Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fokker
sikerült ismét fagyasztanom egyet. de legalább sokáig bírta.

LeonSilver
Én valahol itt olvastam.Azt hiszem az IL2-ben.
Már ki is csengettem neki, talán a héten letudják hozni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Bakker ... persze hogy mindenhol néztem, még hirdetést is adtam fel ... csak a vmh fórumon nem ... Mázlista xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Nekem nem tudsz egyet annyiért? xD

Fokker
na ja, repcsis játék. inkább akciójáték repülõkkel, szimulációhoz az égvilágon semmi köze. fölösleges itt erõlködni, hogy a RoF ennyire meg annyira gyenge, mert nem a RoF gyenge, hanem az aki nem tud játszani vele. azoknak maradnak a "repcsis játékok". kinek a papné... ez teljesen olyan, mint ha egy need for speed-en nevelkedett gamer megpróbálná meggyõzni a GTR2 vagy iRacing fórumozókat arról, hogy mekkora szar ez a két szimulátor, mert a need for speed-del jobban lehet játszani. persze, mert az nfs egy "autós játék", és nem szimulátor mint a gtr2 vagy az iRacing. röhej.

más. a legújabb patch óta tényleg nagyon bedurvult az AI, sebészi pontossággal lõ bármilyen szögbõl. orosz rulettben ha eljutnék 10 gyõzelemig, az már nagy szó lenne. de eddig még nem jött össze. lehet hogy nem is fog. több lõszert igényel a lepuffantás, mivel manõverezésben is igencsak kiképezték magukat. ahogy RedRiot is mondta, nem tudom mi lesz, ha az AI között megjelenik holmi Manfred von Richtofen akár egy piros albatrossal, még csak nem is kell rögtön foker-dr1-gyel repülnie.

a fagyásaim lehet hogy megszûntek, némi memóriafelszabadítás miatt kilõttem a folyamatkezelõbõl a CatalystCC-t, MOM-ot, ez úgy látszik instabillá tette a rendszert. most bent hagyok mindent, szerencsére csak néha röccen be. muszály lesz vennem a 2GB mellé +1G ramot, viszont így nem fog dual channelben menni. majd kiderül hogy mi lesz belõle.

Na visszajött a válasz és megkaptam a Dolphint az Albatros 3 helyett. Otthon majd kipróbálom én is.

LeonSilver
Nekem most 20k-ért sikerült venni egy saitek pedált.Igaz használt de jó állapotban van.A héten talán le is tudják hozni 😉 Egyébként pedig valóban túlárazottak.Talán a felét érik annak amennyiért árulják.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"És a végére egy kis pozitívum ... Én nem bánom hogy az AI agresszívabb, csak ne lenne sznájper ..."

Szerintem a többségnek ez a véleménye. Nagyon szépen taktikázik a gép, a 1vs2 már komoly kihívás, jól manõverezik. Az 1 ezredmásodperc gyors célzás, majd egyetlen lövéssel halálos találat egyszerûen nem életszerû. Talán még Ace AI-nál sem...

DummyBoy
Én is próbálgattam tegnap futólag ...

Télleg sznájperek xD Bár izgalmasabb volt így a dog, de a végére idegesített ...

Kipróbáltam a Fokker-t megint orosz rulettben, de a Nieuport még mindig csak körbe-körbe repülget, azzal a különbséggel, hogy most ha véletlen elékerülök, akkor 1 lövés és restart mission 😞

A Dolphin meg érdekes ... ugyanazt tudom mondani mint Redriot ... Élvezetes volt vele repülni, egész addig amíg egyszer csak be nem dugózik ... teljesen váratlanul ...

Én valszeg gyengébb pilóta vagyok mint ti, nekem pl: a SEVa-val is sikerült ezt párszor megjátszani, de a Dolphin-nal ez lényegesen gyakoribb volt ...

És a végére egy kis pozitívum ... Én nem bánom hogy az AI agresszívabb, csak ne lenne sznájper ...

De pl.: mintha a peccs óta a SEVa nem lenne olyan hajlamos az átesésre ... emiatt egyszer sem estem le ... igaz csak pár órát repkedtem, különbözõ gépekkel ... De a végén pár rulettet nyomtam vele és egyszer sem dugóztam ... Volt mikor majdnem átestem, de most vissza tudtam hozni a gépet ...

Majd még próbálkozom vele, csak sajna hétköznap nincs idõm játszani vele 😞

@Leonsilver: Én is szeretnék venni pedált, de sajnos a jelenlegi árak mellett ez csak álom marad ... Mûszaki emberként nem láttam még ennyire túlárazott dolgot mint ezek a pedálok ...

A Saitek pedál drágább mint egy X52 Pro ??? Pedig az elektronikailag és mechanikailag is lényegesen összetettebb és bonyolultabb (Még a sima is ...) szóval nekem ez elvi kérdés lett ... Amíg nem lesz olcsóbb, vagy nem tudok olcsóbban szerezni mint az X-52-esem, addig nem veszek, ennyit nem vagyok hajlandó fizetni ... Szóval marad az otthoni tökéletesítése ...

(Arról nem beszélve, hogy ez is csak nállunk van így ...)

Kicsit teszteltem az AI-t. Nem orosz rulettben, hanem generáltam egy 1vs2 fightot. Én egy Dolphinnal egy Pfalz XII és egy Alb.III ellen, normal szintû AI.

Addig rendben, hogy számukra veszélyes pozíciót nem is tudtam kiharcolni, olyan profin manõvereztek. Legyen, nem vagyok túl jó pilóta. Viszont az már vicc, ahogy kapáslövésbõl osztották a végzetes találatokat. Nagyon rövid, pontos sorozatok, gyakran az elsõ lövedék halálos. Félig szembõl, szabálytalan szögbõl nem is egyenesen repülök -> egy tompa "ra-ta", és már sárgul/pirosodik is a képernyõ.

OK, legyen ilyen szintû AI is a játékban, de ne ez legyen a Normal szint, mégcsak ne is a High. Ha ez a normál, akkor mondjuk hogyan jelenne meg René Fonck vagy Richthofen a RoFban? Öt kilométerrõl eltalálnák a fejemet, miközben egy felhõ közepén pörgök dugóhúzóban???

A hivatalos fórumba is beírtam, remélem finomhangolják az AIt. Elég sokan panaszkodnak.

"Ami még új volt, hogy a lelõtt bombázóból láttam kiugrani és ejtõernyõt nyitni a személyzet egyik tagját.. 😊"

<#wow1> Ilyet még nem láttam!

Hogy az a. Mindig úgy néztem meg, hogy nem voltam belépve.

Papa01
Sziasztok!

Ma egy kicsit tudtam RoF-ozni.. 😊 Tényleg keményebben repülnek az biztos!

Pl, eddig szemberepüléskor eddig nem nyitottak tüzet, most már igen... 😊

Ami még új volt, hogy a lelõtt bombázóból láttam kiugrani és ejtõernyõt nyitni a személyzet egyik tagját.. 😊

De lehet ez csak nekem új.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Alul van egy olyan, hogy Send private message.

Küldtem egy levelet a [email protected] hogy az elhibázott egyik albatros IIId-t cseréljék Sopwith Dolphin-ra. Hétvége van gondolom ilyenkor õk se dolgoznak de utánanéztem azon fórum topkban amiven írják ezt a hibát és kérték hogy a Private msg section-ban kérjék az emberek az igényeiket.
Hol van privát üzenet lehetõség a fórumban?

Papirzacsi
Nem futna, amúgy sincs belõle warez, megvenni meg úgysem akarod, az írásra még most sem fordítasz elég figyelmet. Hány topikban fogod még elõadni ezt? bye!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Új gépeket próbálta már valaki? Ez a Sopwith Dolphin nem is olyan rossz mint amilyennek elsõ próbálkozás után tûnt. Persze a véleményem nem mérvadó, mert többnyire csak orosz rulettben teszteltem, de azért leírom a benyomásaimat:

+gyors, jól emelkedik
+ha lenyomjuk az orrát szépen gyorsul, és a motor sem pörög túl olyan könnyen mint a hasonló motorral szerelt SE5a-ban
+elég jól megõrzi a sebességét, lendületesen lehet vele repülni
+normálisan elhelyezett dupla Vickers fegyverzet, semmi tetõre meg a gép oldalára szerelt perverzió. Megfelelõ tûzerõ, könnyû célzás
+nem ugra-bugrál, stabilan repül, jó fegyverplatform
+ha levesszük a gázt, és lelassulunk, akkor is stabil marad a gép (nem kezd imbolyogni/felborulni mint az SE)
+elõre-fentre kiváló kilátás

-néha nagyon furán átesik. OK, nem vagyok túl jó pilóta, de az SE-vel viszonylag ritkán estem le magamtól. A Dolphin viszont elég meglepõ pillanatokban szinte kiesett alólam, mintha hátrafelé kezdett volna repülni :/
-az ülésbõl nyújtózkodni kell felfelé ha hátra akarsz nézni, vagy a szárnyak felett oldalra kinézni. TrackIR használók elõnyben!
-a szárnyak elég törékenyek, viszonylag kevés találattól is leválnak

Az új Pfalzot is próbálgattam, de még nagyon keveset. Elsõre borzasztóan lomhának tûnik, különösen a Dolphin után. A kilátás viszont nagyon jó belõle. Egyelõre még nem látom, hogy mi az, amiben esetleg jobb a többi német géptõl...

LeonSilver
Az FX 5200 cirka 6 éves kártya.Erõsen kétlem, hogy akár diavetítés szinten is elég lenne neki.De töltsd le a demót és nézd meg.

4GB RAM az elegendõ, a procinak legalább kétmagosnak kell lennie, ha az a 2.8GHz szûken elég. A videokari viszont nagyon soványka, legalább egy 512-es kéne a RoFhoz.

adikakk
hy all
lenne 1 kérdésem a konfigom proci 2.8GHZ 4GB RAM NVIDIA GEFORCE FX5200 128 AS EZEN FUTNA A GAME??

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Gundark 1 1
Ez az Ilben is jó sokáig probléma volt. Ma már nem annyira de jelentkezik a PK. Lehetetlen szögekbõl, lehetetlen távolságból a bombázók zárótüzet adnak 😊
" ... és õket könnyebb leszedni?"

Nehezebb. Talán eddig "Normal" szintû AI volt az orosz rulettben, és ezt állították át "High" vagy "Ace" szintre? Mindenesetre többeknek is feltûnt a dolog:

Sniper AI - hivatalos RoF fórumon

LeonSilver
Szerintem is átestek a ló másik óódalárta most.
Így elsõ nekifutásra.

DummyBoy
Vicceltem persze, de ez így nagyon gáz ahogy mondod ... és õket könnyebb leszedni?

Eddig is elég jól lõttek, bár a legizgalmasabb akkor volt a dogfight, mikor eltalált valamelyik, és beindult a verseny, hogy leszedem-e mielõtt leesek ... Ezt ne veygék már el ... majd ma letesztelem, ha lesz idõm ...

Nekem a patch elõtt úgy volt, hogy ha lõtt akkor eltalált, de nem volt mindig végzetes a találat. Most viszont olyan szinte már nincs is, hogy mondjuk lelõ egy csûrõlapot, vagy kilyuggatja kicsit a szárny szélét. Nem, most már hihetetlen szögekbõl, kapásból, úgy hogy egy tizedmásodpercig lehetek az irányzékában, fejbelövi a pilótát, vagy robbantja a motort. Néha nagyon komolytalan fílingje van így. :/

DummyBoy
Nekem eddig is ilyen volt ... ha lõtt, akkor lezuhantam xD

Csak nekem tûnik úgy, mintha az AI mesterlövész-kurzust végzett az új patch megjelenéséig?

Sebészi pontossággal osztogatja a fejlövéseket és a géprobbantó találatokat, hogy az néha már kicsit gáz. Kapáslövésbõl, nagyon durva szögekbõl kilõ három lövedéket -> bumm, lángol a gép.

Papa01
Elég durva, én kipróbáltam, nálam nem volt gond...
De mondjuk ez a kattintsunk 8x mielõtt beléphetünk, baromira idegesítõ...

Szerintem írj a support-nak, hátha....

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Hát ez kurva fasza.A peccs után ez fogadott

Sanyo
Köszönöm, írtam is egy rövidhírt róla. Forrásként is meg vagy jelölve. 😊

www.pcpilot.hu

Én pár hónapja mondtam le az iRacing elõfizetésemet. Ez a két repcsi még jóval olcsóbb mint annak az egyhavi díja, + lemondtam a hétvégi egy üveg boromról -> kb. így tudom meggyõzni magam. 😊))

LeonSilver
Ehhhh... Jobbál jobb gépek és most nincs rá keretem.Pedált akarok venni.

alsó sorban a két jobboldali 😊)))

és most kell indulnom az asszonyért utána nagybevásárlás 😞 No mind1, itt elõbb-utóbb akkor is delfinreptetés lesz. 😊

LeonSilver
Ez így most marhajó!
Csak hát most meg ezt kell szokni.Tök furcsa, hogy nem olyan érzékeny a cucc. <#idiota>

Én csak a "pitch" értékeket kopiztam be, de már így is enyhült a "bólogatás". Jó lesz ez...

"Az hogy mennyit ront a valósághûségen az más kérdés"

Szerintem nem ront sokat. Állítólag az eredeti értékekkel akkor lenne tökéletesen élethû, ha olyan hosszú lenne a joystick mint az eredeti gépek botja. Mivel hetven centis botot egy hardvergyártó sem készít, szerintem nem számít csalásnak, ha a meglévõ joyhoz finomhangoljuk a paramétereket.

DummyBoy
De nem ... kipróbáltam, igaz csak kopipészt módszerrel a fórumon említett értékekkel (Bár valami hasonlóra gondoltam én is ...)

Kellett ez mint egy falat kenyér xD Jó nagyon, rengeteget javít a kezelhetõségen! (Az hogy mennyit ront a valósághûségen az más kérdés ... de akkor is ... én még nem repültem semmivel, szóval nincs összehasonlítási alapom ...)

DummyBoy
Hoppáááááá ... KÖSZI! És várhatok a tesztelésével jövõ hétig ... 😞

Uraim, úgy néz ki van vmi mozgolódás joy-érzékenység téren:

SimHQ fórum

A lényeg kb:
EXTRACT FILES IN 'PCCURVES" FOLDER AND EDIT YOUR CONTROL SETTINGS TO SUIT YOUR CONTROLLER.
PLACE THE EDITED FILES IN: Rise of Flight\data\LuaScripts FOLDER. THEN PLAY/ADJUST AS NECESSARY.

Lentebb belinkeltem a Kegety-féle RoF unpackert, azzal kísérletezõ kedvûek próbálkozhatnak... OK, ez még mindig nem a legkényelmesebb megoldás, de legalább már van vmi lehetõség az érzékenység-állításra!

Her Laca
Persze ,hogyne ,izé😊
Ne haragudj jót nevettem,bocsásd meg nekem.😄
De nehogy vitát generáljunk ,úgyhogy a további okfejtések nem érdekelnek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

amit írtam csak 1 dolog volt a sok közül.
nem hülyesgéet beszéltem már bocs.

Her Laca
"ill voltak sajátos dolgok is.Pl a Spitfire gépek a jó pilótáknak és taktikának köszönhetõen azért voltak sikeresebbek mert amikor együtt repültek egyszerre fordultak egymás helyét cserélték fel.Míg a német Stuka pl ha 1-párt nézünk,akkor mindig amerre fordultak a jobbra balra mindig az adott gépnek lekellet lassítania ,hogy a másik fordulásközben mellette maradjon."

Édes istenem😊)))))))))))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Hmmm ... eltelt 4 és fél óra és semmi válasz? Semmi flém? <#nemtudom>

Nagyon gyenge próbálkozás volt ... <#hehe>

ez a szett a nem mind1😄

Biztos pilótavolt a srác,aztán egy leamortizált gépbõl elhozta a cuccokat😄

LeonSilver
Ez kész..

DummyBoy
Nemtudom mit szapuljátok ...

Emelje fel a kezét az aki itt játszik repcsis játékokkal ... <#idiota>

Különben is, persze hogy jobb a grafika meg a játszhatóság, mivel a ROF az 1917-18 (WWI) , a HOE meg majd 15 évvel késõbbi (WWII) <#zavart2>

<#banplz>

L Viper
Akkor a Falcon4 a "legszarabb", mert abban a Rampstart is több perces :-)

Ha valaki ráér és sok pénze van így "játszik"...
gondolom,azért mondod ezt,mert a ROF-al nemtudsz játszani!

Gundark 1 1
Köszönjük. Most már ezt is tudjuk. És az amõba jobb mint a ki nevet a végén. Egyszerûbb.
L Viper
Igen ez repcsis játékés nem szimulátor. Felesleges hasonlítani a ROF-hoz.
Heroes Over Europa repcsis játék jobb mint a RoF,meg szebb is,játszható!