29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#6729 Pontosan. Nem egyszer jutott már az eszembe, hogy törlöm a fenébe.. :) -
#6728 :D Vírust? Áá, inkább egy sorozatot a 2хLMG 08/15 Spandau-ból... -
#6727 igazából tök mindegy, hogy mekkora, milyen színű, milyen betűtípusú, milyen szöveggel. nem nagyon olvassa senki. ez a mostani kb. a 25. variáns. -
Solt #6726 Ahova "gépelünk", oda kell a háttérbe beírni pirossal, hogy:
Mit akarsz kérdezni? Tuti nincs rá feljebb válasz? Ha van, akkor automatikusan küldjük a vírust!!! -
#6725 Fokker kollégával beszéltük ezt.. :) Tök felesleges .. :D -
Gascan #6724 Annyit érdemes elmondani, hogy elsőre nekem is "őrültnek" tűnt az ötlet, hogy még külön gépeket is fogok venni? ... mikor más játéknál meg 100 gépet is belecsomagolnak a végső árba
...aztán idővel észrevettem - ahogy a mondás is mondja - a kevesebb sokszor több! Ha jól tévedek akkor a Rise of Flight-ban minden gépet a 0-ról épitenek fel. Nem elkészitenek egy sablont, aztán ráhúznak más textúrát.
Szerintem ennyi realizmust repülönként nem találsz más játékban. Például:
-
Gascan #6723 Szerintem akkorának kéne lennie a gombnak mint a képnek.. és valami ilyen szöveggel.... TUDJ MEG TÖBBET!!
-
#6722 Van az a nagy böszme nyomógomb a kép alatt... :)) -
#6721 viszont nem kell az összeset megvenni(kivéve ha gyűjtő vagy), az első 2 hónapban meg bőven elég a 4 alapgép. a további vásárlásnál tudunk segíteni, hogy milyet szeretnél. -
kmarkdev #6720 Dummy kolléga gyorsabb volt :) -
kmarkdev #6719 Nagyjából igen.
A játékban alapból 4 gépet találsz:
Fokker D.VII,
Albatros D.V,
Spad XIII C1,
Nieuport 28 C1.
Ha a többi közül valamelyik megtetszik, azt 5.45 EUR-ért, durván 1500 Ft-ért megveheted. -
#6718 Pontosan ... az alapjátékban 4 gép van, utána lehet venni gépeket és géppárokat is akcióban ...
1 gép 5 és fél ojró ... -
#6717 olvasgattam kicsit a fórumot, most ez hogy van, megveszed a gamet, majd még a repülőket egyenként megvásárolhatod pénzért? -
#6716 Ez egy picit még legyen titok! :) -
Gascan #6715 milyen célra kell? -
Solt #6714 Adom én ezt Uram... bár csak papíron, de ismerős a dolog! :D -
#6713 @Leon: Na ja, nekem a DX4 100-asom is ment 120 MHz-en xD
@Solt: Na ja, nem annyira tuningbarát mint a Core2-esek, de én megelégszem annyi tuninggal, hogy az X2 550-esem x4 965-ös szinten megy alapfeszen xD Én emiatt vettem AMD-t xD
Bár lehet procihűtőt újat kéne néznem, ha tovább akarok menni xD
Hűtésről: Vízről csak akkor kezdj el gondolkodni, ha tényleg komolyak a szándékaid ... nekem házi készítésű vizes cuccról indult a gépem, Casetek házikóval, meg mellette egy légkondiból kiszerelt hőleadóval és Seltz pumpával ... és a vége egy Stacker-be épített Innovatek + Laign+ stb cucc lett ... Aminek később az árából komplett új gépet vettem xD
Addiktív a dolog, mert egy komolyabb vízhűtés mellett már észreveszi az ember, milyen hangja van egy relative halk vinyónak vagy tápnak is xD
Azok hűtése meg drágább mint az összes többi együtt ... Arról nem is beszélve, hogy egy 120 rongyos VGA-ra "nem olyan vészes" egy 20k-s blokk ... De egy 30k-sra már igen xD És akkor még hol a CF ... xD -
#6712 Köszönöm szépen! :) -
Gascan #6711 És az uccsó
-
#6710 -
#6709 Köszi, nagyon jó ez is ! :)
Semmi, gond, majd a hibás post-okat törlöm! :) -
Gascan #6708 Mostmar jonak kell lennie...
-
Gascan #6707 ezt most le kell tesztelem... bocs ha sokadszorra sikerül csak
-
#6706 -
#6704 Húú igen, ilyenekre gondoltam, köszi szépen! :) -
#6703 A sok tenáger itta a szavait és a faszikám ezt nem tudta feldolgozni.Kezdte azt hinni, hogy ő fingotta a Passzátszelet holott előtte is volt tuning meg ő utána is volt. -
Solt #6702 Jóóók...
Látom neked is ATI-d van! -
#6701 nem akartam elhinni hogy ez az ember tényleg az. -
#6700 Laca, itt vagy még közben ? -
RedRiot #6699 Papa, délelőtt kértél néhány RoF-képet. Aktuális még?
kép1
kép2
kép3
kép4 -
Solt #6698 Na de Uraim! Itt a tavasz? Kicsit túltengenek a férfi hormonok ahogy látom... :D :D -
#6697 Nem semmi.. Nem szóltál oda a kis buzicsemegének? -
#6696 Igen.Még a COV-ban kezdte a pályafutását és akkora marha, hogy titokban legel.Egy utolsó mocskos szemét kis buzi aki a saját jó qrva anyját meg..á 5 forintért.Nekem szerencsére nem volt vele semmi üzletem de nagyon sokakat lehúzott. -
#6695 de, pcguru-s volt. egyszer vmi gebasz volt a gépünkkel, átvittem hozzá, valami eszméletlen paraszt stílusa volt a fazonnak. megjavítani persze nem tudta. csak okoskodott az újságban. -
#6694 én is röpködök a Dr1-gyel, lehet hogy kelleni fog majd 1 plusz Dr1. egyre jobban tetszik ez a kis dög. -
#6693 Az fazon nem a PC Guruban nyomult?? :D
Hidd el Leon, sok egyéb jó gép van... és az is igaz, hogy szerintem nálam mindenki ügyesebb a csapatban, csak a Pfalz egy kurva jó indulatú és baba kis gép.. :) Ezért van néha nekem is lelövésem.. :) -
#6692 Én a 486-os gépemet tuningoltam először.Akkor még az oldman nevü szarkupac csak elmélkedett azon, hogy hogyan is kellene tuningolni ;)
Mára már felhagytam vele.
**--**
Nekem ha minden igaz akkor a Dr1 lesz az alap a DVIIF meg a funolós.
Aztán talán majd megint rászánom magam a tevézésre.
Komolyan Dummy nekem nagyon elvette a kedvem az egész játéktól az a szar.
-
Solt #6691 Csak óvatosan... az AMD nem annyira tuning barát! ;) Viszont, ha alapról kéne gépet építenem, tuti AMD konfigot vennék...
Tekintettel arra, hogy a közeljövőben igazán komoly fejlődés nem lesz cpu-k terén, asszem én elkezdek megint tuningal foglalkozni... én is szeressem... ráadásul vízhűtésem még úgysem volt.. :D -
#6690 A DVIIF az nagyon jó lett :) Bár nem Teve ... de jó ... Ha nem akarok idegeskedni a Teve baromságai miatt, akkor repülök vele :) (A Teve jobban fordul xD)
Egy negatívum ... nincs középen célzó ... ez engem nagyon zavar :( Mindig ki kell hajolnom a szélére :( Asszem állítanom kell majd a TIR-en xD
Ettől függetlenül a DVIIF jó kis gép lett ... bár néha sikerül megsütni a motorját, de azért oké xD
Asszem kell csinálnom egy koszos DVIIF skint is xD
@Solt : Megboldogult ifjúkoromban rengeteget foglalkoztam tuninggal :) Direkt tuningalaplapok és memek, ésatöbbi :) Jó drága hobbi, de imádtam ... Aztán mikor a DFI alaplapom megadta magát, úgy döntöttem, hogy nem szarakodok vele ...
Most itt vagyok egy több mint féléves gépnél szégyenszemre elő kellett vennem a manual-t, hogy hol a CMOS clear jumper :)
Bár a pofám leszakad éppen, sosem szerettem feszültséget emelni, de most olvasom hogy szerencsétlen Phenom milyen szinten van alulfeszelve a gépemben ...
Szóval most kapja az ívet rendesen :) -
Solt #6689 Ha sikerül valami jó, akkor elküldöm.... ;)
@Dummy: "Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD"