29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #8495

Nem is mondtam, tegnap nagyon lealázott mindenki ROF-ban. Nyitott volt a szerver, sokan fel is jöttek. De mindenki levasalt.. nem is merem elmondani, 1 db (!!!) lelövésem volt és engem 20-nál is többször is lelőttek.. :((

Eszembe is jutott, hogy hagyom az egészet a fenébe.. de csak nem kéne.. :)
  • LeonSilver
    Oki, semmi gáz Papa.Csal azert irtam, nehogy felreertes legyen, mert nekem nem az alap van csak.

• Papa01 #8493
    Oks, csak gondoltam szólok! :)
    @ SgtCris: Arról azért jobb ha tudsz, hogy a játék 64 bites OS és C2D CPU-val kombinációval, nem igazén fut...
    Illetve az alapjátékban 4 repülhető gép van, a többit külön kell megvenni, ha akarod. :)
  • LeonSilver
    Dummy, a WoP-ban nincs valami olyan mod, hogy küldi után leszállás, előtte felszállás, vagy olyan, hogy csak úgy repkedni a világba?
  • LeonSilver
    Ha elpasszolom ( mert még azért nem 100%, csak oylan 75 ) akkor bizony úgy kell számolni, hogy :

Alap játék = 37.95€
    7 gép - 7 * 5.45 = 38.15€
    -----------------------
    Össz.: = 76.1€

Tehát olyan 75€-nál olcsóbban nemigen szeretném elpasszolni ( asszem ez azért érthető, nincs kopás meg ilyenek :D ).
    De mondom, ott a HA! ;)
  • DummyBoy
    xD

Én mindenütt ott vagyok :)

Bocs, de sajna nem értem rá tegnap ... remélem legközelebb összejön ...
  • Papa01 #8489
    Lehet, Leon kolléga elpasszolja az övét.. mintha említett volna ilyet... Ha eladja és a vétel mellett döntesz, csapj le rá! :)

Próbáltad másik pl gmail-es címre a regelést?
  • SgtChris
    Üdv Urak! Lehet még a demo-hoz keyt szerezni? Mert leszedtem a demót, regisztráltam, de nem kaptam meg a licence keyt e-mailben még... Egy picit próbálgatnám, mert erősen foglalkoztat a megvétele...
  • Papa01 #8487
    Megy a szeró! :)
  • Papa01 #8486
    Megyek én is! :)
    @ Lacusch69: Én az F1, F2-nek is nagy rabja voltam! :)
  • Zair #8485
    Vagyok TS-en
  • Fokker
    ma olyan 20.00 után tudok csatlakozni.
  • Lacusch69
    Ja-ja, azért nem repülök mostanában semmivel sem, mert megint a Fallout 3-mal játszom.
  • Papa01 #8482
    Épp tegnap beszéltük, de meg néznék egy ilyen gépet testközelből! :)
    @ Dummy: Ma is repülünk! :)
    Ja, Dummy, benne vagy a Fallout 3-ban:

Egy kissé idevágó kép, kedvcsinálónak:

Urak, Ti szeretitek a Fallout 3-at?
  • Zair #8481
    De fasza kis gép!
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Kicsit elvoltam ...

Elvileg szeretnék majd jönni, de sajna most sem jött össze, pedig terveztem ...

@Riot:Kemény ... Nem tudom mit illik ilyenkor biztatásként mondani, ezért csak annyit hogy remélem mihamarabb repülünk újra együtt!
  • RedRiot
    Az új-zélandi D.Va repülés közben:

Vintage Aviator Alba

Szép, egészséges hangja van a Mercedes motornak!
  • Fokker
    nagyon jó volt a mai nemzetközi repülés. remélem holnap többen erősítjük kis országunkat. :)
  • Papa01 #8477
    Oks, holnap 19:30! :))
  • Papa01 #8476
    Urak!
    Nyitott volt ma a repülés, sokan jöttek fel a szeróra, igazi élmény volt! :) Holnap gyertek minél többen repülni,mert nagyon jó, ha van létszám! :)

Ja. Én kurva béna voltam! :D Csak estem-keltem és mindig levasaltak! :)
  • Zair #8475
    Srácok én most értem haza, megint csak annyit tudok mondani, hogy legközelebb...
  • RedRiot
    Kösz az együttérzést pilóta urak! Kék eget, jó vadászatot! :)
  • kmarkdev
    Én 12 éves kapcsolatra tettem pontot 1 éve, de túlléptem rajta. Remélem, Neked is sikerül. Várunk vissza, addig is szolidarnoszty! :)
  • Papa01 #8472
    Én is remélem, hogy mielőbb rendeződik az életed, és természetesen nagyon várunk vissza a csapatba!
  • LeonSilver
    Mielőbbi "gyógyulást" barátom!Várunk vissza!
  • RedRiot
    Én most egy darabig nem jövök. :( A hét elején zártam le egy hatéves kapcsolatot, és nem sikerült valami szépre a vége. :/ Azért nyugi, fogtok még közeledő SE5 zúgást hallani a magasból - csak nem a közeljövőben. :)
    Addig is a legjobbakat!
  • Papa01 #8469
    Jó estét Urak! :)
    Ki jön repülni? :)
  • kmarkdev
    Hmmm... plusz pölö egy Saitek X52 Pro garnitúra pedállal már egész frankó karácsonyi ajándék lenne, ha meglepne valaki...
    Asszem maradok a jól bevált óccó flight systememnél, szerencsére a ROF-ban nincs túl sok vezérelni való a gáz-keverék-hűtő-géppuska négyesen kívül.
  • Sanyo
    Mire ideér, 43-46 ezer. Mivel olyan jó a forint mostanában, leálltam vele. A végére még egy saját használatra, aztán kész.
  • kmarkdev
    Hogyér' vesztegetik mostanában a TR 5-öst?
  • carlosfly
    Igen repcsivel... 3 gép menne innen tőlünk Egerből.
  • Sanyo
    Az ötöst. :)
  • Papa01 #8463
    Sanyo, milyen Trackir-t rendeltél?
    @ Joe: Oks, reméljük összejön! :)
  • JoeDestroy
    Ezek szerint géppel jönnél. Majd keresem. :)
    Úgy döntöttünk hogy maradunk vasárnapra is. :)
  • JoeDestroy
    Családi program lesz. De hiányzik már egy kis móka :)
  • Fokker
    ja, már látom. fokker eindecker. ez viszont jóval gyengébb lesz.
  • Sanyo
    Kb. 2 hétre vagyok a saját trackir-em megérkezésétől, utána... :) A jövő hónapban egy hétig szabadságon is leszek, biztosan találok egy kis repidőt.
  • Fokker
    jópofa, kíváncsi vagyok német oldalon milyen ellenfelet találnak neki.
  • Papa01 #8457
    Kész vagyok a javítással, el sem hiszem!! :))
    Az új típusok is nagyon aranyosak! :)

Dummy, Riot, Joe, Sanyo, pénteken nem repültök Ti is?? :)
  • Sanyo
    Köszönöm, ki is híreztem hamar.