Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Papa. Amikor mi vettük a RoF-ot, akkor melyik cégé is volt? mert nem a sokhetesé..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Akkor még bizakodok egy ideig 😊

Relax99

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

LeonSilver
Isten és a szupport malmai adott esetben kurva lassan õrölnek!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Tegnap óta nem írt vissza a support,remélem jó címre küldtem? Ide írtam: [email protected]

Relax99
Mi történt itt, ennyit az utóbbi 2 évben nem kellett lefele görgetnem<#vigyor5>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Majd, ha jó lesz egy spoiler gombot beteszel hozzá 😄?

macleody
😊
Végül is ha feltudok lépni azelõtt, hogy felbasznám magam, mert elég hamar felidegel 😄 akkor céltárgyként nagyon szépen tudok egyenesen repülni!

macleody
Hát ez itt nagyon off, de összehozhatnánk már egy közös DCS reppenést.
Én megvettem a Huey-t... egy kurva...
a Kamov lényegesen kiegyensúlyozottabb! Nekem már az is öröm volt, hogy tudtam a fegyvereket kezelni a Kamovon! Megvettem még a P-51 et is, kb 3 perc repülés után megáll a propeller, gondolm egy csomó biz-bazt kéne állítgatnom rajta, csak hát idõ kellenne, hozzá hogy megtanuljam, ugyan ez a helyzet az A-10c -vel is. A legjobban a Su-25 és a Su-25t jön be valahogy könnyebb velük bánni! Próbáltam párszor az online is de valahogy lefagy, a harmadik után feladtam.

Papa01
El is hiszem, a Ka-50-el legalább tudtam egyenesen repülni valamennyire.. A Minyóval.. még azt sem.. 😄 A Huey-t nem vettem meg.
@Zsolti: Egészségetekre! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Hát az Alba sokkal kezesebb, az biztos. De lassan rájövök a fortélyaira. 😊))
Most meg töpörtyût sütünk itthon. Isteni illatok terjengenek. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

macleody
Pedig a Kamovot még könnyebb is vezetni mint a Huey-t vagy a Minyót 😊
Papa01
Jó lenne! 😊
Számomra idegileg megterhelõ azt gépet vezetni... 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Igyekszem. Már jó lenne egy kis reppenés. 😊))

Bár mostanában a Ka-50-et nyúzom. Már fel tudok vele szállni, és néha egyben érek le. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
De jó, ez legalább megy! 😊 A régi cuccokat kiszedtem, amíg nem lesz újra JS...

Papa01
Videó beszúrás teszt:

😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne félj . Én is. Vagyis egy búvárszemüvegben már nem vagyok hajlandó játszani mint mondtam már.Azért na! Mindennek van egy határa😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Köszönöm, megnézem! 😊

Egyébként nem lepne meg, ha tényleg velem lenne a gond! 😄 Jön ez az oculus rift vagy mi, aztán a végén a nyomi szemem miatt én kimaradok abból az élménybõl! 😄

www.smart-bus.hu

De, az is szükséges, mert csak akkor mûködik az SSAA, ha az alap élsimítás bevan kapcsolva. Az SSAA gyakorlatilag egy... na de bele sem kezdek, ITT mindent megtalálsz! 😄

Viszont a HD4xxx széria még nem támogatta, úgyhogy sajnos ez részedrõl lényegtelen! 😊 Anno én ezért váltottam GTX460-ra, igaz azt meg gyakorlatilag totál kifingatta, ha bekapcsoltam! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Bakker! Nem is a 780 al van a baj,hanem veled😊) Most jöttem rá😊
Add csak ide nálam nem fog röcögni 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Drága ecsém😊 Látod ahogy a NAGY könyv is megírta,azaz kicsit átfogalmazva. "Boldogok a testi szegények"😊 Nem mindig áldás az a fene jó szem se😊))

Papa01
Szigorú ez a kép... 😄

Her Laca
Nekem mióta a leszarom tablettát szedem ez az életpálya modell tetszik😊

Papa01
Értem, köszi! De akkor az élsimítás nem is igazán szükséges, ha bekapcsolod az SSAA-t?

Hmmm... én például azonnal észreveszem, ha 60 alá esik az FPS, és rögtön agykukit is kapok tõle, mert akkor már nem olyan folyamatos a forgolódás a TIR-l! 😄

Lehet, hogy ez a szemünktõl is függ... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Igazad van! Nekem 27 nél is sima volt amikor városnézésre mentem. Semmi szaggatás.
Bár ne vegyük egy kalap alá magunkat Solt mesterrel,mert azé az õ kifinomult érzékszerveivel ugye kicsit más a helyzet😊

Papa01
😄😄

Papa01
Persze, nem is kritikaként írtam a válaszom! 😊
@Leon: 😄, de a keresõt nagyon bánom, mert szerintem nagyon sok hasznos dolog gyûlt össze az évek alatt a fórumokban. Pl múltkor kerestem Dummy és Wittman HSZ-ét a DCS topikban a navigációról, de hiába. 😞

Persze, ha bekapcsolod a Super Sampling-et, akkor gyönyörû éles lesz, de akkor már 4x élsimításon is megzabálja a VGA-t földközelben, vagy nagyobb város felett. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem nem remeg😊
Vagy ha igen én nem látom,lévén a fejem a kezem is remeg és lehet kiegyenlítik egymást ezek a dolgok,pontosabban kioltják😊
Konklúzió! Csak öregek szimezzenek.

LeonSilver
De nekem qrva folyamatos így is. Azért mondtam, hogy ott például ahol a kép készült 32 FPS-t írt a Fraps, de nekem sokkal többnek tûnt. 😊
Qrva jól megy na 😄

Ez nem így van, és nem, nem szabad belevauznod! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Emlékszem, hogy régebben írtad, h ez nem is tetszik a RoF-ban. (Remegés,csík.) Ha bekapcsolod az SSAA-t tényleg javítja ezeket?

Willenbrock
Ja,a hozzászólásokban tényleg nem keres,csak a témacímekben.

Her Laca
Semmihez ha szabadna belevauznom😊

LeonSilver
Az egész SG-t le kellene bombázni és újracsinálni.
Én qrva régóta SG-zek (korábban, mint ahogy regeltem!!!) de már az elején is ugyan ilyen volt, mint most.
Egy-két dolog változott, például az a fos cset de alapvetõen most is olyan, mint 10 évvel ezelõtt.. nc

Her Laca
Azt a röhögõ fejet nem véletlenül tettem ám oda😊
Amúgy meg ne panaszkodjunk,minden rendben van ,és pl nekem is van most életpálya modellem😊

Szimhez nem is szabad AMD processzort venni! 😊

www.smart-bus.hu

A 8x élsimítás Super Sampling mellett nagyon durva! 😄 Próbálj meg olyan beállítást találni, amivel megvan a fix 60 fps. Figyeld meg, úgy sokkal folyamatosabb lesz a kép... 😉

Egyébként az SSAA ( Super Sampling ), a shimmering-et küszöböli ki, vagyis a távolban is tûéles lesz minden, és nem lesz ilyen "remegõ" hatása a távoli képnek, illetve nem lesz "csíkos" az út.

A rofmods oldalon a terrain fül alatt van egy "No Shimmer" mod, ott vannak képek róla, hogy mi is ez... Élõben azért jobban elõjön ez mint a képeken. 😊 Anno Dummy erre volt allergiás! 😄 Én meg Dummyra emiatt, mert amíg nem mutatta meg, addig fel sem tûnt... 😄D

www.smart-bus.hu

Papa01
Igen, ezzel én is így vagyok, ha fejlesztek, majd, a CPU-t még pár évig nem bántom, pedig most lesz 5 éves! 😊

Papa01
Fontos dolgokat olvastam most a "Mi kéne az SG-nek?" topic-ban:
- A fórumkeresõ a hozzászólásokban nem keres. (Ez a bannerban ki van téve.)De a (#22185) és a (#22179) Hsz-ekben is írnak errõl. De érdekes, mert Willenbrock írta h neki megy...
- A srcipt-eket is kikapcsolták, biztonsági okok miatt. (#22207)
Forrás:
LINK

LeonSilver
Én professzort sem mostanában veszek AMD-t.
Igaz, hogy drágább ez az intel, de megy is mint a barom.

Papa01
Na igen, valószínûleg, majd én is NV-t veszek majd a CoD miatt, mert már nagyon szeretném kipróbálni... 😊

LeonSilver
Ja, nem rossz ez 😊 Az AMD-nek igen nagyot kellene domborítani ahhoz, hogy még egyszer azt vegyek....

Papa01
Ezt én is kifogom próbálni! 😊

Papa01
😄 😄 Hát sajnos ez sem az aminek látszik... de itt nem akarok ebbe belemenni, ha gondolod majd TS-en mesélek valamikor! 😊 De remélem, valamikor tudok majd fejleszteni. 😊

Leon: Köszi ezt is, ez nagyon jó érték! 😊 Ami ezen a teszten mindig meglep, az hogy az AI számítás is milyen sok CPU erõforrást igényel.