Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Oké, örülök, hogy jó többeknek a késõbbi idõpont is! 😊
[b[Richtofen:[/b]
Oké, gyere bátran! 😊
Teszt.Szerver.Papa01 keresd, miután a multiplayer-re kattintottál..
A banner alatt lévõ dolgokat olvasgasd át, és ha lehet TS-t tegyél fel, úgy az igazi! 😊

Leon:: Rendben, ha haza értem felteszem a linket az oldalra! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver

😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megpróbálnék csatlakozni az esti mókához. Hogy találom meg a szervert? Az alapjátékon (1.009) felül kell valamit telepítenem (skinekrõl meg missiönökrõl folyt a diskurzus)?

Szintén... 😊
2 óra próbálkozás az egészet visszaraktam alapra.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Én belõttem egyszer, de én SST-ben állom ezeket, nem a játékon belül ... valahol a topikban fent is van a profilom ...

Nekem kicsit necces lesz a mai játék ... Tegnap egész este azon küzdöttem, hogy felmenjen a Lockon, meg belõjek mindent ... mire befejeztem, és végre repültem volna egy kört, egyszercsak megállt a FreeTrack-em ...

Valami okból kifolyólag nem tudom újrafelismertetni a Wiimote-ot a BT-al ... Kezd idegesíteni a dolog ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ezzel én is szívok. Alapból jó volt a hat-switch beállítás, de a hátra irányt elbarmoltam, és nem tudom visszaállítani. Amiatt az egy gomb miatt meg semmi kedvem defaultra rakni és újból beállítgatni mindent az elejétõl. :/ Én is csak néztem mint a moziban, amikor két gombnyomást kért a snap-view megadásánál. <#fejvakaras>

LeonSilver
Papa.Igen vártunk rá de nem vagyunk pattanásos seggû kis koczka csávók akiknek nincs más dolga.Az IRL dolgai az embernek fontosabbak mint egy szaros játék 😉 Szerintem ha valakinek valami közbejön akkor itt senki sem gondolja azt, hogy a másik segget csinált az arczulatából.Én is jövök, csak max 22:00 - 22:30-ig tudok maradni.

Papa, oda felülre ahol a hasznos dolgok vannak ezt is beszúrhatnád azzal a megjegyzéssel, hogy ha kell meghívó az is van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Sziasztok! Végre megvan a játék.A kormányokat sikerült is beállítanom de a 8 állású hat switch kapcsolót nem sikerült a fejmozgáshoz kalibrálni.Pedig a snap view forwardot a 0.0-ra-és a többi snap-nézetet is a megfelelõ szöghöz társítottam.Érdekes hogy egy hat switch állás nem volt elég-két jel megadása után lehet csak applyt nyomni-így a numpad számait is melléírtam a hat switch számnak.De nem reagál a hat switchre csak az egér 2 tengelyével mozgatható a nézet.
Be lehet ezt a 8 állású hat switchet úgy állítani mint az IL-2-ben?

Fokker
Papa, ne csinálj gondot belõle. mindig közbejöhet valami. 21.00 nekem is jó.

Lacusch69, üdv a csapatban!

Semmi gond Papa, a 21:00 is teljesen OK.

Papa01
Csak hát megígértem, és nem szeretek hátsófelet csinálni a számból, és lehet van valaki aki erre várt.. mint én is pl.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Papa bakker.Nem hinném, hogy elnézést kellene kérned bármiért.Elsõsorban Mi tartozunk Neked köszönettel, hogy néha szerver vagy 😉

Papa01
Jó estét srácok! 😊

Ne haragudjatok, de sajnos pénteken 21:00-tõl tudnánk repülni, ugyanis tovább bent kell maradnom.. <#rinya><#rinya>

Van olyan, akit ez a verzió is érdekelne? 😊

Bocsi, fiúk, én is nagyon készültem a 19:00 órás kezdésre..

Köszi!

(Most egy kicsit skizónak érzem magam a párhuzamos Il-2 repülések miatt...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Üdv!

Sok sikert a játékhoz, üdv a csapatban 😊

Ha visszaolvasgatsz, elég sok infót találhatsz, elég sok kezdõ kérdésre van válasz, de ha valami kell, akkor kérdezz nyugodtan 😊

Sziasztok!
Csatlakozom a T. Társasághoz, éppen most települ a RoF...

"Tényleg teljesen más a dogfight nagy magasságban ..."

Ja ja. Az AI is sokkal keményebb ha nem lombkoronaszinten van a fight, és csapatjátékban sem rossz. Két Pfalz III ellen már nagyon észnél kell lenni.

DummyBoy
xD

Tegnap este nagy elhatározásra jutottam, röppentem egy rulettet, majd belevágtam a karrier módba ... Izgi volt ... fõleg hogy 2 mozdulat után mindig történt valami ...

Tényleg teljesen más a dogfight nagy magasságban ... Fõleg még ha van egy kis szél is ...

Ne aggódjatok, ezen a héten meló miatt én sem gyakoroltam. Holnap lehet hogy "Agyaggalamb" hívójellel kéne röppennem. :/

Papa01
Jaja, emlékszem, de eddig nekem nem sikerült ez a "mutatvány".. 😊

DummyBoy
Nos, akkor nem csak nekem tûnt fel a dolog 😊

LeonSilver
Én még mindig nemtétem magamhoz az egyheti szünet után.Hihetetlen, hogy egy hetet nem repül az ember és szinte kezdheti elölrõl az egészet 😞

DummyBoy
Na végre megy a ROF megint ... 3 nap kihagyás mennyire meglátszik ... az elsõ pár orosz rulett alatt egyszerûen nem jutottam el a második gépig mert bedugóztam folyton ...

De aztán végre érdemben is tudtam tesztelni a dolgot ... Nekem is tetszik ez az új rulett 😊 Random is, közel spawnol az enemy, ésatöbbi ... szóval király 😊

Ettõl függetlenül szeretnék lassan elkezdeni egy kariert is, hátha 😊

LeonSilver
Régebben is sérült.Egyszer beszéltünk is róla csak elfelejtettem feltölteni a képeket.

Meg az egyik vedeómon is van asszem a dr1 futója szakad le 😉

Még nagyon messze van és egyelõre õrült hetem van, de szeretnék csatlakozni a pénteki röppenéshez!

Papa01
Urak, már sérül a futó is... 😊

Itt meg így maradt a gép... 😄

LeonSilver
Talán nekem is habár ugye péntekig még akármi is történhet .. <#wilting>

Fokker
egyelõre jó nekem is a péntek 19.00

Papa01
Oks, majd írd meg mire jutottál... 😊

DummyBoy
Nekem szvsz ok 😊

Csak lehet hogy nem leszek sokáig ... Meg most tettem fel a ROF-ot megint, kiváncsi leszek, lesz-e vele gondom 😊

Papa01
Kösziii! 😊
Urak, pénteken este 19:00-tól, kinek van kedve repülni? 😊

LeonSilver
Szerintem arra gondolt a kolléga úr, hogy fényes nappal amikor nem esik akkor is zabálja a gépet.

"A Drops az esõcseppeket szimulálja, mikor esik qrva jól néz ki, de nagyon za bálja a gépet (Ami a vicces, hogy fényes nappal is ... amit nem értek ...)"

Lehet hogy azok nem esõcseppek, hanem a motor nyomja ki az olajat. 😊

DummyBoy
FPS csökkenést ... xD

A Bloom az az fényviszonyokkal játszik, csillogással vakítással ... asszem ...
A Post Saturation elvileg élethûbbé teszi a szineket (Nekem az most be van kapcsolva ...)
A Drops az esõcseppeket szimulálja, mikor esik qrva jól néz ki, de nagyon za bálja a gépet (Ami a vicces, hogy fényes nappal is ... amit nem értek ...)
A DOF az a Depht of field-et jelenti és ez gyilkolja ki az AA-t 😊
Mi van még?

Papa01
A Post effektek mit csinálnak?

Papa01
Fokker: Köszi a tippet! 😊
Az volt az érdekes, hogy még véletlenül se ment be egy találat sem, se ha élesen csaptam rá, se ha laposan akkor sem, mind mellé ment.. 😄 Próbáltam Zoom-al is, de úgy se sikerült... De nem adom fel!!! 😄
Az összetartás ötletedben nagyon bízom, és a rövid sorozatokban is! 😊 Hátha.. Este megnézzük!

Leon: Jaja,, én is a részleteket majd egyeztetjük... 😊

Dummy: Köszi a Linket megnézzük...

oriwalter: Hááát, szerintem is a szimukhoz, kell az asztali gép, ha csak egy 22" TFT által nyújtott nagyobb látótérre gondolok... Illetve szerintem ugyanazért a pénzért izmosabb PC-ét kapsz... Tény hogy a laptop kényelmesebb...

Fokker
nem, tankot még nem sikerült szétszedni. egyszer kipróbáltam hogy egy teljes tárat lõttem a legkisebb tankra, de meg se nyikkant. 😊 bombázni kell, az tuti. német gépeken viszont nincs bomba, így a tankok kimaradnak.

ami a gépigényt illeti, az én konfigom a következõ:
MSI P45 lap
MSI 4850 512 VGA
core2duo E5200 proci
2 GB RAM
logitech extreme 3D Pro joystick
acer 17" 1280x1024 monitor

ezen a konfigon csak akkor röccen be néha, ha mindent maxra húzok. általában a landscape-et, a grass-t, tree-t leveszem low-ra, a szûrések 4x-en vannak. így folymatos minden.

DummyBoy
Neked sikerült a Tankokat legéppuskázni? Nekem csak bombázni sikerült ... (Azt is nehezen ...)

Mellesleg én is azért nem nyomtam a karriert, mert mindig sokáig tartott az odaérés 😊 De ezt az instant dolgot majd letesztelem asszem ...

@oriwalter: Sajna el kell hogy keserítselek, a játék minimum rendszerkövetelménye az 2.4-es Core 2 duo és 8800GT ... A szimeket nem szabad az FPS-ekhez hasonlítani (Talán az Arma-hoz ...) ugyanis sokkal nagyobb teret kell megjeleníteni, sokkal nagyobb számítási igénye van mint egy MW2-nek.

512mb-os videókártyával szerintem ne highon legyen az elsõ beállításod aszem a landscape az, mivel az foglalja a legjobban a gépet.

LeonSilver
Hejjjjj Papa!!Alig várom azt a délelõtti röppenést !!Kicsit edzünk legalább!

LeonSilver
nymnyung = nyamnyung <#idiota>

LeonSilver
Az én konfigom következõ:

- giga MA770-UD3 lap
- AMD 7850 blekk edisön ( kétmagos )
- 4GB 1066 RAM
- ATi 4870 1GB
- 22"-os nymnyung (1680*1050 )
Szépen fut, minden maxon, 4* élsimítás, egyedül a post effektek vannak kikapcsolva.

Mikor vetted Te azt a laptopot ?

Sajnos az asztali gépem nagyon ratyi, direkt azért vettem gamer laptopot, mert nem akartam az asztalit fejleszteni. Eddig minden játék maxon ment rajta, ennek ennyire horibilis lenne a gépigénye??? Nem nagyon áll szándékomban 100 ezreket költeni a gépre ezért az 1 játékért.
Nincs sok idõm ezért röviden:
-min. 3Ghz kétmagos proci, de egy izmos quadcore sem árt
-joystick alap, gázkaros, és min. csavarós markolatú, de ha van pedál is a szethez az az igazi
-4GB ram az elég
-laptop kijelzõje azért elég kicsi ehhez a játékhoz, érdemes lenne egy asztali gépen kipróbálnod

Zárójelben még megjegyezném, hogy ha mindent bekapcsolok akkor is csak 46% os videó memory kihasználtságot ír a settingsben. A legújabb driver telepítése se segített. A speciális effektek kikapcsolása után is élvezhetetlen maradt a játék. A call of duty mw 2, és más új játékok is magas grafikus beállításon is tökéletesen szoktak futni.
Fokker
érdemes levett gázzal enyhe szögben ereszkedni, egy kicsit rázzomolni(nem teljesen, olyan 1/3 zoom elég), és mehet. egy dologra kell ügyelni: ha hosszú sorozatokat lõsz, a géppuskák felhevülnek, és össze-vissza fognak lõni, nem lesznek pontosak. az összetartást meg érdemes 200-ra állítani. egy teherautóak elég 3-4 találat hogy felrobbanjon, a tank tényleg húzósabb.

careert csináltam korábban is DVII-el, most Pfalzzal. short bellításnál jó 1-1.5 óra az össz repülési idõ, általában instant-ra állítom. jópofa, csak az AI úgy repül mint az agyaggalamb, így annyira nem izgalmas. bár úgy rémlik, idõvel majd keményebbek lesznek, ahogy haladunk elõre a careerben.

Hello! Letöltöttem a triál verzióját a játéknak, gondoltam kipróbálom. 2.2 es core 2 duo procim, 512mb 8600 Gt, 4 Gb ramom de a játék minimumon is alig akar menni, iszonyatosan fogja a gépem. létezik hogy ekkora lenne a gépigénye? A másik kérdésem h a kormányszervek nagyon butának tûntek, igaz csak billentyüzettel tudtam kipróbálni (laptopon), de minden gombra 2 mp el késõbb reagált a gép. Érdekelne hogy joysickal milyen tapasztalataitok vannak, mert potyára nem szeretném megvenni a játékot.
DummyBoy
Én majd csak este fogom remélem ... attól függ milyen gyorsan érnek le a peccsek ... 😞

LeonSilver
Kipróbáltam az Sp-t, qrvajó!

DummyBoy
Nocsak, nocsak:

Új Random Roulette küldik, single és coop verzióban:

http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=112&t=5412