Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
xD Akkor legalább nem csak nekem nem tetszik ...

Viszont nem értem, nekem miért nem tûnik olyan stabilnak mint Leonnak ... (Bár én sem vagyok valami finom ezekkel a madarakkal 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Összeszaladt a család meg a szomszéd, hogy mi a szaron nyerítek úgy mint egy kivénhedt csataló!Ez a hasonlat bakker!!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Örülök hogy tetszik, de próbáld ki olyan küldiben is, ahol 2000m felett kezdõdik a harc. Jó eséllyel szárnyak nélkül fejezed be a meccset. :/ Vagy lelövik róla, vagy leszakad egy gyors felhúzásnál. Esetleg dugó. (Habár te jóval finomabban repülsz mint én, a videóid alapján. Alattam úgy dülöngél az SE5, mint egy részeg szamár 😊))

Orosz rulettben egyébként nekem is nagyon tetszik Delfin. (ami egyébként szerintem inkább egy szarni készülõ galambra emlékeztet, mint delfinre. Ritka ronda gép 😊))

A Camelrõl a simhq fórumra szúrt be egy gyerek I.vh pilóták beszámolóit. Ilyeneket hogy:

“Camels were wonderful fliers when you had got used to them, which took about three months of hard flying. At the end of that time you were either dead, a nervous wreck, or the hell of a pilot and a terror to Huns…”

Vagyis három hónap Camel-tréning után vagy halott, vagy idegroncs, vagy a németek réme lett a pilótából. 😊)))

“And in the more legitimate matter of vertical turns, nothing in the skies could follow in so tight a circle...”
Baromi szûken fordul.

“The same with the half-roll. Nothing would half-roll like a Camel. A twitch of the stick and flick of the rudder and you were on your back. The nose dropped at once and you pulled out having made a complete reversal of direction in the least possible time.
Thomson, the squadron stunt expert told him that it (half-roll) was just the first half of a roll followed by the second half of a loop; the only stunt useful in fighting. If you were going the wrong way, it was the quickest known method of returning in your slipstream.”

Fürgén orsózik - egy pillanat alatt fejjel lefelé fordulsz, bot hátra és máris visszafelé repülsz.

“…a Camel had to be held in flying position all the time, and was out of it in a flash. It was nose light, having a rotary engine weighing next to nothing per horse power, and was rigged tail heavy so that you had to be holding her down all the time. Take your hand off the stick and it would rear right up with a terrific jerk and stand on its tail.”

Csak úgy általában repülni is kihívás volt: folyamatos korrekciót igényelt, elõre kellett nyomni az orrát. A könnyû motor miatt rázkódni kezdett és egybõl a farkára állt, ha elengedték a botot.

“…a Camel was a wonderful machine in a scrap. If only it had been fifty per cent faster! There was the rub. A Camel could neither catch anything except by surprise, nor hurry away from an awkward situation, and seldom had the option of accepting or declining combat…You couldn’t have everything.”

Lassú volt. (Végre egy lassú antant vadász az N17 mellett 😊

Így a leírás alapján kb. a Dr.I-el lesz egy kategóriában.

LeonSilver
Hát gyerekek ez a Dolphin egy .... nem is tudom mit mondjak.Ez valami qrva jó gép!!!!Elsõ reppenés random rulettben / 5 gyõzelem!Nekem qrvára tetszik.Már megy fel a videó 😄 30-35 perc mire felér.Én most azt mondom, hogy eddig ez érte meg legjobban azt az 1440 ft-ot.Mondjuk éppen tegnap gondoltam arra, hogy ha a Fokker gyorsabb lenne ( at avionikája meg olyan mint most ) akkor nem maradna gép az égen elõtte!Hihetetlen stabil és jó gép csak kurva lassú.
De ez a Dolphin...eszméletlenül jó!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én is így értelmeztem. Sõt, a fórumban azt írták, az 1.08 még október legvégén kijön. Az max egy hét!

LeonSilver
Ja.A Fokker tuti bekerül e megvásárolt cuccok közé a teve viszont nem biztos.
Ahogy olvastam ill. hallottam a teve egy nagyon-nagyon izgága gép volt.Bár lehet éppen ezért szerzem be 😉

DummyBoy
Öööö izé ... xD Novemberben jön az 1.009 az új Playback móddal ...

Elõtte jön az 1.008 az új gépekkel 😊 Már ha jól értelmezem szerény ángélus tudásommal a dolgokat ... Vagy nem?

Mindenesetre köszi! Jó hír 😊 <#worship>

Novemberben jönnek az 1.08-al, szerintem sokunknak hiányoztak már:

meglepi

Remélem a mesterlövész AI-t is javítják...

DummyBoy
Jók ezek, tojjad csak õket, legalább tanul az ember xD

LeonSilver
Fakk 😄

LeonSilver
Megint egy.Csak úgy dõlbelõlem 😄 bár most se felirat se semmi 😉

http://www.youtube.com/v/HVL_Nhh1Uak[/flash]

LeonSilver

DummyBoy
Irigyellek, nekem nincs akaraterõm xD

LeonSilver
Hubazz, oldalra tényleg nulla a kilátás.

LeonSilver
Ez ok. de én már cirka 5 éve nem cigizek 😉
olyan ~25 év bagózás után egy hónap alatt leszoktam róla!
Abszolut nem hiányzik és jó nagy baromnak tartom magam, hogy addig is szívtam azt a szart.

DummyBoy

Itt pedig az pár további perspektíva xD

Én büdös bagósként úgy vagyok vele, hogy annyival kevesebbet cigizek, hogy ha kispórolom 3 doboz cigi árát, akkor jöhet egy gép 😊 Minden csak motiváció kérdése 😊

"Tényleg jó lenne ha lenne valami listaféle, hogy milyen gép - kb. mikor várható."

Olyanról nem tudok, de a simhq fórumon vki buherálta a játék fileokat, és a köv. gépekre van benne hivatkozás:

-Dr.I
-Camel
-Gotha
-Handley-Page

Papa01
Aha, igen, de gondolom, így nem kell magyarázkodni, ha nincs kész a megadott idõre... 😊
A Dolphin-ban nagyon vonz a kilátás és a nagy sebesség.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én is azon filózok, hogy meg kellene venni csak hát azért mindent mégse kéne.
Tényleg jó lenne ha lenne valami listaféle, hogy milyen gép - kb. mikor várható.Kicsit jobban lehetne tervezni 😊

Papa01
Rendesek, vagytok nagyon, köszi szépen a válaszokat!! 😊

Én meg a programon belül kerestem menüpontként!!! 😄

Dolphin: nagyon szemezgetek vele.. 😊 meg kéne venni...

Nem tudjátok, milyen gépek fognak mostanság megjelenni?

Köszönöm a választ, és még egyszer a segítséget!! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Ezt nevezem kommjunitinek xD

Pont akartam írni a LeonSilvernek, hogy milyen egyszerre ment el ... aztán te is 😊

@LeonSilver: Nemsokára megcsinálom a shotokat amit igértem!

LeonSilver
😄

Ez most nagyon ottvan!!!!!Imádom ezt a topikot 😉

Ez de jó: hárman segítettünk ugyanabban a percben! 😄

A játék mappáján belül találod: bin_editor\release\ROFEditor.exe

A Dolphin:
kb. azok amiket Dummy írt. Hirtelen mozdulatokra erõsen hajlamos dugóba esni, amibõl aztán lehetetlen kihozni. (Ki kéne próbálni kevesebb üzemanyaggal is, hátha akkor kedvezõbb helyre esik a tömegközéppontja, és talán barátságosabb lesz.)

Ezenkívül elég törékenyek a szárnyai, nekem legalábbis gyakrabban eltûnnek mint más gépeknél. Azért vannak ám elõnyei is:
+ gyors. Nagyon. Ráadásul nem porcelánból van a motor, mint az SE-nél
+ amíg nem dugózik, nagyon simán repül. JStabil fegyver-platform, ráadásul a géppuskák úgy vannak elhelyezve mint a német gépeken, semmi perverzió.
+ alacsony sebességeknél is kultúráltan repül

Szóval nagyon fura gép. Baromi jó vele repülni, aztán pont mikor legjobban belejön az ember, hirtelen vagy dugó, vagy szétpereg alattad. :/ Nekem mindent összevetve inkább pozitív a véleményem róla.

DummyBoy
A ROF könyvtáron belül van egy pár másik ... nálam:

bin_game
bin_editor
data
updates ...

Na a ...\Rise of Flight\bin_editor\release\ROFEditor.exe a Mission Editor indítófájlja 😊

LeonSilver
xyz:\Rise of Flight\bin_editor\release\

Papa01
Ööö,... lehet én vagyok bamba, amiért bocsi.. 😊 , de hol található a Mission Editor? 😊

Papa01
Köszi szépen a segítséged, a mission editor-os részt nem tudtam, most ki is próbálom!! 😊

DummyBoy
Jaja, úgy tökéletes 😊

És igen, ez így van belõve, nincs bombázó bennük asszem. (Azis valszeg a sniper gunnerek miatt maradt ki ... bár tényleg izgalmas volt néha kergetni õket xD)De ezt könnyen tudod orvosolni, ugyanis csak meg kell nyitni a mission editorban és ott át tudod állítani milyen gépek jöjjönek ellened 😊 Teljesen személyre lehet szabni, és nem is túl bonyolult ...

Én már csináltam magamnak pár különbözõ verziót belõle, ha van valami kérdés, akkor szólj nyugodtan!

Papa01
Sziasztok!

A Practice, practice, practice!.zip-et hogyan kell használni?
A zip tartalmát a ..\data\Missions mappába tömörítettem ki. Ez így jó?

Érdekes mindig ugyanolyan típusú gépet küld ellenem a program. Az eredetiben tetszett h néha bombázók is jönnek... 😊

Valamit rosszul csinálok?

Köszönöm a válaszokat,
Papa

LeonSilver
Kössz fater 😉

DummyBoy
Hááát, izé ... A kilátás elõre és felfelé elsõosztályú, oldalra és hátra pedig ki kell nyújtanod a nyakad, különben semmit nem látni 😞

Maga a gép talán a leginkább átesésre hajlamos a gépeim közül ... Qrva idegesítõ helyzetekben esik át ... Szóval én boldog voltam vele egy darabig, de felidegelt, hogy mindig átesik, és félretettem ... de mióta megvannak az új Rulett missziók, általában német gépekkel repülök xD

Természetesen ez erõsen szubjektív dolog, én meg béna is vagyok, szóval lehet ez az oka ...

Ha gondolod csinálok pár screenshotot a kilátásról este ...

LeonSilver
Srácok, használja valaki a delfint?Milyen a gép?Kilátás meg ilyenek ??

**--**

VSzK

Én nem hallottam különbözõ típusú megjelenésekrõl. Szerintem ugyanaz.

S!

Régi motoros vagyok repszimekkel (1/3_vszd_SnowFox néven IL-2), és hát már ezt is kipróbáltam demóban és bejött nagyon, bár ahogy hallom a netes része még nem az igazi... Leginlább ezért nem is vettem meg eddig.
Most viszont kinn vagyok USA-ban és 35$ körüli árban láttam, és hát elgondolkoztam rajta.
Kérdés: van valami különbség az ami és a többi verzió között repülhetõ gépek terén? Ha igen akkor mi?

Elõre is köszi a válaszokat.

LeonSilver
Ez a maszek, randomized orosz rulett egészen jó!És kezd(ek) olyan lenni mint régen 😄 14perc / 5 gyõzelem 😉
Mire megszokom a mesterlövész AI-t tuti jön peccs és lehet kezdeni elõröl.

Õk forgalmazók nem árusítók. Inkább olyan mint az automex bár nem tudom azok vannak e még. Sevenm-et onnan ismertem meg, amikor megjelent a Cossack2 Gold verzó és õk hozatták be az országba, aztán megvettem az 576-ban.

LeonSilver
Ez az?Olyasmi mint a cdgalakszis 😄 csak olcsóbb?

**--**

100%, hogy átlehet ugyanis az accountodon vannak a gépek 😉
Legalább is szerintem.De azért meglehet kérdezni.Ha így lesz meg enyiéret akkor én is megveszem dobozosban is a RoF-ot.DCS meg már megvan 😛

DummyBoy
cédégyár ...

Valami forgalmazó ... Ha 6k lesz a dobozos meg 5k-ért kijön végre a BS (Ami még így is olcsóbb mint a letöltõs ...), asszem mind a kettõ meglesz a polcon is ...

Csak ki kell deríteni majd hogy a CD-s verzió alá át lehet-e pakoltatni a gépeket 😊

LeonSilver
Mi a p. ez a Sevenm ?

Megnéztem a Sevenm oldalát és az 5990 Ft-os ár brutálisan jó ahhoz képest, hogy majdnem duplájáért vettük meg külföldrõl. Egyébként van demo csak regisztrálni kell elõtte a www.riseofflight.com-on.
Letöltési információk. http://riseofflight.com/About.aspx?item=Download

RETROB0Y
Rise of Flight

A Sevenm szerint novemberben jön?

De más modon m lehet kapni itthon?

Vagy valami demo vagy akármi nincs amivel játszhatnék?

Fokker, itt is "out of memory" a téma. Nem volt idõm beleolvasni, de hátha van benne vmi megoldás:

hivatalos fórum - out of mem

OFF: új Arch Enemy-t hallgasd meg, és elmúlik a feszültség 😊))
AE - Bury Me An Angel
ON

Tudja valaki, hogy a leaderboard listán lévõ számokat hogy számolja a Rof vagy látszódik a játékban valahol a statisztikában? Mert hétvégén játszottam kicsit vele de nem multiztam és adott egy csomó pontot.

DummyBoy
Ok, elég a driver is nem kell a CCC ... (Bár nekem az Ati Tray Tools fagyasztja csontra a gépemet, szóval maradt a CCC ... Visszasírom az nhancer-t keményen ...)

Fokker
memtestet próbáltam úgy 2 hónapja, tökéletes volt. hétvégén lefuttattam egy compaq diagnostic toolt, az sem jelzett hibát. BIOS-t nem hekkeltem, utoljára 2000-ben követtem a pc-s világ dolgait, majd 9 év után idén tavasszal váltottam ismét vissza pc-re. azóta sokminden változott. nem sok energiám van bios-állítgatáshoz, ami általában úgy néz ki, hogy beállítok vmit, teszt, 1 óra után fagy, vissza, másik beállítás, teszt, 1.5 óra után fagy stb.... ilyen hülyeségekkel én már nem foglalkozom. az alaplap BIOS-át még tavasszal frissítettem, nehogy az legyen a gond. bár lehet hogy az eredetivel jobban menne.

kipróbálom a prime95-öt, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. catalystot nem teszek föl, max. csak drivert. elõzõ rendszerben volt catalyst, zabálta is a memóriát, másra meg nem jó.

Egyébként amikor a tápra gondoltam akkor kipróbáltam, hogy kihúztam webkamerát a gamepadot, lehúztam a dvd-t és a második vincsit, de így sem lett jó.

LeonSilver
Az a szar, hogy én az üzletben nem egy "nagynevû" táppal találkoztam ami vagy alapból szar volt ( értsd : tökhalott ) vagy 2-3 nap után hozták vissza.És bármennyire is hihetetlen de találkoztam fordítottan beszerelt elkoval is.Még alaplapon is ( Asus ) ami elviekben ugye nem fordulhatna elõ közben meg majd' ki lõtte a szemem.
És nagyon-nagyon sok "névtelen" tápot eladtunk ami azóta is tökéletes.Persze inkább egy jobbat kell venni mert ha esetleg elszáll akkor a drágább táp nem viszi magvával a motyót is.

Még annyit, hogy valamit tehetnének már a gyártók vagy kitalálhatnának kisebb fogyasztású eszközöket mert azért az egy katasztrófa, hogy egy szaros gépet amin játszanak a népek kilowattal kell megkínálni.

DummyBoy
Off: Az tény, hogy a táp a gép legfontosabb része, de mostanában szeretik egy kicsit túlzásba vinni a dolgot ... 6-800W-okkal dobálóznak egy középkategóriás PC esetében, amirõl simán 2 is elmenne xD

otiq: Kiváncsi vagyok, mi lesz végül a joyoddal ... remélem megoldódik gyorsan a dolog 😊