Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép lassan majdcsak meglesz 😊
Valamint ma jutott eszembe, hogy a multis missziókban amiket csináltam be lehet állítani, hogy az áltatatok kiválasztott gépek már bomba nélkül induljanak ... annyival kevesebbet kell kattintani a hangárban ...
Ezt is megcsinálom holnap 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Vintage Aviatornál viszont eredeti tervek alapján a semmibõl építettek egy Oberursel-motort (a Dr.1 eredeti motorja). Tuti õk is építenek egy Dreideckert, gondolom nem fûnyíróba lesz. 😊))))
But now seems to be fixed.
Sorry, not our fault...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Egyébként kíváncsi lennék rá és is, hogy hogyan muzsikálna alatta a DR és mit mondana magáról a szimulátorról.
Isteni volt 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Áthelyeztem benne a SPAWN-okat, de lehet hogy azok csak parancsok, nem pedig avalós spawnpointok 😊 Este megnézem ...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Zoomot én is használok, de csak módjával: ha nagyon bezoomolok akkor nem érzem a gépet.
Az eredetiben 3,5km-re spawnolnak a középponttól az enemy gépek, ezekben 2km-re levettem, remélem jó lesz, sajna nem volt idõm letesztelni ...
http://www.mediafire.com/?5neytmmjmdy
Akinek esetlegesen hasonló gondja lenne az új Random rulettekkel az szólljon 😊
Gépem: Albatros DIII.
1. gép: Spad: Ezzel nem volt gond simán mögé ültem, akkor lõttem le amikor akartam.
2. gép: Dolphin: Na ez már kemény volt...
Voltaképpen alig bírtam fõl kapaszkodni a magasságára, leborítottam utánam jötté s ott nagy nehezen sikerült mögé kerülnöm, többször kis idõre.. egy találat a motorba és vége lett. Leesett.
3. Camel: Na ,ez aztán még keményebb volt! Jobban emelkedett mint az én nyomorult Alba DIII-som és szûkebben is fordult. Többszöri szembe repülés során sikerült eltalálnom.
4.SE5a: Elég magasan kezdett. Õ nem jött le, vagy ha igen egybõl vissza is ment a magasba. Én meg nem mentem fel, igaz nem is tudtam. 15 perc után meguntam és leszálltam....
Összesen kb 35 percig ment a rulett... De nagyon tetszett...
#bootsector: sztem az alap 4 géppel kell annyit repülni, hogy kiderüljön, melyik taktika fekszik jobban, illetve melyik gép tûnik jónak. ezután lehet eldönteni, hogy merre tovább. elég sokat repültünk ahhoz, hogy jó tippeket tudjunk adni késõbb a gépvásárláshoz.
Urak, ehhez mit szóltok? 😊
A következõ repülés idõpontja: 2009 12.11 (péntek) 19:00
Kinek van kedve, ideje jönni? 😊
Nincs valakinek kedve egy órácskát tesztelni? 😊
Sajnos holnap 4:40-kor kelek...<#zavart2>#zavart2>
http://www.mediafire.com/?nduzwdknb0m
3 módisított Lowenhardt féle, új néven : The SG DogFight 😊
6vs6 - 9vs9 - 12vs12
Valamint 2 felszállós mission (The SG Battle with Takeoff) , mindkettõben deaktiválódnak 90 másodperc után a földön lévõ gépek, az egyik 6vs6, a másik 9vs9 (12vs12 azért nincs, mert nagyon sûrûn lennének a gépek a reptéren, de megoldható, ha kéritek megcsinálom 😊 )
Minden misszióban van mindkét oldalon 1-1 AI gép, a balansz miatt ...
Remélem ezek jók lesznek 😊
Ha valamit változtatni kell, csak szóljatok 😊
Hihetetlen jó dolog, hogy nincs olyan, hogy A Gép. Az übercsászár. A legyõzhetetlen. Mindegyiknek van vmi hátránya is. Jól fordul, de csigalassú. Gyors, de nem fordul. Gyors, jól fordul, de könnyen dugóba esik, és rossz belõle a kilátás. Nincs olyan gép, aminél nem kéne vmilyen kompromisszumot kötni, és ez így jó.
Remélem Te is megtalálod a kedvenceidet! <#eljen>#eljen>
Az SE5 trimelés topikot megtaláltam én is, de azért köszi. Sõt, már gyártottam egy saját görbét is, kicsit továbbfejleszetttem azt amit ott javasoltak.
Miért? 😊
Elég jól van balanszolva a játék, ami valamiben nagyon jó, az másban gyenge, stb ...
És elég jól le van benne modellezve minden 😊 Kérdezd csak meg a srácokat pl: a szélzajról xD
Nem egyszerre vettem meg õket, szépen sorjában, havonta max 2-t ...
Multi nemtom mikor lesz, valszeg valamikor hétévégén, ebben Papa mester a fõnök, ugyanis Õ a szerver ...
Remélhetõleg lesz lassan dedikált szerverünk is ha Sanyo mesternek sikerül elintézni, ha nem akkor csak a pénzen múlik ...
Üdv!
Dummy
Lehet tudni, hogy ez a megoldás mikor realizálódik?
Szóval: Ha érdekel, rá kell keresni az Open World Server vagy Dogfight Server cimkékre ...
Az Open World Server elgondolás az tetszik ... Ez egy olyan dedikált szerver ötlete, amin fut a map, ahol több reptér, aerodrome van, ahová csatlakozáskor be lehet lépni, itt kiválasztani milyen géppel szeretnél repülni, majd felszállás, és lehet keresni a harcot ... ezeken a reptereken lehetne respawn-olni halál után, és folytatni a játékot, nem kellene spectatorként végigülni a meccset, majd várni a restartra ...
Én mondjuk szeretem végignézni a csaták végét mikor repülünk, de ha ez úgy megoldható lenne, hogy én döntöm el mikor szeretnék respawn-olni akkor megspórolnánk a rengeteg load time-ot, csak végignéznénk a harcot, majd szállhatnának fel megint a kötelékek a reptérrõl, lényegesen több idõt hagyva a játékra ...
Szóval kiváncsi vagyok mikor és mi lesz ebbõl megvalósítva, valamelyik beta-tester írta, hogy a ROF-os dogfight server is hasonló elgondoláson alapszik ...
Én várom 😊
Bár ez az új ez tényleg király 😊
@Papa: Mindent a ROF fórumon ... aránylag nyugis napom van, kalózkodok meló közben, olvasgatom a rof fórumot 😊
Tegnap rulettben.. alig bírtam a Dolphin-t követni DIII -al emelkedés közben... elfogyott belõle a szufla... 😄
A linket hol találtad?
A dogfight szerverek mellé terveznek új egységeket a Mission editorba ...
Ebbõl 2-t emelnék ki 😊
2 reptér, ahol be lehet állítani milyen repülõgépek választhatóak csak az egyik az ground startos a másik pedig Air start-os 😊
Magyarul elég lesz csak a reptereket berakni, belépéskor mindenki választhat magának gépet 😊
Nos, alig várom 😊
SeVa pitch trim
Rendesen képekkel, joy curve beállításokkal 😊
Õszintén szólva ismerve hogy repülsz, ha maradnék az Opposite oldalon akkor erõsen imádkoznék, hogy minél késõbb sikerüljön belejönni ebbe a dologba xD
Viccet félretéve, ezeket a taktikákat is embere válogatja ... Nekem pl.: nem jönnek be, én automatikusan leállok fordulózni, emiatt nekem erre nagyon nehéz ráhangolódni ... a DR1-et viszont nem szeretem annyira mint a Camel-t ...
Camel nagyon jól fordul, csak figyelni kell rá, mert ha alacsonyan bedugózik akkor bukta ... ráadásul nagyon nehéz vele normálisan célozni a magassági kormány érzékenysége miatt 😊 De ami késik nem múlik, akkor is begyakorlom 😊
Az új rulettben ráadául nagyon élvezetes kergetni a DR1-et ... olyan manõvereket csinál, hogy öröm nézni ... ráadásul trükkös, mert lemegy földközelbe és ha nem figyelnék, nem egy fordulónál úgy csapnám magam a földhöz hogy ihaj 😊
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy csinálj egy olyan rulett missziót, hogy csak SeVa és Dolphin (Esetleg SPAD) jön szembe ... SeVa elõl úgysem tud a másik SeVa úgy meglépni mint az Alba elõl, és akkor láthatnád, miket próbálnak ellened tenni ... Vagy az Alba-Fokker elég jól repülhetõ gépek, ki kell azokat próbálni rulettben a fent említett gépek ellen, akkor lehet abból tanulni mit csinál az AI 😊
Én szoktam csítelni ... mikor a lövészetet gyakorlom akkor unlimited ammo, mikor a manõvereket akkor még bekapcsolom mellé a sérthetetlenséget és a Safety Collisions-t vagy mit ... és van hogy nem lövök rá, csak kergetem, hogy meglássam mit csinál az enemy, és ne kelljen 5 percenként újrakezdeni a mission-t 😊
Ezt a taktikát kéne megtanulnom rendesen az SE5-höz. Optimális emelkedési sebesség, és fordulókör, a lecsapás idõzítése... Olyan idegesítõen követhetetlen manõverekt. 😊))) Majd ellesem az AI-tól.
Német rulettben a legkeményebb ellenfelek a Camel és a Dolphin ... a SeVa sajnos még mindig vagy túl messzire elmegy és úgy jön vissza, vagy leáll fordulózni ... Ha azt csinálná mint a Dolphin, hogy lecsap, majd elkezd körbe emelkedni és újra lecsap, akkor nem gyõzném kergetni ... Akkor valszeg attól félnék a legjobban ... Camel ellen meg fordulózni jó, meg tudja lepni az ember fiát 😊
Apropó, random rulett, ha valakinek van valami kivánsága azzal kapcsolatban, akkor szivesen elmagyarázom, hogyan tudja megváltoztatni benne a gépeket vagy az erõsségüket! (esetleg megcsinálom ha kell ...)
Nekem pl.: volt otthon olyan orosz rulettem ahol csak Veteran és Ace Camel és SeVa jött rulettben, egy kis gyúrás a multira 😊 De sajna a messzire menekülõ SeVa miatt ráuntam 😊
Az 1.09-es orosz rulettet? Gratulálok! Bevallom én az SE-vel még nem tudtam kinyírni a Dr.1-est, talán egyszer egy potyalövéssel. Nehéz rajta fogást találni. Mivel nem tudom tartani a fordulóit, õ meg nem tud felgyorsulni az én sebességemre, kicsit olyan a fight mint egy kétkezes pallos és egy párbajtõr harca. 😊) Életre-halálra, komoly kihívás.
Örülök hogy kijött a random rulett, mert más gépek ellen viszont már van némi sikerélményem. 😊)) Szerintem most találták el a legjobban az AI-t: nagyon keményen manõverezik, a célzás is jó. Néha mellé lõ, de volt hogy az Ace szintû D.VII vmi nagyon durva kapáslövéssel leszedett. Ami jó, végülis azért ace hogy ilyeneket csináljon.
Kamikaze fíling néha bejátszik, ezek az új 1.09 fiúk nem szaroznak. 😊 Hétvégére én is összeütök egy videót, addig csinálok hozzá anyagot.
Hangbug: nálam még nem jelentkezett ilyen.
Bugok úgy általában: én anno nagyon vártam a GTA IV-et. Olyan szarul optimalizált trehányul összedobott fost még az életben nem láttam. Pedig biztos legalább ötvenszer annyi ember, százszor annyi pénzbõl csinálta, mint amibõl a RoF-ot fejlesztik. A GTA IV után a RoF egy tökéletes, hibátlanra csiszolt remekmû.
Az tény, hogy van benne bug rendesen, de láttam én már sokkal jobban hájpolt bughalmazt is megjelenni 😊
Bár hozzáteszem, mindenki más ... Lehet hogy vannak a játékban olyan bugok, amiket én észre sem veszem, más pedig idegrohamot kap tõlük ...
Szóval erre azt mondom, szerintem is bõven játszható a játék, de ez csak az én szerény véleményem 😊
Más: Tegnap találtam megoldást a Mission editor hibájára, megcsináltam 2 9v9 és 6v6 missziót, persze editálva a régit ... Erre megint nem támad az AI ... Nem értem ... Mindegy, remélem ma este sikerül rájönnöm mi a gáz ...
És mégvalami: Tegnap elkezdtem a Camel-re gyúrást ... Nos, míg Alba-val 2-szer végignyomom a sort az orosz rulettben, Camellel eddig a 3-ik gépig jutottam 😊 De olyan videókat fogok csinálni hogy ihaj 😊
Qrva kamikazék ... A DVII-es az esetek 80%-ban belémjön 😊 Nem is ez a lényeg ... Hihetetlenül élvezetes most a DR1-est kergetni 😊 Olyan jót repültem tegnap, függetlenül az eredménytelenségemtõl hogy ihaj 😊
És 1 Bug amit tegnap én is felfedeztem: Egyszer csak elkezd recsegni a hang ... és olyan mintha rádióban hallgatnám a játékon és elromlana a vétel ... Hallottatok már ilyesmit?