Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
@Papa:
Nekem van BS profilom, de az X52 Pro-hoz van ... meg tudod nézni, mi hova van állítva ha az SST-ben átállítod a joy-t X52 Pro-ra, vagy csak betöltöd és akkor csak ki kell válogatnod a listából melyik gombhoz mit szeretnél rendelni, nem kell bepötyögni õket ... Ha kell akkor felteszem.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A játékban állítom a gombokat mégpedig azért mert ha profilt használok akkor nem todom a Pinkie szviccset a trimmhez rendelni.A régebbi sst-vel ( ami még xp-hez volt ) mûködött faszán de az újakban már nem és nekem fontos, hogy az is gombként mûködjön.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem kell az avionikával szenvedni, elég csak gyakorolni és ismerkedni 😊
Tegnap este kicsit hekkeltem az új tipusú rulettet, erõsebbre vettem benne az AI-t, kiváncsi vagyok úgy mire jutok majd 😊
Egy dolgot nem értek, hogy lehet hogy nem untam még meg 😊
Egyelõre én is inkább a RoF-nál maradok aztán ha jön az FC 2 és / vagy a DCS A-10 akkor majd meglátjuk.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szeretem a Lockon-t és a DCS-t is, de valahogy csak ROF lett a vége ... az elsõ kettõvel most megint sokat kellene gyakorolni és az a harmadik rovására menne, így most egyelõre maradok a ROF-nál 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ehh ... nekem még mindig csak virágpiacos van, eszem megáll, hogy itt nincs sehol ...
De ami késik nem múlik ... Most bénáztam vele egy órát ... Régebben olyan könnyû volt vele repülni ... most meg szenvedek ... hiába a gyakorlás hiánya ...
Multi kapcsán, én csak egy kis öröm repkedésre gondoltam, a hegyek, völgyek, hidak között 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Kis mézesmadzag Dummy <#buck>#buck>
( még feldolgozás alatt van )
Persze, ha másnak van kedve, csak bátran! 😊
Sokat kell trimmelni, nagyjából összhangban kell a kezed és a pedálokat mozgatni és ha lehet nem kell hirtelen nagyon levenni a naftát mert befigyel a vortex és abból nehezebb kihozni mint a dugóból a Tevét.
Az ilyenek meg hogy mozgó vonatra leszállás szvsz baromság.
Egyébként érdemes a kollektívra egy invertet tenni, hogy ha magadfelé húzod akkor emelkedjen mint az IRL gépeken.Ott ugye ha húzod fel a kolletív kart akkor emelkedsz.
Na mindegy, majd kiderül ...
Csudááááálatoss!!

Don't Walk ... Run away from the G940 topik
És a lényeget kifelejtettem ... van valami olyan bug hogy ha irányt váltasz, akkor elõször 4%-nyit ugrik vissza az adott irány ... Pl: tolóerõ ... nyomod fel 52%-ig, majd kicsit vissza akarod venni de kapásból 48%-ra visszaugrik ... és majdnem minden iránynál ... Mondjuk ez érdekes ...
Mondjuk ezek lehetnek mendemondák, juzer bénaság, egyedi hiba ésatöbbi ... De amitõl a legjobban félek: Mikor bejött a G940, Logitech Mark mindenre reagált majdnem minden komoly szimes fórumon ...
NA mostanra még a Logitech fórumról is eltûnt ... És ettõl félek igazán 😞
Mindenesetre a teszt 2-ik részét várjuk ezerrel xD
- center gyengeség: valóban van egy kis lötyögés középhelyzetben, számomra nem zavaró
- trimmer: na ezek tényleg szarok, erre azt találtam ki, hogy a joy egyik HAT switchét állítom át, való igaz, hogy a Messzeren tekerõs volt a trimm, de pl. MiG-29-esen a boton van a kapcsoló 😊
- profilerbe nem másztam bele, de tényleg lehetne sokkal barátibb
- kékhalálba még nem futottam bele, meg tudnád adni a linket, ahol ezt olvastad?
- driver gondok, hát igen, ezen is lehetne még fejleszteni, sokkal barátságosabb volt az X52 drivere és kezelõfelülete. Majd egy év múlva kérdezzetek meg, hogy akkor mit gondolok. 😊
www.pcpilot.hu
Rettenetesen sok. Magyarországon élünk bakker és egy darab mûanyagért benne max két poti 40 ropi. Én megcsináltam a maszek pedálomat ,mûködik is rendesen de félretettem ,mert untam,hogy állandóan bele rugok az asztal alatt. Majd ha lesz egy kimondottan szimulátoros szobám akkor talán elõveszem,addig meg tekerem csuklóból a botot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Logitech egeret, billentyûzetet,no meg kormányt is tud gyártani de Joy-t hát az erõsen kétséges. És még hol van az a fél év intenzív használat amit annó említettem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igen, ez valami orosz Saitek oldal, de vannak rajta érdekes tesztek, és elég jó robbantott ábrák, csak necces megtalálni xD
@Logitech G940: elég komolyan elszántam magam anno a beruházásra, meg is lett rá a pénzem, de elõjöttek az elsõ hibák és azóta erõsen elgondolkodóba estem:
- A Ministick kalibrációja mindig elveszik (Eleve nem értem az egész kalibrációs mizériát, X-52 már ezer éve tudja magát kalibrálni ...)
- az FFB hiányosságai sok helyen (Pl: a center gyengeség probléma, ami a Logitech szerint a játékok miatt van, de sokak szerint Logitech gond ...)
- Trimmereknél nincs központ jelzés ... ez kicsit gáz ...
- A profiler nem minden bilentyûkombináviót enged ...
- Vannak olyan beállítások amik kékhalált okozhatnak xD Ez külön finom xD
- Drájvergondok: Erre térnék ki leginkább ... Sok olyan hiba van elenleg a G940-nél amit SW-esen ki lehetne javítani ... DE!!!
Mióta az eszemet tudom, Logitech cuccaim vannak otthon, billentyûzet és egér ... Az elsõ pár év alatt megtanultam, hogy a Logitech olyan mint a Creative (És az Ati mostmár...)
HW azt tudnak csinálni, csak drivert nem hozzá ... A billentyûzet-egér párosomhoz évek óta!!! nincs normális driver, ha a Logitech oldaláról leszedem a legutolsó angol drivert (Ami mondjuk 2006-os ...) akkor az is ékes mandarin nyelven akar települni, és elbassza az egész rendszert ...
Ha leszedem a normális drivert, az up-to-date és angol is, csak e lényeges feature-eit nem tudom használni a billentyûzetemnek ... (És itt most nem a multimedia gombokra gondolok ...)
Mindezt egy 70 rongyos joy-ra vetítve ... szóval én félek ... Nem kell nekem annyira FFB ... Ez az egyetlen dolog ami miatt váltottam volna, de olvasgatva a review-kat, meg tapasztalatokat, nagyon sok ember 1 hét után visszaküldte ...
Ezzel ellentétben sokan mai napig megelégedve használják, és örülnek minden feature-ének ... De én nem akarok kisérleti nyuszi lenni ...
Ha most valaki nekem azt mondja, hogy jó lesz az, ha kiadják hozzá a megfelelõ drivert, akkor teljesen biztos NEM lenne a válaszom ...
Már az Ati kártyát is kezdem megutálni emiatt, az Audigy 2-esemet is az mentette meg, hogy van hozzá alternatív driver ...
Ha most ár és teljesítmény alapján vennem kellene VGA-t akkor csak Ati lenne ... Ha szolgáltatásait nézzük ... Akkor elvérzik ... Nvidia és kész ... kicsit lassabb, kicsit drágább, és lényegesen több mindenre használható rendesen ... (AA- AF- physx, ésatöbbi ....)
Namost: Van egy joy-om, ami tud FFB-t, van rajta Dual Throttle ésatöbbi, de a driver szarakodása miatt az FFB-t ki kell kapcsolni, a Dual Throttle csak singleként megy ésatöbbi ... Akkor el van baszva az egész ...
Megint VGA-s példa: Az Ati ugyanabban a felbontásban, ugyanolyan szûrõk mellett gyorsabb mindt az nVidia hasonszõrû kártyája ...
Ez tény ... Csakhogy ezek a szûrõk nvidia karik esetén sokkal több SW alatt mûködnek mint Ati esetén ... És ez orális szeksz 😞
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A rugótányér felõl meg majd érdeklõdök az 59-esek lapján.
Dankesün Dummy 😉
**--**
Ja.És én is a pedálra szavazok.A lógitek az lógitek és mint tudjuk joyt nem tud csinálni.
Milyen negatív kritikákat olvastál a G940-rõl?
Amit én még használok a joy védelmére, az az, hogy vettem ilyen joy és gázkar védõ takarót. A Pedálra meg sima szatyrot teszek. Mert szerintem a finom por a legnagyobb ellensége ezeknek az eszközöknek...
@X-52 ... Sajna ilyen méretem nincs ... Viszont régebben vmh59 fórumon volt valami hasonló kezdeményezés, asszem Gronyi mester csinált ilyeneket X-45-höz, lehet van méretük X-52-höz is ...
Saitek pedál szétszedõs cuccom nincs, meg kellene nézni a Saitek.ru-t, onnan van az X-52 robbantott rajz is ...
De ha már joy ... qrva nagy dilemmában vagyok ... Párom úgy néz ki beletörõdik, hogy vegyek pedált ... És most nem tudom mi legyen ...
Vegyek a szeretett X-52 Pro-m mellé egy Saitek Pedált, vagy adjam el és vegyek egy G940-est ... Árban sajna majdnem ugyanaz a kettõ, G940 mellett szól az FFB és az osztott gázkar ... Saitek mellett szól az hogy imádom, ismerem, és a G940-rõl egyre több rosszat olvasni ... Egyszerûen nem tudok dönteni ...
Emellett érdekelne még egy saitek pedál szétbarmoló leírás is 😉
#Papa: egyelõre jó a kedd 21.00
Bár mákom is volt! Pl:
-1db 1 sorozatos felrobbantás.
-1db ellenfél szárnyának lebucizása, ami így leszakadt, én megúsztam.
- Egy AI a meggyengült szárnyával kezdett igen intenzív sülyedésbe amik felvételkor leszakadtak.
Szóval a valós teljesítmény inkább 6 lelövés.
Köszi tippeket, most már kicsit keményebben használom a magasságit...
Most reggel nyomtam egy rulettet gyorsan munkába indulás elõtt (random) 6 lelövés volt a vége, sajnos elfogyott a lõszer...
A dugót még nem próbáltam.
De nagyon tetszik a gépben, hogy kis sebességnél, (lehet látni, hogy remeg, az átesés szélén van..), lábbal nagyon szépen lehet védekezni a lebillenés ellen.
Ami nem tetszik a géppuskák sûrû elakadása...
Leon: Szerintem megint én leszek a legsûrûbben lelõtt pilóta, hidd csak el... 😄
Urak mikor röppenjünk legközelebb? Mit szólnátok egy kedd 21:00-hoz?
Ha hamarabb hazaérek akkor pedig a fórumra úgyis kiírom...
Szerdától pedig végre szabadság!!! 😊
Újrapattintottam a Windows-t, ROF-ot mindent ... és arra lettem figyelmes, hogy eddig az alapértelmezett pont ahonnan a pilóta nézelõdik a gépben az a leghátsó pozíció volt ... és most nem az, hanem pont középen van, ami qrvára idegesít ...(Remélem érthetõ mit akarok ....)
Tapasztaltatok ti már ilyet? Sajnos nem volt lehetõségem hétvégén játszani, majd ma este fogom megnézni mi lehet a gond, de gondoltam rákérdezek, hátha valaki kapásból tudja a megoldást és nem kell vele este szarakornom ...
Rá kell gyúrnunk a Papára 😉
Most meg alap, hogy átmegyek e következõ körre! 😊
Bár szerintem a Practice, practice, practice-ben keményebben repülnek.. 2 Ace Fokker VII-es ellen nagyon nehezen lehet boldogulni! 😄
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd ellenetek, mire jutok a Pfatz-al.. 😄
A motorhanggal kapcsolatban nekem is feltûnt, h néha elkezd hülye hangokat kiadni...mûködni mûködik (csökkenõ teljesítménnyel) majd leáll...
De van úgy, hogy csak simán leáll.. lehet az általad említett okok miatt...
Sajnos egy Delfin szemberepüléskor felrobbantott! 😊
Leon, Te meddig tudsz elmenni az új rulettben?
Köszi a tippet bekapcsolom õket! :!

Szerinted ha az benzin kb 50% akkor mennyi repülési idõ lehet a gépben, ha leginkább full gázzal repülök?
Az "oldalra" kitettem egy track-emet, ha van kedved, megnézed? Kíváncsi vagyok a véleményedre! 😊 (Persze tényleg ha van idõd/kedved! 😊 )