29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • brendon566
    sima dual-core
  • brendon566
    pillanat és megnézem, bocs az apró üzenetekért
  • brendon566
    amit először kiéztem, az nem lenne jó mert az is sokat fogyaszt és játék téren semmivel sem jelent tőbbet mint a hd 4670-es
  • Gascan #8372
    dual core vagy Core2Duo? Melyik széria ponotsan?
  • brendon566
    lehet a vinyó is gyenge pont mert az a legrégebbi...és a táp
  • brendon566
    2.7 dual core , radeon HD 4670 , asszem még sata 2-es 250gb-os, a táp pedig 400-as
  • Gascan #8369
    ird le milyen géped van
  • Gascan #8368
    Másrészről a TÁP lehet olyan, amit csak egyszer kell venned! Tehát ebből a nézőpontból megéri a több pénzt.
  • brendon566
    nagyon kéne a segítségetek, mert nemsoká vissza kell vinnem, és csak a tanácsotokra támaszkodhatok
  • Gascan #8366
    Ne értsd félre, de ha jól akarsz befektetni akkor kérdezz mielőtt vásárolsz! Teljesen igaza van Leonnak.

Ird le mi van a gépedben. Milyen proci? Ram? Vga? HDD? Táp? ... ezt követően válaszolható csak meg a kérdésed
  • brendon566
    Szóval újra itthon, már egy gts 250-essel, nem elég neki a táp.

Kérdés: adjak ki pár ezret a tápra? megéri? tehát ez már 256 bites...én nem tudom mit várhatok, segítsen valaki.
  • Papa01 #8364
    Köszönjük szépen az infót, korábban már adták, aki még nem látta, nézze meg,mert igen, jó!! :))
  • perko
    "2010. május 20. csütörtök 13:00 - 14:30
    Harc a Vörös Báróval
    Brit dokumentumfilm (2009) (90')

A Brit Királyi Légierő, a RAF és a Vörös Nyilak két volt pilótája (akik ma a The Blades légibemutató-csapat polgári pilótái) útra kelnek, hogy felderítsék a légi hadviselés kezdeteit az I. világháborúban. Felfedezik, hogy mindössze négy év alatt hogyan alakultak át a repülőgépek törékeny repülő masinákból a ma is ismert harci gépekké; rájönnek, hogy a mai modern légi hadviselés összes aspektusa – a felderítéstől a nagy magasságú bombázásig – már csaknem száz évvel ezelőtt is megfigyelhető volt úttörő ellenfeleik munkájában. Pilótáink eredeti repülőkkel és másolatokkal repülve hasonló kihívásokkal szembesülnek, mint az I. világháborús pilóták; szimulált I. világháborús felderítésben, éleslövészeten és bombázásokban vesznek részt, majd legvégül korhű repülőgépben ülve közelharcot vívnak – kamerapuskákkal."
  • perko
    Akinek van lehetősége nézze a Viasat Historyt.
  • Papa01 #8361
    3 munkanapon belül indoklás nélkül visszakérheted a pénzed!!
  • brendon566
    Biztos bénán hagzik ,de azt gondoltam nem lehet gubanc. jobbat akartam, de a 400-as táp miatt lebeszéltek róla. Az is egy jobb...vagy 7-8 ezer, mindegy már nem számít.

kösz mindent
  • LeonSilver
    Tudom, hogy eső után ... nő a fű de mi a f**ért nem kérdeztél mielőtt megvetted ???
    Vagyunk itt néhányan akik értenek hozzá ( vagy ezt képzelik magukról ) és tuti, hogy segítettünk volna.
  • brendon566
    Megoldódott a gond, nem bírta a táp meghajtani nagyobb megterhelésnél, ezért nem ment vele semmi.
    Most kaptam egy "stock" 5670-est, kipróbálásra.
    Ez működik, de most jöttem rá, hogy befürödtem vele .

Az ember azt hinné, hogy ez a chip valamivel jobb mint a fele olyan drága kariban levő...nem is szabadna egy ilyen chip mellé társítani ennyi ramot mert nem tud vele mit kezdeni, vagy lehet hogy a memória a szar...mindegy a kártya kacsa volt. Baszott nagy bakot lőttem.
  • Maci23
    Sziasztok!

4 napos Saitek x52 eladó!
    (Garis,számlával,minden tartozékával)
    Ha valakit érdekel szóljon! - nem tudom szabad e itt említeni,hátha valakinek nagyobb szüksége van rá mint nekem!

Üdv mindenkinek!
  • Gascan #8356
    Én is pontosan igy gondolom..
  • LeonSilver
    Mind a két kártya 128bites memória interfészt használ ergo nem kell / lehet csodát várni tőlük.Azt kell mondjam teljesen feleslegesen cserélted le.
  • Gascan #8354
    Driver Cleaner Pro - freeware
  • Gascan #8353
    egy új videokártya instalálása nem nagy wasisdas.. töröld le a régi driverokat, le lehet tölteni a köv. programot : Driver Cleaner, ezzel leszeded a régi vga drivert, újrainditod a gépet.. és felteszed az új ATI kártyához illő catalystet.. ez minden ami kell és mindennek működnie kéne
  • Gascan #8352
    az sok mindentől függ, hogy elég-e a táp vagy sem.. általában a gép amit használsz nem fogyaszt többet 160W-300W-nál extrém esetben.. meg lehet mérni - van ilyen kis mérőműszer, amit bedugsz a konnektorba, és abba dugod bele a gépet és akkor szépen megmutatja neked, h mennyit fogyaszt a masina...

ha meg nem jó a tápod, akkor lehet hogy még egy új táp is kifért volna a pénzből, + a 250GTS ... 1-2 e forint kellett volna már csak hozzá táppal együtt

• kmarkdev
    Csatlakozik ma valaki multiban?
  • brendon566
    Elvileg ha nem lenne elég a táp, akkor leállna a gép, de ilyen nem történt.

Egyébként nem az alapról van szó:

http://szamitogepalkatreszbolt.hu/media/itempic/13053R5670_CYCLONE_1G.jpg
  • brendon566
    Alapos keresgélés után,választottam ki ezt a gyárilag húzott cyclone-t.

Azért nem vehettem gts 250-est mert nem elég neki egy 400-as táp.

Ez a topp amit még elvisz. DE A FŐ PROBÉLMA HOGY NEMMEGY, nem is merek belegondolni , hogy ennek is az a baja...
  • Gascan #8348
    de 37ért már HD5770-et is adnak, azzal meg össze se lehet hasonlitani az 5670-et
  • Gascan #8347
    őszintén szólva ezt a pénzt jobban is be lehetett volna fektetni.. utána kérdeztél mielőtt vásároltál?

A linken található karival ugyan azért az árért is jobban jártál volna

Ezzel jobban jártál volna
  • brendon566
    Mindegy, a lényeg, hogy a régi is elvitte a RoF-ot majdnem full grafikán 1024x768-ban, ez meg konkrétan semmire nem hajlandó.
  • brendon566
    :/ Az a gyengusz kari így is 37 ropit tört el......

(HD4670 az előző)
  • Gascan #8344
    elég gyengusz ez a kari.. ne számits túl jó teljesitményre ... milyen videokártyád volt ez előtt?
  • brendon566
    Egy R5670-ről beszélünk.
  • brendon566
    Sziasztok,

Vettem egy új videjókártyát, de nem olyan nagy élmény egyenlőre, mint amilyenre számítottam, bármilyen játékról legyen szó, elindítom aztán folyamatosan akadnak,aztán fekete képernyő...mintha az illesztő programmal lenne gond.

Szedtem már le hozzá valót, és a CD-n levőt is próbáltam, de ugyanaz az eredmény, valaki járt már hasonló cipőben? Egy játék újra telepítés megoldaná a gondom?
  • DummyBoy
    xD "Halhatatlan lettem" :)

Nem tudom, azt el merem kézelni, hogy az időjárás befolyásolja a gépek mozgását, de hogy ennyire látványosan ... Még sosem próbáltam ...

QMB-vel ki tudod próbálni, ott tudsz belőni rossz időt is ha akarsz :)
  • LeonSilver
    Fasza.Mondjuk én valami hasonlótól tartottam.

Azt hiszem ha nem oldódik meg záros határidőn belül ez a w7 64b mizéri akkor én fájó szívvel de megválok a RoF-tól.Már ha eltudom adni.
  • Gascan #8339
    kezdem elvesziteni a reményt, hogy itt Vácon van normális internet szolgáltató... elvileg valami kábel ment tönkre a falban az albérletben ahol lakom, ezért nincs net a csatlakozón, és az albérlet tulaja adott nekem addig egy web n walk-ot, hogy legyen valamim

de körbekérdeztem, és sokan mondják, hogy panaszkodnak a net szolgáltatókra: kábelesre és adsl-re is egyaránt. Főleg estefele már gyengül a ping stabilitása...

...már három hete nem röppentem online :(
  • kmarkdev
    Szeretném tudni, hogy vajon én képzelődök-e, vagy valaki szintén találkozott már hasonló érdekességgel:
    Tegnap multiztam egy jót. Ok, eddig semmi különös, de egy Brit (GBR) szerveren kezdtem Albával, és feltűnt, hogy borzasztó beteg módon reagált a gép a kormányokra. Alig akart orsózni, lassan fordult, meg ilyesmi. Aztán vége lett a körnek, és átültem a kedvenc vörös orrú Camelembe, de maradt a bénaság. Akárhogy is erőlködtem, nem tudtam az orrát szintben tartani a fordulóknál, annak ellenére, hogy volt sebesség, folyamatosan átesés ellen küzdöttem, a német gépek simán lefordultak. Kénytelen voltam a fordulóharcolós kicsi a rakásról átállni egy furmányos harcmodorra, hogy sikeres lehessek... Aztán átnyergeltem a CoCos-ra, majd a J99 szerverére, ahol mind az Alba, mind a Camel sokkal fürgébb lett.
    @Dummy Mester, van esetleg a küldetéseknek olyan környezeti/időjárási/egyéb beállítása, ami kiválthatja ezt a jelenséget?
    Egyébként meg halhatatlan lettél :), a tó körüli missönödet már az USA-ban is használják kis módosításokkal (időjárás, oldalanként homogén géptípusok). Gratula!
  • otiq
    Nekem tetszett a film. Látszik, hogy nem volt annyi pénzük a számítógépes jelenetekre mint az amcsiknak, ezért nincs olyan sok benne, de azért jó lett. Érzelgőség itt is van. Nekem a Flyboys is nagyon tetszett 2x is megnéztem és megdöbbentett amikor utánanéztem aszem a wiki-n, hogy tényleg volt abban az időben is fekete pilóta, pedig az még nagyon rasszista időszak volt az usában.
  • Sanyo
    Megvan a cd, tényleg nagyon jó. :)