Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pár hónap (fél év) után újra elõvettem a RoF-ot. Annak idején elvette a lelkesedésem pár dolog:
- nagyon lassú töltési idõ (elég bika számítógépen)
- béna billentyûkonfiguráció
- joy érzékenység beállítás hiánya
Sajnos most méhány patch-csel késõbb ezek még mindig fennállnak. Vagy elmulasztottam valami okosságot? Nincs valami varázs-patch ezekre a dolgokra?
A Lowenhardt is csak addig érdekes, hogy eltünik-e az AI ... ja igen, akkor ugyis mindig azt fogjuk nyomni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ma nem tudok menni. Pedig jó lenne, de látni se látok rendesen.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Melyik küldit indítsuk?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
(bár túl sokáig nem leszek mert fél ötkor keltem, is iszonyat napom volt odabent.)
Itt van pár Mission, próbáljátok le legyetek szivesek õket, nem esznek-e túl sok erõforrást!
Én is jövök elvileg, remélem idõben ...
A 10vs10-ek sima felszállós küldik, de a Lowenhardt Last Fight az levegõbõl indulós deaktiválós 12vs12 ... Ez utolsó lenne a lényeg 😊
Fõleg azoknak, akiknek nem erõgépük van ...
http://www.mediafire.com/?ne3tyzyteez
érdemes megvenni, esetleg kérni karácsonyra. nem nagy terjedelmû, de biztosan érdekes olvasmány lesz.
Én sem repültem a héten sokat.. 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Innen sikerült aktiválni a gémet,most próbálgatom,eddig nagyon fasza.
Szóval holnap este vagy qrva nagyot repülünk, vagy semmilyet ... mer tõccsük a peccset 😊
Asszem este belövök egy logmein-t vagy valami hasonló remote desktop cuccot 😊
A demónál én is regisztráltam magam,csak a fene emlékszik már a jelszóra,ezért újra regisztráltam tegnap.Lehet ez a gebasz?Mindegy,várok még,hátha csak a "szokásos" késésrõl van szó.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Hogy hogyan fizettél?Hitelkártya, bank kártya, paypal, vatikáni valuta ? 😉 ( ez utóbbi csak vicc vót )
A pénzt levonták a számládról?
Én mindig csinálok Printscreen-t a vásárlásról... ezt el tudom küldeni nekik ha gáz van...
A címet véletlenül nem rontottad el? Ugye nem freemail-es vagy citromail-es fiók? Ezeknél megeshet hogy a levél jóval késõbb jön meg..
(tapasztalat)
Megvettem a játékot,tegnap este telepítettem,regisztráltam magam,ahogy azt kell.Kiírta,hogy regisztrálta az e-mail címet,de azóta sem kaptam tõlük e-mail-t,ami az activáláshoz kellene elvileg.
Most én vagyok lúzer és elqrtam valamit,vagy tényleg ennyit kell várni rá?Emlékszem,a demo verziónál is majd egy nap múlva kaptam választ tõlük.
Igazság szerint emiatt a félelem miatt nem is álltam neki a levegõbõl indulós küldetésnek, de így asszem menni fog ... már csak pár apró simítás ... De asszem meghagyom a 12 v 12-t, hátha késõbb kelleni fog ... ráadásul így nõhet a gépválaszték is 😊
Order:
- 2 SeVa
- 2 SPAD
- 2 Fokker DVII
- 2 Camel
- 2 Alba DIII
- 2 Alba DV vagy 2 Dolphin vagy 2 N28 vagy ezek variációja ...
Opposite:
- 2 Alba DV
- 2 Alba DIII
- 2 Fokker DVII
- 2 Pfalz DIIIa
- 2 Fokker DR1
- 2 választató ... Szinte mindegy ...
Nem veszélyes ez? Rögtön az elején kötelékben kezdünk, és ezek az idióta AI-k elkezdenek forgolódni...
Ha kiteszed majd a kész küldit, akkor otthon majd bemásolom, hogy ezzel induljunk, illetve kiteszem az infók közé is... 😊
Nem olyan nagy örgöngõsség ez, ráadásul mivel meglévõ mission-öket editálok, így a meló sem sok vele, de azért köszönöm!
Magamnak is csinálom 😊
Viszont tegnap este majdnem megütött a guta 😊 Mint írtam, egy srác küldött nekem pár mission-t, hogy nézzem meg, õ hogy oldja meg az AI deaktivációt ... na tegnap este miután megcsináltam a sima 10v10-eket, gondoltam megnézek bennük valamit, néztem ugyan egy párat közülük, de nem mindet ...
Na az utolsó (Amit eddig nem néztem persze ...) az egy az egyben az ami nekünk kell 😊 12 vs 12, kicsit átszerkesztgettem, már csak be kell fejezni, kiszedni belõlle pár AI gépet (ugyanis van a küldetésben 2 pár Order AI bombázó, azokat kiszedem ...)
Jelenleg 500 méterrõl (eredetileg 4km volt ...) a levegõbõl indulunk, egyással szemben, 6km-re a célterülettõl ...
Az AI gépek pedig megfordulnak, repülnek az ellenkezõ irányba olyan 1km-t és elvileg deaktiválódnak 😊
Nem gond a 2100, én mondjuk úgy volt hogy nem tudok sokáig maradni, de megpróbálok ...
Szerintem is Jézuska fogja hozni az új javítást, de a lényeg hogy hozza! 😊
Urak, annyi gebasz lett, hogy 20:30-ra érek haza melóból (közbejött egy dolog) , így 21:00 tudnánk kezdeni!
Mindenkitõl elnézést kérek a kellemetlenségért!
Papa, kipróbáltad a bal oldali irányzékkal való célzást az SE-n? Szerinted is jobb? (sajnos nem volt idõm tovább tesztelni)
Remélem a patch is megjelenik lassan...
Most amikor én kértem vagy az volt a gond, hogy nem kellett igen moderálni 😄 mert olyan fasza gyerekek vagyunk vagy nemtudom.
Mondjuk tényleg csak az elrontott linkek miatt kellene.
Fórum
Az ezzel kapcsolatos kezdõ HSZ sorszáma: 14522
Valamiben tudok esetleg segíteni?
Én is Leon álláspontját képviselem, nagyon örülök a munkádnak, és engem sem zavar, az ha ott marad az árnyék! 😊
Szóval az sem ha marad úgy ahoygan volt és az sem ha elforgatod a hangárt az árnyék meg marad.
Vicc van ... A reptér épületeit el lehet fordítani, de az árnyékukat nem xD (Benne van a térkép textúrájában ... pfhhh ... vagy csak nem sikerült még megtalálnom ...)
Ha nem zavar benneteket az hogy ilyen idétlen a textúra, akkor el lehet forgatni a repteret ... Ha igen akkor meg maradhat így vagy indulhatunk a reptér mögül is 😊
Kiszedtem a küldibõl az összes egyéb romvárost, repteret ésatöbbit, hogy ne lehessen vele gond ...
Mi legyen?
Ha van még valami amit érdemes kitenni, szóljatok bátran.. 😊
Pl Joy profilokat is akár. Vagy ingame képeket.. vagy bármit. 😊
Dummy, köszi a munkádat, és igenis, szuperek a küldik amiket csinálsz! 😊
Ez egy igen jó dolognak tûnik: Choose a Rival küldetés:
Hasonló lehet mint az orosz rulett, csak itt adott területhez adott gép tartozik, ergo mi választhatjuk ki milyen gép jöjjön szembe:
Choose a rival - riseoffflight.com fórum
Este nekiállok, az egyik verzió az felszállós, a másik pedig levegõbõl indulós ... Elsõ körben a felszállósat fogom tesztelni, mert olyan mission már van 😊
Mivel a levegõbõl indulós mission-nél az AI gépeknek el kell érniük egy bizonyos waypointot, hogy deaktiválódjonak, ezért ott többet és tovább kellene a servernek számolni az AI-t, ezt késõbbre hagyom 😊
Hála az égnek, szépen gyarapodunk, ami community szempontból nagyon király, mission szempontból viszont picit gáz 😊 Szóval rágyúrok, és majd meglátjuk mi lesz ... Amint megvan, felteszem ide, ha valakiknek van egy kis ideje, majd le kellene tesztelni. Az a szerencsém, hogy mikor feldobtam ezt a dolgot ROF fórumon, kiderült hogy ez többeknék probléma, így olyan emberkék is dolgoznak az ügyön akiknek több szabadidejük van mint nekem 😊
Sajnos az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az semmit sem ér ha az ember egyedül csinál egy NET-es servert, ha egyedül van player akkor másképp mûködnek a dolgok mintha több player van 😞