Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Gyerekek, az milrt van, hogy a Mission editor-ban beállítottam nekem tetszõ gépek elleni légiharcot, (random rulett). Az elsõ gép megjelenik (Viszonylag messze), majd a második nem jelenik meg... a franc tudja merre kóricál, külsõ nézetben lehet látni.

Baromira felidegesített... Miért nem lehetett beletenni a ROF-ba egy normális quick mission generátort, olyat mint az IL-2-ben van??

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Szerintem, nem joy-al van baj, a szimu ilyen.. 😊

Sanyo:Ez a gép a javítás része lesz, vagy külön meg kell venni?
A kilátás nem valami szuper belõle.. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo

www.pcpilot.hu

a.carkey
Kipróbálom.

Egyelõre nem vettem új joyt, mert amit írtatok (rudder, throttle), megtalálható a mostanin is, csak már nem egy mai darab. Elõkaptam pár másik szimulátort is, és azoknál minden oké volt, így nem is értem itt mi a gond ...

Ahogy hozzányúlok a gombbeállításokhoz, felszállásnál ide-oda "csúszik" ("billeg") a gép és míg el nem éri a felszállási sebességet, még úgy is, hogy rudder rásegítés is van. Utána már nem, bár eléggé küzdeni kell vele, hogy egyenesben tarthassam. Baromi érdekes! (Minden típust "berepültem" amit lehetett - 4 típus van még a dobozoshoz is, nem is tudom érdemes-e más típusokat megvenni? - és talán az Albatros volt az, ami a legkevésbé volt "béna kacsa".)

De tényleg az van, amit írtatok: az Antant gépek fordulékonyabbak (iszonyat jó a Nieuport hangja! 😊 ), a németek masszívabbak, bár nekem kimondottan - pl. a kilátás miatt - a németek jöttek be jobban, különösen a Fokker.

Amúgy egy régebbi Genius joyom van. Nem nagy szám, de eddig elég volt. Lehet, hogy most már nem? De persze az is lehet, hogy ezek tényleg ennyire instabilak voltak és azért eme billegés. (Persze semmi segítség nincs bekapcsolva és akkor jön elõ ez a helyzet. Megnézem rásegítéssel is és default értékekkel ...)

A medve nem játék.

Fokker
ahogy Papa is írta, alapból elég érzékeny a joy a RoF-ban. próbáld ki, hogy visszaállítod default-ra a joy-görbéket, ha akkor is túl érzékenynek tûnik, akkor nincs baja a joynak 😉

Papa01
Alapból eléggé ideges a gépek ebben a szimuban.. Miket változtattál a beállításokon?

Más szimuk alatt is ez a helyzet?

Milyen joyod van?

a.carkey
A joy beállításával vacakolok. Amikor elõször próbáltam, tok korrekten reagált: egyenesen ment, nem csúszkált felszállásnál, nem dobálta a gépet a levegõben, szóval jól muzsikált. Aztán a második felszállásnál valami elállítódott. Próbáltam kintrõl, próbáltam bentrõl hozzányúlni, vacakoltam a responsenál a görbékkel, de semmivel sem jutottam elõrébb az optimális beállításokhoz. Van valami rendszer, hogy mit mikor merre kell állítani? Mert egyszerûen nem bírok rájönni, hogy ennyire érzékenyen reagál, vagy valami elállítódott, és csak egyszerûen bénázom?

A medve nem játék.

Papa01
<#eljen>

Részemrõl rendben van, de szóljanak a többiek is.
Papa01
Urak, ez pazar volt! 😊

Bootsector, én is élveztem a dog-ot, jókat fordulóztunk!! 😄
Redriot: Kíváncsi vagyok, milyen lesz belõle a kilátás... 😊

Holnap 19:30-kor jó nektek?? 😊

Fokker
milyen fasza kis cippzár van az alján 😊

én is köszönöm a mai repülést, nagyon jó volt. nagyon örülök hogy egyre gyarapodunk.

D.VIII

Hát nem olyan, mint egy D.VII és egy Dr.I szerelemgyereke, minusz szárnyak? 😊)

A mai este egyik fõ attrakciója volt Dummy és Fokker harca. Az alábbi linkrõl letölthetõ a felvétel:

Dummy vs. Fokker

(remélem nem kevertem össze egy másikkal)

Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Jó kis csapat, köszi mindenkinek! Papa, igazi kemény ellenfél voltál!<#integet2>
DummyBoy
Köszöntem a játékot Urak, nagyon jó volt a mai repülés!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fokker
bocs, egy kicsit kések. 19.45 körül leszek.

Papa01
<#eljen>

DummyBoy
Jövök én is mindjárt 😊

Papa01
Akarom mondani fent vagyok.. 😄 Bocsika...

Papa01
Már megy a TS! 😊

Fokker
OK, 19:30-tól TS-en fent leszek.

Papa01
Egy 19:30-as kezdés jó mindenkinek? 😊

LeonSilver
Én majd talán holnap leszek, de még az sem 100% 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Én kb: fél 8-ra leszek elérhetõ ...

De a tegnapi este kicsit letörte a kedvemet a teve ... Elsõ két nap akkorákat dogoltam vele hogy öröm volt nézni ... Na tegnap effektíve 30 métert nem tudtam menni egyenesen anélkül, hogy bedugóztam volna xD

Fokker
este hánykor kezdenénk?

Papa01
Köszí Dummy! 😊 Kitettem a letöltések közé, pénteken akkor már ezzel indulunk! Ha nem baj átneveztem erre a ZIP-et: SG Battles - FINAL.zip.

DummyBoy
Nos Urak, itt vannak a bombamentes missziók: Ugyanazok mint az utlsó stóc, csak leszedtem a gépekrõl a bombákat, elvileg ha bementek a Hangar-ba akkor ezt már nem kell megtenni ...

http://www.mediafire.com/?y5nyidlltmt

LeonSilver
Ha még nincs hasonló szerkezeted akkor javaslom tanulmányozd ezt vagy ezt a helyet is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

a.carkey
Köszönök minden segítséget!

A medve nem játék.

DummyBoy
Nos igen, ha visszaolvasol, akkor írtam pár szót a HOTAS cuccokról ...

De nagy általánosságban: Olyan joy-ra lesz szükséged, amin van gázkar, és tekerhetõ ilyen "twist"-es rudder - oldalkormány ...

Ez a minimum ...

Az X-52-es már komolyabb móka, ha kicsit komolyabban gondolod a repülést akkor érdemes beruházni egyre, esetleg keresni egy jó állapotban lévõ használtat ...

Vagy pl: lehet keresni valami Force Feedback-es darabot, állítólag nagy élmény velük a játék, errõl sajna nem tudok nyilatkozni 😞

LeonSilver
Saitek x52 😉

a.carkey
Még egy kérdés: milyen joyt javasoltok hozzá?

A medve nem játék.

Fokker
a 6 gépes RoF-ot lehet hogy csak amerikában árulják. valahonnan rémlik, hogy lehet kapni 6 géppel is(plusz gépek: pfalzDIII.a, SEVa) bónuszként kapják vagy mi.... aztán lehet hogy csak pletyka.

a.carkey
Köszi!
Ahogy hazaérek, lépésrõl, lépésre elkezdem tanulmányozni a leírást, meg a topikot.

A medve nem játék.

Papa01
Szia! 😊

Még annyi talán, hogy szerintem egy pedált feltétlen szerezz be, ha nincs, azzal sokkal élvezetesebb a repülés... 😊

LeonSilver
Ha még nem ismernéd :

VSZK

Flyonline

a.carkey
Köszi a tippeket.

Boltit vettem - egész korrekt áron kapható itthon (5900 huf), de ebben is csak négy gépet (Albatros, Nieuport, Spad és Fokker DrVII.) írnak.

Viszont jó kis térkép van benne - hátulján a Boelcke-féle légiharc útmutató (😊), - és persze a billkiosztás.

A medve nem játék.

DummyBoy
Nem még ... van már 3-as TS? - Ja látom, 19-én kezd ...

Mondjuk 6-8 aktív TS-ezõ mellett nem olyan bonyolult megjegyezni a hangokat 😊 De ezek nem rosszak 😊

Anno BF2 alatt, mikor 20-30-an beszélgettünk TS-en... na az izgibb volt 😊

Néztétek már az új teamspeak 3 újdonságait?
Az egyedi kinézet és jobb hangminõség mellett ami nekem felkeltette az érdeklõdésemet az a 3d hangzás, amiben a szobában lévõ embereket elhelyezhetem a térben és akinek 5.1-es vagy jobb hangrendszere vagy fülese van az meg tudja különböztetni a hangok írányából, hogy éppen ki beszél. Márha addig nem is ismerte fel a személyeket. Szerintem ez nagyon jó ötlet mert én még nem mindig ismerem fel az illetõt , hogy ki beszél.

DummyBoy
Üdv a klubban 😊

Nos a legutolsó verzió az 1.009 😊

A játéknak folyamatos internet kapcsolat kell, automatikusan letölti és felrakja majd az aktuális peccseket, csak a download server kell a jelenlegi 1 közül kiválasztani 😊 Készülj fel, olyan finom 1,5GB lejön majd elsõ körben ...

Nincs aktiváció (Mármint ilyen hány darab, mint pl: Black Shark és FC esetén, itt csak reggelni kell a sorozatszámodat egy email címmel a ROF oldalán, és akkor késõbb azza tudsz majd belépni.), a bolti verzióban 4 (állítólag már 6 ...) repülõgép közül választhatsz, ezeket érdemes kipróbálni, meg azt, hogy melyik változat, melyik repülési technika fekszik jobban neked ... (ezerszer le lett írva, de azért elmondom, szövetséges gépek gyorsak, de kevésbé fordulákonyak, német gépek lassúak, de cserébe sokkal stabilabbak és fordulékonyabbak ...)

Ha meglesz minden, akkor érdemes ezt a topikot végigolvasni szabadidõben, sok infó van benne ...

a.carkey
Sziasztok!

Ma vettem meg. Még nem installáltam fel (majd otthon). Van olyan dolog, amire oda kell figyelnem (regisztráció, hány alkalommal lehet felinstallálni ?, meg hasonlók, bármi, ami trükkös, beugratós - nem ismerem a céget, ezért kérdem ..)? 1.1es verziót ír. Melyik a legutolsó patch?

Elõre is köszi!

A medve nem játék.

DummyBoy
Ez nálatok melyik gépeknél jelentkezik?

Én eddig ugyanis nem tapasztaltam ilyesmit ... Nem lehet hogy a szélvédõ nélküli gépek ilyenek? Camel és Alba DIII ugyanis nálam nem produkál ilyet ...

Ahogy nálam változott, az nekem nagyon tetszik pl. 😊 Sokkal élethûbbnek tûnik ...

Papa01
Oké Srácok, köszi a választ! 😊

Leon: háát nem irigyellek, nekem is hasonló, bár én korábban érek haza, de így is néha azt sem tudom, hogy hol vagyok... 😄

LeonSilver
Én még nem tudom, hogy mi lesz.Az a szar, hogy a héten mindig 4-kor kelek és 22 elõtt nem kerülök ágyba.Elég leharcolt vagyok ilyenkor 😊

Fokker
péntek este jövök én is!

a fejmozgást követõ szélzajjal annyi a bajom, hogy néha sugárhajtómû-szerûvé válik, ami baromira nem élethû, illetve múltkor multiban mintha csak akkor hallottam volna a találatot, amikor elõre fordítottam a fejem. nekem a korábbi szélzaj is pont jó volt, kár volt túlbonyolizálni. ha lehetne külön állítani az egyes hangeffektek erõsségét, annak jobban örülnék.

egy érdekesség: ha leszállunk a téli tájon, és lekapcsoljuk a motort, elég jó hóvihar-szelet lehet hallani. 😊

JoeDestroy
Ez a hétvége eléggé bizonytalan. Majd kiderül, bár szerintem nem tudok jönni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Egyelõre nincs más program, úgyhogy jövök én is!

DummyBoy
Én megpróbálok majd jönni, de lehet hogy TS-en csak hallgató leszek ... max csetelek ... 😊

Papa01
Húúú, Dummy az szuper lenne! 😊 Köszi!!!

Jó lenne majd ezzel repülni pénteken, de nem tudom lesz e valami, mert senki nem jelzett vissza, hogy jönne.. 😞