29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • RedRiot
    Este kipróbálom én is, egyelőre csak offline. Nem'tom hogy csak fáradt vagyok-e vagy vmi nyavalya kerülget, de eléggé lent van az energiaszintem...

Az nagyon szomorú, hogy a w7 problémával nem foglalkoztak semmit. :/

A kisebb mapokat viszont ha jól olvastam megcsinálták: örömbódottá'! :)
  • Gascan #7812
    gyere MSN-re akkor :)
  • VO101 tvr
    Ez a HDR Med és a HDR Mono-Med dolog hogy van?
  • Her Laca
    Igy van. Előszőr azt hittem megjavult a dolog de aztán ugyan az.
    Multit megcsinálták? Vagy ugyan az ami volt.
  • kmarkdev
    Fél 6-tól ráérek...
  • Zair #7808
    Cserébe viszont enged összesen 1 db "default" skint választani. Hová tűnt a QMB-ből a többi???? A sajátjaimat látom, nade a többi gyárit?????

Egyébként tényleg nagyon fps barát lett. Szépen fut, nagyon örülök neki!
  • LeonSilver
    W7 64b alatt semmit sem változott, ugyan olyan szar mint volt.Csak gratulálni tudok a neoqbnak.Asszem keresek egy jogászt a jogiforum.hu -n.
  • Gascan #7806
    Amúgy ha valakinek lenne kedve repülni akkor szóljon, feljövök TS-re is mehetünk egyet este 19-ig
  • Gascan #7805
    Nekem is bejövős a peccs, de nagyon... még a nagy map is sokkal szebben fut, 50FPS alá nem is esik, pedig 1680*1050 medium-high beállitásokat használok

az új Capture the Flag se rossz... csak eleinte messze van az első Flag a repülőtértől, de ha már az megvan, akkor onnan is fel lehet szállni, igy közelebb kerülünk a tűzhöz :)
  • Zair #7804
    Ááááááááááá hatalmas királyság, a kisebb map-eket tök gyorsan betölti a a Quick Mission Builderben! Végre!
  • Her Laca
    Most töltöm,de asszem ha most is vacak lesz én is törlöm. Marad az Il2 egy darabig,meg a locon:(
  • LeonSilver
    Nem szoktam senki munkáját fikázni de számomra hihetetlen, hogy ezen a SZARON ültek 2 hónapig!Nevetséges.
  • LeonSilver
    Jön le a peccs de csak 188 mega.Ha továbbra is szar w7 alatt akkor én befejeztem a rofot.
  • RedRiot
    Hoppá, nem elérhető a hivatalos oldal. Valami készül... :)))
  • Gascan #7799
    Na ennek a hirnek örülök.. köszi az infót... felajánlottak nekem a váci IBM-nél egy munkát, és irtak hogy nem bánnák ha már most hétfőn kezdenék.. de mivel nincs még lakcimkártyám addig nem tudnak munkavállalóként bejelenteni

Most töltöm a peccset... érdekes, hogy a Store-ban a két új gép ugyan úgy van árazva, mint a többi... pedig ezt irják itt:

"To give you a better picture of the developmental history of the Albatros line we have included both variants for the price of a single aircraft. We hope you will enjoy both aircraft should you choose to purchase them."
  • Zair #7798
    Gascan, itt Szegeden azonnal odaadják. Van az ügyintéző előtt egy nyomtató meg egy mini laminálógép, azonnal megcsinálják és viheted is. Sztem mindenhol így van. Kb. 10 perc max.
  • kmarkdev
    Szívesen. Pont tegnap mérgelődtem a multi egyik hibája miatt, nevezetesen, hogy a pilóták egy része, ha már megsérült, és nincs remény, simán Leave Server-t nyom. Ez sajna eddig azzal járt, hogy mindkét csapat végeredménye Unknown lett. Tehát se győzelem, se vereség. Így a győztesnek mondható csapat sem kapott több pontot. Tegnap 3 gépet lőttem le, és az utolsót - a negyediket - faragtam éppen, mikor kilépett a fickó. A küldetésnek vége lett, de 1600 helyett csak 156 pontot kaptam.
    Mostantól az ilyen manővereket Killed státusszal "jutalmazzák" :D
  • LeonSilver
    Oki, szólj ha kell és intézkedek.

• Papa01 #7795
    Köszönöm szépen, én nem leltem.. :)
  • kmarkdev
    Igen, a fórumon. Link
  • Papa01 #7793
    El tudtam jönni a 13:00-ás busszal...
    Urak, Ti találtatok, részletes leírást arról, hogy a patch miket javít??
  • Gascan #7792
    en sem tudok belepni.. valszeg toltik fel a peccset a szerora
  • Gascan #7791
    nem a munkehelyen vagy? vagy a peccs miatt szabit vettel ki? :)

Koszi Leon, ha nem tudom meg mashonnan akkor szolok
  • Papa01 #7790
    Urak, Ti be tudtok lépni?? :)
  • Papa01 #7789
    Ha jól olvastam a Pfalz XII-esbe is azt a BMW motort tették bele az új peccsel mint a Fokkerd7F-ben van??
  • LeonSilver
    Nem akarok hazudni, emlékezni meg már nem emlékszek rá deszerintem ki8küldik "majd".Ha más sem tudja és fontos megtudom Neked érdeklődni de csak majd hétfőn.Tudod, hétvégén még a fű se nő ;)
  • Gascan #7787
    OFF:

A lakcimkártyával kapcsolatban, ha már van albérletről szerződésem, akkor ez a kártya milyen gyorsan szerezhető be?

Megvárásra is meg tudják csinálni, vagy általában pár nap mulva küldik postán?
  • Sanyo
    Köszi, írtam róla egy rövidhírt.
  • Papa01 #7785
    To assist your computer in its struggle for good performance, we have created two new smaller maps for the new MP modes. These maps are smaller and require less computer resources than the accurate, historical map of WWI
  • Papa01 #7784
    Akkor viszont megveszem őket!
  • Gascan #7783
    ... elolvastam ezt, amit a peccsről irtak... nagyon jól hangzik... remélem minden rendben lesz vele! Plusz az is jó hir hogy a két új gépet egy áráért lehet megvenni
  • Papa01 #7782
    Gratulálok, Nekik is és Neked is! :) Én nagyon bízom az új javításban, már ami a múlt részt illeti.
  • Papa01 #7781
    Hajrá, hajrá! :) És akkor Te is jönnél?? :)
    @ Gascan: Jó mulatást Neked, hátha a holnap is összejön! :)
  • LeonSilver
    Nekem meg ma a fiam holnap a körösztjányom billeg ;) Szóval lehet akármilyen fasza a peccs ( amit kétlek ) titu, hogy most is kihagyom a röppenést.Sajnos.
  • Gascan #7779
    Amúgy még nincs kinn a peccs
  • Gascan #7778
    ma karthágó koncertre megyek este ... ezt sajna nem szabad kihagynom.. remélem holnap is összehozható valami
  • Zair #7777
    Lehet, hogy mégis vissza kell raknom a gépre a játékot:):):):):)?
  • Papa01 #7776
    Ne feledjétek, ma repülés van!! :)
  • Papa01 #7775
    Urak van akinek már volt alkalma kipróbálni az új javítással a ROF-ot?? Én sajna melóhelyen vagyok...
  • Zair #7774
    De igen, a sorrend így helyes, ahogy mondtad. Bocs, lehet, hogy nem voltam egyértelmű. Én kipróbáltam 2.1-el is, működik.