Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fokker
OK, a TS-t én is push to talk-ra állítom. a TS jelszó u.az lesz mint tegnap? gondolom a RoF multi jelszó változatlan.

a mai 19.30 nekem is jó lesz.

Papa01
😄 😄 De aranyos!!!! Azok a szemek, ahogyan néz!! 😄
Hogy hívják? Mennyi idõs? Mennyibe kerül egy kölyök?

Nekem egy skót juhászom volt, de sajnos 15 évesen el kellett altatni, 2 éve.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Még nem tudom.

www.pcpilot.hu

DummyBoy

Egy gizda Mopsz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Sanyo:Te jössz ma?
Joe: Kár, de ahogy érzem, sûrûek lesznek ezek a ROF-os multik! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

JoeDestroy
Ma nem. Majd a következõn.
Katalinbálba viszem az asszonyt ha már Katalin a lelkem 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Sanyo
A push to talkot csak ajánlani tudom, nincs annál zavaróbb, mint más szuszogását hallgatni a rádióban, ahogy küzd az elemekkel. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Gondolkodtam a Push to Talk-on. Én átteszem arra, mert a TV is abban a szobában van mint a PC és nem akarom folyamatosan a csillag születik c szuperprodukcióval sokkolni a csapatot.. 😊

Papa01
Dummy, milyen kutyád van? 😊

A navi. icon-t be fogom nyomni.
TS: Már én is leszek azon, A P2T-ot kipróbálhatjuk, de nekem is mindegy! 😊

Az a 9vs9-es küldi egy álom lenne AI nélkül!! 😊

Eddig akkor:
Dummy
RedRiot
Papa01
Szerintem, Leon kolléga is jönni, fog elnézve azt a kis smile-it.. 😊

LeonSilver
A 19:30 nekem is jó ha minden igaz, addig a TS-t is felizgatom 😉

Írtam reggel mélt ennek a tomi izének, hogy kellene nekünk állandó szoba.
Állítólag vasárnaponként rendezgeti a TS-t.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Üdv Urak!

Köszönöm a tegnap estét, minden negatívum (Bénaságom ...) ellenére élveztem minden másodpercét a közös repülésnek (Percét nem merek írni, mert szerintem összesen nem volt annyi 😊 ) Remélem sok ilyen lesz még! (Mármint közös repülés 😊 Nem szenvedés ...)

Egy kis esti mese, mi volt tegnap ... Szóval átjöttek a szomszédból a barátaink este, itt voltak 8-ig, utána kutyaséta, gyors zuhany és mehet a game ...

Nem tudtam valami miatt belépni játék közben (Spectatornak sem tett be, mindig visszadobott a fõképernyõre ...)

Nagy nehezen vagy 10-edjére beengedett, boldogan indultam is a repülésbe ... persze az elsõ AI belémrántotta a gépét ... Megpróbáltam leszállni, zuhanás lett, de túléltem ... Elkezdtem ekkor Spectatorként próbálni a billentyûkombinációkat ...

Közben hallottam pár érdekes csippanást ... nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget ... Pedig kellett volna ...

Szóval bohóckodok az egérrel, és véletlen áthúztam a mutatót a secondary monitoromra, és kattintottam egyet ... no ekkor letette magát tálcára a ROF ... ami ugye bukó azonnal ...

Szóval lelõttem a Game-et, restart ... végre új mission ... Erre induláskor csak a mûszereket látom ... WTF? Mozgatom a fejem ... semmi ... Mivel csak FreeTrack-el repülök, a szétnézés sincs beállítva szerencsétlenkedtem hogy egyáltalán kilássak és nehogy nekimenjek valakinek ...

Végre numpadról sikerült, erre persze azonnal le lettem lõve 😊

NA akkor quit megint, mi lehet a gond ... Nos a csippanások azt jelentették, hogy megtaláltam pár Freetrack default billentyût, köztük a Custom Center-t a Smooting Stable-t és a Smooting Raw-ot ...

Ez tök egyszerûen hangzik, de kellett majd fél óra mire rájöttem, hogy ezek miatt szopok 😊

Ezekután visszamentem és játék indításakor vettem észre hogy a FreeTrack megint nem megy ... NA ez volt az utolsó repülés, itt viszont a Sokkal Profibb ellenfél szétkapott gyorsan 😊

Mindezek ellenére a repülés része tesztett, remélem legközelebb már nem szenvedek majd ennyit 😊

ÉS pár ötlet:

- Felmentem TS-re, de Fokker mester mikrofonja folyamatosan szólt 😊 Majd át lehetne állítani Push To Talk-ra 😊 (Bocsi, csak egy ötlet 😊

- Navigation Icon-t be lehet kapcsolni, és akkor látszunk majd a térképen, és akkor nem lehet eltévedni xD

- Megpróbálok AI mentes küldetést csinálni ... Elvileg ha csinálunk egy 3 vs 3-at az jó lenne, de csak akkor ha 6-an vagyunk ... Ha egy nagy 9vs9-et tudnék csinálni, AI nélkül, akkor még a gépválasztás is lehetséges lenne minden repülés elõtt 😊

Én is benne vagyok a más multikban, de azokban még bénább vagyok mint ROF-ban 😊

MA 19.30 tökéletes, párom éjszakás és én sem leszek még nagyon részeg 😊 Addig gyúrok a küldin 😊

Eddig úgy néz ki OK. 😊

Papa01
Ma, 19:30 jó nektek Urak? 😊

A Tündérkém le lesz kötve a csillag születik c. (engem marhára idegesítõ) mûsorral... <#eplus2>

Nekem a RoF jelenleg tökéletesen kielégíti a repülési igényeimet, de az il2 nekem is kedvencem volt pár hónappal ezelõttig. 😊

Ma késõbb ráérek a tegnapi action folytatására, de egyelõre még van más dolgom. Mikrofont már elszaladtam venni, itt figyel elõttem egy kis gallérra csíptethetõ darab.

Ja, és ugyanitt az Árkád MediaMarktban láttam dobozos RoF-ot 5990-ért. Volt még belõle jó sok.

LeonSilver
Mikor multizunk megint ? <#vigyor3>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Oké, egy ötlet volt.. 😊 Néha a sok ROF multi közé , beiktatni egy kis Lockon, Falcon 4, IL2 party-t , nem lenne rossz.. <#eplus2>

Fokker
annyira a lock on nem vonz, de egy kis IL2-dogfightban benne lennék.

de sztem a RoF toronymagasan a legjobb. úgyhogy maradjunk a RoF-nál. 😊

Papa01
Na sikerült! 😊 Köszi Joe! 😊 Én legközelebb már TS-en is leszek!

JoeDestroy
Ha kapcsolódott a tss.thomi.hu-ra, akkor baloldalt ki kell görgetni a megfelelõ szobát, 2xklikk és a jelszó megadása után már be is enged.

Mindenek elõtt.
A hangkártya driver beállítóablakában a mikrofont kell bevitelre kiválszatani, és a felvételi hangerõt megfelelõen beállítani 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A szerver címet és az anonymous nicket a Connection/connect menü felugró ablakában a fehér mezõben egy jobbklikkel lehet hozzáadni.
Az ezközt kijelölni a settings/option Sound devices alatt lehet.
A hang v. gombaktivációt a settings/sound i/o settins alól elérhetõ ablakban lehet.
A tesztgombbal lehet tesztelni az activation level megfelelõségét.

Kapcsolódni a Connection/connect ablakban kiválasztott szerverhez a connect gombbal lehet.

Papa01
Oké, köszi, próbálkozom! 😊

JoeDestroy
Megcsináltam mint tegnap.

sv: tss.thomi.hu
szoba Rise of Flight
pw: rof1

nem leszek mindig a mikrofonnál, de majd figyelgetek.

JoeDestroy
Ennek örülök 😊
A többi dogfightnál is hasonló a harcmodor. Eddig csak az alba-val és az se5-el repkedtem szinte.
IL-2 vel azért közel száz van.
A falconos repült óráimat '98-tól meg sem tudom saccolni.

LeonSilver
Bakker és tényleg.Ki is próbálom asszem mert nekem van egy õsöreg ámde annál jobb audigy1 kártyám meg van az alaplapi szutyok is.

OFF: Überkirály a harmadik rész is, próbáld ki! Nagyon erõs hangulata van, éjszaka, sötétben, csendben az igazi. Néha már úgy paráztam az ilyen elhagyott metróalagutakban, mikor ott ólálkodtak a mutánsok, hogy inkább abbahagytam a játékot. 😊

Papa01
Joe, a TS szerver most is elérhetõ? Megpróbálnék rá belépni.. 😊

"A tegnapi multival együtt asszem elértem a 8 repült (játékban töltött) órát a ROF-ban 😄"

A repülésed alapján nem mondtam volna. Ha jól emlékszem volt olyan, hogy ketten kergettünk Fokkerrel, és nem volt egyszerû a feladat.

JoeDestroy
Akinek van két hangeszköz a gépében, alaplapi és normális kártya, az meg tudja csinálni, hogy a TS vagy egyéb (msn, skype) használja az alaplapit, a játékok meg a többi pedig a normál hangkártyát. (ld. lentebbi képek).
Nekem egy mikrofonos félfülesem (kb. 1eFt) van, ott megy a kommunikáció, és az SB kártyán megy a játék hangja.

Papa01
Fallout!!!!! Vááá! 😊

Az 1-2 életem játékai! A 3 még csak megvettem. 😊

Papa01
Rajtam nem fog múlni!Nekem is nagyon tetszett! 😊
Mikor legyen party?

Kösz a tanácsokat! Asszem nézek egy gallérra csíptethetõ mikit, ha nincs akkor veszek egy asztalit. Túl nagy faxnit nem akarok csinálni belõle.

A Lock-On nekem sincs meg, a régi haditechnika közelebb áll a szívemhez. Ha nem röppenek akkor az iRacing-et gyûröm. Vagy néha egy kis Fallout3.

JoeDestroy
A Falconnnal szoktunk dogfightolni csak gépágyúval, annak is hasonló hangulata van mint a tegnapi akciónak 😊
Be kell állni az ellen mögé, csak jet gépekkel. Külön kedvencem az F-16 mellett a Mirage 2k és a Gripen.

A tegnapi multival együtt asszem elértem a 8 repült (játékban töltött) órát a ROF-ban 😄
Igazából nem is volt idõm a különbözõ gépeket kipróbálgatni sem, nemhogy berepülni. Úgyhogy szervezõdjön minél több multi!!!!

Papa01

Természetesen, kizárólag gépágyú lenne a fegyverzet.. 😊

A fülessel én is beszoptam. Szerettem volna egy zenehallgatásra kiválóan alkalmas, ugyanakkor mikrofonos fülest, ami vezeték nélküli. A vezeték húzza a fejem és ez idegesít.

Ezt vettem meg:
Link

Barmi jól szól, pehely könnyû, kényelmes, csak épp a BT nem tudja azt, hogy egyszerre menjen pl a játék és a mikrofon pl, Skype...
Pedig egy azt mondták nem gond... nem is lettem idegbeteg..

Mind1 zenére, offlinra jó.. 😊

Nekem nincs meg a Lock-On sajna és el nem tudom képzelni milyen lehet az online abban. 20km-rõl kilövünk egymásra 1-1 rakétát és kié talál? 😊

Nekem a fülesemrõl levehetõ és visszaszerelhetõ de néha a webkamera mikrofonját használom bevitelnek ha körülöttem csönd van. Egyébként vannak asztalra tehetõ álló mikrofonok amik nem zavarnak repülés közben és elég jó a hangfelvételük, tehát nem kell ott lennie a száj elõtt közvetlenül.

LeonSilver
Olyant kellene keresned amit gallérra lehet csiptetni.Láttam már de hogy hol azt nemtudom.

**--**

Nekem ahoz elõbb felkellene rakni az FC-t meg felmoddolni Papa.

Tegnap rájöttem, hogy szükségem van mikrofonra. Alapból ilyenkor vesz az ember egy mikrofonos headsetet, de erre vhogy nem tudom rávenni magam: kb. két hónapja vettem egy remek AKG fülest (mikr. nélküli). Ezt nincs szívem lecserélni.

Talán érthetõ, ha nem akarok havonta 15-20.000 pénzt fülesre kiadni. Kérdésem, hogy létezik-e olyan mikrofon, amit vhogy a már meglévõ fülesre lehet applikálni? Ha nincs jobb akkor veszek vmi szar összerakható állványos mikit, és rákókányolom a fülesre, de azért ettõl szebb megoldást szeretnék.

Papa01
Egyébként, miért ennyire drága? Komolyan érdekelne. 😊
Urak, remélem nem vívom ki az istenek haragját, de majd valamikor a Flaming Cliffs-et is ki lehetne próbálni, mit gondoltok?

Mondjuk nekem pont az ami tök véletlen szerûen kidob az asztalra, de egy próbát megérne, nem? 😊

Nagyon szép pedálszett, de ennyiért már használható autót lehet venni!

LeonSilver
Na ez már azért orvosi eset szerintem.Még akkor is ha valaki fanatikus.

LeonSilver
Én annak idején nagyon sokat cséztem (4-5 évet, elõbb majd ) valamint sokat játszottam ( néha még ma is ) MMO-ka ( Lineage2 pl. ) de hát azok a nyomába nem érnek a tegnapinak.Frenetikus volt!

Papa01
Még a III-at is! 😊

Csekkoljátok a hivatalos oldalon a híreket, írnak a replay-módról. A mai akciókból simán össze lehetne vágni a Flyboys II-t. 😊))

Papa01
Oké, Joe, Köszi szépen! 😊

Fokker, tény, csalódást okoztam magamnak, de ez totál nem szegte kedvemet, mert a közös repülés ÉLMÉNY! 😊) Fõleg majd TS-el mekkora lesz!

Fokker
srácok, ez az élmény semmihez nem fogható. páran elkeseredtek, de nincs ok aggodalomra, mindenki jól repült. az AI nélküli mission lesz az igazi, igazából csak zavarták az embert. nekem állandóan ugrálnom kellett az elején, nehogy nekem jöjjön a dr1. óriási volt a mai multi<#worship>

JoeDestroy
😊 Köszi urak! Király multi volt.
Semmi szakadás lagg, egyéb.
Pár kép a hangulathoz. 😊
Papa a TS-t majd megoldjuk.

Papa01
Szuper volt, bar én inkább szemlélõ/áldozat voltam! 😊

De jó lenne ha ez rendszeres lenne, ha persze Ti is így gondoljátok! 😊
TS szerintem nagyon kéne... úgy sokkal jobb lenne, az X52 már rá is tettem a rádiót! 😊 (Gázkaron, hüvelyknél lévõ gomba, csak akkor kell nyomni ha beszélek.)

Az ALT+ TAB mellé jó lenne a Refly is! 😊
Sanyo, remélem legközelebb Te is jössz!! 😊

Jó éjt Uraim! 😊
Papa

ui:
Ti nagyon kenitek! 😊

Én is köszönöm a játékot... sose volt ilyen jó 😊

Élmény volt a röppenés veletek, kösz mindenkinek! <#eljen>

DummyBoy
Köszi mindent, holnap majd mesélek ...

Egy dolgot akarok a ROF-ba ... ALT TABot 😞