a narancssárgás ... Bár, most hogy nézem ... inkább citrom ez ...
Mindegy ... legyen akkor sárgás xD Apropó szinek ... Elvileg ezek is programozhatóak, mint az MFD ... pl: a Chaff/Flares gomb zöld, de ha a Radar bejövõ jelet érzékel akkor elkezd pirosan villogni ... (Ilyet sem láttam még ... ez saját ötlet, de a Saitek szerint megvalósítható ...)
Pedálstuff:
Nekem egy ismerõsöm állítólag szerzett eredeti repülõs Rudder pedálokat, de azóta is hozza õket 😊
Az autós pedálok is használhatóak (Nekem is az van ...) csak itt nem tolni kell õket, hanem taposni ...
Ha itt a környéken lehetne könnyen és olcsón alut megmunkáltatni, akkor nekem sem lenne gondom, de itt nincs ilyen ... Valszeg olcsóbb lenne venni egy repülõgépet és kiszerelni belõlle xD Akkor meg már inkább a Saitek xD
Viszontha megkérhetlek, a végén csinálnál egy költségvetést? ... mert ha tényleg olyan olcsó a mechanika része, gondokodhatnál azon, hogy esetlegesen készíttetsz pár sóvárgó fórumtársadnak is ... xD
Mindenesetre tele van az agyam ötletekkel, az enyém teljesen házi cuccokból épül, az alapja "fa" xD Pontosabban laminált parketta ... olcsó, könnyen megmunkálható, és maradt egy csomó a parkettázás után, ami annyi pedálra elég, hogy 3 komplett századot fel lehetne belõlle szerelni xD
Ezt egyebkent honnan gondolod?
És mivel egy joy lesz az alapja kb ennyi is lesz.
Holnap átcammogok barátom mûhelyébe mert a pedálnál hegeszteni akarom a saroktámaszt meg még ezt azt. Szép aluminium lesz az egész😊
Majd ledokumentálom😊 de nem akarok elõre inni a medve bõrére.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár ha csinálnál ilyen hogyant, képekkel illusztrálva lehet kerenék valakit aki legyártaná.Az elektronikát a sógorom simán összedobja.
Ha készen lesz teszek fel fényképeket róla.
Elõzetes elképzelésem szerint 10X jobb lesz mint ezek a mûanyag cuccok.
Bár pont errõl mintáztam a pedálrészt.
Egyébként ilyen a pedál.

Nem azért mer nem mûködik,hanem mert az egy autóhoz való nem pedig oldalkormányhoz. De próbáld ki(mûködni fog az biztos ) és meglátod mirõl beszélek.
Az nagyon tetszik az elmondottakból, hogy a világítást le lehet kapcsolni rajta, a mostani saitekemnek és a fülhallgatómnak is kékes fénye van és néha szívesen lekapcsolnám. 16k-ért láttam én is a neten, szóval még olvasgatok utána egy kicsit de ahogy ismerem magam nem tudok majd ellenállni. A pedállal kapcsolatban gondolkodtam azon, hogy van egy microsoftos force feedbackes kormányom és annak a pedálját lehetne e használni lábkormánynak. Szóval hogy egy másik eszköz és ez a joy mûködhetne e együtt, csak az a gond, hogy magát a kormányt is be kell hozzá akor dugnom, mert onnan megy ki a kábel a pedálokhoz.
Én e-bayen találtam 9.95$-ért CH pro pedált.Csak hát az a szar, hogy csak USA és még ha el is hoznák akkor is lenne vagy 60$ a szállítás...
Néztem a többit is me gSaiteket is de nem érné meg idehozatni.Még a legolcsóbb is több mint 30k-ra jönne ki.27-ért meg meglehet venni itthon is.
Az x52-n a szineket ugyan nemlehet változtatni de simán lelehet kapcsolni a világítást.Nekem is lejjebb van véve a fényük mert amúgy kisüti az ember szemét.
Csak azért vettem meg a Pro-t most, mert használtan találtam egy teljensen tökéletes állapotban lévõt jó áron (Amikor én vettem akkor 25 volt a sima és 40 körül a Pro ...) 😊
A különbség az hogy ez tiszta fekete, pár dolog fém rajta, egyet említenék meg, az a joy alján található visszaállító cucc, ez azért jó, mert a simában akik sokat használták, azoknak ez néha bekopott, na ez nem fog xD Valamint a visszaállító rugóból is 2 van, elvileg precízebb így, nem tudom, én béna vagyok nagyon, szóval ezt nem tudom nyugtázni xD
A gombok világításának szine állítható, piros - zöld - narancs (És a lényeg, ki is lehet kapcsolni a világítást ...) ez inkább csak látványelem ... Az MFD (kijelzõ ...) programozható, játék közben meg tud jeleníteni adatokat a játékból ... Csak legyen aki beprogramozza, ugyanis nem ecceri júzereknek lett kitalálva ... Szóval ezt a részét nem használom ...
Pár program alá vannak kész scriptek (FSX és DCS ... na a DCS-es az nem megy xD ... FSX-eset meg nem próbáltam ...) de ennyi ...
Meg olvasgattam valamit arról is hogy A Pro-ban jobb vagy dupla vagy mittomén miért de jobb senzoros megoldás van mint a simában ...
Ennyi ...
Jelenleg olyan 16 és 26k a kettõ ... Nem tudom most melyiket venném, lehet gyûjtögetnék a Pro-ra, de a sima is abszolut tökéletes 😊
De hogy a Ruddernek miért nem megy le az ára ennyire... meg senki sem akar megvállni tõlla, az idegesít xD
X52 eladó
Lassan 2 éves az enyém is és semmi baja az ég világon.
Persze gondolom ezt is tönkre lehet b@szni ha az ember úgy használja de ebben az esetben bármi más is beszarna szerintem.
Amikor elõször repültem vele simán eldobtam az agyamat és nemtudtam elképzelni, hogy miképpen tudtam meglenni addig nélküle.Pedig a MS Sidewinder FFB pro is nagyon szépen muzsikált.
Sok különbség nincs a két joy között.Néhány kapcsoló / tekertyû fémbõl van.Meg állítólag az LCD-n ha támogatja a szoftver akkor meglehet jeleníteni RPM-et meg ilyeneket csak ez tök felesleges.Repülés közben a legritkább esetben lesegeti az ember azt az LCD-t.
Tervezek egy x52 vásárlást már régóta és az érdekelne, hogy igaz e amit fórumokon írnak, hogy meghibásodik, "hat" nézetváltó gomb nem mûködik vagy vannak e más bajai nálad. Mennyit bírhatnak? Remélem 2-3 évet azért kibír mert nem olcsó, valamint van valakinek tapasztalata a sima x52 és x52 pro különbségérõl?
- x forgás - mixture
- csúszka - radiátor
- POV2 - külsõ nézetek
- 3-4 gomb - jobb - bal puska
- 2 - bomba
- 1 - tûz mindkét stukkerrel
- 7 reload
- 8 - 27 - 28 - 29 ( az LCD alattiak ) a kötelékparancsok
kb. ennyi
Elkelne egy jó bill. kiosztás ha van valakinek...
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Badsector<#boxer>#boxer>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egészen pontosan 2.04€-val.
Akik letöltötték azoknál nem ez az egetverõ összeg játszott szerepet hanem az, hogy azonnal lehetett használni a játékot.
es van benne egy jo kis terkep is,
mondjuk a postakoltseg + 1.5 font magyarorszagra
Bár az igazat megvallva, én bíztam benne, hogy a letöltõs lényegesen olcsóbb mint a DVD változat, de 3 helybõl 2-nél 1-2 dollár/euró a különbség a kettõ között, azt meg sakkozzák meg ...
Hála istennek D2D-n olcsóbb volt ...
Na de hol is van ez??? <#conf>#conf>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pcpilot.hu
Tegnap elkezdtem így repülni az S.E-t
Aztán majd megnézzük enemy icons nélkül is.Akkor lesz ám csak szemgúvadás <#wow1>#wow1>