Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második kettõ javítva lesz, az elsõ nem valószínû de majd meglátjuk.

LeonSilver
Ha minden igaz holnap jön egy pöccs és ezen hibák zömét javítják 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó estét kollégák!

Pár hónap (fél év) után újra elõvettem a RoF-ot. Annak idején elvette a lelkesedésem pár dolog:
- nagyon lassú töltési idõ (elég bika számítógépen)
- béna billentyûkonfiguráció
- joy érzékenység beállítás hiánya

Sajnos most méhány patch-csel késõbb ezek még mindig fennállnak. Vagy elmulasztottam valami okosságot? Nincs valami varázs-patch ezekre a dolgokra?

DummyBoy
Lowenhardtot ... De most meg dolgom lett ... 😞 Amint befejeztem jövök ...

A Lowenhardt is csak addig érdekes, hogy eltünik-e az AI ... ja igen, akkor ugyis mindig azt fogjuk nyomni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa indította a szerót!

JoeDestroy
Sorry, de isszonyat fejfájás kapott el és nem akar múlni.
Ma nem tudok menni. Pedig jó lenne, de látni se látok rendesen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Papa01
Oks, de sztem gyere fel, mert így legalább hallani fogsz minket.. 😊 Ha az úgy nem gond. 😊

Melyik küldit indítsuk?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Én nem sokat TS-elek majd, párom alszik 😞

Papa01
TS-en vagyok, a küldiket kimásoltam, illetve frissítettem a linket is. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Jó estét 😊 Le kéne tesztelni majd a Lowenhardt missiont több emberrel, hogy deaktiválódnak-e az AI-k xD

Papa01
Jó estét Uraim, részemrõl minden OK! 😊

DummyBoy
Gyanús nekem ez a mai reppenés, nagy a csend, mindenki punnyadt 😊 (Én is ...)

Nincs erõgépem de a Löwenhardt is egész jól ment. Az egyik reptérrõl indulóst is kipróbáltam: ez a reptér környékén döcögött, de aztán jó lett. Ha nem az én gépemnek kell számolni az AIt, akkor asszem nem lesz gond. Meglátjuk hamarosan. 😊

(bár túl sokáig nem leszek mert fél ötkor keltem, is iszonyat napom volt odabent.)

DummyBoy
Üdv all!

Itt van pár Mission, próbáljátok le legyetek szivesek õket, nem esznek-e túl sok erõforrást!

Én is jövök elvileg, remélem idõben ...

A 10vs10-ek sima felszállós küldik, de a Lowenhardt Last Fight az levegõbõl indulós deaktiválós 12vs12 ... Ez utolsó lenne a lényeg 😊

Fõleg azoknak, akiknek nem erõgépük van ...

http://www.mediafire.com/?ne3tyzyteez

Fokker
ma vettem meg ezt a könyvet: Dr. Csonkaréti Károly - A császári és királyi légierõ

érdemes megvenni, esetleg kérni karácsonyra. nem nagy terjedelmû, de biztosan érdekes olvasmány lesz.

Papa01
Reméljük, azért leszel! 😊
Én sem repültem a héten sokat.. 😞

LeonSilver
Én még nemtudom, hogy jövök e este multizni.Egyrészt max 1 órát lennék, másrészt meg a héten tegnap nyomtam 1/2 órát és kész.Majd meglássssuk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Chazz76
Na megoldottam:lekértem a régi fiókom jelszavát és rögtön küldték.-))
Innen sikerült aktiválni a gémet,most próbálgatom,eddig nagyon fasza.

Papa01
Remljük túl tág azért nem lesz.. 😊

DummyBoy
A fórumban a holnapi nap szerepel ...

Szóval holnap este vagy qrva nagyot repülünk, vagy semmilyet ... mer tõccsük a peccset 😊

Asszem este belövök egy logmein-t vagy valami hasonló remote desktop cuccot 😊

1.009 available soon for download

kár hogy a "soon" nagyon relatív fogalom. 😊

Chazz76
Dobozos verziót vettem én is,citromail.
A demónál én is regisztráltam magam,csak a fene emlékszik már a jelszóra,ezért újra regisztráltam tegnap.Lehet ez a gebasz?Mindegy,várok még,hátha csak a "szokásos" késésrõl van szó.
Köszönöm a gyors válaszokat.

Zpogi
Én a dobozos verziót vettem meg,és mivel a demónál már regisztráltam magamat,csak át kellett írni az aktiváló kódot.

LeonSilver
Hehe, én is szoktam ilyenkor printszkrint csinálni.

Hogy hogyan fizettél?Hitelkártya, bank kártya, paypal, vatikáni valuta ? 😉 ( ez utóbbi csak vicc vót )

Papa01
Szia! Nekem is egybõl jött a levél... nem volt probléma.
A pénzt levonták a számládról?

Én mindig csinálok Printscreen-t a vásárlásról... ezt el tudom küldeni nekik ha gáz van...

A címet véletlenül nem rontottad el? Ugye nem freemail-es vagy citromail-es fiók? Ezeknél megeshet hogy a levél jóval késõbb jön meg..
(tapasztalat)

LeonSilver
Nekem azonnal mehjött anno.

Chazz76
Sziasztok Urak!

Megvettem a játékot,tegnap este telepítettem,regisztráltam magam,ahogy azt kell.Kiírta,hogy regisztrálta az e-mail címet,de azóta sem kaptam tõlük e-mail-t,ami az activáláshoz kellene elvileg.
Most én vagyok lúzer és elqrtam valamit,vagy tényleg ennyit kell várni rá?Emlékszem,a demo verziónál is majd egy nap múlva kaptam választ tõlük.

DummyBoy
Nem, sokkal tágabb a kötelék mint az eddigiekben, még fogok is rajta szûkíteni ... Amikor próbáltam akkor nem volt belõle gond ...

Igazság szerint emiatt a félelem miatt nem is álltam neki a levegõbõl indulós küldetésnek, de így asszem menni fog ... már csak pár apró simítás ... De asszem meghagyom a 12 v 12-t, hátha késõbb kelleni fog ... ráadásul így nõhet a gépválaszték is 😊

Order:
- 2 SeVa
- 2 SPAD
- 2 Fokker DVII
- 2 Camel
- 2 Alba DIII
- 2 Alba DV vagy 2 Dolphin vagy 2 N28 vagy ezek variációja ...

Opposite:
- 2 Alba DV
- 2 Alba DIII
- 2 Fokker DVII
- 2 Pfalz DIIIa
- 2 Fokker DR1
- 2 választató ... Szinte mindegy ...

"Az AI gépek pedig megfordulnak, repülnek az ellenkezõ irányba olyan 1km-t és elvileg deaktiválódnak 😊"

Nem veszélyes ez? Rögtön az elején kötelékben kezdünk, és ezek az idióta AI-k elkezdenek forgolódni...

Papa01
Oks! 😊

Fokker
nekem is jó a 21.00, de kb. 22.30-ig leszek csak fent.

Papa01
Köszi Dummy, jó lesz!! 😊
Ha kiteszed majd a kész küldit, akkor otthon majd bemásolom, hogy ezzel induljunk, illetve kiteszem az infók közé is... 😊

DummyBoy
Jóreggelt all!

Nem olyan nagy örgöngõsség ez, ráadásul mivel meglévõ mission-öket editálok, így a meló sem sok vele, de azért köszönöm!

Magamnak is csinálom 😊

Viszont tegnap este majdnem megütött a guta 😊 Mint írtam, egy srác küldött nekem pár mission-t, hogy nézzem meg, õ hogy oldja meg az AI deaktivációt ... na tegnap este miután megcsináltam a sima 10v10-eket, gondoltam megnézek bennük valamit, néztem ugyan egy párat közülük, de nem mindet ...

Na az utolsó (Amit eddig nem néztem persze ...) az egy az egyben az ami nekünk kell 😊 12 vs 12, kicsit átszerkesztgettem, már csak be kell fejezni, kiszedni belõlle pár AI gépet (ugyanis van a küldetésben 2 pár Order AI bombázó, azokat kiszedem ...)

Jelenleg 500 méterrõl (eredetileg 4km volt ...) a levegõbõl indulunk, egyással szemben, 6km-re a célterülettõl ...

Az AI gépek pedig megfordulnak, repülnek az ellenkezõ irányba olyan 1km-t és elvileg deaktiválódnak 😊

Nem gond a 2100, én mondjuk úgy volt hogy nem tudok sokáig maradni, de megpróbálok ...

Papa01
21:00-kor

Papa01
Neem, sajna nekem is melóm volt... 😊 azt a keveset pedig amit repültem azt ALba III tettem meg.. De ami késik nem múlik.. 😄

Szerintem is Jézuska fogja hozni az új javítást, de a lényeg hogy hozza! 😊

Urak, annyi gebasz lett, hogy 20:30-ra érek haza melóból (közbejött egy dolog) , így 21:00 tudnánk kezdeni!

Mindenkitõl elnézést kérek a kellemetlenségért!

Várakozni rossz, de inkább csússzon pár hetet, minthogy vmi sniper-AI szintû hiba maradjon benne. Video funkciót nagyon várom már: eddig is volt már több fight, amit meg kellett volna örökíteni az utókornak. 😊))

Ja ja, semmi gond nincs ezzel: 180 fok, utána egyenesen a pocsolyáig, utána meg pontosan dél-nyugat. Nem vagyok humán GPS, de ennyi még belefér. Egyébként télleg riszpekt Dummynak: én lusta lennék ennyit melózni a missönökön. 😊

LeonSilver
Nem akarok "vészmadár" lenni de szerintem karácsony körül fogják kiadni ha idén jön.

Fokker
sztem jó az eredeti irány, semmi gondot nem okozott, hogy a levegõben 180 fokot kellett fordulni Opposite oldalon 😊 de tényleg, ezzel ne szenvedj sztem. és én is köszönöm hogy folyamatosan dolgozol a missionökön.<#worship>

Huh, ma sok melóm volt, elmaradt a repdesés. :/ Remélem holnap idõben végzek.

Papa, kipróbáltad a bal oldali irányzékkal való célzást az SE-n? Szerinted is jobb? (sajnos nem volt idõm tovább tesztelni)

Remélem a patch is megjelenik lassan...

Papa01
Jaja, azt én is írtam, hogy szerintem nagyon jó kis társaság vagyunk, és a javítás illetve a banner miatt kéne. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény... 😊

LeonSilver
Érdekes az a kis izé, hogy mi alapján döntenek.
Most amikor én kértem vagy az volt a gond, hogy nem kellett igen moderálni 😄 mert olyan fasza gyerekek vagyunk vagy nemtudom.
Mondjuk tényleg csak az elrontott linkek miatt kellene.

Papa01
A HG dologgal kapcsolatban beírtam a moderátor fórumba a kérést, jelenleg ez a helyzet:
Fórum
Az ezzel kapcsolatos kezdõ HSZ sorszáma: 14522

Papa01
Komolyan Dummy, le a kalappal elõtted!
Valamiben tudok esetleg segíteni?
Én is Leon álláspontját képviselem, nagyon örülök a munkádnak, és engem sem zavar, az ha ott marad az árnyék! 😊

LeonSilver
Engem fater semmi sem zavar 😄 Illetve van ami igen de az nem ide tertozik 😄 😄

Szóval az sem ha marad úgy ahoygan volt és az sem ha elforgatod a hangárt az árnyék meg marad.

DummyBoy
Üdv all!

Vicc van ... A reptér épületeit el lehet fordítani, de az árnyékukat nem xD (Benne van a térkép textúrájában ... pfhhh ... vagy csak nem sikerült még megtalálnom ...)

Ha nem zavar benneteket az hogy ilyen idétlen a textúra, akkor el lehet forgatni a repteret ... Ha igen akkor meg maradhat így vagy indulhatunk a reptér mögül is 😊

Kiszedtem a küldibõl az összes egyéb romvárost, repteret ésatöbbit, hogy ne lehessen vele gond ...

Mi legyen?

Papa01
Igen emiatt gondoltam kitenni ezt a linket, hogy a fontosabb dolgok, kint legyenek, így nem kéne keresgélni...

Ha van még valami amit érdemes kitenni, szóljatok bátran.. 😊
Pl Joy profilokat is akár. Vagy ingame képeket.. vagy bármit. 😊

Dummy, köszi a munkádat, és igenis, szuperek a küldik amiket csinálsz! 😊

DummyBoy
Mégvalami:

Ez egy igen jó dolognak tûnik: Choose a Rival küldetés:

Hasonló lehet mint az orosz rulett, csak itt adott területhez adott gép tartozik, ergo mi választhatjuk ki milyen gép jöjjön szembe:

Choose a rival - riseoffflight.com fórum

DummyBoy
Megint kaptam jó ötleteket arra, hogyan lehet kiirtani az AI-t 😊 Ráadásul ezek nem Check Zone-os küldik ergo nem zabálnak annyi erõforrást ...

Este nekiállok, az egyik verzió az felszállós, a másik pedig levegõbõl indulós ... Elsõ körben a felszállósat fogom tesztelni, mert olyan mission már van 😊

Mivel a levegõbõl indulós mission-nél az AI gépeknek el kell érniük egy bizonyos waypointot, hogy deaktiválódjonak, ezért ott többet és tovább kellene a servernek számolni az AI-t, ezt késõbbre hagyom 😊

Hála az égnek, szépen gyarapodunk, ami community szempontból nagyon király, mission szempontból viszont picit gáz 😊 Szóval rágyúrok, és majd meglátjuk mi lesz ... Amint megvan, felteszem ide, ha valakiknek van egy kis ideje, majd le kellene tesztelni. Az a szerencsém, hogy mikor feldobtam ezt a dolgot ROF fórumon, kiderült hogy ez többeknék probléma, így olyan emberkék is dolgoznak az ügyön akiknek több szabadidejük van mint nekem 😊

Sajnos az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az semmit sem ér ha az ember egyedül csinál egy NET-es servert, ha egyedül van player akkor másképp mûködnek a dolgok mintha több player van 😞

DummyBoy
Azért nincs még ilyen mert nagyon kezdeti stádiumban vannak még ezek a missionok, ráadásul nem is valami nagy durranások 😊

Ha jön a peccs, lehet szükség sem lesz rájuk, csak ha Dog helyett valami Feladat alapú küldit akarunk majd repülni eccer 😊