Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez szép, nem? 😊))
V8 power
Na jó, itt egy német is:
D.VII & SE5a duett
Szívesen reppennék veletek. Nekem ez az Alba V ami alapból benne van teljesen megfelel. Én azt hiszem csak pár német gépet fogok venni Albatrosokat Meg Fokkert,na meg még ezt meg azt😊) Angolszász gépek egyelõre hidegen hagynak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Természetesen köszönöm!
Asszem letesztelem ... Valamint kaptam Mission-öket AI deaktivate üzenetre ... kipróbálom aztán ki kellene próbálni multiban ...
Ne haragudjatok emiatt, de ha sikerül megcsinálni, akkor nem lesz géplimit a missionokben, ugyanis amint deaktiválódnak, nem eszik a memet 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Finoman repülhetõ, elegáns gép. Hogy is mondjam, a Pfalz III egy mûjégtáncos, a Camel meg Keith Flint a Prodigybõl. 😊)))
Mintha agilisabb, fürgébb volna a D.III-as Albától, de nem tudnám a pontos különbséget megmondani. Én az Albával eredményesebb vagyok, viszont egyezõ erõsségû AI-pilótával a Pfalz a veszélyesebb.
A DXII-estõl szerintem mindenkép jobb, mert az hiába zuhan és emelkedik jobban mint az átlag német gép, egy Spadhoz vagy SE-hez képest még mindig nagyon gyenge, ugyanakkor már fordulásban sem olyan erõs.
Lehet én is letesztelem ezt a Pfalz DIII-at ...
Nekem win7 64 bit és tökéletesen megy a FreeTrack (Mikor el nem sakkozom ...) a ROF alatt ...
Semmi trükközés nem kellett ... indításkor felismerte hogy új TIR kompatibilis játék fut, beírtam a nevét és kész ...
Hmmm ... mondjuk a 100%-os proci terhelés az kemény ... Lehet hogy pár felesleges process-t ki kellene lõni ...
Az AMD-nek van egy Fusion nevû alkalmazása ami erre szolgál, újabb AMD chipsetes lapokkal mûködik, lehet ki kellene próbálnod ...
Be lehet állítani, hogy milyen dolgokat gyomláljon ki, és ha elindítod, akkor kilõ minden felesleges process-t ... mikor befejezted a játékot akkor meg vissza tudod indítani õket ...
Meg lehet,hogy a Vista.
Sajnos rátapintottál a RoF egyik gyenge pontjára: a kampány-mód egy igen kezdetleges, összefércelt valami.
Ellenben maga a repülés és a légiharc élménye az tökéletes, így remélhetõleg nem fogsz csalódni!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Elõször is itt is a repülésen van a hangsúly, jelenleg nincs dinamikus kampány meg ilyenek (van valami 3rd party campaing generátor, de azt még nem teszteltem le ...)... ebbõl a szempontból hasonló mint az IL2 ...
Vannak kampányok, de jelenleg nem valami nagy dologra kell gondolni, én pl: legtöbbször sima orosz rulettet repülök, mikor van egy kis idõm, ez egyszerû duel, 1v1, és mikor lelövöd az enemy-t akkor jön a következõ, amíg meg nem halsz, ki nem fogy a lõszer vagy az üzemanyag ...
Festegetni most is tudsz, Photoshop kell hozzá, vagy valami ekvivalens képszerkesztõ, valamint DDS plugin ...
Következõ patch-el jönnek a gép template-ek akkor ez lényegesen egyszerûbb lesz 😊
Az általad vásárolt játékban 4 repülõgép található, a többi 8-at a neten lehet megvenni, 5 és fél ojró darabja, ezekrõl itt sokan tudnak nyilatkozni, de vigyázni kell, mindenkinek más jön be (Lásd a pár hsz-el lentebb lévõ Camel vs DR1 beszélgetést ...)
Érdemes átolvasgatni a topikot, sok infót talász festésrõl, gépekrõl segítségekrõl, stb 😊
Mi a gond vele?
A géptípusokat estére megmondom.
Nieuport 28 indítás és repülés
A RoFban is párszor lassan átforgatja a "láthatatlan szerelõ" a motort mielõtt igazából berántaná a légcsavart. Hogy ennek mi a szerepe azt sajna passzolom, én vmi olyasmire tippelek, hogy ilyenkor a töltik fel a hengereket üzemanyaggal. Gondolom a pilóta is rásegít vmi kézi benzinpumpával. Aztán mikor bekiabálják hogy "contact!" akkor kapcsolja be a gyújtómágneseket, és onnantól próbálják ténylegesen beindítani a motort.
Érdemes végignézni a videót, dettó olyan hangja van a RoF-gépnek mint az igazinak! (6:05-nél <#worship>#worship>)
Opposite:
- Alba DIII - Papa
- Alba DIII - Dummy
- Fokker DVII - Fokker
- Fokker DVII - Tobzoska
- Pfalz IIIa - Fokker
- Pfalz XVII - Dummy
- Fokker DR1 - hogy legyen 😊
- Szabadon választható 😊 (Alba DV pl.)
Order:
- SeVa - RedRiot
- Seva - Papa
- Camel - LeonSilver
- Camel - ha kell (esetleg nekem ...)
- Dolphin - LeonSilver
- SPAD - Tobzoska
- Szabadon választható 😊
- Szabadon választható 😊
Max úgy változik, ha balanszolni kell az oldalakat ...
Ha nem ragaszkodunk a történelmi hitelességhez (És mivel ezek inkább fun repülések, szerintem ennyit engedhetünk ...) akkor meg mindeki választ egy oldalt, 2 gépet és kész ...
Majdcsak kikristályosodik ez 😊
Bár lecsúsztunk a novemberrõl, kiváncsi vagyok a peccsre ... az új Coop modban már nem kell kilépni az oldalváltáshoz ... És ha még csinálnak gépválasztós dogfight servert is respawn-al, akkor asszem királyság lesz 😊
Ne vedd ám sürgetésnek, csak tûkön ülve várom(juk ...)!!!
Még valami: Papa kérdezgetett egy kicsit a WWI-es magyar pilótákról:
Austro-Hungarian ACES of WWI
Itt találhatóak gépek és festések is (Angol).
Valamint itt egy könyv angolul:
Austro-Hungarian ACES of WWI - rapidshare
És itt van ugyanez, csak google-book, ha valakinek nem megy a rapid 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszii! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kicsit néha delfines ... ez benne az idegesítõ, de ettõl függetlenül tegnap este kivételesen jót repültem vele 😊 (Mármint nem akkora ász voltam, csak élveztem a repülést... 😊 )
@ZPogi és Laca: Ha jönnétek csütörtökön (Remélem én is tudok majd jönni 😊 ) akkor válasszatok egy oldalt és 1 gépet (Vagy válasszatok mindkét oldalról 1 gépet ...) mert akkor kicsit átszerkesztem a multis küldetést addigra, ugyanis most majdnem csak utólag vásárolható gépek vannak benne!
@ZPogi: Milyen VGA? Mennyi VGA memóriád van? 512 vagy 684? Mert akkor lehetséges ... Próbálj meg valamit lentebb venni, pl: Grass, vagy ilyesmit ami nem számít repülés közben 😊
Egyébként pedig jönni jöhetsz természetesen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az én kezem alatt pl: a Dr1 kezesebb, ettõl függetlenül a Camel-t jobban szeretem 😊
Most pl: Pfalz DXII-vel repültem, és tök jó volt 😊 Lassabbnak tûnt mint az Alba pedog gyorsabb ... de jót repkedtem vele most ... (Eddig ezt az egy gépet bántam meg, egyszerûen nem tudtam vele normálisan repülni ...) Lehet beteszem a multiba xD
A teve mintha minden átmenet nélkül esne dugóhúzóba, és ebbõl eddig nem tudtam kiszedni. A magassági kormány is baromi érzékeny lesz nagy sebességnél, kis mozdulatra is nagyokat bólint, jelentõsen csökkentve a célzás esélyeit.
Qrvajó repülni, én imádom de nem egyszer kívántam már a pokol legmélyebb bugyrába 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Hát hiába no, öreg sam 😉
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az új peccsel az AI elkezdett picit okosabban harcolni ... kihasználják a sebességi elõnyüket, elemelkednek ésatöbbi ... De ez nem az volt ... egyszerûen otthagyott a csába 😊 Elfordultam mint rég és nem fordult rám, hanem elment 1,5-2km-eket, majd visszajött, rám sem lõtt csak elment megint másik irányba 😊
Bár lehet hogy bug volt 😊
Az elején kicsit zavart engem is a sniperkodása az AI-nak de a végén már abszolut nem zavart és sajnáltam, hogy megváltoztatták.
Ha Camelt megveszed és huzamosabban akarod is használni akkor készülj fel, hogy kitéped a hajad.Én most kezdek ráérezni, ma már egyszer sem dugóztam vele csak majdnem 😊
Egyébként ajánlom szíves figyelmedbe ezt ( bár gondolom ismered ) és ezt.Ha meghívó kell szólj.Ha nem akarsz csatlakozni az sem gáz.
**--**
Kellene csinálni egy tárhelyet srácok ahova a skinjeinket feltöltenénk meg Dummy felrakná a missiókat és ezt belehetne tetetni a banner alá.Így ha jön valaki új vagy izé akkor nem kellene keresgélni a hszek között a cuccot.