Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Urak, ma este röppenünk? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy plusz gép kb 1500 forint, nem egy ökör ára. A játék meg kb 6 ezer forint..
Szóval akkor is tudsz repülni, ha egy darab gépet nem veszel, nem kötelezõ...
Dummy: Én lehet kipróbálom! 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Urak, tegnap beszéltünk egy TS plugin-ról, ami megkönnyítené a játékon belüli kommunikációt, mert mutatja ki beszél a játék alatt.
Én magam még nem próbáltam ki, majd otthon, bár egyedül nem tudom, hogy fog sikerülni.. 😄
Az alkalmazás neve: TeamSpeak Overlay Beta 2
és innen le lehet szedni... 😊
A holnap nekem akármikor jó ( egyelõre :/ )
Már nagyon várom a szabit, az ünnepeket, a pihenést, no és persze a közös repkedést! 😊
De kedd este is repülhetünk majd... Illetve holnap is jó lenne! 😊
Tényleg kinek mikor lenne jó holnap?
Kitettem a linket. Úgy jó lesz? 😊
Érdekes ... azt írják, hogy minden küldetéshez más beállítások kellenek ... De miért is? Minden küldihez más skin? Meg más convergence?
Amit én küldetésfüggõen állítok az a Fuel és esetleg a bomba ha kell ... De én legtöbbet rulettezek meg dogfight-ozok, ahhoz meg ugyanaz a convergence kell ...
Én nem bánnám ha lenne ... én pl: az offline hisztit nem értem ...
Jövõ héten akkor szabin vagy ugye?
"save plane settings?" poll
Leon, a hétvégén, pótoljuk! 😊)
Valamint köszi a fair play-t ... Asszem talán 2-szer dugóztam be, és mindkét esetben hagytatok kijönni belõle 😊 (Arról nem is beszélve, hogy sikerült kijönni belõle 😊 )
Én úgy vettem észre, hogy Rulettben Alba-val talán a Delfin a legnehezebb ellenfél ... Nem trükközik mint a Camel, de úgy emelkedik, hogy Alba-val nem éred utol ... És idegesítõ, mert olyan mintha direkt cicázna ... SeVa is ezt csinálná, de õ cserébe még el is húz a sunyiba, azt meg nem szeretem 😊
Camel ellen pedig DR1 lenne, ha nem törné össze mindig magát és Pfalz DIIIa ... ezekkel nyomul lejobban az AI ... Viszont egy Veteran vagy Ace DR1-est qrva nagy élmény kergetni ...
Bevallom én sokszor bekapcsolom a könnyítéseket ... Célozni meg manõverezni úgy lehet a legjobban gyakorolni .... Aiming help, Unlimited ammo és Fuel, sérthetetlenség és akkor nem kell x idõnként újraindítani a mission-t ... Amikor már megyeget, akkor meg mindent ki és mehet a rulett ...
Mondjuk egy Karrier esetében amiket bekapcsolok:
- mindhárom icons, Subtitles és kész ... esetleg Automatic Mixture ... (Fõleg mivel mostanában azzal repülünk ...)
Néztem a diszkóverit aztán se kép se hang.
A szerverrõl a patchet telepítettem én is-szerintem a hangok nagyon jók,a szél a nyitott fülkében igen hangos tud lenni a valóságban is(1X vittek egy motoros sárkánnyal és akkor tapasztaltam😊,nálam a lövés hangjai is rendesen hallatszanak.
Jó repülés, volt, 7végén is kéne... 😄 Mit szóltok?
Alba D.Va építése
Kb. két hete még kevesebb kép volt, kb. a benzintank volt az utolsó. Nagyon hardcore gyerekek, a legapróbb részletre is odafigyelnek, semmi kompromisszum vagy félmegoldás.
(ilyenkor vagyok mérges, hogy az iskola a mátrai hõerõmûbe vitt minket gyárlátogatásra annak idején,. és nem ide. 😊)
Tudsz jönni TS-re?
Nálam alapbbeállításoknál sem ment a hat switch,sõt a bot sem mozgott csak a lábpedál.A botot könnyen ráprogramoztam a Joyra,csak a fejmozgást nem.Nálam úgy látszik a pedált veszi alapértelmezettnek a progi.
beállítások:

A külsõ settingsben kell a camera menüt piszkálgatni:
-a speedet "snap mode"-ba állítani
-alul meg a "centered snap view"-et beállítani.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Attól én is félek, hogy tönkre mehetnek, de más cégek esetén is (Pl: ED), mert azért ezek mégis csak réteg játékok...
Nekem is nagyobb örömet okozna annak a hibalistának a javítása, amit Dummy kolléga mondott.. de hát ez van.... 😊
Lacusch69: Gratula! 😊 Mivel?
Nem akarok hazudni meg nem is számoltam de szerintem még a 2 órát sem éri el mióta megy a szerver.Mert a legutóbb például azért volt szar mert vihar volt a amcsiknál és hát errõl igazán nem tehet a neoqb.
Én is inkább azokat szeretném ha megcsinálnák amiket már írtunk itt és amit én is írtam a cég fórumán.Meg egy dedikált szervert adhatnának ki amihez nem kell kulcs.
Igaz, csak egy AI-t az "orosz rulett"-ben (Albával).
Itt azért nehezebb gyõzelmet aratni, mint az Il-2-ben...
A sok vér istvánt az tartja vissza ettõl a gémtõl, hogy nincs hozzá krekk.
Ha lesz ilyen off mód akkor viszont lehet, hogy lesz hozzá 😞
Annak meg kifejezetten nem örülök, hogy a cég esetleg bajba kerülhet.Egyszerûen nem érdemlik meg, hogy rábasszanak.Hány és hány olyan cég van akik leszarják nagyívben a felhasználókat akik fizettek a legtöbbször szarfos játékért amit úgy nyomtak ki magukból.És az még a jobbik eset ha csinálnak hozzá peccseket ami sokszor több száz mega ( esetleg néhány giga ) ráadásul sok oylan szart adnak ki ami peccs nélkül egészen egyszerûen játszhatatlan / befejezhetetlen.
Bár én mondjuk az elmenthetõ beállításoknak örülnék leginkább, mint sokan a fórumon ... Mondjuk a Bombamentesítés és a másik skin megoldható Mods On-al, de a Fuel és a Convergence még így is marad ...
www.pcpilot.hu
Viszont sajnos még nem vagyok vele elég "gólerõs" xD
Gyakorlonom kell rengeteget ... Tök idegesítõ, hogy mikor már végre azt hiszem, hogy találok, vagy végre el tudnám kapni a mélyen tisztelt ellenfelet, akkor tuti földhöz verem magam xD
Ilyenkor átérzem a régi pilóták helyzetét ... Pont úgy vezetem a gépet mint egy igazi világháborús kezdõ pilóta ... még igazolom is, mert engem is többször öl meg a gép (A saját bénaságom ....), mint az ellenfelek lövedékei 😊
Szegény Fokker-nek meg Papa-nak idõt sem hagyok, hogy leszedjenek, mert még elõtte lekamikázézom a földgolyót ... xD
A mission kapcsán teljesen nyitott vagyok! 😄
Szerintem ha páratlanul lennénk, akkor jól jön az AI-s...
Én vagy Alba dIII, vagy dV, vagy Fokker dVII.. 😊
Ki fogom bõvíteni a leírást ezekkel amiket írtál.. No Mods, kapcsolódás a játékhoz... stb 😊
Valaki csinálna majd egy képernyõ fotót a a szerverhez történõ kapcsolódásról? Köszönöm! 😊
Ugye általában a 12vs12-vel repülünk ... abbõl most van 2 AI-s változat, 1-1 AI-s változat, este megcsinálom az AI nélkülit is ... aztán majd Papa mester eldönti melyiket repüljük ...
Késõbb megcsinálom ezeket mindhez ...
@Richtofen: Nem kell telepíteni semmit, jelenleg kikapcsolt modokkal játszunk ergo, nincsennek saját skinek, a multis mission-t pedig automatikusan letölti a serverrõl ... ha nem akkor a Banner alatti linken megtalálod, Multiplayer/cooperative mappába kell bemásolni õket 😊
Hányan leszünk este? És melyik oldalon? Én ha megyek, megpróbálok továbbra is életben maradni a Camel-el 😊