Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõbb így ment a game:

A billentyûkre úgy reagált, mintha a repülés elõtti menüben lettem volna. Elég zavaró volt. :/

DummyBoy
Tudom ... De tegnap be tudtam menni Papához miközben repült ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Én most megyek aludni mert reggel 4-kor kelnem kell de gyerekek, ez valami fantasztikus!!!
kb 3812* jobb mint az offline roulette!!!!

Köszönöm mindenkinek a röppenést, nagyon jó volt ( ezt sokszor megkell ismételnünk ), külön köszönet Papának a szerver indításáért, Dummynak a missio megcsinálásáért!

TS nagyon-nagyon kell!!!Qrva szar irogatni!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
GYere TS-re itt van fokker is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
?
Épp repülés van.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DummyBoy
Nemtok belépni ... 😞

És a mikrofonom is szar 😞

Fokker
azért beginner, mert a Fokker foglalt volt, így valami nagyon beszédes nevet akartam. elég vicces lett volnak Killer, akit állandóan lelõnek 😊

Fokker
igen. bár elég rövid volt.

Te repültél az elõbb "beginner" néven? 😊

Fokker
jó volna a padlock-ot betenni.

Sanyo
JoeDestroy
Itt van ha valaki jön még. Fenntartom.

Papa01
Indítom...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Esetleg party után segítesz belõni, ha van kedved?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Joe, bénázok a TS-el, ha nem haragszol, nem váratom a többieket.. 😊

JoeDestroy
Erre jó a TS. oda így bárki odatalál, és szóban elnavigálható.

JoeDestroy
Beállítás:

RoF már beizzítva a háttérben...

LeonSilver
gogo

*--*
Semmi baj Dummy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Marad a tegnapi! 😊 De még nem indítottam, szóljatok ha mehet! 😊

Annyi lehet a gáz, ha elindultunk, akkor már nem látjuk, ha valaki ír ide az SG-re...

DummyBoy
Bocs srácok, remélem lesztek egy darabig, de vendégeim vannak 😞

Remélem 9 elõtt beérek ... sorry 😞

Eh, úgy néz ki hamarosan vennem kell egy mikrofonos fülest...

LeonSilver
Én csak a következõ akción tudok ts-t használni.

A gémszerver passt írjátok vagy marad az abc123?!

JoeDestroy
TS
szerver: tss.thomi.hu
Szoba Rise of Flight
pw: rof1

Papa01
oké, köszi! 😊

JoeDestroy
Beszélni valahol kell 😊
Egy egy problémát gyorsan meg lehet úgy oldani, valamint a gamenevet jelszót egyeztetni és gondolom repülés közben nemigen írogat az ember ide v, bárhová. Ha valakinél nem megy a csatlakozás, akkor azt TS segítségével el lehet navigálni a gondok közt.

Még nincs szoba.
Csinálok mindjárt.

No, röppenünk?

Papa01
Ööö, én a TS-hez nem értek. 😞 Gyorsan leszedem és felrakom. 😊

Fokker
mégiscsak felrakom a TS-t. kicsit fura külön mikrofonnal, de dogfight közben úgysem pofázok 😊

lehet hogy elsiklottam felette, de a TS-ben pontosan melyik szobát keressük, milyen jelszóval? vagy ez megegyezik a RoF loginnal-jelszóval(login: Teszt.Szerver.Papa01 pwd: abc123)?

JoeDestroy
Na én is hazaértem.
TS telepítve. Készít majd valaki szobát?

Papa01
Oké, én is vagyok! 😊

LeonSilver
Mi lészen a jelhang?

Papa01
Remélem, ez is javítva lesz hamarosan.. 😊

DummyBoy
Következõ körben asszem 😞

Papa01
Nem nehéz. 😊

- Oldal kiválasztás
- Gép kiválasztás
- Gép beállítás (hangar)
- Ready ... gomb megnyomása.

Chat-elni úgy lehet, hogy : Esc - Chat - És ha üzit akarsz írni elõtte Enter, ha küldeni akarod, újabb Enter.

Ha jól emlékszem.. 😊

Gyerekek, ha valaki küldi közben megmakkan, akkor mikor mehet vissza?

LeonSilver

Sanyo
Refly, track felvétel és játékon belüli controls setup.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az ehavi peccsben lesz többek között refly is ha minden igaz.

DummyBoy
Mert sajnos csak néhány van ... és a Refly az a Restart Mission ... (single-ben ...)

A multi még elég gyermekcipõben jár ...

Ja és refly sincs. <#pardon1>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek! Belépek multiba és csak néhány szerót találok. Csak ennyi van, vagy én vok. bamba?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

DummyBoy
A skinekkel lehetne gond, ha pl.: mindenki egyforma géppel de külön skinnel repülne, ugyanis akkor a 2 féle skin helyett 12-t kellene betölteni ... (De nem hiszem, hogy ez gond lenne ...)

De most ígyis-úgyis 12 kell 😊

Valamint a skinekkel kapcsolatban ... ha mindenkinek elég ha a sajét skinje jó, akkor telepítgetni sem kell, ugyanis nálam pl: a default skinek vannak lecserélve ... Ha valaki a defaulttal repül, akkor az nálam másképp látszik ... viszont ha valaki plusz skint rak be, és szeretné használni, akkor van fehér gép, ha az nálam nincs fent ... érthetõ mit szeretnék mondani? 😊

Valamint ha akadás lesz, akkor max új missiont generálunk felhõk nélkül, ésatöbbi ...

Szerintem nem, mert a házilag készített skinek mérete ugyanakkora mint a gyáriaké - a formátum miatt.

Én kipróbáltam a missönt amit Dummy kollega készített, és az én gyengébbnek számító vasamon is jól ment. Ha jól emléxem a te géped vmivel erõsebb, szerintem nem lesz gáz. Sõt, multiban ugyanannak a küldetésnek elvileg még jobban kell mennie majd, mivel nem kell a gépemnek 11 AI-gép manõvereit, fizikáját számolni!!!

Fokker
még valami: a skinek nem fogják belassítani a játékot? most nem a core i7-es 6GB-os konfigokra gondolok.

Fokker
van mikrofonom, csak az egy kis szar állványos, biztos hogy nem fogom tudni használni. valaki írja már le légyszi, hogy mi lesz a játékba való belépésnek a folyamata lépésrõl-lépésre. csak hogy ne szarakodjunk a belépéssel 1 órát az elején.

Nagyon köszi:-)

DummyBoy
Elindítod, majd Settings - Input - Plane Controls, és ott kiválasztod a Throttle Axis-t és beállítod a joyon lévõ gázkart (Majd otthon megnézem pontosan micsoda is a neve, de valami ilyesmi ...)

Skinekhez kell a Kegety féle unGTP nevû proggi (Flyonline.hu-n megtalálod ...) azzal kel a ROF mappájában lévõ graphics1-2-3-4.gtp-ket kicsomagolni, és ott lesznek a skinek ...

Ha pontosabb leírás kell, akkor olvass vissza pár oldalt, minden le lett írva részletesebben nemrég 😊

Velkám in dö klább 😊

Ja és még egy. Mivel és honnan lehet a skineket kivarázsolni a játékból, (az-az hol tárolódik) és Ps-el lehet e szerkeszteni.

Hali!
Az a gondom,hogy a joy-on lévõ gázkart nem érzékeli a játék. Logitech X3D pro. A settingben hiába állítom be, akkor sem látja?érzékeli? Hol tudom rákényszeríteni,hogy a joy-on lévõt használja, nem pedig a bill. Ó-Ü gombját?
Választ Ty.

DummyBoy
Ha nem érkezik különleges kérés addig, akkor igen ... Tegnap este ezt próbáltuk (A küldi neve SG 6vs6)

De ha bármi változtatás kell, azt 5 perc alatt meg lehet csinálni, szóval bármikor lehet váltást kérni 😊