Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mai 19.30 nekem is jó lesz.
Hogy hívják? Mennyi idõs? Mennyibe kerül egy kölyök?
Nekem egy skót juhászom volt, de sajnos 15 évesen el kellett altatni, 2 éve.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Joe: Kár, de ahogy érzem, sûrûek lesznek ezek a ROF-os multik! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Katalinbálba viszem az asszonyt ha már Katalin a lelkem 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.pcpilot.hu
A navi. icon-t be fogom nyomni.
TS: Már én is leszek azon, A P2T-ot kipróbálhatjuk, de nekem is mindegy! 😊
Az a 9vs9-es küldi egy álom lenne AI nélkül!! 😊
Eddig akkor:
Dummy
RedRiot
Papa01
Szerintem, Leon kolléga is jönni, fog elnézve azt a kis smile-it.. 😊
Írtam reggel mélt ennek a tomi izének, hogy kellene nekünk állandó szoba.
Állítólag vasárnaponként rendezgeti a TS-t.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönöm a tegnap estét, minden negatívum (Bénaságom ...) ellenére élveztem minden másodpercét a közös repülésnek (Percét nem merek írni, mert szerintem összesen nem volt annyi 😊 ) Remélem sok ilyen lesz még! (Mármint közös repülés 😊 Nem szenvedés ...)
Egy kis esti mese, mi volt tegnap ... Szóval átjöttek a szomszédból a barátaink este, itt voltak 8-ig, utána kutyaséta, gyors zuhany és mehet a game ...
Nem tudtam valami miatt belépni játék közben (Spectatornak sem tett be, mindig visszadobott a fõképernyõre ...)
Nagy nehezen vagy 10-edjére beengedett, boldogan indultam is a repülésbe ... persze az elsõ AI belémrántotta a gépét ... Megpróbáltam leszállni, zuhanás lett, de túléltem ... Elkezdtem ekkor Spectatorként próbálni a billentyûkombinációkat ...
Közben hallottam pár érdekes csippanást ... nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget ... Pedig kellett volna ...
Szóval bohóckodok az egérrel, és véletlen áthúztam a mutatót a secondary monitoromra, és kattintottam egyet ... no ekkor letette magát tálcára a ROF ... ami ugye bukó azonnal ...
Szóval lelõttem a Game-et, restart ... végre új mission ... Erre induláskor csak a mûszereket látom ... WTF? Mozgatom a fejem ... semmi ... Mivel csak FreeTrack-el repülök, a szétnézés sincs beállítva szerencsétlenkedtem hogy egyáltalán kilássak és nehogy nekimenjek valakinek ...
Végre numpadról sikerült, erre persze azonnal le lettem lõve 😊
NA akkor quit megint, mi lehet a gond ... Nos a csippanások azt jelentették, hogy megtaláltam pár Freetrack default billentyût, köztük a Custom Center-t a Smooting Stable-t és a Smooting Raw-ot ...
Ez tök egyszerûen hangzik, de kellett majd fél óra mire rájöttem, hogy ezek miatt szopok 😊
Ezekután visszamentem és játék indításakor vettem észre hogy a FreeTrack megint nem megy ... NA ez volt az utolsó repülés, itt viszont a Sokkal Profibb ellenfél szétkapott gyorsan 😊
Mindezek ellenére a repülés része tesztett, remélem legközelebb már nem szenvedek majd ennyit 😊
ÉS pár ötlet:
- Felmentem TS-re, de Fokker mester mikrofonja folyamatosan szólt 😊 Majd át lehetne állítani Push To Talk-ra 😊 (Bocsi, csak egy ötlet 😊
- Navigation Icon-t be lehet kapcsolni, és akkor látszunk majd a térképen, és akkor nem lehet eltévedni xD
- Megpróbálok AI mentes küldetést csinálni ... Elvileg ha csinálunk egy 3 vs 3-at az jó lenne, de csak akkor ha 6-an vagyunk ... Ha egy nagy 9vs9-et tudnék csinálni, AI nélkül, akkor még a gépválasztás is lehetséges lenne minden repülés elõtt 😊
Én is benne vagyok a más multikban, de azokban még bénább vagyok mint ROF-ban 😊
MA 19.30 tökéletes, párom éjszakás és én sem leszek még nagyon részeg 😊 Addig gyúrok a küldin 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Tündérkém le lesz kötve a csillag születik c. (engem marhára idegesítõ) mûsorral... <#eplus2>#eplus2>
Ma késõbb ráérek a tegnapi action folytatására, de egyelõre még van más dolgom. Mikrofont már elszaladtam venni, itt figyel elõttem egy kis gallérra csíptethetõ darab.
Ja, és ugyanitt az Árkád MediaMarktban láttam dobozos RoF-ot 5990-ért. Volt még belõle jó sok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de sztem a RoF toronymagasan a legjobb. úgyhogy maradjunk a RoF-nál. 😊
Mindenek elõtt.
A hangkártya driver beállítóablakában a mikrofont kell bevitelre kiválszatani, és a felvételi hangerõt megfelelõen beállítani 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az ezközt kijelölni a settings/option Sound devices alatt lehet.
A hang v. gombaktivációt a settings/sound i/o settins alól elérhetõ ablakban lehet.
A tesztgombbal lehet tesztelni az activation level megfelelõségét.
Kapcsolódni a Connection/connect ablakban kiválasztott szerverhez a connect gombbal lehet.
sv: tss.thomi.hu
szoba Rise of Flight
pw: rof1
nem leszek mindig a mikrofonnál, de majd figyelgetek.
A többi dogfightnál is hasonló a harcmodor. Eddig csak az alba-val és az se5-el repkedtem szinte.
IL-2 vel azért közel száz van.
A falconos repült óráimat '98-tól meg sem tudom saccolni.
A repülésed alapján nem mondtam volna. Ha jól emlékszem volt olyan, hogy ketten kergettünk Fokkerrel, és nem volt egyszerû a feladat.
Nekem egy mikrofonos félfülesem (kb. 1eFt) van, ott megy a kommunikáció, és az SB kártyán megy a játék hangja.
Az 1-2 életem játékai! A 3 még csak megvettem. 😊
Mikor legyen party?
A Lock-On nekem sincs meg, a régi haditechnika közelebb áll a szívemhez. Ha nem röppenek akkor az iRacing-et gyûröm. Vagy néha egy kis Fallout3.
Be kell állni az ellen mögé, csak jet gépekkel. Külön kedvencem az F-16 mellett a Mirage 2k és a Gripen.
A tegnapi multival együtt asszem elértem a 8 repült (játékban töltött) órát a ROF-ban 😄
Igazából nem is volt idõm a különbözõ gépeket kipróbálgatni sem, nemhogy berepülni. Úgyhogy szervezõdjön minél több multi!!!!
Természetesen, kizárólag gépágyú lenne a fegyverzet.. 😊
A fülessel én is beszoptam. Szerettem volna egy zenehallgatásra kiválóan alkalmas, ugyanakkor mikrofonos fülest, ami vezeték nélküli. A vezeték húzza a fejem és ez idegesít.
Ezt vettem meg:
Link
Barmi jól szól, pehely könnyû, kényelmes, csak épp a BT nem tudja azt, hogy egyszerre menjen pl a játék és a mikrofon pl, Skype...
Pedig egy azt mondták nem gond... nem is lettem idegbeteg..
Mind1 zenére, offlinra jó.. 😊
**--**
Nekem ahoz elõbb felkellene rakni az FC-t meg felmoddolni Papa.
Talán érthetõ, ha nem akarok havonta 15-20.000 pénzt fülesre kiadni. Kérdésem, hogy létezik-e olyan mikrofon, amit vhogy a már meglévõ fülesre lehet applikálni? Ha nincs jobb akkor veszek vmi szar összerakható állványos mikit, és rákókányolom a fülesre, de azért ettõl szebb megoldást szeretnék.
Urak, remélem nem vívom ki az istenek haragját, de majd valamikor a Flaming Cliffs-et is ki lehetne próbálni, mit gondoltok?
Mondjuk nekem pont az ami tök véletlen szerûen kidob az asztalra, de egy próbát megérne, nem? 😊
Fokker, tény, csalódást okoztam magamnak, de ez totál nem szegte kedvemet, mert a közös repülés ÉLMÉNY! 😊) Fõleg majd TS-el mekkora lesz!
Semmi szakadás lagg, egyéb.
Pár kép a hangulathoz. 😊
Papa a TS-t majd megoldjuk.

De jó lenne ha ez rendszeres lenne, ha persze Ti is így gondoljátok! 😊
TS szerintem nagyon kéne... úgy sokkal jobb lenne, az X52 már rá is tettem a rádiót! 😊 (Gázkaron, hüvelyknél lévõ gomba, csak akkor kell nyomni ha beszélek.)
Az ALT+ TAB mellé jó lenne a Refly is! 😊
Sanyo, remélem legközelebb Te is jössz!! 😊
Jó éjt Uraim! 😊
Papa
ui:
Ti nagyon kenitek! 😊