Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumon találtam egy guideot de az nem tér ki teljesen a motor állítgatásokra csak a felszállásnál. Ott olvastam , hogy a Nieuportokon van valami kapcsoló a botkormányon ami jó például leszállásnál meg írtak valamit dogfight közbenre is (Blip switch). Én még sose használtam 😊
Amire én emlékszem és rájöttem: Felszálláskor mixture majdnem maxra, radiátorokat bezárni, és járatni kell a motort addig amíg rendesen be nem melegszik (ezt onnan lehet látni hogy egyenletesebben jár a motor, nem ugrabugrál a fordulatszámvisszajelzõ ...)
Repülés közben is a Mixture olyan szinten legyen hogy ne köhögjön a motor, a radiátor pedig legyen annyira zárva hogy ne hûljön túl a cucc ... Dog alatt lehet zárni a radiátorokat kicsit, mert süllyedés közben jobban hûlik a motor ... ez olyan egyszerûen hangzik, de alattam olyan szépen megállt a SPAD mint a huzat, mert elfelejtettem és lehûlt a motor ... Vagy kevés volt a mixture 😊 dogfight közben gáz ha megál a motor 😊
De ha találsz akkor linkeld majd be mert engem is érdekel ... Bár én most Auto-n repülök ... (Noob vagyok na ...)
Viszont ezeknek a practice küldiknek kurvára örülök ... Tudom hogy csítelés egy kicsit, de teljesen más a német gépekkel a dogfight ...
Átszerkesztettem a Random orosz rulett küldit, hogy Nieuport 17, Pfalzok, Alba-k és a Fokker jön ellenfélként ... A Veteran enemyk már csinálnak olyan manõvereket, hogy csak lesek 😊 Teljesen más így a dog ... Qrva jó 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahol benne van, hogy kell a mixture-t radiatort állítani felszállásnál, menet közben különbözõ magasságokban és légiharcban.
Én nem hiszem, hogy ezekután el fogom indítani a "gyári" orosz rulettet. 😊 Jó hogy elõbb-utóbb minden komolyabb szim körül felbukkannak kreatív emberkék, akik hozzá tudnak tenni egy kis pluszt az adott játékhoz.
Beraktam a Fokker ellen az összes lassabb vadászt, hogy a hangsúly ne az outrun-on legyen, hanem a dogfighton 😊
Köszi a linket!
Bár ez sem a német gépeknek van kitalálva ... Fokker-el elsõ ellenfél egy Dolphin volt, ami azt játszotta hogy 10 percig stabilan tartotta az 1,2 km-es távot ... Ha lefordultam róla, utánamjött, de csak lassan ... és ennél közelebb sosem ... utánna megunta, rámrepült, majd outrun ...
Várom majd az új, dogfight-os multit, kiváncsi lennék egy olyan harcra, ahol az ellen nem repked állandóan el a picsába ...
Meg kéne lassan hekkelni ezt a rulettet, hogy csak lassabb gépek legyenek benne, hogy picit lehessen élvezni a német gépeket is ...
Lejött!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
RoF single player gyakorló küldik
Eddig csak a Scramblert próbáltam ki, érdekes: a játékos a levegõben kezd. A mapon van négy reptér, mindegyiket egy-egy ballon jelöli. Ha 1500métertõl jobban megközelítesz egy léghajót, akkor az alatta levõ reptéren spawnol egy random gép, ami felszáll és megtámadja a játékost. Az egyik reptéren csak újonc, a másikon csak normál, a továbbiakon csak veterán ill. ász gépek "generálódnak".
Az 'Up and at them' kb. ugyanez fordítva, a játékos kezd a reptéren.
Van még két módosított orosz rulett is, ezeket még nem próbáltam, nem tudom mit változtatott rajtuk a készítõ. (random gépek?)
Ok, realitás meg minden, igazuk is lenne ... viszont így meg átesnek a ló túloldalára ... Még a szimulátoroknak is meg kell találni az arany középutat a valósághûség és a szórakoztatás között!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg mondom õszintén én csak arra várok. Azt hittem már bõven repkedtek csapatban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fokker, elsõ küldetés, Flight Patrol:
Repkedünk ott bõszen körbe-körbe, míg végre megjelenik az enemy ... öröm - bódottá, 17-es Nieuportok, ez jó csata lesz, azok nem tudnak eliszkolni ... Elkezdem kergetni az egyiket, jobbra nézek ... Wingman 1 ottrepked körülöttem, nembaj, jó lesz mert besegít ... Ennél a gondolatnál tört kettõbe ifjú pilótakarrierem ugyanis Wingman 1 szépen berepült mellém, majd egy hirtelen ötlettõl vezérelve jobbról belémronygolt ... Mindezt 30 percnyi körözés után persze ...
@Herr Laca: Én is ezen gondolkodom, de ha most veszek egy pedált akkor bukom az egyik fõ "bizniszkéz"-t, higy miért is kell új Joy: "Mert van hozzá pedál is!"
Egyedül a FFB érdekel ... csak még sosem próbáltam ... Bár mondjuk érdekelne még majd Sanyo-tól, hogy mennyire ergonomikus az a joy ... Az X52 nagyon szuper ebbõl a szempontból, én nagyon szeretem, kényelmes meg minden ...
Asszem feladom, megcsinálom a rudderemet otthon, és nekiállok programozni tanulni 😊 Hátha lehet valami érdekeset mûvelni az X52 Pro MFD-jével 😊
Bár ebbõl a szempontból szerencsés vagyok, mert nálunk már a fiú is repül 😊
Anyuci meg már az elejétõl készen kapta a hobbit.
Én a régebbi FFB-s joyt a TM HOTAS mellé tettem, és a gázkart meg a pedált külön eszközként használom a ROF-ban. Így all-in-wonder lett 😊)
Várd meg amíg fiatal avagy kevésbé fiatal sok pénzzel megáldott emberek ,elsõ felbuzdulásukban megveszik,majd egy -két hónap múlva rájönnek,hogy semmi szükségük sincs erre mi több házsártos feleségek kerülgetik a monstrumot ezt szóvá is teszik. Na fentebb említett egyének akkor meghirdetik és lazán megveszed kb 50,000 huf ért😊)
Ha eladod a FIX 52 õt nyugodtan szólj😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyire jó az FFB?
Sznájpertéma: Rájöttem, a DFW a fõellenség xD
Lassan gond nélkül eljutok hozzá, de a DFW mindig mellettem jelenik meg és egy fél pillanat múlva már piros is a képernyõ ... kevésbé rossz esetben csak a koppanást hallom, és elkezd köhögni a motor ... Amikor meg úgy érzem megúsztam, akkor kiszed a hátsó lövész ... az elõbb sikerült neki 400 méterrõl ... Fasza ...
Orosz rulett SPAD-al lelõttem az ellent (mármint az elsõt, mert a második csak rámfordult és kasza..), bár többet kerülgettem mint lõttem, de sikerült vagy kétszer felvenni a ritmusát, és a végén a szárnya szétszállt a bodzamezõk felett. 😊
Késõbb meg egy balon és egy Alba lett az áldozat. Ha az elsõ három fordulót megúszom, akkor már nem csak én szedem a skúlókat.
Az apropót a mai játékhoz az esõ és Sanyo FFB-s írásai adták, így leporoltam a Logitech Force 3D joyom, és beraktam második vezérlõnek a HOTAS mellé. Hát még az IL-2-ben sem sikerült ilyen jól összerakott FFB-s effekteket programozni mint ebben a játékban. 😊
Köszi szépen a MOD-ot!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Így kapásból nem is tudom. Holnap hasbalövöm magam, aztán megnézem hogy fekete-sárga-piros karikákat látok-e vagy vörös ködöt. 😊
Ettõl függõen eldöntöm, hogy leszedem-e az alábbi modot vagy nem:
sebesülés effekt mod
Engem ezekben az instant halálokban az bosszant, hogy nem a realizmus, hanem programozói genyaság miatt vannak a játékban. Ha a bénaságom miatt halok meg, akkor az inspirál, hogy játsszak még, hogy javítsak a teljesítményemen, érzem a kihívást. Itt viszont ordít, hogy a gép "csal", így pedig nem élmény a dolog, hanem bosszúság. Tudok veszíteni is, de csak ha fairplayben maradok alul. A WW1 sniperkedés pedig nem fair sport.
Meg a találatkor az a piros - sárga "baszás".... Az minek bele???
😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem dx11 kell ide ... van vagy 10 proggi a gépemen ... szimek, FPS-ek, RPG ... És mindig a ROF-ot veszem elõ, pedig tudom hogy szét fog verni az ideg ...
Ami engem személy szerint leginkább idegesít az nem is az hogy 1 golyóval leszednek ... Hanem:
1 vs 1 - Russian Roulette - Start Flight - kávécigikábelezés - Hangar - Plane Settings - Ammo - MG Convergenve beállít - Start - 1 lövés - meghalok - Restart Flight - kávécigikábelezés - Hangar - Plane Settings - Ammo - MG Convergenve beállít - Start - 1 lövés - meghalok ésmegintelõrõl ...
Nem azt mondom, hogy könnyû legyen mert az is ugyan olyan szar mintamikor túl nehéz.Az 1.06 jó volt.Azt tegyék vissza meg persze a javításokat is, köztük az állítható-konfigurálható joyt.
Én játszani szeretek és nem felidegesíteni magam 😉
Ami a legszomorúbb az egészben, hogy az 1.06 kb. rendben volt célzás-ügyileg. Miért kell elb*szni valamit, ami jó? Ezt sosem fogom megérteni...
Vagy siessenek az újjal ...
Egy hete nem indítottam el a RoF-ot, nem sok értelme van a sniperek miatt. Eddigi legjobb:
Dolphinnal repülök, Pfalz DXII elõl megpróbálok kitérni: túl hirtelen voltam, a Dolphin elkezd dugózni, egyre gyorsabban pörög a gép. A Pfalz azért a biztonság kedvéért tüzet nyitott rám: fejbe is lõtt. Persze nem hosszú sorozatot lõtt, hanem egy tölténnyel abszolválta a fejlövést. Mondom mégegyszer: ezerrel pörgött, dugózott a gépem.
Ez már a no comment kategória. Ja, és 'Low' szintû AI... Ameddig ezt nem javítják ki, a single playert nem lehet komolyan venni.
És nem elég hogy sniper ... Roulette ... SPAD után egyszercsak megjelenik 200 méterre elõttem pont szemben a DFW ... lõ egyet ... és hallom már köhög a motor ... szuper ...
www.pcpilot.hu
Szórakozz inkább, ha lehet, pihenj ... (Meg magamból kiindulva ... oszd meg a többiekkel, milyen volt a szórakozás az új joy-al xD )
ha ez így volt a valóságban akkor nem irigylem a pilótákat akik ezzel harcoltak
nem tudom azóta javítottak-e valamit, egy kicsit fura volt nekem
ja il2-rõl beszélek, bocs az offért
GOOBY, pls
Az biztos, hogy az MS nagyon összerakta azt a joyt.
Az a helyzet vele, hogy ha a szoftver amihez használja az ember jól van megírva akkor qrvanagy élmény vele röppenni.
Volt lóógitek ffb-s joyom is de az egy katasztrófa volt. Kb. 1hét után el is passzoltam.
www.pcpilot.hu
Én fõleg ROF-ozok, amikor nem akkor BS és FC ...
A fórumokon írtak alapján mind a ROF, mind a BS teljesen más sim lesz FFB-vel ... (BS-ben ugye ott a Trim, ROF-ban pedig eg csomó dolgot megérzel mikor sima sticknél már csak azt nyugtázod, hogy ebbõl biza restart lesz xD)
- a sebesség növekedésével keményednek a kormányok, áteséshez közel meg lötyög
- a légvédelmi robbanások ugye megrázzák a gépet, ezt már a boton is érezni
- nem repültem túl sokat igazi gépen, de nagyjából hasonló érzés, tetszik ahogy érezni a kormányerõket
- nagyon régen repültem Il-2-vel, de azért sikerült néhányszor leszállni, az Me-262-vel direkt a pálya mellé, majd szétrázta a kezem ahogy végigrongyoltam a kifutó és a guruló között. Rátapostam a fékre, a gép orra esett, majd letörtek a futói. A boton egy baromi nagy rántás, majd csönd. 😊
- a pedál papucsai a Simped Vario Pro után nagyon közelinek tûnnek egymáshoz, ezt más is nehezményezte már, fura, majd megszokom
Fél óra alatt ennyi, holnap írom tovább a cikket, Rise of Flight, Flaming Cliffs, FSX, ArmA2, amit lehet kipróbálok.
www.pcpilot.hu
A Saitek X65F pedál nélkül is drágább lesz mint a G940 ...
De szerintem próbálgasd majd, aztán egy röpke rivjút dobj róla ide 😊
Ami engem igazán érdekelne (Ha nem tûnik túlságosan önzõnek a kérés 😊 ), az egy kis összehasonlítás az X-52-essekel (Precizitás, kényelem ...) meg hogy milyen az FFB ... megéri-e a dolog 😊
2 hete 80* végigolvastam az összes rivjút meg fórumot amit ezügyben találtam 😊
Szóval tûkön ülök 😊
www.pcpilot.hu
Épp most adogatom el a cuccaimat, és ha jól sikerülnek a pénzügyminiszter-asszonnyal a tárgyalások, akkor én is tervezem 😊 (Meg monitort kéne cserélnem, de az mindegy ...)
Csak attól félek nehéz lesz eladni egy X-52 Pro-t 😊
Szóval tojjad a tesztet! Alig várom 😊