29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Gascan #7531 Ez csak irónia.... csak azt akarom mondani, hogy mostanában nehezemre esik elhinni azt, amit a cenzúrázott csatornákból jön... -
Gascan #7530 Még nem vagyok meggyőződve arról, hogy van a kettő között összefüggés. Csak egy elmélet. Nem azt mondtam, hogy füst miatt zuhant le a gép, hanem azt hogy a gép lezuhanása miatt lett a füst :D -
Gascan #7529 Ezt azok mondják, akik az összeesküvéseket kitalálják :D Nekem az a véleményem, hogy mindenki részenként elemzi a látottakat és ezért nem látják a fától az erőd. Az igazságot azonban az egészben kell keresni.
Egyébként nincs okom megsértődni, amig csak a saját véleményünket osztjuk meg személyeskedés nélkül. -
#7528 Bizony... az durva volt... de hál istennek túlélték, senkinek nem lett semmi baja..
@ Gascan: Ezt ne vedd bántásnak!! :)) De nem kell mindenhol összeesküvés elméleteket keresni..
Olvastam valahol, hogy mindig a legegyszerűbb lehetőség az igaz. Szerintem ez a mondat nagyon megállja a helyét
És tényleg nem "beszólni" akartam. :)
OFF: Urak, aki szereti az SF filmeket és a Poszt - Apokaliptikus filmeket, az feltétlen nézze meg... Ugyanakkor eléggé megrázó volt számomra... /ON -
#7527 Ez itten a rövis sztori:
British Airways Flight 9 experiences views of St. Elmo's fire on the plane along with smoke smelling like sulphur in the cabin. Suddenly, all engines on the 747-236B start flaming. Then, they flame out. "This is Speedbird 9. All 4 engines have failed!" the pilot shouts on the radio. With 263 people in the balance, Flight 9 starts falling. But minutes before its fate in the ocean, the engines restart again. British Airways Flight 9 makes an emergency landing at Jakarta. The plane has been well sandblasted. Flight 9 becomes famous. The pilot is welcomed as a hero. A survivor writes a book about the flight called "All Four Engines Have Failed!". The strange happenings were from volcanic ash coming from a volcano in Indonesia. The fine particles of ash melted inside the engines, clogging them and causing all four to fail.
-
#7526 Javaslom megtekintésre a diszkóveri csanelen futó Légikatasztrófák sorozat negyedik évad második epizódját, Falling from the Sky címmel.
Ezután magad is rájössz, hogy semmi összefüggés nincs a két esemény között. -
Gascan #7525 Én gondolkodtam hangosan, hogy mitől van tilalom a repülőközlekedésben meg hogy milyen kapcsolat van a lengyel elnök gépének lezuhanása közt :) -
#7524 Kipróbáltam, simán felmegy FC2-re !
Naccceeerűű!! -
#7523 Ja!Fasza Dummy!Így már látszanak.Na most akkor még azt áruld el, hogy melyik beczl féle cuccot lehet feltenni és hogyan ?Vagy simán modmanal felmegy FC2-re is? -
#7522 Ja.Már látom! -
#7521 Ott ahol kérdezted :) Addonok moddolás topik ... Editáltam a válaszomat, lehet azért nem látszik :) -
#7520 Hol írtad Dummy?Biztos átugrottam felette vagy valami mert nem látom :( -
#7519 Remélem, az érintettek egyszer beavatnak! :) -
#7518 Papa.Én sem értem.Fingom sincs arról, hogy a #7510 és a #7511 mi a faszról szól!
**--**
Dummy még nem néztem de ezt a hiányosságot azonnal pótolom ;) -
#7517 Egy kis off:
@Leon: Sikerült a nem látszó POD-ot Lonciban megoldani? Az alapján amit az 59-esek fórumán írtam? -
#7516 Kinek és miért? :) Nem értem kiről/miről beszélgettek? :) -
#7515 Én nemtudom de valakinek elég erősen legurult a gyógyszere ahogy nézem. -
Gascan #7514 Szerintem meg valakit azon a gépen nem szerettek valahol.. nem kell kifejezetten az elnökre gondolni -
#7513 Miről van szó Urak?? :)) -
#7512 Szerintem az, hogy elgurult a dilibogyója. -
Gascan #7511 kiváncsi lennék mi lehet a valódi indok.. -
sakkay #7510 A vulkáni hamu miatt nem biztonságos...sajnos ez van... -
#7509 durva a bácsi. -
#7508 Nagy a csend véreim, nagy a csend .. -
RedRiot #7507 Nagyon OFF, de én szénné röhögtem magam rajta:
Louis Armstrong Death Metal -
Gascan #7506 Egyébként tegnap Markóval egész jól elvoltunk külföldi szervereken is.. jó lenne ha legközelebb többen csatlakoznánk -
Gascan #7505 Papa.. valami félreértés lehet ebben. Én csak tőletek kérdeztem meg, hogy van-e érdeklődés ilyen témában. Igy nem történt semmiféle egyeztetés. Majd ha úgy gondoljuk akkor szólok nekik.
Ehhez kellenek a tagok nevei, időpont javaslat. -
#7504 Urak! Sajnos a mai repülés családi okok miatt ma nekem nem fog összejönni. :((
Elnézést kérek mindenkitől!
A szlovák kollégák ma kivételesen, esetleg nem tudnának host-olni? -
kmarkdev #7503 ha mégis meggondolod magad, gyere TS-re... -
#7502 sajnos csak mostanra értem haza. még kajálok, stb, sztem ezt a mait kihagyom. arról nem is beszélve, hogy 3 hete nem RoFoztam.
nieuport 11: ellenfele lehetne az albatros D.I. az Eindeckernek meg pl. vmelyik Morane egyfedelű lehetne ellenfél. -
kmarkdev #7501 Üdv Urak!
Ha ma nem lesz repülés á'la Papa :), akkor lenne kedve valakinek kilépni a nemzetközi porondra? Ketten már lennénk, akik megpróbálják; Gascan és én. Én már repültem a svábokkal kétszer, ha valakinek infóra lenne szüksége, kérdezzen! -
sakkay #7500 Hi.Van valami új hír a dogfight patch-ről?? Vagy inkább ne is kérdezzek hülyeségeket? -
Zair #7499 Ha viszont két gép lesz, és ez egyik a Nieuport 11, akkor a másiknak az Eindeckernek kellene lennie, tudtommal ők ketten voltak vetélytársak egy időben, a háború első felében. (Közepén.) Azon túl, hogy repülési karakterisztikáját tekintve a Fokker egyfedelűje sokkal szutykabb volt.
-
Gascan #7498 Este? -
kmarkdev #7497 Én tegnap is, ma is multiztam... van egy szeró, a homedrome.de (Jg99, többnyire németek), amelyik szinte minden este megy. Hatan-nyolcan eddig megvoltunk. Ide be-becsaphatnánk többen is... szívesen látnak, hely van, aztán jól összedolgozhatnánk... -
Gascan #7496 repulhetnenk gyakrabban is mas szerokhoz csatlakozva szerintem -
#7495 Az kemény kis gép lesz. Már a 17-es is olyan masszív, mintha hurkapálcika vázra ázott vécépapír burkolatot feszítettek volna.
-
RedRiot #7494 Nieuport 11? Az kemény kis gép lesz. Már a 17-es is olyan masszív, mintha hurkapálcika vázra ázott vécépapír burkolatot feszítettek volna.
Remélem a másik gép egy ideális N11 ellenfél lesz, vmi korai Fokker, vagy egy Halberstadt. -
#7493 Szerintem én még régebben... :)) -
#7492 Nekem a péntek sajnos nem jó egész áprilisban, mert szombaton is meló, de a szombat este jó! :)