Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
**--**
Ha kell valakinek meghívó az iwiwre és jönne a klubba is az szóljon mert van egy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mostanában ez a varázsszó ... Felraktam egy problémát én is MSI fórumon, a válasz, cserélj tápot ... megnéztem pár hasonló topikot, mindegyik úgy kezdõdött, hogy cserélj tápot ... xD
Igaz, hogy az enyém épp határeset, de ha választanom kell egy 400W-os Enermax és egy 800W-os Csing-Szung-Tang táp között, akkor nem kérdés ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyre olcsóbb -> egyre többet adnak el ( emiatt megint esik az ár ) -> egyre többet gyártanak -> egyre több a szar.
Persze nem egy kategoria a ketto, de nagyon jol el lehet vele szorakozni. Mind a tobbi wings over ... -al.
Ez is szo nelkul kezeli a tobb joy-t, trackirt stb.
szerintem
szerintem

Most próbáltam il-2-t, lekapcsoltam a profilert és kilöttem olyan processeket ami nem volt szükséges. Mûködik, mûködik egyszercsak amikor szintén felfelé nyomnám már nem mûködik.
Szerintem is valami windows hiba kavar be, mert nem végleges romlik el, de nem tudom mi lehet.
Ez X52 hiba hogy úgy mondjam.😊
Tiltsd le ,vagy ne használd,tedd rá a középsõ hat swits re a nézelõdést.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És tényleg egyre jobban idegesít, hogy mit szenvedek a saitekekkel, az evoval nem volt gondom.
A Dolphin meg elvileg egy erõs építésû gép lenne, legalábbis sehol nem írták hogy könnyen szétpereg. :/ Mégis többször elõfordult, hogy szárnyaszegetten zuhantam a föld felé. (Vagy lassú, de stabil, korrigálhatatlan dugóban 😊)))))
Még egy kis adalék a Dolphinhoz: ha már 100% hogy nem lesz sima a landolás, húzzátok be a fejeteket! Egyszer átfordultam vele, behúzott fejjel, és életben maradtam. A bukócsõ-szerû szárnytartó megvédett. Utána lassan elkezdtem felegyenesedni (PgUp), de amikor a pilóta haubéja megérintette a füvet, minden átmenet nélkül szörnyethalt. Kurvaéles fû nõhetett Franciaországban '18 nyarán, az hót ziher. 😊)) Nem tudom mi más lehetett a halál oka.
@otiq: Pfffhhh ... ötletem sincs ... próbáld meg hogy legközelebb USB ki/be vagy PS2-es kábel ki/be (Talán ez jobb ötlet is ...) Nekem a 2 X-52-essel (Sima és Pro ...) együtt nem volt ennyi gondom ...
Egyetlen gondom volt a nézelõdéssel, az is SW-es (Mármint csak Lonci alatt csinálta ...) Néha "beakadt" valamelyik irány ... és elindult mint a meszes ... Akkor mégegyszer abba az irányba kell nyomni a POV hatot és abbahagyja ...
De megcsináltam a FreeTrack-es fejmozgásérzékelõt, és azóta nincs gondom ...
Ettõl függetlenül rendesen alul van modellezve: az még OK, hogy a magassági trimet egy az egyben lehagyták róla, de hogy alapból ki van térítve a magassági kormány durva emelkedésre, az botrányos. Ahhoz képest hogy "Acemaker" volt a beceneve, és hogy minden korabeli forrás könnyen kezelhetõ gépnek írja le, az SE elég rigolyás madár a RoFban.
Tökölnöm kell vele egy csomót. Most például driver le aztán fel és újra jó lett.
Wwiionlineban és il2ben még nem tapasztaltam ezt , igaz azokkal most kevesebbet foglalkozok.
Ez mitõl lehet?
Még a 25dkg-os trotil is képes csúnya dolgokra.Nekem elhiheted 😉
**--**
25-lb Cooper bomba amit az SE5a cipelt.

Fõleg mivel Tankok ellen is csak úgy jó ha pont a tetejére ejted ...
Kis off: Új Thrustmaster HOTAS jön ... HOTAS WARTHOG ...
3 kérdés: FFB? Mikor? Mennyiért xD
Igy ha en lennek a fejleszto biztos ezzel vedekeznek 😊
szerintem
Csak en nem latom az oldalukon a jatek arat ?
Viszont az nagyon durva, hogy ne csak az a.i iranyithassa a gepet 7 dollar-t elkernenek gepenkent.. Kicsit elszalltak ezzel.
szerintem
Aztan mondjuk sikerult lelonom is, de nem volt egyszeru feladat. A ketfeledes gepek pilotainak nem volt egyszeru feladatuk, gyakorlatilag semmit nem latni ki a gepbol.. Pedig trackir-rel jol ki lehet hajolni a fulkebol.
Ezt az engine-t megneznem egy WHII-es jatek alatt.
----
g940: Lock-on szo nelkul ment, ket hajtomu stb elsore mindent korrektul kezel.
szerintem
Mondjuk asszem azért lehet, mert amellett hogy béna vagyok, a Rulettet nem is számolja a gép 😊
Nem akarok senki megvádolni semmivel de más játékokból ismerem a ruszkikat és hát az a helyzet, hogy szeretnek "tisztességtelen" eszközöket használni.Mivel pedig a RoF-ban semmiféle védelem nincs ( még a szar GG sem ) így egyes eredmények eléggé megkérdõjelezhetõek.
szvsz
a Kelet európaiak között ahol az orosz befolyás lehengerlõ ott a 76. vagyok.
www.pcpilot.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Roviden a BS forumaval ellentetben mindent kitoroltem a jatekon belul az axis controllban, majd a logitech profile progival kezdtem buveszkedni es osszejott.
A gazkaron levo trim1 -et mapeltem a jobb oldali gazkarra, ez felcserelheto, igy meg is kaptam a hasznalhato eredmenyt.
Holnap kiprobalom a ROF-ot is.
szerintem
Céges drájverek felejtõsek, simán szedd le a legújabb 9.9-es Catalystet és kész ...
Valamilyen szinten igazad van konzol témában, de azért nincs ilyen gond a konzolokkal mert csak 1 HW-re kell optimalizálni a játékokat, míg PC esetén a kombinációk száma határtalan 😊 (Én szeretek mellesleg "építkezni", HW-eket válogatni, meg tuningolni ésatöbbi, szóval nekem jobb emiatt a PC ...)
Oldjuk meg a problémádat 😊 Szóval: Ha lesz egy kis idõd, és van kedved vele szórakozni, akkor tölts le egy Prime95-öt, és éjszakára engedd rá a "Blend" nevû tesztet a gépedre ... ha egész éjjel fut szépen és nem hibázik - fagy - áll meg akkor a HW-es rész elvileg stabil ...
Mennyire vagy "kocka" ? (Értem ezalatt, hogy pl: BIOS állítgatást és ilyeneket szoktál-e csinálni?)
- Ha kellõképp kocka vagy, akkor Prime95, memtest és ilyenek mehetnek ... Ha nem akkor elég a Prime, és utánna kitaláljuk mi lehet 😊
Pl: egy simán default-ra állított BIOS is okozhat egy rakat hibát (Az én lapom pl: kevesebb feszt ad a memóriáknak default értéken mint amennyivel menniük kellene, és folyamatosan fagyogatott a gépem ...)
Esetleg megcsinálhatod azt, hogy letöltöd a netrõl az Everest nevû programot, és csinálsz vele egy riportot, aztán azt valahogy elküldöd, és kitaláljuk ...
Driver akadás is okozhat ilyet ésatöbbi ... Bocs, én szeretek ilyesmivel foglalkozni xD (Ez a munkám is 😊 )
Egyébként az, hogy párban vetted semmit sem jelent.Én ilyen esetben az üzletben elõször a memtesztet futtatom le.Tedd ezt Te is 😉
Sajnos a HW-val ezt nemlehet megtenni.Megveszed és vagy szopsz vagy nem.