29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Zair #6889
    Nem egészen értem, hogy a ROF fórumain most mi ez a" Approved Aircraft Paint Schemes" dolog? Többen írták külföldről, hogy dobjam fel így a SPAD skinjeimet, a gond az, hogy nem értem az egész koncepciót. Azt látom, hogy lehet ezekre szavazni meg ilyesmik, de mi a lényeg? A legjobb skinek bekerülnek a hivatalos update-k közé, vagy valami hasonló?
    Ráadásul olvasgattam a hivatalos kritériumokat, most vagy az én angolom nagyon szar, vagy Lefty-ékkel kicsit elszaladt a paci, de ilyen hülyeségeket, hogy 5 nyelvű leírást készíteni minden skinhez meg effélék... Az angol meg a német menne, de franciául meg ruszkiul egy kukkot nem tudok.
  • LeonSilver
    Abban simán benne leszek én is!
    Így - Ka-50 > Su-25T > A-10C ( majd ha lesz )
  • Solt
    Milyen jó kis coop-ot lehetne összehozni... vadászok, csapásmérők, kávédarálók... már csak valami dinamikus kampány kéne hozzá... :))

• DummyBoy
    Egy kicsit offolok, de ebben a topikban mindenki elérhető, akikre gondolok :)

Papával régebben beszéltük a DCS-es közös reppenést ...

Na ha kijön az FC2 (És a DCS peccs ...) és megéri majd, akkor tudunk együtt repülni majd, gyakorlatilag bármilyen variációban :)

Arra is kiváncsi leszek majd :)
  • Gascan #6885
    Ami a Just Cause 2-t illeti nem is lesz nyereséges befektetés PC platformon :)

• RedRiot
    "Ráadásul a jövő előszeleként megjelent a Just Cause 2 nevű játék, ami mászkálós-lövöldöző, szóval nem biztos hogy itt sokakat érdekelni fog, de egy dolog miatt mindenképp fontos: hivatalosan sem támogatja az XP-t ... gyakorlatilag el sem indul rajta ..."

Nem baj. A lényeg hogy az rFactor 2 és a Mafia 2 még menjen XP alatt, esetleg a Fallout New Vegas. Ezekkel +RoF elleszek még 2-3 évig. :)
  • DummyBoy
    XP lényegesen kisebb erőforrásigénnyel rendelkezik mint a Win 7 ...
    (A rekorder mondjuk a Vista. Az többet eszik mint a másik kettő együtt xD)

Ami mégis a Win 7 mellett szól, hogy annak viszont lényegesen jobb a többszálú feladatkezelése ... Ráadásul annyi minden van beleintegrálva, hogy sokkal kevesebb mindent kell feltelepíteni ...
    Azoknál a programoknál amik ezt kihasználják, ott jelentős gyorsulást lehet tapasztalni ... Ilyen pl: a DCS Black Shark ... ugyanazon a HW-en lényegesen gyorsabb még Vista-n is mint XP-n ...

Ráadásul a jövő előszeleként megjelent a Just Cause 2 nevű játék, ami mászkálós-lövöldöző, szóval nem biztos hogy itt sokakat érdekelni fog, de egy dolog miatt mindenképp fontos: hivatalosan sem támogatja az XP-t ... gyakorlatilag el sem indul rajta ...
  • DummyBoy
    Ejjj ... régi szép idők :) Nekem csak a tűzróka többet eszik mint 128 Mega xD

De hazamegyek és letesztelem mennyit eszik a Win7 indítás után meg Fusion-el ROF indítás előtt ...

Céges win7 nem mérvadó, fut pár extra program, de így most így olyan 10 nyitott ablakkal olyan 800Mb + 800 cache ... 1,6GB lefoglalt xD
  • LeonSilver
    Érdekes.Játék közben diavetítés, ha meg trekket néz vissza az ember akkor minden tökéletes.
  • Papa01 #6880
  • sakkay
    A fenti adat hiteles?
  • sakkay
    Kaptam, de nem volt jó..lehet én vagyok béna, és valami elállítódott, mert a hangbeállítással szórakoztam előtte. De régen a klánokon hallottalak titeket. Holnapra megpróbálom rendezni. Mikor lesz a röppenés?
  • Papa01 #6877
  • shumika
    Mé'?
  • Papa01 #6875
    Inkább alkalmazás függő. Pl a BS gyorsabban fut Vistán.
  • LeonSilver
    Így sem igaz.
  • Papa01 #6873
    Urak, akkor holnap mindenki a Klánok szerverére jöjjön, oks? :) És az 1.8-as Skint is tegye már majd fel.. :) Köszie!! :)
  • shumika
    Bocs nem frissitettem.
  • shumika
    #6868 és #6864
  • Fokker
    ja, így OK. csodálkoztam vóna.
  • Fokker
    nekem nem volt se vistám, se W7-em. nem is lesz, ahhoz kompletten új gépet kéne vennem. viszont sztem az XP alapból kevesebb memóriát, procit zabál mint a W7. nekem pl. a RoF indulása előtt 17 folyamat van a mem-ben, 125 megát foglalnak összesen. ezt a W7 is meg tudja csinálni? kérdés shumika meg mindenki felé.
  • shumika
    Elírtam W7-helyett XP akart menni.
  • LeonSilver
    Nem értem mi a .
  • DummyBoy
    Én is mindig visszaülök a Tevébe xD
  • Papa01 #6865
    Szerintem meg akkor lehet a 2 magos cpu kezeléssel lehet gond, nem az oprendszerekkel nem?
  • shumika
    W7-alatt minden jobban fut.
  • LeonSilver
    Majd megnézem, hogy a Fraps hogyan veszi fel és ha úhy ahogy látom akkor csinálok róla videót.

Egyébként meg beszarok-behugyozok.Nem is tudom mikor mentem utoljára Tevével.Most mondom kipróbálom aztán megint félreteszem.Hát olyant repültem vele, hogy csak na.Igaz a végén összetörtem de a motor is csörgött már meg hiányzott a jobb csűrőm is.A léyneg, hogy marha jó volt! :)

Ja.És XP alatt.Qrva jól megy, megkockáztatom jobban mint w7 alatt!
  • Papa01 #6862
    Rendesen dia show?
  • DummyBoy
    Bakker ... Ugye van egy Phenom II X2 550-es procim, ami unlockolva megy X4-esként ...

Na, most nem kapcsolt be a két plusz mag ... aztaqrva ... köpni nyelni nem tudtam ... mostmár értem ... nem túlzás a diavetítés ...
  • LeonSilver
    Olvasgattam a flyonline.hu-t és egy qrva érdekes czikkre leltem.Ha meg van még az eredeti ( Sanyonak írtam ) akkor az off fórumon majd jól az orruk alá dörgölöm.

Idézem a flyonline.hu -ról :

"J99 Longarth látogatást tett a 6. Német Szimulátor Konferencián és volt olyan jó, hogy a Rise of Flight néhány jövőbeni fejlesztéséről írt néhány információt.

# Egy új térkép van készülőben.

# A jelenlegi térképen választható opció lesz az egy játékos módban nagy részletességű, a többjátékos módban pedig az erre optimalizált verzió használata. Ez a gyengébb pc-vel rendelkezők számára lesz hasznos.

# A gépek festéséhez szükséges template hamarosan elérhetővé válik.

# A Windows 7 megjelenésével kapcsolatban a Rise of Flight támogatni fogja a DirectX 11-et, még részletesebbé téve a grafikai megjelenítést.

# Ki fognak majd adni egy SDK-t a hozzá tartozó 3DSMax pluginnal együtt, mellyel repülőgépeket lehet majd készíteni a játékhoz.

A cikk 2009. októberében készült.
  • Papa01 #6859
    Fokker mester, úgy néz kia, hogy a régi Klános szerón tudunk majd kommunikálni.
  • Papa01 #6858
    Nagyon nagy!! Csak így elhallgatnám, órákig, csak az elejét... hatalmas!
    @ Gascan: Gratula, én ezeket a napokat hívom "fogyókúrának" .. :)
  • Fokker
    van egy olyan érzésem, hogy kevés lesz a pfalz. én maradok a DVIII-nál, és a Dr1.-nél.

sakkay, kaptál jelszót TS-hez? vagy a régi nem volt jó?
  • RedRiot
    Nem csináltál rossz boltot, nyugi! Annyira sima röptű madár, hogy még a két napja éhező pilóta is az égen tudja tartani. :))))
  • Solt
    Nem bánod meg, én is átnyergeltem erre, amíg nem lesz több időm repkedni... :)
  • LeonSilver
    Fasza gép, majd meglátod.
  • Gascan #6853
    Nagyon csikarta a fantaziam ez a Pfalz3 es ma 20:00-kor beadtam a derekam.. most ket napi kaja ara lett oda :D
  • LeonSilver
    Ez mekkora Papa!
  • Papa01 #6851
    @ Leon:

Ez a kezdés félelmetesen össze van rakva!!! :)
  • Gascan #6850
    azért most igy véginézve a listát hogy ki mivel repül ... összegeze az jön le, hogy a fordulóharc a domináns