Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Mindenki repül mint állat, én meg betegen, taknyosan, hideg rázósan nyomom az ágyat.... 😞((((((((((
Most egy kicsit felkeltem.

"A lezuhant DFW-bõl a hátsó lövész az osztotta nekem az áldást a földön darabokban fekvõ roncsból!!!"

Én akkor röhögtem fel hangosan, amikor a leszedett bombázó, a HÁTÁN feküdt a földön, és ÚGY nyomta a lövész.... A kis Terminátor... 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Uhhh .. 19 ódal.Végig se mlehet olvasni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Jaja.Ezeket hiányoltuk mi is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Én nem vagyok profi, de lehet dobok majd egy postot ...

Amit én hiányolok:
- ingame settings
- joy sensitivity és curves
- replay hiánya
- Az hogy minden mission elõtt be kell ugyanazokat állítgatnom a Hangar-ban ...

Egyelõre ennyi ...

"Mentem egy kört az Albával, aztán egyet a Fokker-el, utánna kiugrottam egy cigire, ülnék vissza a következõ körre, nézem ... 3 óra o.O ..."

A RoF hatalma. 😊)))

LeonSilver
Az egyik legnagyobb hiányossága a játéknak, hogy nincs benne olyan felvevõeszköz mint a lonciban vagy a DCS-ben.Qrva jó ezekben, hogy ha visszanézed ( közben veheted is fel frapsel ) akkor bármilyen kameraállásból nézheted az akciót, megállíthatod.
Valaki aki annyira profi inglisül igazán megírhatná ezt az off fórumon.Kíváncsi lennék mit gondolnak róla a többiek ill. a fejlesztõk.

DummyBoy
Nos, megoldottam ... este lefekvés elõtt gondoltam még egyszer megpróbálom ... Mind az V-ös Albával, mind a Fokkerrel egyéni csúcs születet xD Igaz, hogy a N28 szeret meglépni, de elég ha egyet hibázik ... akkor vége az elszaladgálásnak xD

Ráadásul ok, hogy lassabbak, de fordulékonyabbak és lényegesen könnyebb velük a célzás, és a kilátás is sokkal jobb belõllük xD

Nekem nincs SE még, ha sebességre vágyom akkor csak a SPAD marad xD

Mentem egy kört az Albával, aztán egyet a Fokker-el, utánna kiugrottam egy cigire, ülnék vissza a következõ körre, nézem ... 3 óra o.O ...

Mióta nem csak én zuhanok le, qrvára hiányolom a Replay-t xD

NIncs igazán tuti tippem, de próbálj meg rögtön utána fordulni, és folyamatosan nyomás alatt tartani. Nem mindig jön be, de pl. a Nieuport az elején mindig jön szembõl, aztán ahogy elmegy melletted leborít és fordul. Ilyenkor elég jól rá lehet zuhanni a nyakára. Ha tudod követni a fordulóit, akkor nem tud elmenekülni. Ha viszont nyitva hagyod az ajtót, meglép. Fokkerrel már rég nem kisérleteztem, de az III-as Albával már nincs kisebbségi érzésem ha jön szembe egy N28. 😊))

Más: ugye mindenki próbálta már a Quick Mission Generator programot? Ha 1500-2000 méteren kezdõdik a légiharc (nem 500-on mint a rulettnél) sokkal durvábban nyomja a gép, nagyon fílinges harcok alakulnak ki. Rendesen el lehet szédülni olyan pörgés-forgás van. 😊

LeonSilver
Vagy eljátszadozol vele pajtás ( én is ezt szoktam, csak hát kibaszott idegesítõ ) vagy ha már nagyon unod akkor beülsz az SE-be és széjjel rúgod a seggüket.Már én is ez utóbbit teszem.Pedig amúgy szeretem a germán gépeket, sokkal nyugodtabbak, kezelhetõek.

DummyBoy
Egy kis on xD

Hagy meséljek ... ma nem tudom mi történhetett, de felülemelkedtem a szokásos bénaságomon, és nem csak engem lõttek le, hanem nekem is sikerült ...

Szóval Orosz rulett, elsõ kör, nagyon jót szórakoztam, a 4-ik gép az egyik Alba, azzal cefetül szétszedtük egymást, de õ esett le elõször ... És végre láttam a lövéseim nyomán szétszakadó, lángoló repülõt ... Nem csak olyat ami szép lassan leereszkedik majd taccsdán ... De ez nem érdekes, ez csak nekem volt nagy szám, végülis hagy dicsekedjek 😊

Következõ kör ... DFW-t leszedtem, az puhán földet ér, fordulok a következõre ... egyszer csak látom, hogy záporoznak körülöttem a nyomjelzõk ... de a következõ gép még 1 km-re elõttem van ... Mi ez???

A lezuhant DFW-bõl a hátsó lövész az osztotta nekem az áldást a földön darabokban fekvõ roncsból!!!

A pofám leszakadt ... rendesen el kellett a közelgõ SPAD-ot csalni a környékrõl, mert lentrõl még mindig kaptam ... Kééész ...

Egyre jobban tetszik ez a game xD

ÉS egy gyors kérdés: A lassú gépeknél mi a trükk dogfight esetén? Akartam a Fokker-rel játszani, de orosz rulettnél a Nieuport mindig felidegel (És ez még nem is a SPAD ...) ... 2-õt fordulunk, aztán lelép, eltávolodik 5-600 méterre, aztán megint visszafordul, mire közel kerülnék megint lelép és így tovább ... Kiidegel teljesen ...

DummyBoy
Qrva kiváncsivá tettél xD

Ha kész lesz dobj fel pár fotót majd róla! (És akkor fog beindulni a kuncsorgás, hogy léééécciiii, neeekeeem iiiis xD )

Na akkor gondolj majd rá, hogy én szóltam elõször xD

Her Laca
😄D
Nincs sufni filingje.
Megkockáztatom komolyabban fog kinézni mint bármi amit boltba vesz az ember. Amúgy ez egy rém egyszerû dolog , és mint mondtam kis odafigyeléssel tökéletesen meg lehet valósítani. Alig kell hozzá anyag full aluból lesz ,csapágyakkal,zártszelvénnyel,vastag 4 es recézett alulemezzel , került az anyag kb 5 ezerbe.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
A control Panel résznél a LED fülnél tudod kiválasztani, melyik Led legyen bekapcsolva, milyen színnel és tudsz állítani globál fényerõt is ...

Ahol tudod állítani, ott van: OFF, Red, Green és Amber ... Na az Amber a narancssárgás ... Bár, most hogy nézem ... inkább citrom ez ...

Mindegy ... legyen akkor sárgás xD Apropó szinek ... Elvileg ezek is programozhatóak, mint az MFD ... pl: a Chaff/Flares gomb zöld, de ha a Radar bejövõ jelet érzékel akkor elkezd pirosan villogni ... (Ilyet sem láttam még ... ez saját ötlet, de a Saitek szerint megvalósítható ...)

Pedálstuff:

Nekem egy ismerõsöm állítólag szerzett eredeti repülõs Rudder pedálokat, de azóta is hozza õket 😊

Az autós pedálok is használhatóak (Nekem is az van ...) csak itt nem tolni kell õket, hanem taposni ...

Ha itt a környéken lehetne könnyen és olcsón alut megmunkáltatni, akkor nekem sem lenne gondom, de itt nincs ilyen ... Valszeg olcsóbb lenne venni egy repülõgépet és kiszerelni belõlle xD Akkor meg már inkább a Saitek xD

Viszontha megkérhetlek, a végén csinálnál egy költségvetést? ... mert ha tényleg olyan olcsó a mechanika része, gondokodhatnál azon, hogy esetlegesen készíttetsz pár sóvárgó fórumtársadnak is ... xD

Mindenesetre tele van az agyam ötletekkel, az enyém teljesen házi cuccokból épül, az alapja "fa" xD Pontosabban laminált parketta ... olcsó, könnyen megmunkálható, és maradt egy csomó a parkettázás után, ami annyi pedálra elég, hogy 3 komplett századot fel lehetne belõlle szerelni xD

Sanyo
Igenigen, szívesen vennék egy írást a folyamatról. 😊

www.pcpilot.hu

Nekem is X52 Pro van de meg a ledeket narancssargan nem lattam soha( valszeg nem is fogom).
Ezt egyebkent honnan gondolod?

Her Laca
Most tartok 5 azaz 5 ezer pénznél.
És mivel egy joy lesz az alapja kb ennyi is lesz.
Holnap átcammogok barátom mûhelyébe mert a pedálnál hegeszteni akarom a saroktámaszt meg még ezt azt. Szép aluminium lesz az egész😊
Majd ledokumentálom😊 de nem akarok elõre inni a medve bõrére.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Nagyon kíváncsi leszek rá.A leírásra meg szerintem Sanyo is veõ lenne a flyonline.hu -ra.Kár, hogy nekem se szerszámom se ügyességem nincs hozzá.
Bár ha csinálnál ilyen hogyant, képekkel illusztrálva lehet kerenék valakit aki legyártaná.Az elektronikát a sógorom simán összedobja.

Her Laca
Már megvettem hozzá az alapanyagokat,holnap kezdõdik a szerelés.
Ha készen lesz teszek fel fényképeket róla.
Elõzetes elképzelésem szerint 10X jobb lesz mint ezek a mûanyag cuccok.
Bár pont errõl mintáztam a pedálrészt.

LeonSilver
Pedálja válogatja.Nekem egy CH kormányszerkezet pedálja van jelenleg befogva és mondhatom egész jól mûködik.Igaz nem úgy mint egy direkt, erre a célra készül és nincs toe de azért jobb mint a joyt tekergetni.
Egyébként ilyen a pedál.

Her Laca
Szerintem ezt a pedálos dolgot ne erõltesd.
Nem azért mer nem mûködik,hanem mert az egy autóhoz való nem pedig oldalkormányhoz. De próbáld ki(mûködni fog az biztos ) és meglátod mirõl beszélek.

Köszönöm a válaszokat.
Az nagyon tetszik az elmondottakból, hogy a világítást le lehet kapcsolni rajta, a mostani saitekemnek és a fülhallgatómnak is kékes fénye van és néha szívesen lekapcsolnám. 16k-ért láttam én is a neten, szóval még olvasgatok utána egy kicsit de ahogy ismerem magam nem tudok majd ellenállni. A pedállal kapcsolatban gondolkodtam azon, hogy van egy microsoftos force feedbackes kormányom és annak a pedálját lehetne e használni lábkormánynak. Szóval hogy egy másik eszköz és ez a joy mûködhetne e együtt, csak az a gond, hogy magát a kormányt is be kell hozzá akor dugnom, mert onnan megy ki a kábel a pedálokhoz.

LeonSilver
Azt a visszaállító szart már én is néztem, hogy hogyan lehetne kicserélni majd mert ez a mûanyag elég szutyoknak tûnik.

Én e-bayen találtam 9.95$-ért CH pro pedált.Csak hát az a szar, hogy csak USA és még ha el is hoznák akkor is lenne vagy 60$ a szállítás...

Néztem a többit is me gSaiteket is de nem érné meg idehozatni.Még a legolcsóbb is több mint 30k-ra jönne ki.27-ért meg meglehet venni itthon is.

Az x52-n a szineket ugyan nemlehet változtatni de simán lelehet kapcsolni a világítást.Nekem is lejjebb van véve a fényük mert amúgy kisüti az ember szemét.

DummyBoy
Nekem most x52 Pro van, elõtte volt sima is, de eladtam mert nem használtam és kellett a pénz ...

Csak azért vettem meg a Pro-t most, mert használtan találtam egy teljensen tökéletes állapotban lévõt jó áron (Amikor én vettem akkor 25 volt a sima és 40 körül a Pro ...) 😊

A különbség az hogy ez tiszta fekete, pár dolog fém rajta, egyet említenék meg, az a joy alján található visszaállító cucc, ez azért jó, mert a simában akik sokat használták, azoknak ez néha bekopott, na ez nem fog xD Valamint a visszaállító rugóból is 2 van, elvileg precízebb így, nem tudom, én béna vagyok nagyon, szóval ezt nem tudom nyugtázni xD

A gombok világításának szine állítható, piros - zöld - narancs (És a lényeg, ki is lehet kapcsolni a világítást ...) ez inkább csak látványelem ... Az MFD (kijelzõ ...) programozható, játék közben meg tud jeleníteni adatokat a játékból ... Csak legyen aki beprogramozza, ugyanis nem ecceri júzereknek lett kitalálva ... Szóval ezt a részét nem használom ...

Pár program alá vannak kész scriptek (FSX és DCS ... na a DCS-es az nem megy xD ... FSX-eset meg nem próbáltam ...) de ennyi ...

Meg olvasgattam valamit arról is hogy A Pro-ban jobb vagy dupla vagy mittomén miért de jobb senzoros megoldás van mint a simában ...

Ennyi ...

Jelenleg olyan 16 és 26k a kettõ ... Nem tudom most melyiket venném, lehet gyûjtögetnék a Pro-ra, de a sima is abszolut tökéletes 😊

De hogy a Ruddernek miért nem megy le az ára ennyire... meg senki sem akar megvállni tõlla, az idegesít xD

Her Laca
Nézz körbe a prohardveren. Most láttam 12 ért árulnak egyet. Nem pénz érte.
X52 eladó

LeonSilver
Csak megerõsíteni tudom a kolléga úr által leírtakat.
Lassan 2 éves az enyém is és semmi baja az ég világon.
Persze gondolom ezt is tönkre lehet b@szni ha az ember úgy használja de ebben az esetben bármi más is beszarna szerintem.

Amikor elõször repültem vele simán eldobtam az agyamat és nemtudtam elképzelni, hogy miképpen tudtam meglenni addig nélküle.Pedig a MS Sidewinder FFB pro is nagyon szépen muzsikált.

Sok különbség nincs a két joy között.Néhány kapcsoló / tekertyû fémbõl van.Meg állítólag az LCD-n ha támogatja a szoftver akkor meglehet jeleníteni RPM-et meg ilyeneket csak ez tök felesleges.Repülés közben a legritkább esetben lesegeti az ember azt az LCD-t.

Gundark 1 1
Nekem már 2 és fél éve van meg az X52. Hibátlanul megy. Ég és föld egy hagyományos egykezeshez képest. Teljesen más élmény igy repülni 😊 A HAT-oknak nálam semmi baja sincs, egy csomó funkció van rájuk programozva 😊 A sima meg a pro között én semmi lényegi különbséget nem láttam.
Írnál pár szót a saitekes csodáról?
Tervezek egy x52 vásárlást már régóta és az érdekelne, hogy igaz e amit fórumokon írnak, hogy meghibásodik, "hat" nézetváltó gomb nem mûködik vagy vannak e más bajai nálad. Mennyit bírhatnak? Remélem 2-3 évet azért kibír mert nem olcsó, valamint van valakinek tapasztalata a sima x52 és x52 pro különbségérõl?

LeonSilver
Én minden számomra fontosnak ítélt funkciót az x52-re raktam.

- x forgás - mixture
- csúszka - radiátor
- POV2 - külsõ nézetek
- 3-4 gomb - jobb - bal puska
- 2 - bomba
- 1 - tûz mindkét stukkerrel
- 7 reload
- 8 - 27 - 28 - 29 ( az LCD alattiak ) a kötelékparancsok
kb. ennyi

JoeDestroy
Megy minden jól. 😊
Elkelne egy jó bill. kiosztás ha van valakinek...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Aha.. most meg az idegöl, mert úgy néz ki hogy az egyik (sok sok játékos) winyóm meg megdöglik. Elkezdett kattogni a ROF töltése közben. Most mentem ami menthetõ róla.<#falbav>
Badsector<#boxer>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Olcsóbb a letöltõs mint a dobozos.
Egészen pontosan 2.04€-val.
Akik letöltötték azoknál nem ez az egetverõ összeg játszott szerepet hanem az, hogy azonnal lehetett használni a játékot.

a letoltes nem olcsobb szerintem, 23 fontert vettem az amazonon,
es van benne egy jo kis terkep is,
mondjuk a postakoltseg + 1.5 font magyarorszagra

LeonSilver
Egyébként ha van ilyen szutyok iwiwed akkor ajánlom figyelmedbe ezt.

LeonSilver
Ugyan azok amik a letöltõsben.

DonZorro
A DVD verzióban benne van minden gép???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DummyBoy
Persze, de ez így gyorsabb volt ...

Bár az igazat megvallva, én bíztam benne, hogy a letöltõs lényegesen olcsóbb mint a DVD változat, de 3 helybõl 2-nél 1-2 dollár/euró a különbség a kettõ között, azt meg sakkozzák meg ...

Hála istennek D2D-n olcsóbb volt ...

LeonSilver

LeonSilver
Én is de egyre biztosabb vagyok abban, hogy megveszem a dobozost.AZ mégiscsak más .. <#idiota>

DonZorro
Thanks Master...<#worship>
Na de hol is van ez??? <#conf>

DummyBoy
Én a letöltõset választottam, Direct2Drive.uk-n 7500 HUF ...

LeonSilver

DonZorro
Skacok, mikor lesz már rendelhetõ DVD verzió??? <#fejvakaras>

DummyBoy
Jaja, mégegy kösz, közben meg is kaptam Alert-tõl a hozzájárulást, szóval bele is raktam a linket a leírásba, a kamerás verziót építõknek nagy segítség 😊

LeonSilver
A hib az az ön készülékében leledzik.Most klikkeltem a linkre és simán behozza.

Sanyo
Rendben, köszi.

www.pcpilot.hu

Sanyo
L Viper
Örülök, hogy haszát vetted <#eljen>
Köszi, de a cím 301 hibát ír.

LeonSilver
Tudtam, hogy elfelejtek valamit már megint 😄
Tegnap elkezdtem így repülni az S.E-t

Aztán majd megnézzük enemy icons nélkül is.Akkor lesz ám csak szemgúvadás <#wow1>