Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na, ez engem is kiborít... fõleg ha bombák is vannak a gépen...
Leon ,és a többiek, zavarna benneteket, ha én is megpróbálnám megkérni a HG jogosultságot?
Most látom, a link a régi szöveg helyett lett betéve, nem pedig alá, pedig úgy kértem. Így könnyebb lenne a módosítás.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval engem ha lelõnek, én már nyomom is a Restart Mission-t 😊 Nem figyelem hány gépet lõttem le ...
Tényleg úgy vagyok vele mostanában, hogy nem a mennyiségre, hanem a minõségre próbálok gyúrni 😊 Ha az elsõ gép leszed, mert elrontok valamit és beleszaladok egy lövésbe akkor tudom, hogy erre figyelni kell és nem zavar, hogy leszedett ... Ha a SeVa vagy a Dolphin elkezd vízszintesen harcolni (Ahogyan ez logikus lenne ...) és emiatt hosszú a dog, vagy a DR1/Camel kifordulózik, az sem gond ...
Ellenben mikor már 8-adjára ülök be a DFW mögé, és a fél hevedert ráeresztem, füstöl, pöfög, köhög, a gunner rég egy golyót sem lõ ... és a végsõ támadásnál mégiscsak egy utolsó lehelet erejével 2 golyóval kiszed 😊 Vagy elrepül az ellen 2 km-re minden rácsapás után ... Na ezeket utálom 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Isten bizony mondom, hogy 6-8 gépet szedtem le ( random rulett ) a 12-14 perc alatt és a végén kiirta, hogy 3 azaz három lelõtt gép volt.Hát a lófaszt, azt.
Tetszik, de vegyesek az érzelmek 😊 Technikailag ott van a gép, nagyon jó volt vele repülni, tetszett, de a kilátás az engem zavart egy picit 😊 Meg lehet szokni mondjuk, kiváncsi leszek rá online 😊
@Laca: orosz roulette: Nekem 3 az átlagom, szóval feladtam 😊 Mármint a gyáriban 😊
Akkor néztem meg utoljára, mikor elkezdett érdekesen kavarni a gyõzelem számláló:
Elsõ kör: N28, Brequett (Ezt ugye régen 2-nek számolta ...), lelõttem de lezuhantam (bénaság ... na ) - 3 légigyõzelem ...
Következõ kör: N28, Brequett, SPAD, DFW gunner leszedett - 3 légigyõzelem ... hmmm ...
Következõ kör: N28, Brequett, SPAD, DFW, N28, majd a következõ Brequett gunnere leszedett ... (Én mindig beszopom a gunnereket ...)
És a végén itt is kiírta hogy 3 légigyõzelem ... o.O xD
Ráadásul ezután érkezett meg a sniper-menekülõs peccs, aminél pl: volt hogy a szövetséges gépek elõtt egyszerûbb volt úgy manõverezni hogy a földhöz csapják magukat, mint lelõni õket 😊 Azt meg ugye nem számolja a gép 😊
Én csak akkor játszom a gyári rulettel, ha a 2 ülésesekkel akarom szopatni magam, ugyanis türelmetlen vagyok, és mikor már sajttá lövöm a bombert, mindig egyre közelebb merészkedem, és ilyenkor mindig kiderül, hogy csak él még az a tetves gunner xD
Viccet félretéve, nekem eddig a Limited Ammo-s rekordom 9 gép, sajna a célzás az nem megy, mindig kifogok egy gépet ami túl jól bírja, és gyorsan elfogy az a 800 vagy 1000 bogyó 😊
A Practice, Practice, practice! küldikben lévõ orosz rulettek sokkal jobbak, ráadásul bármikor átszerkeszthetõek a Mission editorram, és így lehet változtatni benne az ellenfél gépeket és az AI erõsségét is ...
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyet ...
Itt viszont van!
Látom közben kitették a banner alá a linket.. szerintetek milyen infót érdemes még kitenni?
#ZsoSz: Úgy néz ki elkapkodták.. Emlékeim szerint 4400Ft volt..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Elvi lista, ha nektek ez megfelel:
Order:
LeonSilver: - Camel, Dolphin
Papa01 - SeVa, Alba DIII
RedRiot - SeVa
Tobzoska - SPAD, Fokker DVII
Zpogi - SPAD, Fokker DVII
Opposite:
Fokker - Pflaz DIIIa, Fokker DVII
Her Laca - Alba DV,
Joe Destroy - Alba DV, Fokker DVII
DummyBoy - Alba DIII, Pfalz DIIIa
Szóval valami ilyesmit lehetne:
Order:
- 2 SeVa
- 2 SPAD
- 2 Fokker DVII
- 2 Camel
- 1 Alba DIII
- 1 Alba DV vagy 1 Dolphin
Opposite:
- 2 Alba DV
- 2 Alba DIII
- 2 Fokker DVII
- 2 Pfalz DIIIa
- 2 Fokker DR1
Mit gondoltok? Természetesen bármilyen változtatás kérhetõ, hagyhatunk ki gépet, tehetünk hozzá, ésatöbbi ...
Úgyis gyorsan kiderül, mennyire lagol majd, vagy lesz-e out of memory error, mert akkor gyomlálunk belõlle ...
Este nekiállok és összedobom, addig minden ötletet javaslatot várok 😊
Papa01 én nem találok az áltlad adott linken Black Shark-ot...
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Írtam is nekik...
Az elõbb viszont kipróbáltam a Vickers célkeresztjét. Elég hülye érzés, mivel úgy kint van baloldalt, de rövid próba után úgy tûnik hogy pontosabban lehet így célozni. Amiben van is némi logika, mert az irányzék majdnem a fegyver tengelyén van. De legalábbis nem egy méterrel alatta, mint a Lewisnél. Holnap tovább tesztelem.
Nekem X2 6000+ (3GHz), ATI 3850/512, 2GB ram a konfigom. A 2x6 gépes multit jól bírja, meg az egyszerûbb egyjátékos küldiket, de a karriermódot hagytam a fenébe mert dianézés lett belõle. A gebasz csak az, hogy a jelenlegi alaplapomba nem lehet erõsebb procit venni, a jelenlegi meg pont kihajtja a vga-t ami benne van -> full új gép kell.
Egy jó négymagos procit biztosan kihasználna a RoF.
@Herr Laca: az 5 gyõzelem nagyon jó kezdésnek. az elsõ, francia bombázót leghamarabb úgy lehet leszedni, ha lefûrészeled az egyik szárnyát. a német bombázónál inkább a törzset kell támadni, ügyelve a lövészre. úgy általában jó recept, ha az orrkúp és a pilóta közötti törzsrészt célzod forduló közben. eleinte mindenki hosszú sorozatokkal lõ, idõvel majd törekedni kell a minél rövidebb, pontos sorozatokra. elég hamar eldõl, hogy melyik gép lesz a kedvenc.
Próbáltam karriert menni ,volt vagy 20-25 gép a levegõben parázs légi harc oszt volt olyan diavetítésem,hogy az csuda😊
Nem tudom mi a kevés ,de az nagyon. 4 giga ram gts 250 videó kártya,meg mondjuk már egy öregecske X2 es 4800 as proci. Lehet ha egy 3GH es procit behegesztek megoldódik a problema?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi a véleményetek?
Mondjuk annyira nem fontos mert mi ugye ember módjára beszélgetünk egymással.Csak azért lenne jó, hogy ha az ember elbaszarint egy linket akkor kilehessen szedni.De végül is annyira nem fontos.
Leon, végül is megkaptad a HG jogokat?
Gondolom nagyon erõsen hangulat / közérzet / fáradtságfüggõ, hogy mikor hogy megy az embernek.
**--**
Ezt neked Papa! ( meg akinek még tetszik )A kép nagyon fasza de azért én a T-t jobban csipázom.Viszont képtelen vagyok találni normális hát térképet 😄 a Su-25T-rõl.HüJJe internyet.

Volt olyan hogy leszaggattam a csûrõt, hiányzott a másik szárnyából, szita volt a farka, mégis ott forgolódott. Ha engem eltalálnak, fele ennyitõl is szétesik a gépem.
Valamelyik nap mekkora mákom volt! SE5a, alap orosz rulett. Elsõ ellenfél: N17. Jön, felhúzom, rázuhanok, ra-ta-ta -> bumm! Darabokra robbant, három tölténnyel leszedtem. 😊))) Pedig közvetlenül azelõtt a repülés elõtt benyomtam egy fél üveg bort. Lehet hogy gyakrabban kéne célzóvizet fogyasztanom? 😊))
A törzs elsõ felét próbáld megsorozni, és ne pont hátulról. Így találatot kaphat a motor, a pilóta, a szárnyak rögzítése, vagy a benzintartály.
A gép-specifikusan vannak típusok amik könnyebben robbannak, mint az N28 vagy a SPAD. Talán sérülékenyebb helyen van az üa.tartály.
A legszívósabb a német kétüléses, ráadásul ahhoz képest hogy mekkora dög baromi szûken fordulózik, simán leáll dogolni a vadászokkal. 😊))
Én rossz célzó vagyok így általában igyekszem 70-80 méterrõl tüzet nyitni, de van itt aki a sniperkedésre esküszik, és egész jól megy neki! 😊 Lényeg hogy a kis sebességek és távolságok miatt ha éles szögbõl támadsz sokkal de sokkal kevesebb leadet kell hagyni a célpont elõtt mint pl. az Il2-ben!
A sérülésekre általában élethûen reagál az AI: ha meghal a pilóta, akkor rábukik a botra és leborul a gép. Ha megsérül akkor nagyobb íveken és lomhábban fordul. Szóval jó nagyon, de pár gép sérülésmodellje fura: a Dreidecker simán repdes két és fél szárnnyal, a Sopwith Camel meg szárny nélkül is, persze AI pilótával. De ezeket a tapasztalatok alapján valszínûleg hamar korrigálják. Jó vadászatot!
**--**
Lehet unistallálnom kellene az FC-t .. <#idiota>#idiota>
**--**
Camel - dugókivétel ápdét
Ha bedugózol a tevével a következõt kell elkövetni ( most próbáltam, egy röppenésen belül 6-ból 6* kijött )
- blip szviccs be
- botot hasrahúzni ( esetleg ellenkezõ irányba lépni vagy csûrni )
- amikor lassul a forgás tökig elõrenyomni a botot
- blipet felengedni és finoman kivenni zuhanásból
A végén óvatosan kell csinálni mert ha nagyon meghúzza az ember akkor megint visszaesik és jónapot 😊
A módszerbõl adódik, hogy némi magasság szükségeltetik hozzá de nem kell feltétlenül 500-1000m.Elég hamar kijön így.
A francia bombázó, nálam is nagyon sokáig bírja.. 😊
Akkor, szerintem vedd meg azt a könyvet,mert nagyon jó!
Nézd, itt meg is találtam:
Könyv
Akik eddig jönnek csütörtökön:
DummyBoy
Fokker
Her Laca
Joe Destroy
LeonSilver
Papa01
RedRiot
Tobzoska (Õ nem jelezte, de szerintem jönni fog.. 😊 )
Zpogi
Urak, itt az SG, hogyan lehet a kép alá linket csinálni? Mert oda be lehetne tenni a szerver/TS infókat, meg amit még szeretnétek.. 😊
Kis segítséget ,pontosabban útba igazítást szeretnék kérni. Gyakoroltam ,teljesen realisztikus beállításokkal az Orosz rulettben 5 gépet tudtam lelõni . Pontosabban ennyire volt elég a lõszerem. Nos azt kérdezném,hogy ez milyen arány a tapasztalataitok alapján. Van olyan gép ami már olyan mint a tésztaszûrõ de rendületlenül repül tovább és rengeteg lõszert elvisz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én nagyon örülök az ilyen linkeknek, meg bárminek ami az elsõ világháború légi harcairól, pilótáiról, repülõgépeirõl szól.
Itt írnak róla bõvebben, igaz angolul:
Aldis sight
Ez meg itt a Phönix D-sorozat, asszem Kiss József ilyennel repült többek között.
Ha lehet még csütörtökre válogatni
Elsõsorban ezek közül valamelyik
Alba DV
Fokker D VIII
Alba DIII
Másodsorban már ezekkel sem esek le egybõl.
Dolphin
SPAD
és N28
Én a könyves polcomon kutakodtam, és találtam egy érdekes könyvet:
Szentiványi Jenõ: Gépünk motorja lángol!
Igaz történetek vadászokról, vitorlázórepülõkrõl, utaspilótákról - Részletek a szerzõ 1955-ben, az Ifjúsági Könyvkiadónál "Párbaj a levegõben" címmel megjelent elbeszélésgyûjteményébõl
Részlet:
A három Phönix vonalba sorakozik egymás mellé. Kiss meglengeti gépét és - lecsap! A két szélsõ angol vadász felfedezi a veszedelmet és szembefordulva igyekszik elhárítani a támadást. Elkéstek! A 422-10-es Phönix nyomjelzõ lövedékei fordulóban kapják el a közelebbit. Az angol vadász csupán egy villanásnyi idõre tárja kokárdás hasát Kiss felé, de ez elég ahhoz, hogy a hosszú foszforos csíkok mohón belefúródjanak, és a lángok abban a másodpercben már felcsapnak a Sopwith oldalán. Még egy sorozat... A pilótaülés tájékán fekete füstgomba pöffen fel: égõ benzitartály áruló nyoma. Az angol meginog, Kiss jobbra, bukófordulóba vágja a gépet, szeme sarkából látja, hogy a Sopwith már dugóhúzóba perdülve bucskázik lefelé, rá egyenesen a Caldonazzo tó tükrére.
Ebben van egy novella, amelyben az angol gépet földre kényszeríti..
Tudod, Dummy, te mesélted... 😊
Az a bizonyos Phönix milyen gép lehet?
ROF-hoz és IL-2 -höz nem ajánlom, de a jetsimekhez és az FS szériához elsõ osztályú.
Ok, berakom ... sokan leszünk Opposite oldalon 😊
Ez úgy tudjuk megoldani esetleg ha minden oldalon lesz minden gép mint az elején.Vagy valami .. 😉
Én is a DIII-as Alba-t javaslom, ma fogom letesztelni a Pfalz DIIIa-t, de jelenleg a DIII a favorit, ugyanis bár lassú, ettõl eltekintve könnyû vele repülni és igen fordulékony ...
A DR1 bár gyorsabb és fordulékonyabb, lényegesen macerásabb gép, könnyen törnek a szárnyai és könnyen kitör a bal fordulóból ha nem figyel az ember 😊
@Fokker: Amit láttam, dicsérik a sima TM joyokat, érdemes szétnézni, van olcsó Hotas-uk, is TM Hotas X vagy pedig a TM16000M sima joyok közül ...
HA kicsit többet szánsz rá akkor Saitek X52 ... esetleg Pro ... (Szerintem a Saitek a simák közül is jó joyokat csinál, egy régi Cyborg most is ott figyel a polcon, tizenegy éves múlt de mûxik rendesen 😊 )
Efölött jön a TM Cougar ami qrva drága, sok a gond vele (olvastam...), de verhetetlen a programozása és nyóc kiló vas 😊
Valamint a CH Products cuccai ... ezek sem alsó kategóriás joyok 😊
Utána jön a Logitech G940, aminek a rivjúját várjuk, ez ugye FFB + Hotas + pedálszett ...
Ezek után, amik most várhatóak:
- Saitek X65F - Erõ érzékelõs Hotas a Saitektõl ... (Mint az igazi hájtek repülõ masinákban ...) 400 font körüli kezdõárat igérnek 😊
- TM Hotas Warthog - Olyan mint a Cougar csak nem az F16 hanem az A10-é ... gondolom majd aranyárban 😊
- CH A10 hotas ... na ez meg asszem katonai célra készülõ masina lesz ...