29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Lebowski
    hihi :D
  • Solt
    Kedvcsináló repüléshez... ;)
  • LeonSilver
    Kelleni összesen ~40 € -t kell ( bár lehet, hogy van olcsóbb hely is ).
    Ennyi a játék.A többi "csak extra".
  • Lebowski
    Összesen kb hány dolcsit kell a játékra fordítani?
  • Zair #8050
    Kutyaharc rulez:-)
  • DummyBoy
    Ok, Urak, ott a link, megnézitek nekem akkor a TDM és a CTF küldiket?

Sajna nemtom hogy érek haza ... Ma meló után még dolgom van :)

Szerintem a TDM-el nem lesz gond, talán csak annyit kellene kipróbálni, hogy a felszállós repterekről normálisan fel lehet-e szállni ...

CTF esetén pedig azt kellene megnézni, hogy elfoglalhatóak-e a zászlók, meg ott is a reptereket ... Van-e valami bug ...

Előre is köszi!

Szeretném ha pénteken már csak annyi lenne, hogy belőjük a szervert és meget a buli :)
  • kmarkdev
    Persze, 6-tól nyomulhatunk...
  • otiq
    Nem tudom mitől függ ez a hiba. Keveset játszok már vele, ha fellépek akkor 1 mission vagy egy kampány küldi, esetleg multi de akkor is csak 1 felszállás szokott lenni.
  • LeonSilver
    Valamit elkúrtak ( a'la kurcsány ) a fijuckák megint a peccsben :D De ezt már megszokhattuk tőlük
  • Papa01 #8045
    Márkó, akkor este az új mapon egy próba?? :)
  • Papa01 #8044
    Ez a nem semmi, köszi szépen az infót! :) És ez a bug szervet vagy mission beállításoktól függ?
    Otiq, pénteken nincs kedved repülni velünk? :)

Dummy, köszi a munkádat, kurva jók lesznek az új küldik! Sajnos tesztelni csak este tudom majd,mert ma Pestre kell mennem.. :(
  • DummyBoy
    Húúú ... bocs Urak, belefletkeztem az editorba ...

Cserébe kész a CTF is :) Csak le kell teszelni xD

http://www.mediafire.com/?jhdlzemnciq

• otiq
    Ez a bug az új patchel jött be. Én is beleestem külföldi szerveren. Az történik hogy a benzined leesik 1-re hiába állítottad be akármennyire. A megoldás, hogy kétszer kell ellenőrizni. egyszer ready előtt és egyszer ready után amikor már számol vissza. Szóval a csúszkákat mindig figyelni kell.
  • Papa01 #8041
    Kipróbálom más szerón is ez van -e..
    Dummy Mester! :) Ha küldit kiteszed, azon is megtesztelem a jelenséget.. :)
  • kmarkdev
    Ok, Dummy, vagyok...
  • Papa01 #8039
    Háát gyerekek... Márkóval hatalmasat szívtunk.. készülne egy kis meglepetés, amihez ketten repültünk... és az történt, hogy indulás után vagy az én motorom vagy az övé vagy mind kettőnkké leállt... És nem tudjuk miért... Ha földről indultunk akkor meg egyszerűen nem indult a motor... Bármilyen küldivel ez volt a szitu
  • kmarkdev
    Urak! Íme egy újabb bug multiban a gépelhagyásos helyett: kezdeti véletlenszerű de gyakori automatikus motorleállás az újraindítás legcsekélyebb reménye nélkül... mintha elfogyna az üzemanyag... találkozott már valaki véle?
  • RedRiot
    Ja ja, tervezem a pénteki repülést. Már csak a társaság miatt is. :)

OFF:
    nekem sokat segített a klíma: bepogromoztam hogy délután négykor kapcsoljon be, és mire hazaértem már fasza idő volt. A nappaliban úgy rakattam fel, hogy befúj a kisszoba ajtón is. Tényleg sokat javít az ember közérzetén, hogy nem kell két hónapig folyamatosan izzadnia. Nekem nincs még lapostévém, házimozim -> és nem bántam meg hogy előbb klímát vettem, jobban megérte az árát. Az a baj hogy a szar 40 éves tyúkbél alukábelek el kezdtek pörkölődni a túlterhelés miatt, ezért fel kell újítani. :/ És addig nem lesz hűvös.
    ON
  • Gascan #8036
    ez nagyon vad :)
  • DummyBoy
    Ok, én sem tudom mikor leszek, de addig max hegesztgetem a CTF verzióját :)
  • kmarkdev
    Bocsi, Dummy, ez nem Neked ment válaszként... Ha Papával végzünk időben, akkor szívesen beszállok az új missön tesztelésébe.
  • kmarkdev
    Papa, vagyok TS-en. Felőlem kezdhetjük bármikor...
  • LeonSilver
    Az anyám kenyerit bakker.
    Vagy bátrak vagy bolondok voltak az emberek régen.
    A kis fa***m aki beleült volna egy ilyenbe nemhogy még repülni is vele ...

• Willenbrock
    Nem,egyben van a talapzattal a gázkar,de jól kézreáll az egész.Annyi az össz probléma vele hogy 3 év után a hat switch gomb a 135 fokos tartományt kicsit nehezen veszi be néha.Nem tudom milyen érzékelő lehet ott vagy hogy lehet-e cserélni.
  • DummyBoy
    Tadáááááááááááá:

Quick Lake TDM 2vs2

Mikor tudja valaki - mikor tudjuk esetleg lepróbálni? Ma este olyan 8 körül valaki? Ha kell, akkor megpróbálok hostolni ... bár vendégünk van ... szal majd kiderül :)

@bajsz: 15k-ból már lehet tudsz egy használt X-52-est venni, az mindnél jobb :)
  • bajsz
    Köszi mindenkinek aki válaszolt:D

15ezer-ig van a keretem a vezérlőre szal majd jól választok:D

még1szer thx
  • Lebowski
    nem spamként, de hátha valakit érdekel:)

Budapest Overload 2010

A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentőséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülőtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülőgép Emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légiirányítás iránt érdeklődők számára.

A légiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülőgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN ( www.vacchun.hu ) a Ferihegyi Repülőgép Emlékpark ( www.repulogepemlekpark.hu ) és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual ( www.virtualairlines.hu ), csapata szeretettel vár minden érdeklődőt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak szervezetünkről is.

A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is található.
    www.vacchun.hu/overload2010
  • Papa01 #8027
  • kmarkdev
    Benne vagyok... 6-tól bármikor.
  • Papa01 #8025
    Igen, így a legtisztább.. :)
  • Papa01 #8024
    Lehet ám, hogy én emlékeztem rosszul :)) Bocsi, ha igen! :)

A ma nekem gáz... mert jön a babám, és hát... :) de lehet egy órára szabaddá tudok válni és akkor 1-2 vidit összerakhatnánk... mit szólsz? :)

Papa
  • kmarkdev
    Nekem jó a ma este.
  • Zair #8022
    Megpróbálok jönni én is bár ma ki kell vakarnom a dzsuvából a putrit, mert festés volt. Szóval ebből lehet, hogy csak péntek lesz...
  • DummyBoy
    Első körben csak a Dogfight lesz, mert csak az van kész :)

De ha kell azt a missiont már este ki tudjátok próbálni :)

De mondok olyat ... olvasgatom a hivatalos fórumot, és találtam egy topikot, ahol még kisebb mapokat kérnek, vagy közelebbi mission-öket ...

Beraktam a térképét a Lake-es cuccnak, és már kérdezik hogy mi lesz a neve a szervernek ...

Szóval ha nektek nem gond, akkor ha ma este lepróbáljuk (Lehet én is ráérek egy kicsit ...) a missiont és nem lesz vele gond, akkor közkincssé teszem a hivatalos fórumon is :)

Beigazolódott az az érzésem, hogy nem csak nekünk van kevés időnk repülni, és nem csak mi szeretnénk gyors missziókat ...

Ha egyszer lesz nyílt dedikált szerverünk, ilyen kicsi és gyors dogfight mission-ökkel, akkor lehet hogy nem lesz nehéz embereket szerezni rá :)
  • LeonSilver
    Belehet állítani, hogy váltogassák egymást a mapok.

• kmarkdev
    De kedves Papa, megbeszéltük, hogy a héten csak szerda-csütörtök-péntek érek rá. Vagy rosszul emlékszem? Ha mást mondtam, akkor bocsánatot kérek, mea culpa maxima, de csak az említett 3 nap a jó. Mit szólnál mondjuk a ma estéhez? :)
  • Papa01 #8018
    Szerintem is csak baráti ikonok legyenek! :)
    Urak, most akkor CTF vagy Dogfight lesz?? :) (Én inkább a dogfight mellé teszem le a voksom, de mindegy a közös repülés a lényeg! :) )
  • LeonSilver
    +1
  • Zair #8016
    Hát igen, mondjuk eléggé vegyesfelvágott van mindkét oldalon. Én még nem csekkoltam, hogy melyik mód melyik, online is kb. 20 percet voltam mióta kijött a tapasz, pedig nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Sok jót hallottam felőlük.

Különben is bikicsunáj!!! :-)))))))))
  • DummyBoy
    Nos, a gépeket én is meg tudom különböztetni, de ha 4 Fokker DVIIF csap össze 4 Fokker DVIIF-el, az úgy már neccesebb :)

Mivel mindkét oldalon minden gép választható, így kellhet a Friendly icons.
    Ráadásul mivel csak Friendly Icons van, így a dogfight sem ikonkergetésről szól, csak azt lehet megállapítani, melyik gép csapattárs és melyik nem :)

Viszont ezek az új multi módok kegyetlen jók :)

Igaz, hogy alapból meg az általunk módosítottak is árkádok, de ez van, sajna nincs időnk egész nap a gép előtt ülni ...
    Hivatalos fórumon is sírnak, hogy a CTF az árkád ...

Na persze ... De ha fogunk egy nagy mapot, telerakjuk elfoglalható repterekkel, ahol mindenhol valamilyen feladat után lehet csak repteret foglalni, és mondjuk csak úgy, hogy egy géppár leszáll a reptérre, úgy elég jó kis hadjáratot össze lehet hozni, még akár történelmileg hiteleset is!