29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • kmarkdev
    Köszi az infót.
  • DummyBoy
    Elvileg igen ... csak még nem próbáltuk ... Papának van 20/10 :) Ezért ő a szerver :)

Elvileg a feltöltési sebesség lenne a lényeges ... Ami a gond, hogy nem tudni, mekkora upload kell a hostoláshoz, erről sehol sincs infó ...

Valahol olvastam (Lonci kapcsán asszem ...), hogy 128kb/128kb-el érdemes számolni playerenként, ennyit kell a szervernek minimum tudnia ...

Namost ezt 10 emberre elvileg az én 2 megás feltöltésem is jó lehetne, de nem biztos ... egyszer ki kell próbálni, vagy meg kell kérni a Papá-t hogy valahogyan naplózza le, hogy egy átlag multi alatt mekkora kimenő és bejövő forgalma van ...

Mellesleg a hostolás abból áll, hogy neked kell elindítani a multis mission-t és a Te géped számolja az AI-kat meg mindent ... szóval kell hozzá izmos proci is :), de emellett kell a jó feltöltési sebbesség is, hogy az információ időben eljusson hozzánk ... különben nekiállunk lagolni :)
  • kmarkdev
    Egyébként miből áll ez a hostolás? Nekem 30/3-as netem van. Ez alkalmas lenne?
  • DummyBoy
    Apropó online ... Látom a fényt az alagút végén :)

Múlt héten netcsomagot cseréltem, 12/2-es netem lett átmenetileg, ugyanis korszerűsítés folyik a szolgáltatómnál, új csomagok is jönnek ...

Sajnos időt nem tudtak mondani, de ha minden jól megy akkor lesz nálunk 30/12-es net, és akkor ha Papa nem ér rá, nekem pedig szabad az estém, akkor én is tudok majd hostolni :)

Bár lehet a 2M fel is elég lenne pár emberhez ... ki tudja, lehet ki kellene próbálni :)
  • RedRiot
    Este kitöltöm ezt a szart, és megírom hogy nekem ugyan gond nélkül megy XP-n, de több barátom nem tud jönni az online meccsekre, mert a w7/2magos támogatás hiánya miatt, és hogy ez ebben a formában szar.
  • Gascan #7566
    valaki nem tudja esetleg - Papa elsősorban itt rád gondolok, mivel te infó tanár vagy ha jól emlékszem - hogy 2007 vagy 2003 MS Wordbe hogy lehet beállitani, hogy az oldalszámozást csak mondjuk a 4. oldalról kezdje, és ott kezdődjön az 1. oldal? Úgy kell elmentem egy dokumentumot PDF-be, hogy beleteszem a boritó oldalát meg egy két dolgot amit nem szeretnék számozni.
  • LeonSilver
    Jól.Én igen szépen beírom az utolsó kérdésre, hogy megkellene normálisan csinálni mert az nem állapot, hogy az ember belebasz ebbe a szarba 76€-t ( vagy akármennyit ) és már 2 hónapja nem tudja használni.

És mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy nem támogatott oprendszer a w7 annak itt most mondom, hogy ez egyrészt nem azt jelenti, hogy használhatatlan w7 64b alatt kétmagos szarokkal.A hiv. honlapon még most sincs kiírva, hogy ilyenek ne vegyék meg valamint ahol anno én vettem ott még az sincs kiírva, hogy nem támogatott a w7 ! Hát lófaszt a seggükbe egy meg a kezükbe, hogy tudják mi van a seggükbe.
  • LeonSilver
    Egyrészt ha az ember ésszel használja ezeket a szarokat nincs benne semmi "veszély" illetve semmivel sem "veszélyesebb" mint mondjuk egy bankszámlakivonat vagy adott esetben egy kölcsönigénylés ahol még azt is megkérdezik, hogy mikor fingottál / dugtál / mostál lábat utoljára.

Másrészt meg ha valakiről nagyon meg akarnak tudni valamit azt könnyen megtehetik iwiw, fészbúk vagy egyéb, hasonló szarok nélkül is.
  • Papa01 #7563
    Urak, jól értem, itt felmérést csinálnak a ROF-al kapcsolatban?
    Felmérés
  • DummyBoy
    Bakker, minden elvem ellenére holnap reggelek erre a szutyokra, és én is belépek :)
  • LeonSilver
    Aki még nem csatlakozott azcsatlakozott, az kérem tegye meg.
  • LeonSilver
    Az nagyon megdöbbentő, hogy tényleg vannak oylan pilóták akik ilyen heroikus küzdelmet folytatnak, hogy rendben lehozzák a gépet és van oylan aki alapvető hibákat követ el és miatta halnak meg emberek.És hát ugye a földi személyzet meg a költségleszorítás, hanyagság.

Volt olyan amikor a pitot védőfóliája nemlett leszedve, a pilóták meg nem vették észre amikor átvették a gépet.

Meg amikor a raktér ajtó szakadt le a picsába mert szar volt a konstrukció.

Nagyon tanulságosak ezek a filmek!
  • LeonSilver
    Az qrva szar amikor egy ilyen hw hiba felborítja az ember köcccssségvetését.

• Papa01 #7558
    Azaz
  • Papa01 #7557
    Pontosan. Meg az is kemény rész volt, amikor a gép oldalából leszakadt egy hatalmas darab, és a pilóták lehozták a gépet.
    Csúsztatás:igen ott is alkalmazzák.
  • LeonSilver
    Helios Airways Flight 522 takes-off from Cyprus. As it flies over Greece, air traffic controllers lose radio contact with it. Fighter jets are sent up to meet with the Boeing 737. One of the jets get close to the plane only to see that the First Officer is alone and unconscious in the flight deck. Everyone in the cabin is also unconscious and oxygen masks are dangling from the cabin ceiling. The captain is missing. Then, the fighter jet pilot witnesses someone enter the cockpit. The mysterious person appears to be trying to regain control of the aircraft, but it is too late. Soon, Flight 522 runs out of fuel and dives into a hill near Marathon, Greece. There are no survivors. After a thorough investigation, the mysterious person is found out to be a flight attendant that had been working on the flight who managed to stay conscious by using a portable oxygen mask as opposed to the aircraft's installed oxygen masks. This solved the mystery of who the fighter pilot was looking at before the aircraft went down.

Note: The episode title references an aviation term for an aircraft flying without a pilot in control.
  • Papa01 #7555
    Akkor jól emlékeztem, csak nem betonból volt az a valami a kifutó közepén.. :)
  • LeonSilver
    Ja.Egy F-16-os meg is közelítette őket és valamelyik manus még akkor élt ( asszem valamelyik légiutaskísérő faszi ).
  • LeonSilver
    Valami oylan volt, hogy éppen azért kapta ezt a nevet mert ezt a csúsztatást a vitolázók szokták alkalmazni és a pilóta nagy vitorlázó volt.Vagy valami iylesmi. :D
  • Papa01 #7552
    Ja, én nagyon szerettem, kár, hogy már nem adják...
    A Discovery-n egy külön film volt arról a görög gépről, ahol, az egész személyzet és az utasok is azért haltak meg, mert kihermetizálódott az egész gép és az oxigén hiány végzett velük... :( Asszem' 2001-ben történt.
  • LeonSilver
    Ja.Meg amikor a két gép összeütközött a levegőben bakker.

• LeonSilver
    Tényleg!!!Ott ment a családi piknik eccer csak leszállt közéjük egy gép :D
    Szegény kiccsávót meg majdnem eltaposták.
  • Papa01 #7549
    Jaa , bocsi! :)

Meg az is mekkora durva volt, amikor eltört a gépeknél a oldalkormány tolórúd és bedugóztak... :(
  • LeonSilver
    Látom van azért aki nézi a sorozatot.Szerintem kurva jó!
  • LeonSilver
    Neem.Az másik vóóót.Ezek egy katonai reptéren szálltak le valami szigeten.
    Ez az átalakítós meg vagy kanadában vagy az usában történt.AZt amit ott alkalmazott a pilóta ( csúsztatta a gépet, hogy lassuljon ) én is szoktam alkalmazni még RoF-ban is.
  • Gascan #7546
    hát akkor már csak én is az új peccsben reménykedhetek.. a mostani monitorom úgy elkezdett rezegni, hogy egy óra alatt hazavágja a szemem.. pont jókor.. 30-án kell leadni a diplomadolit :)
  • Papa01 #7545
    Köszi Leon! :)
    Számomra a két legdöbbenetesebb rész az volt , amikor leragasztották a gép sebesség és magasság mérőit és éjszaka úgy szálltak fel, meg amikor a pilóta a 14 éves gyerekét ültette a ülésbe, aki a gépet átejtette, és bedugóztak... Sajnos mindkét gépen mindenki odaveszett...
  • Sanyo
    Az a Gimli Glider volt, a gépet két évvel ezelőtt állították le.
  • Papa01 #7543
    És ha jól emlékszem, velük történt meg az is, hogy a leszálló pályát meg átalakították valami motoros gyorsulási pályává és középen egy betoncsíkot vagy mit raktak le... Sőt talán még gyerekek is cangáztak a kifutón, miközben leszállt a gép..
  • LeonSilver
    A diszkóveris Légikatasztrófák sorozat listája.
  • LeonSilver
    A gallon / literes balhé másik volt, összekevertem a kettőt.
  • Papa01 #7540
    Bocs a multi post -ért. :) Szerintem a pilótát nyomás alá tehették az utasok, mert 4x is megpróbálta, annak ellenére, hogy a földi irányítás kérte, hogy menjenek másik reptérre... Az utolsónál mondta, hogy még egyszer megpróbálja... Szegények... :(
  • LeonSilver
    Tud siklani, erre több példa is akadt már.,
    Az említett sorozatban is van rá példa.Tankolásnál rosszul váltották át a gallon / litert és ha jól emlékszem ( nem akarok hazudni ) de valami 120 kilométert vitorláztak a géppel.Azért nehéz vele vitorlázni ( gondolom ) mert qrva súlyos a gép és motorok nélkül elég nagy a süllyedése.

236-os járat
  • Papa01 #7538
    Nagyon nagy a merülési sebessége... Egyébként volt már példa több is arra, hogy egy Boeing levitorlázott... Persze nagy magasságból kezdte el.. Épp a Leon által említett sorozatban volt egy ilyen rész... Elfogyott a naftájuk... A pilóták meg csodaszépen lehozták a gépet, senki nem halt meg.
  • LeonSilver
    Sokkal.A 4850 512 egy viszonylag gyenge kártya.Nekem is volt.A 4870 1G nagyságrendekkel gyorsabb.
  • Fokker
    én úgy tudtam, a lengyel elnök gépe azért zuhant le, mert a torony a nagy köd miatt egy másik repteret jelölt ki, viszont a pilóta kitartott az eredeti kifutó mellett. állítólag a lengyel elnök adta utasításba, hogy az eredeti helyen szálljanak le. hogy ezt honnan veszik, azt nem tudni, az elnök elég karakán, ellentmondást nem tűrő ember volt. ez is csak találgatás.

egyébként azt nem értem a mai napig, ha egy modern utasszállítónak kimegy az összes motorja, miért nem tud siklani? miért nem lehet ezt megoldani?
  • Papa01 #7535
    :)) Ok, köszi szépen!
  • Sanyo
    Egészen pontosan azt jelenti. :)
  • Papa01 #7533
    Hááát, csökkenni fog, az biztos... dehogy mennyivel...

Urak! Ez lehet buta kérdés, de az ' in-line engine '-t lehet soros motornak fordítani szerintetek?
  • Gascan #7532
    Azon gondolkodtam, hogy most kell vennem új monitort ami valószinűleg egy 22" lesz. Ez azt jelenti, hogy 1280 helyett ezen túl 1680 felbontáson kell játszanom. Mit gondoltok, ha most 35-55 FPS-em van, akkor mennyire fog ez változni az új monitorral?