29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • shumika
    Nekemis 7-es volt de jobb sztem a Vista. Játékoknak az XP az etalon!
  • Gascan #6968
    az előzetes kalkulációm ellenére akkor lehet valahol mégis profitot termel ez az üzletpolitika :)
  • Fokker
    32 bit alatt sem megy? sztem lassan kihoznak majd egy W7-es peccset, lehet hogy már tesztelgetnek. új még az oprendszer, sztem ez az oka. vista 64-en is jól megy ahogy hallom.
  • Fokker
    Zair@ : nagyon szépek az újabb skinek is!

RedRiot@ : ez jó hír, végre kicsit optimalizálnak is.

nálam nincs felrakva a Catalyst. merhogy ne legyen ott a háttérben. érdemes feltenni, lehet vele nyerni egy kis sebességet? tuningolni nem szeretném. bár OC kártyám van.
  • Papa01 #6965
    Teljesen jogos Leon, de szerintem javítani fogják, legalábbis bízom benne...
    A pénzed szerintem meg nem adják vissza, azzal az indokkal, hogy alapból nem támogatott rendszer a W7.. :((((

Szerintem adj neki egy kis türelmet.. Én nagyon bízom benne, hogy nem adod fel a ROF-ot... :)
  • LeonSilver
    Most számoltam ki, eddig 76.1€ -t költöttem a RoF-ra.Ennyi pénzért kaptam volna legalább két játékot ami normálisan működik w7 alatt is.Hát basszák meg.
  • LeonSilver
    Mondjuk lehet meg is kérdezem, hogy m ia helyzet.Egy srácnak visszafizették a zsetont mert a szuperbrutális crossfire kártyán halott volt a RoF..
  • LeonSilver
    Qrva jó meg minden de én például jobban örlnék neki ha a telibebaszott w7 64b vs. 2 magos cpu problémát oldanák meg.Egész hétvégén próbáltam megoldani de semmi eredmény.Annyira dühös vagyok, hogy ha tehetném visszakérném a pénzemet és a cuccukat meg dugják fel maguknak.
  • Papa01 #6961
    @ Dummy: Köszi szépen, félek, nem fogom megállni, azt hogy ne vegyem meg.. :)

@ Riot: Bizti, lehallgatták a tegnapi multit.. és hallották, ahogy panaszkodunk.. :))

@ Gascan: Én továbbra is, úgy gondolom, hogy a pilóták g tűrőbbek voltak mint a gépeik! :)
  • Gascan #6960
    nah.. ez jól hangzik
  • RedRiot
    Most olvastam egy jó hírt a fórumon:

"I think 1.012 will bring some performance improvements for a lot of people. Smaller maps for multiplayer play (which they've mentioned are in the works) should give everyone a nice framerate boost plus reduce load times."

Hónapok óta vártam már erre!
  • sakkay
    Abban a pillanatban ment a tv-ben amikor írtam.
    -Papa sok pilóta szerintem az 1vh. ban akkor csinált komoly manővert először, amikor bajban volt(először). Jó pár zöldfülűt meglephetett az élmény.
  • Zair #6957
    Köszi!
  • DummyBoy
    No, Lonci topikban ott vannak a képek ...

@Gascan: Király :) Néha megéri kicsit megcibálni a procikat :) Az előző X2-es AMD-m alapfeszen 2,2 hellyett 2,7GHz-en ment 24/7-ben majd másfél évig :) A vicces hogy az adogg foglalatba kiadott legnagyobb proci 2,6-os volt ... xD
  • DummyBoy
    Jaja ... Nem akarok ide "Flémelni" ... pár pillanat és teleszpemmelem a Lonci topikot, nézz át oda ...

Összefoglalva: szebb, gyorsabb, jobb :) Van pár bug a DCS-ből, de bejön :)
  • Sanyo
    Utólagos engedelmeddel kitettem hírnek. Csak így tovább! :)
  • Gascan #6953
    ez micsoda?... valami vidi?.. akkor muti :)
  • Papa01 #6952
    Nincs hozzászokva. Ennyi.
  • sakkay
    Csak egy kicsit visszatérnék egy kedves témánkhoz. Éppen most láttam,(Disc.w.) amint a riporter bemegy a g teszt gépbe (ül) és folyamatosan nyomja mi történik 3g!!!!"minden fekete-fehér" 4g-"hát furán érzem magam" 4.3g-kérdésre nem reagál, gyakorlatilag eszméletvesztés. No comment. Mellesleg g ruhában 5.1g-ig bírta.
  • Papa01 #6950
    Az új Lock-on?? :) Wow!! Egy kis beszámolót, ha lehet.. Érdekes, a Lock On topic-ban elég nagy a csend.. :)
  • Gascan #6949
    Dummy... a link alapján amit a multkor belinkeltél az ASUS lapok tuningolásáról azt csináltam, hogy 7x333 -ról feljebb vittem 7x374-re... úgyhogy most olyan 2,6ghz-n megy a proci.. a hűtést is hozzáálitottam

meg annyit csináltam, hogy a Catalystba kikapcsoltam a Catalyst AI-t

igy mostmár rendesen fut 40 FPS-el akár ha 10 gép is van egyszerre a mapon
  • DummyBoy
  • LeonSilver
    Emlékezetből megcsináltam tegnap este de aztán meg nem volt már kedvem szüttyögni.
  • Papa01 #6946
    Köszi Leon, megleltem!!! Ne tudd meg, évekig szopattam magam egyenként... :)))
  • Papa01 #6945
    Nem, nem ugyanaz, de valóban hibádzik, köszi h szóltál.. :) De a főoldalon az kint van.. :)
    Az adatok:

Team Speak Adatok
    IP: www.klanok.hu
    Szoba: Rise of Flight
    Jelszó: abc123

Az irfanview-ban megtaláltam a méretváltoztatást! :)
  • Gascan #6944
    ha dupla annyian, tehát 4000-en vették meg is kevés :)
  • LeonSilver
    Az Irfan-ban is van csoportos konvertálás Papa.

• LeonSilver
    Én kérlek windózokra gyúrok ;) Lehet, hogy este leszek de még semmi sem biztso.Elég szar hetem volt, alig látok a fáradtságtól ( komolyan ).

Papa.A hasznos bigyuláknál direkt van az, hogy a Szerver és TS infók és a Jó tudni ugyan azt adja? Tegnap este akartam megnézni a TS adatait de nem találtam.
  • Papa01 #6941
    Jó kis progi ez,de sajna ő sem tud automatikusan felbontást konvertálni... nagyobbról kisebbre...
  • Papa01 #6940
    Köszi szépen! Én az irfanview-t próbáltam, de sajnos az nem tud ilyet.. méret szerint is csak egyenként konvertál..
  • Zair #6939
    Nagyon köszi Papa, meg a kérdésedet is, hát ami azt illeti új munkahelyem van (hála az égnek) és sajnos nagyon kevés szabad időm. De lassan sikerül a kollegákkal egyensúlyba hozni a dolgokat, szóval reményeim szerint a jövő 7 végém már szabad lesz. Már én is ki vagyok éhezve egy jó kis onlájn dogfájtra:-)

Konvertre ötlet: Xnview ingyenes program, "eszközök" menüparancs (ctrl+u), hozzáadod a listába a fájlokat, megadod a kimeneti könyvtárt, és a végén "küldés".
  • Papa01 #6938
    Nagyon szépek a skinek, köszönjük szépen! :) Bepakolom majd a gyűjteménybe! :) És repülni mikor jössz? :)
    Leon, te is rég voltál, vagy az új gépekre gyúrsz? :)

Urak, van ötletetek arra, hogyan lehet sok bmp állományt gyorsan jpg-re konvertálni?

Köszönöm a válaszokat! :)
  • Zair #6937
    Ez igaz:-) Meg az "Ilonka" név sem valami osztrákos csengésű:-)
  • LeonSilver
    Qrvajók!

Mondjuk Háry névvel nekem is gyanús lenne ;)
  • DummyBoy
  • Zair #6934
    Sziasztok, még három Öfag gyártású D.III skin Osztrák-Magyar Monarchiából.
    Nekem személy szerint az "Ilonka" feliratos a kedvencem, bár nem egy bonyolult textúra.
    Nem is tudtam, hogy a monarchia is használta a szögletesebb vékonyabb fajta kereszteket felségjelzésként, amíg nem találtam rá a neten a Flik 63J vörös farkú gépére.

Ha tetszik, letölthető innen:

AustroHun_DIII_Pt_2.ZIP

A pakk tartalmazza az alábbiakat:

1. "Ilonka", Flik 42J, Piloted by Hauptmann Ladislaus Hary, Flik commandant, Pianzano, 1918.

2. "Red Tail", Flik 63J, 1918 flown by Zgsf.Rudolf Nemetz,Portobuffe, 1918.

3. "Green Tail" Flik 27, flown by Fw.Jan ©kvor, spring 1918, Pergine.

Arra nem jövök rá, hogy a fentiek közül melyik pilótáknak vannak magyar kötődései. (Az első kettő gyanús.)
  • LeonSilver
    Szerintem jóval többen vették meg.Az, hogy mennyien vannak az off fórumon vagy az, hogy mennyien vannak online nem mérvadó.
  • RedRiot
    Azért én remélem hogy az egész világon azért többen vették meg mint kétezer ember. Az nagyon kevés.
  • Gascan #6931
    Pénteken beszéltünk róla, hogy ha kb. kétezren vették meg a játékot és egy játék kb. 30 euró akkor az olyan 60 000 eurós bevétel a játékból...

...később még eszembe jutott, hogy szakmai forrásokból hallottam, hogy a kisker árból csak olyan 10-15% jut a fejlesztőknek ... a többi a kiskereskedő, nagykereskedő, marketing és logisztikánt meg egyéb dolgon oszlik meg

Szóval ha 15%-al számolunk és 2000 játék ment el akkor a fejlesztőknek csak kb. 9 000 euró jutott.. ami még egy havi béreket se nagyon fedez szerintem :)

• RedRiot
    Javítani fogják a Pfalz D.XII-t:

"I've finished rechecking the Pfalz D.XII FM at this week, and must say, that there really was a sad mistake in CoG position which was much forward (so, NickM and some people alse were right, my respect to them ). After I fixed it, the airplane looks really close to Fokker D.VII, but not so good anyway because is stalling shortly and shaking at high AoA. However, it really less the energy bleed in tight turns now, and I'm able to fight against AI-piloting Allied airplanes in "russian roulette"."

A fentieket az egyik fejlesztő (A.N. Petrovics) írta a hivatalos fórumon. A tömegközéppontot túlságosan előre tette, ezért az orrnehéz, lomha viselkedés, és a korrigálhatatlan dugók. Ezt kijavítva már sokkal jobb a gép, de azért nem kell egy über-madárra számítani: hamarabb átesik mint a D.VII és meredek emelkedésnél berázkódik.