29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Nem is mondtam, tegnap nagyon lealázott mindenki ROF-ban. Nyitott volt a szerver, sokan fel is jöttek. De mindenki levasalt.. nem is merem elmondani, 1 db (!!!) lelövésem volt és engem 20-nál is többször is lelőttek.. :((
Eszembe is jutott, hogy hagyom az egészet a fenébe.. de csak nem kéne.. :) -
#8494 Oki, semmi gáz Papa.Csal azert irtam, nehogy felreertes legyen, mert nekem nem az alap van csak.
-
#8493 Oks, csak gondoltam szólok! :)
@ SgtCris: Arról azért jobb ha tudsz, hogy a játék 64 bites OS és C2D CPU-val kombinációval, nem igazén fut...
Illetve az alapjátékban 4 repülhető gép van, a többit külön kell megvenni, ha akarod. :) -
#8492 Dummy, a WoP-ban nincs valami olyan mod, hogy küldi után leszállás, előtte felszállás, vagy olyan, hogy csak úgy repkedni a világba? -
#8491 Ha elpasszolom ( mert még azért nem 100%, csak oylan 75 ) akkor bizony úgy kell számolni, hogy :
Alap játék = 37.95€
7 gép - 7 * 5.45 = 38.15€
-----------------------
Össz.: = 76.1€
Tehát olyan 75€-nál olcsóbban nemigen szeretném elpasszolni ( asszem ez azért érthető, nincs kopás meg ilyenek :D ).
De mondom, ott a HA! ;)
-
#8490 xD
Én mindenütt ott vagyok :)
Bocs, de sajna nem értem rá tegnap ... remélem legközelebb összejön ... -
#8489 Lehet, Leon kolléga elpasszolja az övét.. mintha említett volna ilyet... Ha eladja és a vétel mellett döntesz, csapj le rá! :)
Próbáltad másik pl gmail-es címre a regelést? -
#8488 Üdv Urak! Lehet még a demo-hoz keyt szerezni? Mert leszedtem a demót, regisztráltam, de nem kaptam meg a licence keyt e-mailben még... Egy picit próbálgatnám, mert erősen foglalkoztat a megvétele... -
#8487 Megy a szeró! :) -
#8486 Megyek én is! :)
@ Lacusch69: Én az F1, F2-nek is nagy rabja voltam! :) -
Zair #8485 Vagyok TS-en -
#8484 ma olyan 20.00 után tudok csatlakozni. -
Lacusch69 #8483 Ja-ja, azért nem repülök mostanában semmivel sem, mert megint a Fallout 3-mal játszom. -
#8482 Épp tegnap beszéltük, de meg néznék egy ilyen gépet testközelből! :)
@ Dummy: Ma is repülünk! :)
Ja, Dummy, benne vagy a Fallout 3-ban:
Egy kissé idevágó kép, kedvcsinálónak:
Urak, Ti szeretitek a Fallout 3-at?
-
Zair #8481 De fasza kis gép! -
#8480 Üdv Urak!
Kicsit elvoltam ...
Elvileg szeretnék majd jönni, de sajna most sem jött össze, pedig terveztem ...
@Riot:Kemény ... Nem tudom mit illik ilyenkor biztatásként mondani, ezért csak annyit hogy remélem mihamarabb repülünk újra együtt!
-
RedRiot #8479 Az új-zélandi D.Va repülés közben:
Vintage Aviator Alba
Szép, egészséges hangja van a Mercedes motornak! -
#8478 nagyon jó volt a mai nemzetközi repülés. remélem holnap többen erősítjük kis országunkat. :) -
#8477 Oks, holnap 19:30! :)) -
#8476 Urak!
Nyitott volt ma a repülés, sokan jöttek fel a szeróra, igazi élmény volt! :) Holnap gyertek minél többen repülni,mert nagyon jó, ha van létszám! :)
Ja. Én kurva béna voltam! :D Csak estem-keltem és mindig levasaltak! :) -
Zair #8475 Srácok én most értem haza, megint csak annyit tudok mondani, hogy legközelebb... -
RedRiot #8474 Kösz az együttérzést pilóta urak! Kék eget, jó vadászatot! :) -
kmarkdev #8473 Én 12 éves kapcsolatra tettem pontot 1 éve, de túlléptem rajta. Remélem, Neked is sikerül. Várunk vissza, addig is szolidarnoszty! :) -
#8472 Én is remélem, hogy mielőbb rendeződik az életed, és természetesen nagyon várunk vissza a csapatba!
-
#8471 Mielőbbi "gyógyulást" barátom!Várunk vissza! -
RedRiot #8470 Én most egy darabig nem jövök. :( A hét elején zártam le egy hatéves kapcsolatot, és nem sikerült valami szépre a vége. :/ Azért nyugi, fogtok még közeledő SE5 zúgást hallani a magasból - csak nem a közeljövőben. :)
Addig is a legjobbakat! -
#8469 Jó estét Urak! :)
Ki jön repülni? :) -
kmarkdev #8468 Hmmm... plusz pölö egy Saitek X52 Pro garnitúra pedállal már egész frankó karácsonyi ajándék lenne, ha meglepne valaki...
Asszem maradok a jól bevált óccó flight systememnél, szerencsére a ROF-ban nincs túl sok vezérelni való a gáz-keverék-hűtő-géppuska négyesen kívül. -
#8467 Mire ideér, 43-46 ezer. Mivel olyan jó a forint mostanában, leálltam vele. A végére még egy saját használatra, aztán kész. -
kmarkdev #8466 Hogyér' vesztegetik mostanában a TR 5-öst? -
carlosfly #8465 Igen repcsivel... 3 gép menne innen tőlünk Egerből. -
#8464 Az ötöst. :) -
#8463 Sanyo, milyen Trackir-t rendeltél?
@ Joe: Oks, reméljük összejön! :) -
#8462 Ezek szerint géppel jönnél. Majd keresem. :)
Úgy döntöttünk hogy maradunk vasárnapra is. :) -
#8461 Családi program lesz. De hiányzik már egy kis móka :) -
#8460 ja, már látom. fokker eindecker. ez viszont jóval gyengébb lesz. -
#8459 Kb. 2 hétre vagyok a saját trackir-em megérkezésétől, utána... :) A jövő hónapban egy hétig szabadságon is leszek, biztosan találok egy kis repidőt. -
#8458 jópofa, kíváncsi vagyok német oldalon milyen ellenfelet találnak neki. -
#8457 Kész vagyok a javítással, el sem hiszem!! :))
Az új típusok is nagyon aranyosak! :)
Dummy, Riot, Joe, Sanyo, pénteken nem repültök Ti is?? :) -
#8456 Köszönöm, ki is híreztem hamar.