29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
carlosfly #8455 100év 100 gép :) Igen én beregeltem, de aztán hogy az idő engedi e......azt nem tudom. ApolloFox UL -
Zair #8454
Végre valami érdekesség:-)))))))) -
#8453 Srácok!
Jön erre valaki? EuropAirVenture Kalocsa
Szombaton megyünk le. -
sakkay #8452 Oté... -
kmarkdev #8451 Miután léptél, én még nyomtam egy ideig a Jasta99 szeróján, ahol tilos a vulcsing. Itt engem, a lovagias küzdelem élharcosát :) majdnem kibannoltak, de szóbeli figyelmeztetéssel megúsztam.
A történet: egy német zászló felé tartottam, ehhez egy reptér felett vitt az út. Már messziről láttam, hogy harc van, egy S.E.Va küzdött egy DrI ellen. Magassági előnyömet kihasználva beültem a DrI mögé, aki belefeledkezett az S.E. faragásába, így gyorsan lepottyant. Már a közelítési fázisban láttam, hogy közben startol egy gép, aki a DrI lelövése után rám is támadt. Nekiálltam fordulózni, és azt vettem észre, hogy egyre többen vannak körülöttem. Innentől kezdve minden helyzetből lőttem mindenkire, aki elém került. Szépen sorban leszedtem vagy fél tucatot, de nem is volt más választásom, folyamatosan támadtak, menekülésre nem marad sem hely, sem idő. Végül sérült motorral bedugóztam, és leestem a repterükre.
Ekkor az egyik "sértett" okostojás, akit asszem vagy 2x lőttem le gyors egymásutánban, kezdeményezte a kiszavazásomat, meg nekiállt oktatni, hogy ez a játék CTF, és hogy én szabálytalan voltam, meg hogy nem ez a játék célja... Mégis mi? Hogy eseménytelenül repkedjünk egyik zászlótól a másikig? Na igen, talán a nagy kavarodásban az egyik felszálló Alba (már 30 m-en volt) kapott egy rövid sorozatot, de szinte azonnal le is fordultam róla. Aztán láttam, hogy kezdő a srác, gondolom átjött a newbie szeróról, és puff neki, nem jöttek a sikerek: "anyuuu, ez a gonosz bácsi megint lelőőőőtt!" -
Zair #8450 Jó kis röppenés volt, kár, hogy hét közben nekünk a magyar virtushoz és sportszellemhez szokott virtuális pilótáknak a CoCos szeró "érdekes" kollektívájával kell beérnünk. (Vulcsing-hegyek)
Már nagyon várom a szokásos hétvégi röppenést, annál is inkább mert úgy veszem észre, hogy a több szereplős multis gamék nagyon megfogják a gépemet, míg amikor csak néhányan vagyunk fenn, tökéletesen megy. Hiába, a 9600GT-m fölött úgy látszik eljárt az idő... -
#8449 -
kmarkdev #8448 Telepíts mikrofont is :) -
sakkay #8447 Köszi a segítséget de nv volt előtte. Újra lett rakva a win7, most minden jó. Ja és most telepítem a ROF-ot. -
#8446 most pénteken én is jövök. -
kmarkdev #8445 semmi gond, ma sokáig leszek, de holnap nem jó... -
Zair #8444 Bocs Márkó, közbejött valami, este 10 után felnézek, ha akkor még leszel. Holnap esetleg nyolc magasságában? -
kmarkdev #8443 Vagyok TS-en. -
#8442 Így
-
#8441 ATI volt előtte ugye ?
Használd a drivercleaner-t és szedess le veleminden ATI cuccot. -
sakkay #8440 Nem jó sehogy..gyanítom újra kell raknom a win 7-et. Vagy valakinek van ötlete. -
#8439 Nincs mit! :) Most látom, Sanyo oldálán is van cikk róla:
flyonline.hu -
#8438 Kössz Papa! -
#8437 További infók Bocsi a sok post-ért. -
#8436 Képek -
#8435 Leon, Te nagy helikopter van vagy. (és sokan mások) :)
Hátha, érdekelni fog EZ. -
kmarkdev #8434 Az ikonokkal az a baj, hogy a szerver "killed"-nek veszi a státuszodat, ha elfogy a benzin, vagy sérülés következtében a gép nem tudja tartani a repülési magasságot, vagy programhiba miatt. Ilyenkor eltűnik az ikon a fejed fölül, és a csapattársak hamar ellenségnek néznek. Volt már ilyen élményem nekem is :) -
sakkay #8433 Megvan a 5770...fél órája szarozok mert valami d3d problémája van...hm. -
Zair #8432 Ezen a gyépé szerveren (mint említettem minden ikon és egyéb segítség engedélyezett volt) egy perc repülés után megfordult az előttem repülő saját csapattárs DVII Fokker, és pofán lőtt szemből. Köpni nyelni nem tudtam. Mázli volt, hogy nem talált el fontos alkatrészt. Nem igaz, hogy nem látta, hogy friendly vagyok, mivel a büdösnagy kék ikon ott virított a fejem felett. Utána iramodtam és szitává lőttem, mint a sz*rt.
Hát igen a chute-killing is érdekes jelenség, ha a pilóta lelövéséért bonusz jár feltételezem ez is elszaporodna. -
kmarkdev #8431 Mocsok dolog a vulching, de bónusz pont jár a pilóta haláláéert.
A Jasta99 szerverén bannolással fenyegetik, aki durván beszól a másiknak, vagy le- és felszállás közben/földön lő a másikra. A szervereken általában belépéskor megjelenik egy ablak, ahol feltüntetik a szabályokat. A legtöbb helyen csak az alábbiakakat kell betartani:
- ne lőj csapattársra
- ne szólj be durván senkinek
- vulching engedélyezett
Ennek ellenére én szándékosan még soha nem lőttem leszálló gépre. Még jó, hogy nincs lemodellezve a mentőernyős kiugrás, biztos vagyok benne, hogy lőnének az ernyőn lógó pilótákra is. -
#8430 Sajna. én péntekig nem tudok, ROF-ozni, illetve, semmi kellemeset csinálni.. :(
Urak pénteken ki jönne még?:) -
Zair #8429 Márkó, rendben, nem terveztem ma estére semmit. -
Zair #8428 Szerintem mehet, ugyan lakógyüli lesz a társasházban de reményeim szerint végzünk olyan nyolc óra felé.
Tegnap fenn voltam valami gyépé szerveren, a nevére nem emlékszem, friendly és enemy ikonok bekapcsolva, autó hűtő, auto mixture - előremelegített motor, simple gauges sőt még autópilóta is. Voltak fenn vagy 20-an, mindenesetre volt sikerélmény:-))))))
Erről a kib*sz*tt vulchingolásról kéne már leszoktatni a társaság javát, hihetetlen ahogy természetesnek tartják a legtöbben és nincs érte semmiféle retorzió. Tegnap négyen kalapáltak egy Antant reptérről felszálló SeVa-t, ebben mi a jó???? Nem kéne, hogy szerves részévé váljon a ROF Online közösség játék-szokásainak.
-
kmarkdev #8427 Jó lesz a péntek...
@Zair, ha enitájm, akkor én pölö ma este biztos multizom egyet, ha ráérsz 8 körül, gyere TS-re... -
#8426 Egy péntekhez mit szólnátok? :) 19:30? -
Zair #8425 Enitájm:-) Én már nagyon várom, péntek? Szombat? Vasárnap? -
kmarkdev #8424 Újra van statisztika (leaderboard). Mikor röppenünk legközelebb? -
Zair #8423 Illetőleg Karaja Bácsi -
Zair #8422 Ejj de lelassultunk srácok:-) Kéne egy új tapasz vagy típus vagy mindkettő:-)))
Addig is Béla Bácsi a párkockáról.
A hétvégén ha röppentek, jövök én is, nagyon el voltam havazva az elmúlt napokban (Meg borfeszt volt, effélék...) -
#8421 Csak a netem DIGI a tv UPC.
@ Márkó: Nagyon nem ugrálhatok, mert a pontozási útmutató adott... :)
Ami inkább felidegesít, ha nem követi a vizsgázó pontosan a feladatlap utasításait, vagy ha egyszerű dolgokat néz el, vagy ha milliószor begyakorolt, megbeszélt dolgokat elront.. :) -
Gascan #8420 Papa neked Digi TV-és interneted van? -
#8419 A Film+ -on most megy a Vörös Báró ( a film amiről nemrég szó volt ) -
brendon566 #8418 egy kis ízelítő az aero piknikből:
http://s857.photobucket.com/albums/ab133/KrankoHUN/Debrecen%20Airport/ ennyire futotta...
linkelés a gyengém
a légi programok nincsenek meg, mert a fényképező alkalmatlan volt rá...de mi sem maradtunk sokáig, mert nem volt olyan nagy felhajtás mint amire számítottam
a li-2-es 300 méterre állt meg a helyszíntől... -
Gascan #8417 nyugtasd magad azzal, hogy ez hosszútávra lesz :) -
#8416 viszont ha évente kell vegyél új 6-8e Ft-os kategóriájú routert, akkor már inkább érdemes egy jobbat venni és azt használni 4-5 évig. nekem ment tönkre 2 routerem is, nem tudom mi mehet tönkre bennük, de meghaltak.