Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ha kevés a naftalin akkor nem vagy nem úgy mûködnek az eszközök ahogy kellene.Sok galibát tud okozni a kevés vagy nem stabil nafta.Viszont azt elég erõsen kétlem én is, hogy jelen esetben a táp lenne a kevés.Ha van lehetõséged ( saját vagy kölcsönkért HDD ) akkor próbálj ki azért egy új, szûzies windózt.

**--**

Ha kell valakinek meghívó az iwiwre és jönne a klubba is az szóljon mert van egy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hehe, én is gondoltam erre nade akkor vagy lekapcsol a gép, vagy ha nem jut elég feszkó az eszközök nem müködnek, de nem úgy, hogy 3 irány eltûnik a többi meg megy ugyanazon a kapcsolón.

DummyBoy
Még szerencsés vagy, hogy nem azzal kezdték, hogy cserélj tápot 😊

Mostanában ez a varázsszó ... Felraktam egy problémát én is MSI fórumon, a válasz, cserélj tápot ... megnéztem pár hasonló topikot, mindegyik úgy kezdõdött, hogy cserélj tápot ... xD

Igaz, hogy az enyém épp határeset, de ha választanom kell egy 400W-os Enermax és egy 800W-os Csing-Szung-Tang táp között, akkor nem kérdés ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az elsõ joy-t is szeptember végén október elején vettem, de én már annak is örülnék ha végre rendesen mûködne és akkr nem érdekel meddig tart a garancia.

LeonSilver
Arra figyelj, hogy ha kicserélik akkor az új garanciája attól kezdõdill amikor a csere megtörtént és nem az elõzõ eszközé folytatódik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez szinte mindennel így van.

Egyre olcsóbb -> egyre többet adnak el ( emiatt megint esik az ár ) -> egyre többet gyártanak -> egyre több a szar.

Válaszoltak. Azt tanácsolta egy supportos emberke, hogy vigyem vissza. Ez már a második. 😞

Feltettem a Saitek hivatalos fórumára a problémámat, kivácsi vagyok mikor válaszolnak.

alma2
On nyert, mindez 200 Mb-os installban.
Persze nem egy kategoria a ketto, de nagyon jol el lehet vele szorakozni. Mind a tobbi wings over ... -al.
Ez is szo nelkul kezeli a tobb joy-t, trackirt stb.

szerintem

LeonSilver
Már nincs meg.De ha ez az amire gondolok akkor a Third Wire Productions - First Eagles stuffja.

LeonSilver
Ez nem RoF!Nekem is meg van valahol.

alma2
Ki mondja meg nekem, mi ebben a videoban az erdekes ?
10 forintos kerdes 😊
20 Mb
rise of flight

szerintem

Ahh, én meg valami kapcsolót kerestem. 😊 Kösz

LeonSilver
A rugó alatt ami van tányér.Az az.

Egy régebbi hozzászólásotokban említettetek valami visszaállító szutykot ami a pro-n fém a simán meg mûanyag. Ez hol van pontosan mert én sehol nem találom.

Nem a miniegér a gond hanem a boton lévõ fõ hat ami a felhajthatós tûzgomb alatt van.
Most próbáltam il-2-t, lekapcsoltam a profilert és kilöttem olyan processeket ami nem volt szükséges. Mûködik, mûködik egyszercsak amikor szintén felfelé nyomnám már nem mûködik.
Szerintem is valami windows hiba kavar be, mert nem végleges romlik el, de nem tudom mi lehet.

Her Laca
Ez a miniegér a gázkaron? Mert ha az akkor vidd vissza adjanak újat.
Ez X52 hiba hogy úgy mondjam.😊
Tiltsd le ,vagy ne használd,tedd rá a középsõ hat swits re a nézelõdést.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
AZ nemlehet, hogy a windózod van megmekkenve?Nekem is sima x52 van és semmi gondom vele, bár ez annyira nem mérvadó mert trekkir-t használok nézelõdésre.

Ez már sima x52 mert nem tudták a prot kicserélni és inkább kértem helyette egy simát és kifizették a különbözetet.
És tényleg egyre jobban idegesít, hogy mit szenvedek a saitekekkel, az evoval nem volt gondom.

LeonSilver
Én ifjabb koromban sokat robbantottam.

A Dolphinnal kapcsolatban feltûnt nektek, hogy imádja ledobálni magáról a szárnyakat? Az Albatros III-ról írták, hogy óvatosan kellett zuhanni vele, mert az alsó szárnyak a konstrukció miatt könnyen leszakadtak, sérültek. Ehhez képest ha nem úgy repülök mint egy vadbarom, sikerül a gépen tartanom õket. 😊

A Dolphin meg elvileg egy erõs építésû gép lenne, legalábbis sehol nem írták hogy könnyen szétpereg. :/ Mégis többször elõfordult, hogy szárnyaszegetten zuhantam a föld felé. (Vagy lassú, de stabil, korrigálhatatlan dugóban 😊)))))

Még egy kis adalék a Dolphinhoz: ha már 100% hogy nem lesz sima a landolás, húzzátok be a fejeteket! Egyszer átfordultam vele, behúzott fejjel, és életben maradtam. A bukócsõ-szerû szárnytartó megvédett. Utána lassan elkezdtem felegyenesedni (PgUp), de amikor a pilóta haubéja megérintette a füvet, minden átmenet nélkül szörnyethalt. Kurvaéles fû nõhetett Franciaországban '18 nyarán, az hót ziher. 😊)) Nem tudom mi más lehetett a halál oka.

DummyBoy
@LeonSilver: Én nem értek a lovakhoz xD Bár, az tény hogy a hangárt darabokra kellett volna szaggatnia ...

@otiq: Pfffhhh ... ötletem sincs ... próbáld meg hogy legközelebb USB ki/be vagy PS2-es kábel ki/be (Talán ez jobb ötlet is ...) Nekem a 2 X-52-essel (Sima és Pro ...) együtt nem volt ennyi gondom ...

Egyetlen gondom volt a nézelõdéssel, az is SW-es (Mármint csak Lonci alatt csinálta ...) Néha "beakadt" valamelyik irány ... és elindult mint a meszes ... Akkor mégegyszer abba az irányba kell nyomni a POV hatot és abbahagyja ...

De megcsináltam a FreeTrack-es fejmozgásérzékelõt, és azóta nincs gondom ...

Szerintem pont annyira szar az SE mint a peccs elõtt. Nem lehet hogy hosszabb kihagyás után repültél vele újból? Annyiból talán még jobb is lett, hogy kevesebbszer hal meg alattam a motorja. (Vagy csak én tanultam meg vigyázni rá. 😊

Ettõl függetlenül rendesen alul van modellezve: az még OK, hogy a magassági trimet egy az egyben lehagyták róla, de hogy alapból ki van térítve a magassági kormány durva emelkedésre, az botrányos. Ahhoz képest hogy "Acemaker" volt a beceneve, és hogy minden korabeli forrás könnyen kezelhetõ gépnek írja le, az SE elég rigolyás madár a RoFban.

A problémám az x52-vel, hogy repülök simán a roffal és a fõ nézetváltót használom körbenézésre, egyszercsak repülés közben a felfelé bal, fel és felfelé jobb irány eltûnik, nem reagál. Kilépek windowsba és ott se jó már.
Tökölnöm kell vele egy csomót. Most például driver le aztán fel és újra jó lett.
Wwiionlineban és il2ben még nem tapasztaltam ezt , igaz azokkal most kevesebbet foglalkozok.
Ez mitõl lehet?

LeonSilver
A lényeg nem is ez hanem az, hogy ezek a piszkok elbaszták az SE5a-t. 100%, hogy belepiszkáltak.

LeonSilver
A hidat megrongálta volna szerintem de a hangár 100%, hogy rombadõl tõle.
Még a 25dkg-os trotil is képes csúnya dolgokra.Nekem elhiheted 😉

LeonSilver
Na, kíváncsi leszek bár szerintem ez tuti aranyárba lesz!A "mezei" sem olcsó ugye.

**--**

25-lb Cooper bomba amit az SE5a cipelt.

DummyBoy
Hááát nemtom, egy jó izmos hídnak az a 20 - 40 kg-nyi bombatömeg ...

Fõleg mivel Tankok ellen is csak úgy jó ha pont a tetejére ejted ...

LeonSilver
Hát azért ha valamit megkínálok egy ( vagy négy ) 11.3 kg-os bombával annak illene kicsit megborulni.Fõleg egy szaros hangárnak, de azért az akkor hidak is megsínylették volna.

DummyBoy
Ja, én is szeretek bombázgatni ... csak nem megy xD Ettõl függetlenül király xD

Kis off: Új Thrustmaster HOTAS jön ... HOTAS WARTHOG ...

3 kérdés: FFB? Mikor? Mennyiért xD

alma2
Sajna annyira nem vagyok otthon a temaban, de gondolom nem voltak ezek meg olyan hatekony bombak, mint a whII-ben. Vagy tevednek ?
Igy ha en lennek a fejleszto biztos ezzel vedekeznek 😊

szerintem

LeonSilver
Én sokat kínlódtam a bombázással.A vonatot nagy nehezen sikerült kisiklatni ( nem nagyon akarózott neki!! ) de a hidat hiába találtam el semmi sem történt.Ezért is faramuci kicsit ez a motor.Alapvetõen szép az biztos de ezek a sérülésmodellek nagyon gázosak.Direkt lebombáztam hangárt is, meg sem látszott rajta pedig telitalálat volt!!!

alma2
Jut eszembe, foldi harc biztos van benne, amikor a foldrol szalltam fel, elsore sikerult megtalalnom a bomba kioldo gombot, lett is alattam egy jo nagy krater. Van benne hid rombolas, vonat szetloves stb ?
Csak en nem latom az oldalukon a jatek arat ?
Viszont az nagyon durva, hogy ne csak az a.i iranyithassa a gepet 7 dollar-t elkernenek gepenkent.. Kicsit elszalltak ezzel.

szerintem

alma2
feltettem a ROF-ot, beallitasa viszonylag egyszeruen ment, de legalabb 6x futottam neki a demo missionnek mire eloszor meglattam az ellen gepet 😊
Aztan mondjuk sikerult lelonom is, de nem volt egyszeru feladat. A ketfeledes gepek pilotainak nem volt egyszeru feladatuk, gyakorlatilag semmit nem latni ki a gepbol.. Pedig trackir-rel jol ki lehet hajolni a fulkebol.
Ezt az engine-t megneznem egy WHII-es jatek alatt.
----
g940: Lock-on szo nelkul ment, ket hajtomu stb elsore mindent korrektul kezel.

szerintem

LeonSilver
Hát kérem szerintem nem csak az AI-ba piszkáltak bele de az SE5 annyira szar lett, hogy az kimondhatatlan.Akárki akármit mond ez a gép nem ilyen volt.

Én 33., de magam sem értem hogy miért. 😊

DummyBoy
Hmm ... lol ... én benne sem vagyok a listában xD

Mondjuk asszem azért lehet, mert amellett hogy béna vagyok, a Rulettet nem is számolja a gép 😊

LeonSilver
Mondjuk így belegondolva kicsit elég érdekes ez az egész.
Nem akarok senki megvádolni semmivel de más játékokból ismerem a ruszkikat és hát az a helyzet, hogy szeretnek "tisztességtelen" eszközöket használni.Mivel pedig a RoF-ban semmiféle védelem nincs ( még a szar GG sem ) így egyes eredmények eléggé megkérdõjelezhetõek.

szvsz

LeonSilver
Én meg singlébe 45 😉

Ez tök jó ötlet volt tõlük. Már csak bõvíteni kell olyanra mint a wwiionline-ban, hogy légiharcban ki lõtt le és mivel. Nekem tetszik de ki ez a Lornar? 😊
a Kelet európaiak között ahol az orosz befolyás lehengerlõ ott a 76. vagyok.

LeonSilver
Na megint elkell kezdenem repkedni vele peccs ide vagy oda mert csak a 688. vagyok 😄

Sanyo
JoeDestroy
Írd mellé a Falcon 4-et is, mert ott nekem négy eszközt kezel le az AF OF FF -is. TM Cougar, CH Pro pedál, Logitech F3D Pro, és a Saitek (Game Commander) Cyborg Command Unit egységeket. ROF szintén. Azt hiszem az FC is (bár nem vettem elõ kb fél éve).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Sanyo
Nem rossz ötlet, ki fogom próbálni, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

alma2
Vauuu sikerult megoldanom a gazkar/collective/ problemat, csak nem hagyott nyugodni.
Roviden a BS forumaval ellentetben mindent kitoroltem a jatekon belul az axis controllban, majd a logitech profile progival kezdtem buveszkedni es osszejott.
A gazkaron levo trim1 -et mapeltem a jobb oldali gazkarra, ez felcserelheto, igy meg is kaptam a hasznalhato eredmenyt.
Holnap kiprobalom a ROF-ot is.

szerintem

DummyBoy
Üdv!

Céges drájverek felejtõsek, simán szedd le a legújabb 9.9-es Catalystet és kész ...

Valamilyen szinten igazad van konzol témában, de azért nincs ilyen gond a konzolokkal mert csak 1 HW-re kell optimalizálni a játékokat, míg PC esetén a kombinációk száma határtalan 😊 (Én szeretek mellesleg "építkezni", HW-eket válogatni, meg tuningolni ésatöbbi, szóval nekem jobb emiatt a PC ...)

Oldjuk meg a problémádat 😊 Szóval: Ha lesz egy kis idõd, és van kedved vele szórakozni, akkor tölts le egy Prime95-öt, és éjszakára engedd rá a "Blend" nevû tesztet a gépedre ... ha egész éjjel fut szépen és nem hibázik - fagy - áll meg akkor a HW-es rész elvileg stabil ...

Mennyire vagy "kocka" ? (Értem ezalatt, hogy pl: BIOS állítgatást és ilyeneket szoktál-e csinálni?)

- Ha kellõképp kocka vagy, akkor Prime95, memtest és ilyenek mehetnek ... Ha nem akkor elég a Prime, és utánna kitaláljuk mi lehet 😊

Pl: egy simán default-ra állított BIOS is okozhat egy rakat hibát (Az én lapom pl: kevesebb feszt ad a memóriáknak default értéken mint amennyivel menniük kellene, és folyamatosan fagyogatott a gépem ...)

Esetleg megcsinálhatod azt, hogy letöltöd a netrõl az Everest nevû programot, és csinálsz vele egy riportot, aztán azt valahogy elküldöd, és kitaláljuk ...

Driver akadás is okozhat ilyet ésatöbbi ... Bocs, én szeretek ilyesmivel foglalkozni xD (Ez a munkám is 😊 )

Willenbrock
Van Fokker Dr I is?

LeonSilver
Nekem HD4870 1GB van és tökéletesen elégedett vagyok vele.A fiam gépében HD4850 512 van és szintén semmi gáz vele.

Egyébként az, hogy párban vetted semmit sem jelent.Én ilyen esetben az üzletben elõször a memtesztet futtatom le.Tedd ezt Te is 😉

Fokker
a vas: MSI P45 Neo alaplap, MSI HD4850 512 VGA, 2GB Kingston RAM(egy csomagban, tehát párban vettem), Core2Duo E5200 2.5, 320 WD SATA. ezért gyûlölöm a PC-t, olyan nincs hogy csak összeraksz egy gépet és mûködik. jönnek a rejtélyes hibák, amiket nem kevés pénzbõl sem biztos hogy rendbe lehet rakni. a driver most a legújabb, korábban a régebbi volt; u.az a hiba. ja, az MSI legújabb letölthetõ driverként egy régebbi drivert rak föl az oldalára! nem semmi. faszfejek. ezzel most szembesültem, nem updateltem, a CD-n van az újabbik. lehet bármi a hiba forrása, lehet hogy vga-hardver hiba, vagy alaplap, vagy memória. az ati 4800-as család mint kiderült, nem a legjobb választás. nagyon ritkán, de csinált "ati2dvag.dll" hibát más játékoknál. szarul van legyártva. fasza. ezért írtam korábban, hogy egy ps-nél nincsenek ilyen problémák. csak ugye ps-re soha a büdös életben nem fognak semmilyen szimulátort írni. marad a szopáshegyek leküzdése, meg grafika lebutítása pc-n. isteni.<#violent><#violent><#violent>

LeonSilver
Errõl van szó!Ehhez hozzá tartozik vastagon, hogy a szoftvergyártók hiába kapálóznak : ezért is jó a torrent.Az ember letölti ha fasza -megveszi.Ha meg nem delete.Elhiszem, hogy nem tetszik nekik mert így az emberek kevesebb szutykot vesznek meg de magukra vessenek.Egyrészt mert sok szart kiadnak másrészt meg ma vagy nem is jelenik meg demo vagy adott esetben több giga.
Sajnos a HW-val ezt nemlehet megtenni.Megveszed és vagy szopsz vagy nem.