29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #6929
    vagyok TS-en! :)
  • DummyBoy
    Nem vagyok én olyan nagy mester :) De ha kell megpróbálhatok összerakni egy olyan coop-ot, amire gondolsz, csak kellenek a részletek ...

Géppáros gyakorlásra a legjobb amit idáig láttam az egy orosz rulett volt, csak coop-ban, és 2 gép ellen, kettesével jött az ellen :)
  • Papa01 #6927
    Urak. sajna egy félóra csuszi lesz.. :(( sorry...
  • Fokker
    elvileg lehet coop missiont kreálni. bár ebben Dummy a mester, egyszer nekiláttam, hogy missönt csináljak, elég hamar rájöttem, hogy nem nekem való a misson editor.
  • Gascan #6925
    továbbfejlesztve az elképzelésed lehetne úgy is... hogy ketten művelik ezt egyszerre miközben az egyik támad a másik fedez és felkészül a támadásra... aztán szépen lehet ezt ilyen körkörösen :)

lehetne koop a játékban ahol lehetne ilyeneket párba gyakorolni... vagy van is?
  • Papa01 #6924
    Gondoltam, inkább megkérdem.. :)
    Tegnap én is kicsit belekóstoltam a BnZ-ba... Nagyon állat! :)

De azért fontos, hogy legyen egy társad aki fent marad és figyel miközben Te rácsapsz, nehogy gond legyen... Vagy kicsit késve követ, nehogy valaki beüljön mögéd, esetleg fedezhet miközben te már emelkedési szakaszban van. Persze lehet ez butaság.. :)
    De nagyon hiányzik a DVII-ből a célzóka... legalábbis nekem...

OFF: Urak, szerintetek megéri megvenni az FC2-őt? /ON
  • RedRiot
    Nem tudom Papa, esetleg fokkerd7f? :)

Nagyon kemény ellenfél az a gép. Az előbb egy ace AI DVIIF ellen gyakoroltam, és kiderült hogy ha azonos magasságon van, vagy magasabban, akkor menekülni kell előle. Full gáz, és eltűnni a szeme elől. Ha én vagyok magasabban, akkor több rácsapással le lehet szedni, de abban ha már látszik hogy ki tud fordulni az attak elől, abban a pillanatban vissza kell emelkedni. Olyan mint vmi bikaviadal, ki kell véreztetni, esetleg humán ellenfél ellen még reménykedni lehet hogy túlhajtja a BMW motort.
  • Papa01 #6922
    Urak, az új Fokker skin mappája ez: Fokker D7F ?

Köszönöm a válaszokat! :)
  • Papa01 #6921
    Sajnos nem. A demó pedig korlátozott 30 másodpercre.
  • Gascan #6920
    Gondolom ez nem ingyenes... vagy igen?
  • Papa01 #6919
    Urak, megjelent a Fraps 3.2!
  • RedRiot
    Úgy tervezem jövök. :)
  • Papa01 #6917
    Riot, ugye jössz holnap?? :)

Én is köszönöm mindenkinek, jó kis röppenés volt! :)
  • RedRiot
    Én ma offline gyakoroltam, próbáltam a célzásomon javítani. Az SE5-nél úgy néz ki mégiscsak a motor fölé szerelt Vickers irányzéka a hatékonyabb. Most már néhány lövésem tényleg oda ment, ahová szántam. A jó b'n'z-hez fontos a jó célzás, ezért ki kell alakítanom egy jó módszert. :)
  • Gascan #6915
    koszi mindenkinek... tetszett.. D7F-el úgy néz ki több esélyünk van a kamelek ellen.. ha már úgyis lefordulnak legalább gyorsak legyünk :)
  • DummyBoy
    http://www.mediafire.com/?zmyjwim3nnl

Pfalz-os Multi
  • sakkay
    ok
  • sakkay
    Naaaaaa végre hallak titeket.
  • Papa01 #6911
    Igen! :)
  • Papa01 #6910
    Jó estét Urak!! :) TS-en már vagyok!
  • Gascan #6909
    Most hogy mondod... en is elmegyek veszek egy sort.. hatha segit majd valamit a celzasban :)
  • Gascan #6908
    nem kérdeztem semmi... úgy néz ki hogy már fáradt vagyok :D
  • DummyBoy
    Én általában mindig a kategória legkisebb vagy legtuningolhatóbb prociját veszem ... Van hogy 2 proci között 20-30k-s árkülönbség van ... ami gyakorlatilag 2 kattintás :)

Asszem séta után jövök én is :)
  • Gascan #6906
    az uj skinpacket hova kell instalalni.. eleg ha csak a Rise of Flight mappat adom meg neki? azert kerdezem mert egyiknel volt valami galiba ...
  • Solt
    A tuning nem 5-6 fps-t ér! :) Én 1GHz-t húztam a Q9550-n, és ez cpu igényes játékoknál bizony sokat számít... ( lásd pl arma2 )
  • Fokker
    én nem nagyon tuningolok. lehetne nyerni talán 5-6 +fps-t, annyit meg nem ér az egész. inkább beruházni kéne egy izmosabb VGA-ba, de most nincs "kedvem" hozzá. egyelőre jó így, ha full minimumon szaggatni fog a multi, akkor elgondolkodom.

akkor tehát 1.8-as skinpack fel, klanok.hu-s régi TS-re át.
  • DummyBoy
    Nos, P4 óta nem volt intel procim, valamint asus lapom sem volt sok, szóval sokat nem tudok segíteni ...

De ez a cikk elvileg erről szól ... nézegesd :)

Tuningsuli kezdőknek ...

És egy tipp a végére: Ha megtalálod azokat a beállításokat, amik szerinted még okék, akkor a gép stabilitásának a tesztelésére sokminden jó ... Amit én szoktam használni, az a prime95 ... van 32 és 64 bites verziója is ...

Akkor szoktam elkezdeni a játékokat próbálgatni, ha a prime95 blend tesztje legalább 2 órát hiba nélkül fut a gépemen ...

Akkor mondom azt hogy stabil, ha ugyanez a teszt 12 órát minimum fut hiba nélkül ...

Ennyi ...
  • Gascan #6902
    OFF:

Nem érzem magam szakinak a területen.. de nagyjából ilyen az ASUS AI suite.. nem tudom, hogy a srác itt használt-e mást is a tuninghoz... egyébként egyszer ezt már én is igy megcsináltam 2,8ra.. az Arma 2-őt próbáltam vele, de nem volt semmi mérvadó FPS emelkedés úgyhogy inkább visszavettem

• DummyBoy
    Ja, én is akkor hagytam a fenébe a dolgot ...

@Gascan: Gyári hűtő lehet kevéske lesz a stabil tuninghoz ... Nem tudom mennyire vagy kocka, mennyire vágod az ilyen BIOS-os tuningolást, aminek a vége simán lehet CMOS clear is, ha ezzel nem vagy tisztában, vagy nem akarsz vele szenvedni, akkor első körben nézd meg azt az Asus AI Suit-ot ...

Nem ismerem ugyan, de gondolom sima juzereknek készült (NE vedd magadra, pontosabban senki ne vegye magára :) ) ergo biztos van benne védelem, hogy komolyabb kárt ne okozhasson vele az emberfia ...

Mellesleg mostanában teljesen meg vagyok döbbenve, milyen komolyak ezek a SW-es tuning proggik ... az AMD overdrive-ján pl: az agyam eldobtam, még a memek időzítéseit is lehet állítgatni!
  • Gascan #6900
    naná, hogy gyári hűtom van :) szerintem azért egy 2,8ig elbirja a gyári hűtő meg Asus AI suit is, meg szerintem a program is tudja hogy kell a feszt emelni ..

...addig viszont nem akarok kisérletezni ilyennel amig le nem adom a diplomadolim.. még a legjobbkor szarna be a rendszer :D
  • Solt
    Asus-ban nem vagyok otthon, de a tuning akkor legegyszerűbb és legbiztosabb, ha bios-ból csinálod...

Azt javaslom, hogy keresd meg PH-n a lapodnak megfelelő topikot, ott biztos gyorsan tudnak segíteni... Nekem E6300 volt anno, az simán ment 3.0GHz-t...

Szerintem fesz emelés nélkül nem úszod meg, szóval, ha gyári hűtőd van, akkor kérdéses a történet...
  • Gascan #6898
    mért nem forditjátok le a google translatorral ?
  • RedRiot
    Én is fel akartam tenni a Rüdenberg skint, amit csináltam a Pfalzhoz, de a mikor megláttam hogy többnyelvű leírások kellenek, akkor hagytam az egészet a picsába. Leftyék jó gyerekek, de néha vannak hülyeségeik...
  • Gascan #6896
    Igen.. azt tudtam, hogy nincs kihajtva csak kb 65-75%-ban Ehhez nem kell bütykölni a BIOS-ban ugye? Van nekem ilyen ASUS AI suit amiben van lehetőség tuningolni a procit.. ez elég hozzá?
  • Solt
    Igen! :) Nincs kihajtva rendesen a vga... 2.8 ~ 3.0GHz kell a 4850-nek is...
  • Gascan #6894
    Most néztem, hogy ha quick missionbe játszok és 11 gép van egyszerre a mapon akkor van, hogy a többeik felé repülve éppen sorozok valakit és leesik az FPS olyan 20 köré.. ez akkor zavaró mikor 35-ről teszi meg

segitene valamit szerintetek, ha procit felhúznám 2,33ghz-ről mondjuk 2,6-2,8-ra?
  • LeonSilver
    A kibaszott D.VIIF tempet adnák már ki vagy valami.
  • Zair #6892
    Kösz Dummy, hát, én sajnos csak a kantonit beszélem, azt is makaói tájszólással, szóval ebből eleve kiestem:-)))))))

"a használatukhoz nem kell Mods on"
    Viccet félre téve, erre mondja a költő, hogy egy leh*gyozott sóskifli. Az egész nem ér annyit komolyan, hogy 5 nyelvű leírásokkal tökölődjön az ember. Inkább azt oldanák meg, hogy legyen az Il2 FB-hoz hasonló "skin download" opció, hogy telepítgetés nélkül is látszódjanak az online partik alatt a személyes skinek.
  • DummyBoy
    Ott tudod elfogadtatni a skinjeidet, ha elfogadják, akkor bekerülnek egy hivatalos csomagba, és a használatukhoz nem kell Mods on ...

Szerintem baromság az egész, főleg hogy a kritériumok között ott van az is, hogy mellékelni kell a gép leírását Urdu és tradícionális mandarin nyelveken is ...
  • Gascan #6890
    én valamit azé tudok .. Moszka, Szibéria ... Gazprom :D