Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[b[Richtofen:[/b]
Oké, gyere bátran! 😊
Teszt.Szerver.Papa01 keresd, miután a multiplayer-re kattintottál..
A banner alatt lévõ dolgokat olvasgasd át, és ha lehet TS-t tegyél fel, úgy az igazi! 😊
Leon:: Rendben, ha haza értem felteszem a linket az oldalra! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2 óra próbálkozás az egészet visszaraktam alapra.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem kicsit necces lesz a mai játék ... Tegnap egész este azon küzdöttem, hogy felmenjen a Lockon, meg belõjek mindent ... mire befejeztem, és végre repültem volna egy kört, egyszercsak megállt a FreeTrack-em ...
Valami okból kifolyólag nem tudom újrafelismertetni a Wiimote-ot a BT-al ... Kezd idegesíteni a dolog ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Papa, oda felülre ahol a hasznos dolgok vannak ezt is beszúrhatnád azzal a megjegyzéssel, hogy ha kell meghívó az is van.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Be lehet ezt a 8 állású hat switchet úgy állítani mint az IL-2-ben?
Lacusch69, üdv a csapatban!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ne haragudjatok, de sajnos pénteken 21:00-tõl tudnánk repülni, ugyanis tovább bent kell maradnom.. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Van olyan, akit ez a verzió is érdekelne? 😊
Bocsi, fiúk, én is nagyon készültem a 19:00 órás kezdésre..
(Most egy kicsit skizónak érzem magam a párhuzamos Il-2 repülések miatt...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sok sikert a játékhoz, üdv a csapatban 😊
Ha visszaolvasgatsz, elég sok infót találhatsz, elég sok kezdõ kérdésre van válasz, de ha valami kell, akkor kérdezz nyugodtan 😊
Csatlakozom a T. Társasághoz, éppen most települ a RoF...
Ja ja. Az AI is sokkal keményebb ha nem lombkoronaszinten van a fight, és csapatjátékban sem rossz. Két Pfalz III ellen már nagyon észnél kell lenni.
Tegnap este nagy elhatározásra jutottam, röppentem egy rulettet, majd belevágtam a karrier módba ... Izgi volt ... fõleg hogy 2 mozdulat után mindig történt valami ...
Tényleg teljesen más a dogfight nagy magasságban ... Fõleg még ha van egy kis szél is ...
De aztán végre érdemben is tudtam tesztelni a dolgot ... Nekem is tetszik ez az új rulett 😊 Random is, közel spawnol az enemy, ésatöbbi ... szóval király 😊
Ettõl függetlenül szeretnék lassan elkezdeni egy kariert is, hátha 😊
Meg az egyik vedeómon is van asszem a dr1 futója szakad le 😉
Itt meg így maradt a gép... 😄

Csak lehet hogy nem leszek sokáig ... Meg most tettem fel a ROF-ot megint, kiváncsi leszek, lesz-e vele gondom 😊
Urak, pénteken este 19:00-tól, kinek van kedve repülni? 😊
Lehet hogy azok nem esõcseppek, hanem a motor nyomja ki az olajat. 😊
A Bloom az az fényviszonyokkal játszik, csillogással vakítással ... asszem ...
A Post Saturation elvileg élethûbbé teszi a szineket (Nekem az most be van kapcsolva ...)
A Drops az esõcseppeket szimulálja, mikor esik qrva jól néz ki, de nagyon za bálja a gépet (Ami a vicces, hogy fényes nappal is ... amit nem értek ...)
A DOF az a Depht of field-et jelenti és ez gyilkolja ki az AA-t 😊
Mi van még?
Az volt az érdekes, hogy még véletlenül se ment be egy találat sem, se ha élesen csaptam rá, se ha laposan akkor sem, mind mellé ment.. 😄 Próbáltam Zoom-al is, de úgy se sikerült... De nem adom fel!!! 😄
Az összetartás ötletedben nagyon bízom, és a rövid sorozatokban is! 😊 Hátha.. Este megnézzük!
Leon: Jaja,, én is a részleteket majd egyeztetjük... 😊
Dummy: Köszi a Linket megnézzük...
oriwalter: Hááát, szerintem is a szimukhoz, kell az asztali gép, ha csak egy 22" TFT által nyújtott nagyobb látótérre gondolok... Illetve szerintem ugyanazért a pénzért izmosabb PC-ét kapsz... Tény hogy a laptop kényelmesebb...
ami a gépigényt illeti, az én konfigom a következõ:
MSI P45 lap
MSI 4850 512 VGA
core2duo E5200 proci
2 GB RAM
logitech extreme 3D Pro joystick
acer 17" 1280x1024 monitor
ezen a konfigon csak akkor röccen be néha, ha mindent maxra húzok. általában a landscape-et, a grass-t, tree-t leveszem low-ra, a szûrések 4x-en vannak. így folymatos minden.
Mellesleg én is azért nem nyomtam a karriert, mert mindig sokáig tartott az odaérés 😊 De ezt az instant dolgot majd letesztelem asszem ...
@oriwalter: Sajna el kell hogy keserítselek, a játék minimum rendszerkövetelménye az 2.4-es Core 2 duo és 8800GT ... A szimeket nem szabad az FPS-ekhez hasonlítani (Talán az Arma-hoz ...) ugyanis sokkal nagyobb teret kell megjeleníteni, sokkal nagyobb számítási igénye van mint egy MW2-nek.
- giga MA770-UD3 lap
- AMD 7850 blekk edisön ( kétmagos )
- 4GB 1066 RAM
- ATi 4870 1GB
- 22"-os nymnyung (1680*1050 )
Szépen fut, minden maxon, 4* élsimítás, egyedül a post effektek vannak kikapcsolva.
Mikor vetted Te azt a laptopot ?
-min. 3Ghz kétmagos proci, de egy izmos quadcore sem árt
-joystick alap, gázkaros, és min. csavarós markolatú, de ha van pedál is a szethez az az igazi
-4GB ram az elég
-laptop kijelzõje azért elég kicsi ehhez a játékhoz, érdemes lenne egy asztali gépen kipróbálnod
careert csináltam korábban is DVII-el, most Pfalzzal. short bellításnál jó 1-1.5 óra az össz repülési idõ, általában instant-ra állítom. jópofa, csak az AI úgy repül mint az agyaggalamb, így annyira nem izgalmas. bár úgy rémlik, idõvel majd keményebbek lesznek, ahogy haladunk elõre a careerben.
Új Random Roulette küldik, single és coop verzióban:
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=112&t=5412