Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De kemény!!!
Egy jó barátom mesélte aki informatikus, hogy riasztotta az egyik munkatársa, hogy rossz az egér.
Kérdezi a cimbora:
- Miért mi a baj az egérrel?
- Háát, amikor balra tolom az egeret, jobbra megy a kurzor, amikor meg jobbra, akkor meg balra megy a kurzor...
- Hmm, nosza nézzük, meg..
És képzeljétek el, a csaj fordítva fogta az egeret... A gombok a tenyerénél voltak! 😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Aztán ecccer a fõnököm kitalálta azt, hogy nyoma is legyik annak a villámna.
Behozta otthonról ( nem vicc, komoylan beszélek ) a hegesztõtrafót és azzal qrvanagy lukakat égetett az alaplapokba.Öröm volt nézni.Egy haverom faterja ilyen minõsített meg mittudom én milyen hegesztõ ( a világon ami létezik papír a különféle hegesztésekrõl az megvan neki ) csak annyit kérdezett, hogy nem halt meg senki ? 😄 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor mi légyen ma este? 😊
.. mint az egyik néhai fõnököm az alaplapot...
Micsoda??
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De ha a repülõ megy tovább és nem kezd azonnal zuhanni, akkor néha hiheti azt az ember, hogy még él, erre hátulról már érkezik is az áldás 😊
Oda kell figyelni ezekre a sunyikra 😊 Én jártam úgy orosz rulettben (Mákom volt ...) hogy egyszerre 3 enemy gép volt a levegõben 😊 2 halott pilótával, a 3-ik meg támadott 😊
Bár a másik, hogy a 2 üléseseknél meg nem érdekli a gunnert, ha kilövöd a pilótát, még a zuhanó gépbõl is kiszed 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ott 50% az esélye mindenkinek. Az nem egy jó arány😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Próbálok én szembõl nem szarakodni az AI-val de engem szinte mindig elkap a harctéri ideg <#gun>#gun> 😉
Távol álljon tõlem ,hogy osszam az észt,de talán segíthetek a problémádon😄DD
Sose repülj szemtõl szembe senkivel,AI val meg pláne ne.
Most próbálgattam én is ezt az új patch et ,szerintem is jó lett .
Én mindig kitérek ha szembõl jönnek ,csak puffogtatnak a vakvilágba.
Osztán egy két pörgés forgás és már mögöttük is van az ember.
Bár a negyedik gép után furcsa volt ,hogy szinte még le sem esett már hallottam is valami motorhangot,hátranézek és már lõtt is az AI.
Nagyon kell figyelni ezek szerint nem lehet mindig felkészülni rájuk.
Mondjuk én ikonok nélkül repülök.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet csak felkaptam a vizet de marhára telelett a péniszem vele, hogy szembõl kettõt sem lõtt és már égtem mint a kalapgyár 56-ban. <#vigyor3>#vigyor3>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az viszont tény hogy szarik kitérni. 3 rulettbõl 2 szer ütközött, de vagy résen voltam, vagy egyébként is csak érintett, mert utána még lõttem egy másikat is mellé 😊
Viszont az Alba egy szikrát sem emelkedik jobban.
A joy karakrerisztika állításánál nem vettem észre számottevõ változást.
Csak lineáris fv van benne.
Egyre viszont jó volt. Kiderült, hogy a Logi3D joy X tengelye nem megy ki végállásig. Bassz szét kell szedjem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A multiban a tájat hogyan tudjuk módosítani?
Meg katonatörténetem sem nagyon van 😊
De majd összeszedem magam xD
Ha olvassátok akkor néha valaki valamit ( bocs ) böföghetne oda.Mivel én nem látok statisztikát nem tudom, hogy olvassa e egyáltalán valaki.Szóval néha legalább annyit, hogy szarvót, vagy mittudomén kabbefaszom megjöttek a huszárok...
( lesz még ilyen véres izé egy - kettõ )
**--**
Papa én is kiszoktam kerülni õket de most mintha direkt utaznának arra, hogy belemenjenek az emberbe.Amúgy fasza a peccs, a téli táj egyenesen fantörpikus!
Kíváncsi vagyok mennyire lesz stabil a RoF az új patch-el..
(A ROF.exe mûködése leállt... <#wilting>#wilting> )
Oda kell figyelni mert nem csak hogy szembõl kikapnak de elõszeretettel bele is ütköznek az emberbe, jobban mint eddig.Úgy vettem észre, hogy szinte nem is próbál az AI kitérni <#kuss>#kuss>
Ha igen, mik a tapasztalatok?
Ne foglalkozz a Sniper AI-val, úgyis online nyomjuk leginkább! 😄
Erre beszóllnak, hogy nehogy aztán hazamenjek és ott anyázzak, mint a múltkori sznájperpeccs után ... xD
Legalább is most, jelen helyzetben.Viszont én most erõsen elgondolkodok azon, hogy hogyan tovább.Lehet csak hamar felkaptam a vizet de nekem úgy tûnik, hogy az AI már megint sniperkedik.Mondom, lehet csak nem volt mákom de most így hirtelen televan a faxom vele.
Balansz problémára egy 4-ik ötlet 😊
12vs12, mindkét oldalon 1-1 AI géppel, de olyan AI géppel, amivel gyakran repülünk ...
Ha párban vagyunk akkor azokba a gépekbe kell beleülni amihez AI van rendelve (Ha kevesen vagyunk és úgy döntünk akkor akár maradhatnak is 😊 ), ha páratlanul, akkor pedig a több fõvel rendelkezõ oldalon abba kell ülni amihez az AI hozzá van rendelve, a másik oldalon pedig szabadon kell hagyni és kész ... és akkor megússzuk a Mission cserélgetést is, és bármikor lehet oldalt váltani, nem kell otthagyni a szervert 😊
SeVa és Pfalz DIII vagy Alba DIII pont jó is lenne erre 😊 Esetleg Fokker DVII 😊
**--**
Leszopatott egy Fokker D.VII ... :cry:
😄
De várom már, én is a saját videó készítést! Pl, tegnap meg lehetett volna állapítani kit lõttem le! 😄
Urak, Mekkora egy track mérete?
Urak, van egy jó és egy rossz hírem ...
A jó: Kipróbáltam a Mission Editorral megnyitni a Lowenhardt küldit és sikerült is ergo azt valszeg nem kell újracsinálni ...
A rossz: Viszont a Russian Roulette missziókat nem engedi megnyitni 😞
A csúf: Próbálta már valaki a mission editort? Na aki egy kis kihívásra vágyik az próbálja ki úgy hogy Távoli asztal hozzáféréssel próbálja használni 😊 Izgi 😊
Külön server kell majd a feltöltött track-eknek 😊
Hát marhajó a visszajátszás!Kameranézetet is lehet váltani és a lassítás is mûködik !!
"7. MAIN: Mission format was changed. We’re supposing that it is now finalized for any future RoF 1.0xx versions."
-az számítógép mellé odakészíteni egy porszívót. Minden alkalommal, mikor elakad a géppuska, a porszívót a játékosnak szét- majd össze kell szerelni. Természetesen repülés közben, semmi pause! Ha ez megvan lõhet újra.
-komoly zuhanás után három hónapig nincs RoF!!!! (az én kiegészítésem: befeküdni pár hétre egy tetszõleges magyar kórházba. WW1 szanitéc színvonal nálunk ma is alap. 😊))
Valamit mókoltak a missionokon is, majd este megnézem, ha kell akkor áthekkelem majd a Roulette-eket ...
Mit monnyak?
A randomized roulette nem mûködik 😞 😞 A gyárit viszont átdolgozták, Dr1-el kezd és kemény( nek tûnik ) 😊
A joy állítgatásnál még nemjöttem rá, hogy mi merre, de majd biztos lesz valaki aki elmeséli miylen.
A töltési idõ csökkent azthiszem de nincs refly és a beállításokat sem jegyzi meg.
Nemlelem a skinemet 😞
(esetleg eddig is benne volt csak én nem vettem észre? 😊)